pijnappelklier

Via de pijnappelklier krijg je informatie over je verleden, wie je bent als ziel, je toekomst, je evolutie en de totale geschiedenis van het universum. Velen geloven dat helderziend zijn een gave is. Maar het is de aanwezigheid van een actieve pijnappelklier.

De pijnappelklier is het centrum in je lichaam waar de zonnestralen binnenkomen en bevindt zich centraal in je hersenen. Het heeft de vorm van een oog, heeft ook gelijk daaraan een netvlies en is op dezelfde manier gevuld met vloeistof. Het wordt daarom ook wel je derde oog genoemd, maar ook sterrenpoort. Van daaruit wordt licht in al haar vormen gedistribueerd naar de verschillende delen van je lijf. Wij zijn daarom lichtwezens. De pijnappelklier is ook de ontvanger van de kroonenergie welke een onvoorstelbare hoeveelheid informatie bevat over je verleden, wie je bent als ziel, je toekomst, je evolutie en de totale geschiedenis van het universum.

Alles is opgeslagen in je hogere zelf, in het universele bewustzijn. Het zou onmogelijk zijn om al deze informatie in één keer te ontvangen, vandaar dat de pijnappelklier fungeert als een soort coördinatie radiozender, het ontvangt de sterkste stralen van alle lichtbronnen, het hogere zelf, zonlicht, maanlicht, sterrenlicht en fotonisch licht (licht wat wij niet zien als licht en wat er ook is in het donker) en de pijnappelklier bezit de capaciteit om de informatie die in lichtfrequenties ligt opgesloten te decoderen.

Zwaartekracht

De invloed is een magnetische invloed, het is geen elektrisch licht, maar zwaartekrachtenergie. Licht en magnetisme zijn hetzelfde. De aarde wordt gemagnetiseerd door de zon, alle creatie op deze aarde vindt plaats door afstemming op het magnetisch veld van Moeder Aarde, die op haar beurt weer is afgestemd op het datzelfde veld van de zon, die op haar beurt weer is afgestemd op het magnetisch veld van de Melkweg, die op haar beurt weer is afgestemd op de andere lichtnetwerken in het universum, waardoor het allemaal één systeem is.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

dnaIedere cel draagt hetzelfde: DNA code en door het afstemmen op lichtfrequenties en de informatie daarbinnen zijn we in staat om ons DNA opnieuw te coderen. Een voorbeeld om dit goed te illustreren is een groot bedrijf. De mensen op de werkvloer hebben maar een bepaalde hoeveelheid informatie. Als zij tegen een probleem aanlopen zullen ze naar de manager gaan die iets meer informatie tot zijn beschikking heeft. Als hij het antwoord ook niet weet, dan zal hij naar de directeur stappen enzovoorts. Dit hiërarchische systeem illustreert hoe ons lokaal zonnestelsel, de zon, verbonden is met andere hoger vibrerende lichtlichamen binnen het universum. Het is voor ons de dichtstbijzijnde, meest tastbare en onmiddellijke bron voor het hercoderen van ons DNA.

Het macroniveau omvat onze planeet, het universum, de melkwegen en de verschillende sterrensystemen. Op microniveau werkt deze structuur binnen jou als volgt: je pijnappelklier is de plaatselijke ontvanger van (zon)licht en verspreidt dit door je lichaam. Op een dieper niveau heeft iedere cel binnen jouw fysieke netwerk haar eigen zon, die de kern vormt. Op dezelfde manier magnetiseert de zon alle wezens binnen het bereik van haar stralen. De pijnappelklier fungeert als de super zon voor het lichaam en magnetiseert iedere cel binnen het fysieke systeem. Het coördineert het licht binnen het lichaam.

Afstemmen op je pijnappelklier

Het systeem binnen het lichaam dat het licht draagt, lijkt op een draad die door iedere cel van je lichaam reist. Het is een spoel, een draad in een spiraal dat het circuit vormt voor het licht. Die draad noemen wij ons DNA. Door op de pijnappelklier af te stemmen verbeteren we haar mogelijkheden om licht te ontvangen en daardoor vergroten wij haar magnetische krachten en zal het iedere kern en cel binnen jouw systeem activeren en magnetiseren.

