Nieuwetijdskind.com-Pijnappelklier-activatie
Leestijd: 3 minuten

Nieuwetijdskind.com-Pijnappelklier-activatieJe pijnappelklier is ook de ingang voor het multiversum om bij jou naar binnen te gaan. Je pijnappelklier is de deur naar binnen. Met behulp van je pijnappelklier kun je het ego-denken op basis van de hersenen loslaten. Je brein transformeert iedere gedachte die je voortbrengt in biochemische boodschappen. Wanneer je gedachten zijn gebaseerd op angst en overleving worden ze omgezet in biochemische boodschappen met een lagere frequentie. Deze gedachten verbinden zich niet met de pijnappelklier. De pijnappelklier dient als raakvlak tussen de fysieke realiteit om ons heen en de hogere dimensies.

pijnappelDe pijnappelklier helpt je om je eigen realiteit te creëren door je gedachten onder controle te krijgen. De gedachten met een lagere frequentie worden weggefilterd en overgedragen aan de hypofyse. De hypofyse heeft als doel om het lichaam in leven te houden. De klier herkent daarom alle gedachten die angst bevatten en zorgt voor de productie van adrenaline om de oorzaak van de angst te versterken. Terwijl de hypofyse de mens graag in leven wil houden, probeert de pijnappelklier het menselijk lichaam te veranderen in haar ware vorm.

De pijnappelklier dient als brug tussen het fysieke en niet-fysieke, de hersenen en het bewustzijn. Deze poort gaat niet open voordat de biochemische frequentie van iemands gedachten resoneert naar onvoorwaardelijke liefde. Er is een reden voor de beschermende maatregelen die de pijnappelklier neemt. De pijnappelklier dient als een soort filter. Wanneer je gevangen wordt gehouden in negatieve gedachten en in staat zou zijn om met je gedachten te creëren, zouden al je angsten gelijk werkelijkheid worden. Angst gaat gepaard met een verhoogde fysiologische activiteit. De fysiologische reactie op angstprikkels wordt gezien als een noodreactie van het organisme. Er is een snelle reactie van het autonome zenuwstelsel, en een langzamere reactie die tot stand komt via de baan hypothalamus-hypofyse-bijnierschors. De snelle reactie berust op activiteit van het sympathische zenuwstelsel, die zorgt voor het vrijmaken van adrenaline en noradrenaline in de bloedbaan door het bijniermerg. In de tweede en langzamere route spelen drie stoffen een rol. De angstprikkel bereikt de hypothalamus. Deze produceert een peptide, CRH geheten. Dit stimuleert de voorkwab van de hypofyse tot productie van het hormoon ACTH, dat op zijn beurt de bijnierschors stimuleert tot de productie van corticosteroïden waaronder het stresshormoon cortisol. De bijnier wordt aangestuurd door de hypofyse.

Nieuwetijdskind.com-hypofyse
Klik voor vergroting

De adrenaline die je hypofyse laat aanmaken stuurt bij bange gedachten een boodschap naar je pijnappelklier dat je je emoties nog niet hebt leren te controleren en dat je moeite hebt met de realiteit om je heen. Het signaal weerhoudt je er vervolgens van toegang te krijgen tot de volgende realiteit. Een eenvoudige, doch doeltreffende beschermende maatregel. Het is geen straf, maar een vorm van zelfbescherming. Net zoals je de sleutels van je nieuwe sportwagen niet aan een kind geeft, geef je het vermogen om te manifesteren niet aan iemand die zijn of haar eigen angst nog niet de baas is. Er is echter nog een vorm van bescherming.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Zelfs wanneer je je niet bewust bent van je eigen angst of twijfel worden ze beide toch opgevangen door je hypofyse. De hypofyse neemt je onderbewustzijn namelijk nog scherper waar dan je bewustzijn omdat gedachten uit je onderbewustzijn voornamelijk communiceren op biochemisch niveau. Wanneer deze angstige biochemische boodschappen worden gedetecteerd helpt je hypofyse je uit de brand met adrenaline. Door adrenaline te produceren geeft je hypofyse eigenlijk een stopteken: “Bang, nog niet klaar om te manifesteren”.

 

Bron: niburu.nl

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

8 REACTIES

 1. Ik weet dat dit er wat langer opstaat maar ik vind het toch de moeite om even te lezen , niet te geloven wat een in vloed de pijnappelklier heeft nooit gedacht bedankt voor de publicatie.

 2. Wat een interessant verhaal.. Wist altijd wel dat wij als mens veel meer in ons mars hebben dan alleen maar zorgen maken en malen en gewoon denken. Ik ben het zeker eens met diverse reacties en dat is leven in het NU is een heel sterk middel en geef je ook veel kracht en energie.

 3. Ik heb ook gehoord dat je bv Annanas kan eten die goed is voor je pijn appelklier.
  In het engels het annanas trouwens pinapple,toevallig of niet,want de pijnappelklier heet in het engels ook pinapple.

