zonnevlammen

Het grote nieuws voor iedereen die wetenschappelijk en spiritueel geïnspireerd is, is de magnetische pool-omkering van de Zon elke 11 jaar. ‘Het lijkt alsof we niet meer dan 3 of 4 maand verwijderd zijn van een complete veld-omkering’, zei zonne-fysicus Todd Hoeksema van Stanford University in een verklaring van vorige week. ‘Deze verandering zal rimpeleffecten hebben op het hele zonnestelsel.’ Hoeksema is de directeur van het Zonne-observatorium van Stanford, een van de weinige observatoria in de wereld die zich bezighouden met de magnetische velden van de polen van de Zon.

door Dana Mrkich

Dit is opwindend nieuws, en een tastbare opsteker voor het groeiend aantal mensen die steeds gevoeliger worden voor de activiteit van de Zon, energetisch, emotioneel en fysiek. De Zon is relatief rustig geweest dit jaar wat betreft zonnevlammen, hoewel 2011 en 2012 een grote activiteit had in zonnevlammen, die ons op veel niveaus beïnvloedden, die ons huidig evolutionair verschuivingsproces helpen.

Symptomen gaande van zich kwaad/droevig/uitgeput/vitaal voelen tijdens de dag, of rond de dagen van een grote vlam fysieke symptomen te hebben als duizeligheid, hoofdpijn, wenen, sinus/oor/schildklier-problemen, last met het geheugen en verdriet dat naar boven komt. Diegenen onder ons met een acute gevoeligheid aan energie-veranderingen en/of kosmisch weer voelden exact wanneer een zonnevlam plaats vond, en zagen dit dan bevestigd door een relevante bron.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Wat fascinerend is, is dat ik, en vele anderen die van dichtbij werken met onze energetische werkelijkheid, ontdekt hebben, is dat veel mensen elke zonnevlam op dezelfde manier ervaren; Er gaat blijkbaar altijd een heel duidelijk ‘thema’ gepaard met elke vlam. Er zijn zeker meer actieve vlam-periodes geweest in het verleden, maar naar ik weet hebben we nooit eerder een collectieve gevoeligheid gehad voor zonne-activiteit, zoals we die nu kennen, of dat we tenminste het bewustzijn niet hadden vroeger, om in staat te zijn de link te leggen zoals nu.

Met dergelijke vergrote gevoeligheid en verhoogde fysieke en emotionele reacties op iets dat relatief vaak voorkomt, zoals zonnevlammen, in vergelijking met een magnetische pool-verschuiving, kunnen we zeker verwachten dat de komende verschuiving haar effect zal hebben op ons, zowel collectief als individueel.

Deze maand was ik gefascineerd en zo opgewonden toen ik ontdekte dat een Russische professor astronomie en biologische fysica, A.L.Tchijevsky, onderzoek deed naar de verbinding tussen menselijk gedrag, maatschappelijke verschuivingen en zonnefysica of zonnevlam-activiteit tijdens een periode van zonne-maximum (zoals nu). Je kan meer over zijn werk online vinden, maar in het kort gaat het hierover: ‘Tchijevsky maakte een ‘Index van Massale prikkelbaarheid van mensen’. Hij voegde de verhalen van 72 landen van 500 v Chr tot 1922 na Chr samen, om zo een database te maken om zo correlaties duidelijk te maken. Na de belangrijkste gebeurtenissen gerangschikt te hebben, ontdekte Tchijevsky dat 80 % van de belangrijkste menselijke gebeurtenissen gebeurden tijdens de 5 jaar van maximum zonne-activiteit. ‘ Verder: ‘ In een historische studie door Suitbert Erte tonen resultaten duidelijk dat tijdens verhoogde zonne-activiteit de menselijke creatieve energie ook piekt.’ zonnevlam

Bij de zonnepool-omkering zal wat het magnetische noorden was, het magnetische zuiden worden en omgekeerd. Het was dus heel interessant om te zien wat vandaag opdook in een Soul Session met een cliënt, een effectieve aanduiding dat ze een nieuw ‘ankerpunt’ had en een nieuw ‘middelpunt’:

Ze zeggen dat je hartchakra je nu grondt, en je nu ankert op een manier die nieuw is. Het voelt alsof je een nieuw level bereikt hebt van ‘gegrond’ zijn, maar daar waar we vroeger keken naar de basischakra voor aarding, wijzen ze nu heel duidelijk naar het hart, en zeggen ze dat het werk dat je daar gedaan hebt, ivm zelfliefde, zelfwaardering, zelrespect, weten wat je verdient en wat je niet langer kan accepteren enz…, dat al die dingen gediend hebben om een heel sterk en stabiel ‘middelpunt’ te creëren in jou, van waaruit je nu je belissingen neemt, van waaruit je nu leeft, en van waaruit je nu aantrekt. Dit ‘middelpunt’ is iets dat we gewoonlijk in de zonnevlecht zien, maar nu zien we dat in de hartchakra’.