Dus door het concentreren op je pijnappelklier en het staren naar de zon neem je controle over je eigen hersenkracht en wordt het je beste bondgenoot. (redactie: wees hiermee voorzichtig en informeer jezelf goed over de te volgen methode. Zeker ook omdat de zon zoveel krachtiger is dan tot vrij recent het geval was. Je zou je ogen ook kunnen beschadigen als je onervaren je stort op deze bezigheid) Je krijgt direct toegang tot het centrum in je hersens dat kosmische gegevens ontvangt direct van de bron waardoor alle kansen op verwarring worden uitgesloten.

Algemeen bekende aannames over de pijnappelklier

 • Eigen energie: Statisch Elektrisch
 • Eigen aspecten: Intelligentie, Psychische krachten, Fantasie
 • Kleur: Violet
 • Doel: Het vergroten van mentale duidelijkheid en intuïtie
 • Symptomen van niet goed functioneren: Vaak hoofdpijn, sinusdruk rondom de ogen, slecht gezichtsvermogen, cataracten, glaucoom, slapeloosheid, paranoïde of depressie.

De taal van een goed gebalanceerde pijnappelklier.

Als jouw pijnappelklier in balans is dan is helderheid van geest voor jou een normale staat. Met een kalm stel hersens, klaar voor actie geeft je een krachtige aanwezigheid in deze wereld. Je hebt geen hulpmiddelen nodig om scherp en helder te blijven, in plaats daarvan kun je gemakkelijk intappen op de ongelimiteerde bronnen van jouw intelligentie. Andere mensen zullen je respecteren voor je scherpe verstand en de mogelijkheden om dingen helder te zien. Je leven bestaat uit een serie van synchroniciteiten en je voelt de stroom van het leven op dagelijkse basis.

De taal van een niet goed gebalanceerde pijnappelklier.

Als je pijnappelklier uit balans is voel je een gebrek aan mentale helderheid, een goed geheugen of de mogelijkheid om met stress om te kunnen gaan. Je bent niet in staat om geconcentreerd te blijven of efficiënt te handelen en je bent niet in staat om je mentaal te ontspannen en daardoor de negatieve gedachtenpatronen die je leven vertroebelen te helen. Je voelt je verward en ziet vaak niet het groter geheel. Je wou dat je een soort helikopter-view kon krijgen om te zien wat er in je leven plaatsvindt.

Natuurlijke hersenkracht.

Nieuwetijdskind-pijnappelklier-zetel-zielHet activeren van je pijnappelklier helpt je om de hersenkracht terug te brengen naar dat waar je door je geboorte recht op hebt. Het geeft je helderheid en mentale kracht en de mogelijkheid om te kunnen zien welke keuzes je gelukkig zullen maken en welke niet. Je intuïtie is direct gerelateerd aan de pijnappelklier in het centrum van je hersenen (midden tussen je wenkbrauwen, iets omhoog en dan recht naarbinnen).

Net zoals met de rest van je lichaam zal wat je eet de gezondheid van deze klier beïnvloeden. Bepaalde soorten voedsel verbeteren de gezondheid van deze klier terwijl ander voedsel dit verslechtert. Gebakken voedsel, koffie, witmeel produkten en fluoride zijn enkele van de stoffen die de pijnappelklier zullen verkalken en deactiveren. Een verkalkte pijnappelklier zal je doen vergeten dat je werkelijk een perfect, mooi, intelligent en liefdevol wezen bent.

De psychische gave.

Velen geloven dat helderziend zijn een gave is. Echter, het is ‘niets meer’ dan een actieve pijnappelklier. Iedereen die die van hem of haarzijn of haar ontkalkt heeft en opnieuw activeert zal deze psychische gave “terugkrijgen”. Het is zo eenvoudig als het spannen van een spier. Het veranderen van je dieet en het staren naar de zon zal helpen om te kunnen tappen uit de onvoorstelbare kracht van deze klier en je natuurlijke psychische gaven herstellen.

