Home Over ons Onderscheidingsvermogen

Onderscheidingsvermogen

Alle lezers van Nieuwetijdskind Magazine worden aangemoedigd om bij het onderscheiden van alle beschikbare materiaal in deze bibliotheek gebruik te maken van hun ‘innerlijke gids’. We vragen mensen altijd om alleen datgene te kiezen wat met hun innerlijke gevoel resoneert, of het kracht en welzijn oproept, en de rest te laten voor wat het is.

De ‘bibliotheek’ van onze website bevat momenteel duizenden inspirerende, tot nadenken stemmende,  unieke artikelen.  Echter, bij informatie afkomstig uit vele bronnen is het van het groot belang dat iedereen zijn onderscheidingsvermogen gebruikt.

Zowel het te volgen pad als de smaak van ieder persoon is uniek, zodat mensen bij het aangeboden materiaal verschillende waarnemingen en opvattingen kunnen hebben. Net zoals wanneer je in de bibliotheek van je eigen woonplaats alleen boeken haalt die je leuk vindt, betekent dat nog niet dat alle boeken die je niet bevallen vernietigd zouden moeten worden. Vanuit dit standpunt zijn wij van mening dat ieder mens zal worden aangetrokken tot hetgeen inspireert, dus is het onnodig andere keuzes te veroordelen.

Wij adviseren je anderen in hun waarde te laten en er op te vertrouwen dat ieder mens exact weet wat het beste is voor zichzelf.

Warme groet,

Nieuwetijdskind Magazine

deze tekst is gebaseerd op een tekst van "the Spirit Library"