Dit gaf me het gevoel dat de zonne-omkering onze verschuiving naar een nieuw ‘ware noorden’ zal mogelijk maken, een nieuw kompas om ons te gidsen, een nieuwe richting die waarachtiger de huidige hunkering van hart en ziel beantwoordt. Als je een gevoel had van ‘wachten’, als een dam die op barsten staat, heb ik de indruk dat we een gevoel zullen hebben van energetisch/emotionele opluchting eens die magnetische omkering klaar is, en er een nieuwe energie-stroom komt. Niemand weet wanneer dit precies zal gebeuren, net zoals niemand weet wanneer exact een baby geboren zal worden.

De magnetische Noordpool is al beginnen te verschuiven, terwijl de Zuidpool nog moet beginnen. Dit suggereert dat de Zon momenteel haast 2 Zuidpolen heeft (wat mogelijk is, in 2000 had de Zon kort 2 Noordpolen juist voor die verschuiving van die cyclus toen). Het Noorden gaat altijd over onze beweging voorwaarts, terwijl het Zuiden staat voor het verleden, en interessant genoeg, zitten veel mensen die ik ken diep in het verleden momenteel, en hebben ze de voorbije week ongeveer, zeker sinds de Nieuwe Maan (6/8) een grote schoonmaak gedaan, oud papierwerk weggegooid, een overvolle inbox gedeleted, de koelkast en keuken schoongemaakt, oude thema’s op een diepere manier aangepakt, gedachten en gedragspatronen gestroomlijnd en vereenvoudigd: wat maakt dat ik me goed voel, wat niet, wat heb ik nodig, wat niet, her-evalueren van relaties en werksituaties: wat verdien ik, wat kan ik niet langer accepteren?

Met de Zon in het proces van zijn 11-jarige pool-omkering, en Leeuw die de Zon regeert, en de Zon die momenteel een duale Zuidpool-invloed uitstraalt, kan ik niet anders dan denken dat we het proces van de Zon spiegelen: weg met het oude, welkom aan het nieuwe en herafstellen waar nodig. Natuurlijk is dat het algemene thema van onze grote Verschuiving, maar onze evolutionaire verschuiving is samengesteld uit vele krachtige mini-verschuivingen die onze transformatie triggeren en mogelijk maken, en de Zon is voor vele daarvan verantwoordelijk.

Onze verhoogde gevoeligheid betekent dat alles nu anders is, zelfs wanneer sommige dingen hetzelfde lijkten. We ervaren alles anders, omdat onze perceptie en dus ook onze reactie verandert. Sommige mensen denken, wel, er is niets nieuws, we zitten in een nieuwe cyclus, en zo is dat. Stel je voor dat iedereen altijd een radio heeft gehad, en oren om te luisteren. Voor sommigen voelt het aan alsof dit nog altijd het geval is. De liedjes kunnen veranderen, maar dat is dan ook alles. Anderen pikken nieuwe frequenties op, nieuwe stations, muziek en informatie. Ze horen helderder en scherper dan vroeger, wat fantastisch is wanneer je naar gelukkige, leuke liedjes luistert, en lastiger wanneer je naar de droevige liedjes luistert. Ik herinner me dat ik jaren geleden schreef over deze tijden. Informatie die binnenkomt gebruikt altijd iets als een televisie-analogie, en stelt dat van de oude naar de nieuwe werkelijkheid gaan is als van zwart-wit naar kleurenTV gaan: de kleuren worden scherper en meer uitgesproken. Ze zouden een weerspiegeling zijn van verhoogde gevoeiligheid. Dit jaar is het jaar dat we echt op een wijd verspreid collectief niveau zien wat dit betekent.solar_flare_by_bensow-d4cvb72

Een gedeelte van de globale gevolg van onze Verschuiving, is de opening van ons Hart, en het besef dat we allemaal verbonden zijn (leidend tot een mogelijke overgang naar Eenheid en Eenheidsbewustzijn). Deze kwaliteiten betekenen dat we onze gevoelens voelen, en ook die van anderen, op een dieper level. Eenheid doet ons altijd denken aan beelden van iedereen die harmonieus samen leeft, maar dat is een heel sterk ge-evolueerde versie van Eenheid, een die we veel later zullen bereiken, en die we nu nog niet echt op collectief niveau gerealiseerd hebben. Waar staan we nu?