Leestip:

Zo ontkalk en ontgift je de pijnappelklier

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

24 REACTIES

 1. De pijnappelklier is ook de ‘drempel’. De balk en de splinter. Ongeopend of in elk geval niet in balans zijnde, blijf je in het donkere water van Atlantis, waar men ten onder ging in het ‘niet meer zien’, van de aarde en de lucht, de zon. (Zelf)veroordeling maakt dat je op anderen projecteert als een donkere dia-man die zijn beelden naar buiten zendt en de wereld daarna als gevaarlijk gaat ervaren.

  De balk opheffen, is de kruisbalk van onze eigen Jezus Menszijn afhalen. De splinter is als het ware de S-plint-er, de Kundalini slang, die onderdrukt, voor de plint of de drempel staat naar contact met Spirit. Wij zijn in die zware lading nog altijd Ziel, maar missen de verbinding met Spirit.

  Hieronder graag een link naar Christine Day, Pleiadian Boodschap met een korte ‘oefening’ hoe je jouw pijnappelklier kunt uitlijnen. Velen proberen de pijnappelklier te openen, zonder dat ze eerst uitgelijnd zijn. Hierdoor kan het koppie te snel gaan.
  https://shiftfrequency.com/pleiadian-message-june-2022/

 2. Hey allemaal,
  Ik heb een vraag of beter een bedenking over wat de werking van de pijnappelklier ernstig zou kunnen verstoren.
  Al wat hier boven in de vele reacties als schadelijk wordt opgesomd kan ik me best in vinden, kan ik begrijpen omdat het sowieso zaken zijn die het hele lichaam geen goed doen.
  Nee, er is iets anders, iets dat me in hevige mate verontrust I.v.m. een mogelijk onherroepelijke beschadiging van deze klier. Ik herinner me helaas niet meer waar ik het gelezen heb of wie het geschreven heeft maar het trof me als een artikel van hoog niveau qua esoterische kennis, dus niet iets luchtig en vrijblijvend.
  Er stond geschreven dat als men zich zou laten vaccineren als bescherming tegen corona, de pijnappelklier die toch het verbindingskanaal is met het universum, met onze goddelijke kern zeg maar, deze verbinding definitief en onherroepelijk zou worden verbroken. De pijnappelklier zou eigenlijk gewoon wegschrompelen o.i.v. de schadelijke inhoud van de vaccin types (mrna technologie of zoiets).
  Omdat er zoveel ware en onware informatie circuleert rond corona en vaccinatie is het moeilijk om iets zomaar als feit te beschouwen. Doch in het kader van de duistere achtergrond van dit gebeuren zou het letterlijk de bedoeling zijn, nl. de mens de mogelijkheid ontnemen om zich te herinneren dat hij een goddelijk wezen is, een lichtwezen. Deze schokkende stelling werd geponeerd in het geheel van de strijd tussen licht en duisternis waarvoor de Corona crisis het strijdtoneel vormt.
  Ik weet niet wat ik hiervan moet geloven maar iets klinkt voor mij herkenbaar en voelt daardoor verontrustend aan. Wat denken jullie of heeft iemand hierover iets gelijkaardig opgevangen? Dank voor jullie reacties.

 3. Dus…hoe ontkalk je de pijnapoelkluer ?
  Want dat komt er niet heel duidelijk uit na afraden om pal in de zon te kijken.

 4. In nederland zit er allang geen fluoride in het water meer!!! Ik dronk voorheen ook alleen barleduc,maar weet je dat er precies hetzelfde in zit als in leidingwater.Barleduc wordt in utrecht gewonnen en bezit zelfs meer rottigheid dan goed voor je is omdat het minder gied gefilterd wordt dan leidingwater. En water uit plastic flessen zijn al helemaal super lsecht ,het plastic geeft daar giftige stoffen af.
  Ik ga nu kijken voor een waterfilter die ik op de kraan kan zetten.Wel prijzig maar dan ben je zker van goed water. suc 6 allemaal

  • Tja, en wat te denken van al die lege plastic flessen. Een van de grootste milieuvervuilers momenteel en o.a veroorzaakt door het toerisme. Met name in landen waar je geen behoorlijk kraanwater kunt drinken.

   Als je bronwater koopt, koop het dan in pakken.

 5. De annans is net zoals de pineal(pijnappel)dezelfde letters in het engels
  Kijk de annanas ziet er uit als een denne apple en de pijnapple toch ook,dus zou alle groenten fruit bv ook artishok goed moeten zijn voor je pijnappelklier om je te ontdoen van kal laag die er om heen is gebouwd door foute info en voeding die in de super markt ligt,niet voor jou gezondheid,nee hoor!
  Alleen maar om zo veel mogelijk geld aan je te verdienen en dat je dan maar zo snel als kan dood mag gaan anders kost je te veel geld.
  Op die momenten voel ik met caddle/vee die uit gemolken wordt en na ver ebruikt te hebben naar de slachtbank gaat

 6. Hoi. Susanne ik draag toch wat ik wil hij is wel eens opgelaten om dat de mensen naar mij kijken , maar hij weet hoe ik ben ik ben anders , ik krijg alleen maar goede feedback , gelukkig anders pech, doe het lekker toch. Heb ook Adidas schoentjes met glitter en regenboog kleuren , alles tweedehands , ik heb ook geen geld , ben niet meer slank jammer 15 kilo aangekomen medicijnen 13 stuks bah. Maar omdat ik groot ben zie je het niet zo . En heb twee jassen ook tweedehands met een oog achterop zo kan ik al die sneakie figuren in de gaten houden ha ha ha . Als ik in een dip zit is alles zwart van top tot teen , dan wil ik met rust gelaten worden . Vond het echt goed over die pijn appelklier ga die fluoride tandpasta niet meer kopen . Petra jammer dat je niet happy ben , misschien de donkere dagen voor Kerstmis ? Veel liefs beiden ik moet racen ben al te laat op mijn werk Jannie.

 7. Hoi allemaal,

  Wat grappig julle stukjes over de pijnappelklier te lezen.
  Het is een langdradig saai stuk vind ik, informatief, maar wat saai om te lezen
  over zo iets moois
  Zal ik zeggen hoe ik en mijn kliertje het leven doorstaan?
  Op school waren makeup en roken verplicht, anders hoorde je er niet bij.
  Maar ik vond allebei niks aan. Ben er vanzelf mee opgehouden.
  Alcohol lust ik niet.
  Ik slaap wel veel.
  Ik heb vrouwelijke familie aan beide kanten die zweren bij makeup.
  Anno nu, al over de helft heb iknog geen een kraaienpootje of rimpeltje.
  Dat kan ik van mijn familie die tientallen potjes en flesjes hebben niet zeggen.
  Paradontax kreeg ik van de tandarts voorgeschreven vanwege
  terugtrekkend tandvlees en ontstekingen.
  Die zijn nu over.
  Ik heb wel bruinevlekjes op mijn wangen, maar daar zie je van de zomer niets van.
  En tja, heb wel overgewicht, net niet storend.
  Ik lust graag snoep al probeer ik chocola te vermijden.
  En ja, in de winter ben ik wit, maar dat compenseer ik door kleding met
  aardse tinten te dragen, geen roze of oranje, dat maakt nog witter.
  Ik ben geen vegetariër, dat hoeft ook echt niet van de Engelen, als je maar
  scharrelvlees eet.
  Je kan wel zeggen dat vlees eten zielig is.
  Vlees dat weggegooid wordt omdat niemand het koopt, zodat een dier voor
  de k… Geslacht is. Dat is pas zielig!
  Een mens is omnivoor, wie zijn behoeft aan vlees negeert teert weg.