We zijn over de drempel naar het veld van Eenheid, maar we bevinden ons eerder aan de buitenrand, dan dat we met een sprong direct in het midden zouden belanden. We beginnen dus echt te voelen wat ‘Eenheid’ betekent, terwijl we nog altijd in een wereld leven die aspecten van het oude bewustzijnsniveau bevat. Kortom, mensen doen nog altijd anderen pijn, en behandelen nog altijd anderen op onmenselijke en onrechtvaardige manier. We voelen het, ook al kennen de de anderen niet.

We voelen het, ook al zijn we er ons niet van bewust dat het gebeurt.

We voelen onmiddellijk de pijn van iemand wanneer we iemand kwetsen.

We voelen onmiddellijk dat we zelf beschadigd worden wanneer we oude, negatieve gedachten over onszelf denken.

Dana Mrkich

www.danamrkich.com

vert. Fran Tielemans

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

31 REACTIES

  • @Elles,
   Hallo Marloes, ik heb de petitie ook ondertekend.

   Zelf heb ik alleen het gevoel (en de hoop) dat de trillingen waar we uiteindelijk mee gaan communiceren verboven de storende frequenties liggen waar we nu last van hebben…..

   Maar straling heeft effect dat geloof ik ook 100%

   lieve groet,
   Bas

  • @Marloes, Een imker bij ons in de buurt heeft een proces tegen KPN gevoerd over een UMTS mast, de eerste gewonnen, de tweede in hoger beroep verloren. Het Algemeen Economisch Belang gaat voor alles. Eerlijk gezegd, ik heb ook een, weliswaar primitieve mobiele telefoon.

  • Hoi

   Wellicht kan de zwarte toermalijn steen bijdragen aan uw welzijn.

   Zwarte toermalijn aardt en beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen: computerstraling, elektromagnetische straling.

   Een fijne dag toegewenst.

 1. Ik vraag je me af, hoe zit het met emoties bij volle maan? Dat voel ik nl ook altijd heel erg! Is het een soort gelijk proces?

 2. Wat een mooie heldere tekst!

  Het valt me op dat er de laatste tijd zoveel teksten verschijnen waar ik persoonlijk een “klik” mee heb. Ligt dit aan mij of zijn er velen met mij?

  Met veel warmte en liefde en energie deel ik dit met jullie! Ik hoop zo dat de wereld stapje voor stapje zachter en fijner en veiliger wordt, want ik wil:
  Veilig zijn en me daardoor veilig kunnen voelen en daardoor gelukkig kunnen zijn!

  Liefs,
  Bas

  • heey Bas,

   Gelukkig zijn is iets wat in jezelf zit en kan ervaren elk moment in het hier en nu. Datzelfde geld ook voor veiligheid. Kies je voor angst of voor vertrouwen?

   Je kiest elk moment wat je wil creëren. Dus als je bewust kiest voor de staat van gelukkig zijn, dan ben je dat ook wat er ook om je heen gebeurt. Datzelfde geldt ook voor veiligheid, ook dit is een keuze.

   Elke dag als je opstaat kies je bewust je staat van zijn en dan schep je die ook…..,

   heel veel liefs sabine

   • @sabine,
    Lieve Sabine,

    wat fijn dat jij al bewust je staat van zijn kan kiezen, dat kan ik echt nog lang niet! Ik hoop iemand te vinden die me daar eens mee kan helpen!

    Ik vind het fantastisch te lezen dat jij dat al wel kunt!

    Lieve warme groet,
    Bas

    • lieve Bas,

     Ik wou dat ik je kon helpen, alleen dat kan ik niet, dat kan alleen jij doen!

     Wat ik zelf nu ongeveer ruim 2 maanden doe is de MIR METHODE. De stukken in mijn leven waar ik nog tegen aan loop die helpen hier enorm goed mee, misschien iets voor jou?