  In zonlicht kijken raad ik niemand aan, dat doet echt pijn in je voorhoofd.
  Ik heb inmijn slaapkamer een lamp met led verlichting staan.
  Daar kijk ik een poos naar en dan komen vanzelf de mooiste kleuren te voorschijn.
  De Engelenklruren die uit zichzelf gloeien.
  Als ik mijn ogen dicht doe en mediteer blijven die kleuren bij mij.
  In het begin werden ze langzaam zwakker.
  Nu blijven ze helder, stralen naar de verte uit of komen juist naar mij toe.

  Kortom, ik schijn alles goed te doen.
  Toch ben ik niet happy, raar hè.

  • @Petra,

   “Wat grappig julle stukjes over de pijnappelklier te lezen.”

   Hahaha (LOL) :), haha, inderdaad, ‘al’ die stukjes over de pijnappeklier. Hahaha.. wat de pijnappelklier al niet los kan maken, oh oh oh…

   Liefs, Susanne

  • Heey Petra,

   Kortom, ik schijn alles goed te doen.
   Toch ben ik niet happy, raar hè.

   defenitie van: ik schijn
   In deze omschrijving dan, schijn= illusie
   Het lijkt zo.

   Wat is goed en wat is fout? in mijn optiek is er niet zoiets als goed en fout(meer).
   Alles is. En de invulling geef je er zelf aan wat je er van vind.
   Petra leef gewoon,en maak je niet zo druk om wat “zogenaamd” goed of slecht is!

   Eet en drink gewoon wat je lekker vind. Smeer op je lijf wat goed voelt, je lichaam geeft vanzelf wel aan of ie het prettig vind of niet.
   De gedachten die je er aan toe voegt aan alles dat is pas het echte GIF.

   Je gaf zelf al een voorbeeld van fluoride. Hoe mooi is dat dat jou gebit/tandvlees aangeeft dat die dat dus niet fijn vind en dan komt de oplossing er meteen achter aan want de tandarts schreef je meteen een andere voor waar jou gebit/tandvlees goed op reageert.

   heel veel liefs sabine

 8. Morgen meisje jij heb je jeugd nog mee , dan kan je je dat veroorloven om naturel te gaan , ik ben op mijn retour , maar je heb geen idee hoe ik er uit zie , ik ben een sprookjesachtig type heb altijd een bloemen krans in mijn haar in alle kleuren , in de winter van vilt , draag soepelen elfjesachtige kleding , ze noemen mij altijd het bloemen vrouwtje , dus ik voel mij heerlijk zo ik heb daarom een zachte uitstraling en daar staat die kleffe make up niet bij , wel ben ik heeeeeeel erg wit en doe daarom echt een lekker blushe kleurtje op , mijn man zegt altijd wat zie je er weer lief uit je straald , en dat is nou juist de bedoeling , dat stralen komt ook van binnen uit . Ik sta bewust in het leven , en dat kan je weer terug lezen in iemands gezicht . Ik leef ik, ik geniet , ik besef dat ik geluk heb met alles wat mij over komen is , of het nou leuk of minder leuk is ik accepteer . Bye bye liefs jannie

  • @Jannie.,

   Heey Jannie!

   Je schrijft: “ik ben een sprookjesachtig type heb altijd een bloemen krans in mijn haar in alle kleuren , in de winter van vilt , draag soepelen elfjesachtige kleding , ze noemen mij altijd het bloemen vrouwtje”

   Wat leuk! 🙂 Ik zie het al helemaal voor me! Nahh.. Wat leuk dat je altijd een bloemenskrans in je haar hebt, zeg :)! Lief! En dan soepelactige elfjeskleding. Nahh Jannie! Wat leuk, zeg! Heb ik, denk ik, toch weer een beter beeld van je! En wat leuk dat dat ook door je man gewaardeerd wordt! Wat natuurlijk logisch is, anders had je ’em misschien wel de deur gewezen ;).