     Het pakt werkelijk alles aan op meerdere gebieden en het kost je maar 4 minuten per dag.

     misschien is het iets voor je, misschien ook niet kijk maar wat je er mee wil,

     Ik wens jou in ieder geval heel veel liefde en licht toe,

     liefs Sabine

     • @sabine, Heb last van wisselende stemmingen, het ene moment voel ik me depri een paar uur later prima. Ik hou de maanstand en dergelijke niet bij, het zou invloed kunnen hebben. Ik probeer voor de zoveelste keer, geen nieuws meer te volgen (lastig, mijn man is nieuwsjunk) en heb besloten weer wat meer te gaan mediteren. Het vreemde is dat je in een groep meer spirituele ervaringen hebt dan in je eentje, is misschien de groepsenergie.

      • heey lieve Elles,

       In het verleden had ik ook last van wisselende stemmingen. Wat ik toen deed was er gewoon doorheen gaan. Voel het, omarm het accepteer en erken wat je op dat moment voelt. Het mag er zijn.

       Door dit te doen, zal het steeds minder worden en op een gegeven moment zal het weg blijven.

       Meditatie is altijd goed!!

       wens jou ook veel liefde en licht toe,

       liefs sabine

    • @Bas en het gehele universum, hier volgt goed nieuws en slecht nieuws en dat slechte nieuws wordt weer goed nieuws.

     Het goede nieuws is dat ‘je natuurlijke zijn`s staat’ er 1 van vrede/harmonie/stilte/rust is.

     Daar hoef en kan je niets voor doen om die te bereiken, je bent namelijk die staat, het is wat je bent.

     Het slechte nieuws is dat om ons van die staat bewust te zijn we eerst de andere kant van die staat moeten ervaren dmv ons leerproces/bewustwordingsproces.

     Mijn insteek is dan ook; wat maakt dat ik niet mijn natuurlijke staat ervaar.

     Wat zit mij praktisch in de weg/door welke oude mechanismes/aangeleerde dingen/oude ervaringen ervaar ik de wereld waardoor ik mij niet veilig en ongelukkig voel.

     Het goede nieuws is dat als je gaat ervaren dat het enkel het leerproces/bewustzijnsproces/beschermingsmechanismes/oude ervaringen zijn die je kijk op de wereld bepalen dan zou je ‘plots’ vanuit het simpele hier en nu wel eens kunnen gaan ervaren dat de wereld niet zo onveilig is als dat tie lijkt (mits je niet in een oorlogsgebied je hondje gaat uitlaten) en dat gelukkig zijn wegvalt omdat ongelukkig zijn er niet meer is.

     Zo maar wat woorden van een oude gek die het niet laten kan en misschien maar goed als ze niet herkenbaar zijn.

     • 🙂 Aart,

      Ik snap wel wat je schrijft, maar ben jij dan altijd alleen maar in de staat van zijn, of schep(creëer) je ook daarnaast BEWUST je ervaringen?

      liefs Sabine

      • @sabine, he jakkie, het ging zo goed tot die ‘maar’, liefste vanwaar die ‘maar’?

       Is er in het hier en nu een Sabine, Aart die in een staat verkeert en ervaringen creëert?

     • In het hier en nu ben je gewoon en zoals je zo mooi beschrijft dan ben je in je natuurlijke staat van zijn van rust/harmonie/vrede/stilte. Daar hoef je niets voor te doen want dat ben je gewoon.

      Daarnaast kan je kiezen wat voor ervaring je wil scheppen, dit vanuit je staat van zijn.

      V.B.: Ik heb een bijstandsuitkering en ben verplicht te solliciteren. Ik heb bewust gecreëerd, mijn intentie neergezet/gevraagd wat ik graag wilde. Het heeft ruim een jaar geduurd maar hoera ik heb een baan gevonden die precies datgene is wat ik gewenst/gecreëerd heb. Dan heb ik dit bewust gecreëerd omdat ik dat graag wilde.

      Doe/denk/creëer jij nou helemaal niets en leef je voortdurend uit je staat van zijn?

      liefs sabine

      • @sabine, bv; ik heb een bijstandsuitkering en ben uitgenodigd om deel te nemen aan een traject waarin bekeken wordt of ik niet werken kan of niet werken wil. Ik neem deel aan dat traject en ga wel zien wat er gaat gebeuren. Vanuit mezelf heb ik geen behoefte om iets te creëren. Het leven is gewoon okay, kan ik werken dan werk ik, kan ik het niet dan doe ik het niet, krijg ik een uitkering dan is het mooi meegenomen, krijg ik die niet dan kan ik hooguit sterven, ik heb voor niets een voorkeur.