   Wat is eigenlijk mijn stijl.. ik heb van alles wat. ‘t Ligt ook aan m’n inkomen, moet ik er bij zeggen ;). En m’n bui. Ik heb voor elke bui iets. Zeg maar.
   Ik wil van die leuke Adidas-schoentjes. Mijn buurman-met-z’n-stuc-in-z’n-haar heeft ze ook. Vet mooi. Ik heb een cool jackie. Van leer. Maar zo binnen vind ik ’em te warm. Hij is van de Albert Cuip. Ik vind ’em vet. ‘k Heb ook nog een neuspiercing. Alhoewel m’n stiefvader-die-daar-is-waar-het-feestje-is zegt dat ik daar inmiddels (34) misschien te oud voor word. Waarop ik tegen hem zeg dat dat Spiegelen heet. Ik heb van die leuke boots. Veels te groot. Kan er eigenlijk niet op lopen. Terwijl ze plat zijn. Dus doe ik maar alsof. Ben niet zo van de kantoorkleding. Maar misschien later als ik groot ben ;). Ik heb van alles wat. Een goeie trainingspak, vind ik ook nog altijd lekker lopen. Zonder daarbij op de Tokkie-tour te willen gaan. En spijkerbroeken blijven altijd goed.
   Doeg!

   Liefs, Susanne

 9. Dit had ik nooit verwacht dat je pijnappel klier zo van betekenis is , zo belangrijk, ik ben blij dat ik het weet nu ik sla het op , en laat het mijn kinderen en vriendin lezen . Tandpasta zonder toevoegingen zij bij de reform winkel te krijgen , wel prijzig en inderdaad die met zout smaak ik weet ook even niet meer de naam is goed , ik gebruik graag natuurlijke shampoo van de tuinen , rozen shampoo , ik kan bijna nergens tegen , krijg ik jeuk op mijn hoofd. En wat betreft make up je heb echt mooie natuurlijke make up , niet van die plak troep , wel maakt een potlood streepje boven je ogen en onder veel verschil , je ogen worden meer benadrukt , Cleopatra gebruikten al Kohl om haar ogen mooier te doen lijken , ooh nou zie ik dat jij dat ben Susanne het kan ook niet anders . Ik gebruik natuurlijke crème geen bagger . Ik heb een mooie gladde huid nog ,ben bijna de enige van mijn leeftijd , maar Susanne ik ben zo ontzettend wit ik geef gewoonweg licht , het spook van de opera ! Dus een beetje licht getinte dag crème en een blusher , een onwijs verschil ik voel mij dan heel erg goed ik zie er fris uit , niet make upperig bah bah bah . De kunst is er mooi uit te zien zonder te veel troep op je gezicht , ze make verschillende sterren ook natuurlijk op Gwyneth Paltrow o à. Ik denk dat die zich natuurlijk het beste kan veroorloven , ik weet ook wel dat de reform winkel lekkere natuurlijke spullen heeft oa dokter hauska die rozen crèmes of weleda heerlijk maar duur , ik koop het toch , die rozen olie. Heerlijk puur natuur . Je kan ook makkelijk zelf crème maken . Fijne dag Susanne liefs Jannie .sorry ik ben langdradig kan er niks aan doen .

  • @Jannie.,

   Hoi Jannie!

   Ik vind je niet langdradig, hoor :). Bovendien, ik kan veel kletsen, dus wie is dan ook langdradig naast mij? 😉

   Je schreef: “ik ben zo ontzettend wit ik geef gewoonweg licht, het spook van de opera!”

   Hahaha :), oohh, zo erg is het toch niet? Hahahaha.. gekkie..

   Met make-up, vind ik zelf, zie ik er goed uit. Lekker frissig, we kunnen er tegenaan, zeg maar. Maar wel met scheve tandjes. Maar goed. Dat zijt dan maar zo. Zonder make-up daarintegen, is toch ff een verschil. Is toch behoorlijk dat je zegt van goh, wat een verschil.
   Als ik het ‘moedige’ besluit neem om zonder make-up de deur uit te gaan en ik kom bekenden her en der tegen, kijken ze me altijd verschrikt aan en vragen of het wel goed met me gaat. …?… Ja. … Dus. …
   Waardoor ik dan uitleg, en dus die behoefte blijkbaar voel, dat dit is hoe ik eruit zie zonder make-up. En dan is het even stil. … En dan hoor je altijd: .. Ooh.. Met daarna weer een stilte. Vind ik opmerkelijk. Die stilte. Is een opmerkelijke stilte. Vind ik zelf.
   Dus ja, puur natuur, ben ik aan het oefenen. Hoe meer wijsheid, hoe meer puur natuur. Hoe meer zelfliefde, hoe meer puur natuur. Heb ik gemerkt. Maar soms heb ik een bui, ga ik helemaal los. Gewoon. Voor de fun. Kan mij het schelen, denk ik dan.

   Ja, en inderdaad, ik heb ook weleens gehoord over zelf je crèmetjes maken, van natuurlijke producten. Op internet kan je daar ook van alles vinden. Ga dat eens uitzoeken. Wil daar wel eens mee gaan expirimenteren (of hoe je dat woord dan ook schrijft). Is goedkoper en gezonder uiteindelijk!

   Ik sprak toenstraks ook met Marla hierover via deze site. Die is ook al begonnen met steeds minder producten te gebruiken en gewoon over te gaan op puur natuur. Spannend vind ik dat, alsof je eigen lichaam en haar kracht opnieuw kan en natuurlijk mag ontdekken! Ik vind dat spannend! 🙂

   Doeg!

   Liefs, Susanne

 10. Er staat:

  “Door op de pijnappelklier af te stemmen verbeteren we haar mogelijkheden om licht te ontvangen en daardoor vergroten wij haar magnetische krachten en zal het iedere kern en cel binnen jouw systeem activeren en magnetiseren.
  Dus door het concentreren op je pijnappelklier en het staren naar de zon neem je controle over je eigen hersenkracht en wordt het je beste bondgenoot.”

  Maar ja, HOE stem je je dan af op je pijnappelklier? Want het is natuurlijk niet zo dat je ’em kan voelen, neem ik aan. Is eraan te denken dan voldoende? In het licht kijken en eraan denken? 🙂 En dan? Geloven? Hmm..

  Ook staat er dat fluoride een slechte invloed op je pijnappelklier heeft. Nu heb ik ooit ergens gehoord dat fluoride sowieso niet goed voor je is. Dat spul zit toch in tandpasta? Iemand een idee welke tandpasta geen fluoride heeft? Dan hoor ik het graag! 🙂

  Liefs, Susanne

  • @Susanne, Hoi Susanne, mijn ervaring is dat intentie genoeg is om je met iets te binden in jezelf. Voor mij zelf betekent dit dat ik een soort symbool visualiseer en daar dan contact mee maak door middel van de intentie. Ik weet niet of het handig is om recht in de zon te kijken… misschien dat het ook kan als je visualiseert dat er een lijntje is vanuit de zon die contact maakt met je pijnappelklier?

   Ik gebruik tandpasta van parodontax (blauwe) die is fluoridevrij.

   Liefs Marla

   • @Marla,

    Heey Maria,

    Dank voor je reactie! 🙂

    Ontzettend goeie tip van je! ‘k Ga eens kijken hoe dat is/voelt. 🙂

    En wat betreft de tandpasta, Paradontax, ja, die heb ik inderdaad weleens gehad, dat is die pittige toch?

    🙂

    Veel liefs, Susanne

    • @Susanne,

     Ja inderdaad, die smaakt erg zout! Ik heb ook eens gelezen datje hele andere producten kunt gebruiken als tandpasta, maar ik ben nog niet zo ver hihi. Ik ben wel zo ver dat ik geen shampoo meer gebruik, geen make up enzo. Voel me veel fijner zo. Scheelt ook een hoop aan geld haha.