       Ik weet niet of dat gekte is of ‘een staat van zijn’, ik vermoed het eerste.

       Ik heb dat ”wat ik graag wilde’ zien verdwijnen, wat er enkel is overgebleven is dat ik een ieder gun te leven vanuit totale vrijheid, ontspanning, datgene wat mogelijk is als de mens vanuit zijn hoofd het hier en nu weer betreedt.

      • @sabine,

       Wat hier besproken wordt vindt ik wel interessant. Waar Aart over spreekt is, is iets wat veel mensen hebben maar wat over het algemeen niet vaak besproken durft te worden. Als je vanuit jezelf de behoefte niet voelt iets in de praktijk neer te zetten, wordt dit vaak als een vorm van luiheid bestempelt, maar dit is niet helemaal terecht, vindt ik.
       Als je iets doet vanuit je ‘hart en ziel’, je innerlijke drijfveer, dan voel je een kracht waardoor je dat wat je wilt doen makkelijker kan worden neergezet en het geeft je ook voldoening.
       Vaak is er bijvoorbeeld wel de ‘wil’ iets te willen doen. Maar, als dat wat je interesseert, je niet lukt om te zetten in praktijk, of het ontbreekt aan inspiratie, motivatie, en energie, dan moet er iets worden geforceerd, om toch iets neer te zetten. Op dat moment ga je dus tegen je eigen natuur in, en dan doe je je werk meer vanuit een moeten, vaak vanuit de gedachten omwille van het verplicht je steentje bijdragen aan de maatschappij. Het is helaas niet ieder individu gegeven zijn/haar innerlijke passie tot uitdrukking te brengen, bij sommigen gaat dat veel stroever dan dat dat bij de meeste mensen gaat. En helaas, hoe meer je forceert, hoe meer energie het kost. Naar mijn mening is dat geen ‘gekte’, misschien wel een handicap, omdat het in deze wereld nu eenmaal (nog) zo werkt, dat we dingen niet vanuit puur onze gedachten alleen kunnen schapen.

      • heey Aart,

       Ik snap wederom wat je bedoelt. Jij leeft werkelijk vanuit je staat van zijn. Je gaat mee met de stroom en laat alles gewoon gebeuren. En alles is gewoon zoals het is, wat de uitkomst ook mogen zijn.

       Weet je Aart, ongeveer drie kwart van mijn leven leef ik ook zo, alleen niet in alle situaties.

       Om weer terug te komen op mijn bijstandsuitkering, ik heb sollicitatieplicht. Ik kan dan kiezen voor hetgeen wat jij beschrijft, of ik kan bewust creëren.

       Als ik het eerste had gekozen zoals jij het hierboven beschrijft dan had ik doosjes gaan inpakken en bestickeren. Daar kwam de gemeente mee aanzetten net nadat ik mijn baan had gekregen.

       Dat vind ik echt suf werk :). Ook hadden ze met iets anders aan kunnen komen wat ik ook niet zo leuk had gevonden maar wel verplicht ben om te doen. Dan kies ik toch liever zelf voordat hun iets kiezen voor mij, snap je dat?
       Ben net klaar met werken van mijn nieuwe baan die ik zo leuk vind en me veel energie geeft, geweldig toch?

       liefs Sabine

    • heey Melissa,

     Zeker interessant…..

     Ik begrijp ook wel wat Aart bedoelt, is het luiheid, nee dat vind ik ook niet. Ik noem het overgave.
     En mee gaan met de stroom van het leven.

     Toch vind ik in bepaalde situaties dat je zelf het heft in handen kan nemen zoals b.v. de situatie waar ik in zat wat betreft de bijstand.

     In deze kies ik toch liever zelf 😉

     Want ik moet alles aanpakken wat werk betreft wat hun mij aanbieden.
     Voor het grootste deel van mijn leven ga ik ook mee met de stroom en laat ik alles gebeuren. Met sommige dingen/situaties zet ik mijn hart intentie in voor wat ik wil creëren, en weet je het gebeurt dan ook 🙂

     liefs sabine

     • @sabine,
      Hey sabine,

      Dat vindt ik een hele goede instelling, dat je je eigen heft in handen neemt!
      Als je inderdaad op dat vlak niet voor jezelf opkomt en anderen over je lot laat beslissen, zit je voor je het weet in een situatie waar je helemaal niet happy in bent.

      Maar toch kun je, wat je zelf zegt, je laten meevoeren op die natuurlijke stroom van leven.

      En je laat leiden door je hart, dat lijkt me echt de meest mooie en krachtige manier om iets te kunnen creeren. Het is top dat je dat kunt 🙂 want dat is iets waarbij je ook een deel van jezelf moet overgeven, en dat is een van de moeilijkste dingen in het leven, heb ik zelf ervaren 😉

      liefs, Melissa

      • @Melissa/Sabine, ik kon niet reageren in de betreffende tekst dus ik doe het ff hier, Sabine je bent veel te bescheiden met je 3/4en je bent nu eenmaal geweldig. Ik heb gisteren Chinees eten gehaald en heb nu eens (waarschijnlijk door jouw tekst) niet gezegd; doet u mij maar wat. Ik heb gewoon besteld wat ik lekker vind, heerlijk gegeten, DANK.

       Melissa, ik ervaar het als het makkelijkste wat er is. Met ‘het’ bedoel ik; het beeld wat ik van mezelf gevormd heb, opgeven. M.a.w. Wie is toch dat ‘jezelf’. Ik heb voor mezelf geen flauw idee meer en dat is heel bevrijdend, voor mezelf.

       Pas op, hoog plaaggehalte.

      • heey melissa,

       Dat is zeker waar, dat het niet een van de makkelijkste dingen is in het leven. Want daar komt het hoofd weer in beeld die het je lekker moeilijk wil maken 🙂

       Zodat je weer gaat twijfelen, je raakt in de war en dan steekt angst weer de kop op en dan kom je er niet meer uit.

       Wat ik doe, is luisteren naar mijn gevoel en trouw blijven aan mijn waarheid. Wat het ook is, of het nou mensen zijn of situaties. het voelt goed of ik krijg weerstand. Ik handel naar mijn eerste gevoel wat ik krijg.

       Ik vul ook niks meer in, alles is zoals het is. Het is ook niet belangrijk waarom dingen zijn zoals ze zijn. Het doet er niet toe. Dit geeft al veel vrijheid in je zijn, want je hebt er geen mening meer over. Je bent neutraal.

       Ik merk en weet en voel dat er mensen om mij heen zijn die vast denken dat ik gek ben 🙂
       Dat mag, ik doe toch lekker wat ik wil;) en ik trek het me niet zo veel meer aan wat ze van me vinden. Mijn echte vrienden vinden mij leuk om wie ik ben.

       Door neutraal te zijn, beleef je al veel vrijheid/rust in jezelf , waardoor je ook makkelijker je intentie kan neerzetten voor hetgeen wat je BEWUST wil scheppen.

       Ik weet zeker dat jij dat ook kan, lieve Melissa! Je hebt het al gedaan…..,

       veel liefs sabine

      • @Aart,
       ah, ja, dat is dus die overgave, ik kan me voorstellen dat dat een bevrijdend gevoel geeft. Wat ik bedoelde met jezelf zijn is het uitdrukking geven aan je gevoel, toegeven aan je natuurlijk instinct, of je hoe je dat ook noemt. Ik houdt me ook niet bezig met een beeld van mezelf te vormen, want ik verander iedere dag, door iedere kleine ervaring die op mijn pad komt 🙂

      • @sabine,

       Wat mooi gezegd!

       Ja, mensen die je raar vinden kunnen vaak niet bevatten wat er zo anders is, dat is ergens wel grappig. Ik denk dat ze in hun onderbewuste daar ook naar verlangen. Je kunt zo nog een positieve invloed op hen uitoefenen. Het is fijn dat je die oordelen naast je neer kunt leggen en dat je lieve mensen om je heen hebt.

       Het klopt inderdaad dat wanneer ik ga twijfelen, ik voel dat ik steeds verder uit mijn centrum wordt getrokken. Ik vindt het jammer dat angst, en alles wat daaruit voort komt mijn gedachten dan beinvloeden. Ik heb ook ervare hoe het is om in een staat van oordeeloosheid te verkeren en harmonie te voelen in mijn ziel, het is prachtig! Bedankt voor je reactie en veel liefs, melissa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in