     • @Marla,

      Hoi!

      Ja, wat betreft de tandpasta, ik heb weleens iets gehoord over zout, van die speciale zout, zuiveringszout, zoiets, maar, weet er het fijne niet van (nog ;)).

      En je schreef dat je geen shampoo meer gebruikt, ooh (?), was je nu je haar met gewoon water, of heb je er een ander middeltje voor?

      Ik wil eigenlijk zo liefst mogelijk puur natuur qua producten, en qua alles eigenlijk. Make-up, is toevallig dat je dat zegt, daar ben ik momenteel mee bezig, in die zin, zonder make-up te durven. Want dat is bij mij dus blijkbaar een dingetje van ‘durven’. Zonder make-up de deur uit gaan, boodschappen doen bijv., zonder make-up bij de buurman-met-z’n-stuc-in-z’n-haar op bezoek, weet je wel, dat soort dingetjes. Oefenen, puur natuur, pff.. voelt vrij joh! Heerlijk gevoel is dat. Maar de reden daarachter is niet zozeer qua producten dus, maar meer dat ik mijzelf wil zijn, en er steeds meer ‘last’ van begin te krijgen dat je als vrouw maar make-up op ‘moet’, wat natuurlijk helemaal niet ‘moet’, maar goed, dat is dan ff mijn dingetje ofzo. Kom bij een showbizz-moeder vandaan, een show-girl “wie mooi is moet pijn lijden”, was haar motto. Een mooie moeder heb ik, qua uiterlijk. Ook zonder make-up! Ziet er 10 jaar jonger uit dan ik. Haha 🙂 Dus dat loslaten, het mooi moeten zijn, dat hele moeten, het idee ervan, zeg maar, ben ik nu dus momenteel mee bezig! En ja, wat je schrijft, voelt inderdaad veel fijner! Maar, kan het nog wel wat engig voelen. Maar goed, vandaar ook dat ‘oefenen’ ;).

      Ben dus benieuwd wat voor ‘n product je voor je haar gebruikt, of je überhaupt een product gebruikt?

      Liefs, Susanne

  • @Susanne,
   het zit ook in leidingwater hoor,fluoride,daarom drink ik alleen nog maar bar le duc
   Dat is licht mineralisrend bronwater met weinig natrium,ook voor de koffie en voor de hond.
   Wel duur maar ja verder koop ik geen make up,modische nieuwe trend kleding,kan ik toch niet tegen.
   Bij mij moet alles bv katoen zijn.
   ga binnenkort ene goede waterfilter apparaat kopen
   Want wil er ook mijn aardappeltjes enzo ik koken en vind het dan wel heel erg duur worden die bar le duc,en zo rijk ben ik helemaal niet

   Annanas is ook heel erg goed voor ej pijnappelklier
   keltisch zee zout,kan je weer heel goed sole/mineraalwater van maken,das niet om te drinken nmaar om elke ochtend 2 theelepeltjes op te lossen in bv smoothies.
   Als je interesse hebt hoe je het moet maken vraagg je het maar hoor dan leg ik het je wel uit.
   Verder vermijd ik veel e nummers,alles bio en idd niet te veel vlees vooral niet wat gestressd id geslacht en volgespoten is met antibiotica en volgepropt is met gen gen gemanipulleerde mais,en nog nooit buiten zijn geweest.

  • @Susanne,
   ik gebruik calendula tandpasta van Weleda. (ze hebben 2 soorten denk ik)
   ik heb dat ook meegemaakt…over de drempel gaan van geen make-up en weet je…automatisch ga je er vanzelf stralender uitzien omdat je zo gezond en puur leeft. Dat zie je aan je lichaam, je huid, je haar, je blik. En dat is wat echt mooi maakt. En voel je dat je vanbinnen straalt dan straalt dit gewoon naar buiten uit.
   Ik ben zelf gewoon graag puur en voel me zo het best zonder dat het moet. Ik voel me dan vrij.
   Liefs, Dominique

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in