  • @Ulrike Kratzer,

   Hoi Ulrike,

   Ooh (?), hmm.. misschien wat vaker Ananas eten dan..
   En ja, da’s inderdaad ‘toevallig’ dat dat hetzelfde heet. 🙂 Ben ook benieuwd of daar nog een speciale rede voor is, of dat dat maar ‘gewoon’ ‘toevallig’ is..
   Ik had ergens gelezen dat Rode Bieten ook weer wonderen doen voor je!
   Ach, ik moet sowieso toch meer fruit gaan eten.. 🙂

   Liefs, Susanne

 4. Wat een zakelijkebenadeting van zoiets moois.
  Ik kijk liever de filmpjes op youtube met de prachtigste kleuren.
  Mijn derde oog is wijdopen, dat voel ik vaak genoeg gelukkig.

 5. Jeetje, wat een goeie tekst, zeg. Ik schreef toenstraks als reactie op een ander artikel over de kracht van manifestatie en dergelijke, komt prompt dit stukje tekst in mijn mailbox! Haha, bizar. 🙂
  Normaal ben ik niet zo van de chemieën enzo, maar dit is toch wel bijzonder interessant, zeg.

  “Terwijl de hypofyse de mens graag in leven wil houden, probeert de pijnappelklier het menselijk lichaam te veranderen in haar ware vorm.”

  Zeer duidelijk. Fijn dat dit hier allemaal zo duidelijk wordt uitgelegd :).

  “Net zoals je de sleutels van je nieuwe sportwagen niet aan een kind geeft, geef je het vermogen om te manifesteren niet aan iemand die zijn of haar eigen angst nog niet de baas is.”

  Ik wist dat het allemaal met angsten en dergelijke te maken, maar dat het op zo’n manier wordt uitgelegd! Zo simpel eigenlijk! 🙂 Eigenlijk als je het zo leest, gewoon heel simpel! 🙂

  “Zelfs wanneer je je niet bewust bent van je eigen angst of twijfel worden ze beide toch opgevangen door je hypofyse. De hypofyse neemt je onderbewustzijn namelijk nog scherper waar dan je bewustzijn omdat gedachten uit je onderbewustzijn voornamelijk communiceren op biochemisch niveau. Wanneer deze angstige biochemische boodschappen worden gedetecteerd helpt je hypofyse je uit de brand met adrenaline. Door adrenaline te produceren geeft je hypofyse eigenlijk een stopteken: “Bang, nog niet klaar om te manifesteren.”

  Hoe duidelijk uitgelegd! Geeft je hypofyse dus eigenlijk een stopteken: Bang, nog niet klaar om te manifesteren.. goh.. interessant, zeg. 🙂

  Supermooie tekst, haha, komt gewoon even ‘ploep’ in je mailbox, was er nét mee bezig, hahaha, hoe kan dat toch weer hè :).

  Tegelijkertijd, zat ik me dus, terwijl dit stukje tekst dus al blijkbaar onderweg naar me was, na te denken over het feit dat we toch continu aan het manifesteren zijn, zowel bewust als (voornamelijk nog) onbewust. Dus dat we dus eigenlijk die kracht al bezitten! Daar had ik het namelijk over in dat andere artikel, en dat het dus vanwege angsten en zo nog maar ‘moeilijk’ bewust gebruikt weet te worden. Dus ja, is het dan niet zo dat je dus per definitie sowieso creëert. Ja. Kijk maar om je heen, Susie, haha :). Maar goeie opmerking: dat je inderdaad een kind ook niet de autosleutels van je sportauto geeft en dat dat inderdaad ook op het gebied van manifestatie is, want wat een puinhoop zou het zijn/worden,, zeker als daarbij komt dat de gevolgen van je intentie voor Iedereen, het grotere goed, hoe je het wilt noemen, goed ‘moet’ zijn, ja, dan moet ego, eigen-belang, angst en dergelijke nog wel even goed eruit gefilterd worden, anders kan het einde van de wereld wel heel snel op je stoep staan!

  Superbedankt aan degene die dit artikel geschreven heeft en geplaatst heeft! Hoop meer artikelen over manifestatiekracht te lezen!

  🙂

  Liefs, Susanne

  • @Miss Universe, “Hoop meer artikelen over manifestatiekracht te lezen!”

   Lees jij je eigen schrijvens dan niet?

   Ik hoop dat het lezen overgaat in manifestatie in het dagelijkse leven.

   Maar als jij manifesteert dat je er enkel meer over lezen wilt dan zal ik een boek voor je gaan schrijven.

   Nee hoor, je bent veel te bewust om het nog uit boeken te moeten halen, kwestie van herinneren/herkenning wat er al in je zat.

   Wat ben ik nou toch allemaal aan het manifesteren.

   Het is een feit dat als de mens de simpele werkzaamheid van bovenstaand artikel begrijpen zou en weer vanuit het NU zou leven i.p.v. het leven dat gecreerd/beleefd wordt vanuit de mind, de mensenwereld er geheel anders zou uit zien (lekker lopende zin Adrianus).

   • @Aart,

    Hoi Aart!

    Inderdaad, vanuit het NU leven, inplaats vanuit het leven dat gecreëerd/beleefd wordt vanuit de mind/de mensenwereld, ohh, zou wat zijn zeg! 🙂 Hoe relaxed zou dat zijn. Al je vorige ervaringen/herinneringen/gedoe.om het even, ‘los’ hebben gelaten en gewoon Nu, vanuit Nu, that’s it. Pff, het idee alleen al maakt me ontspannen :). Is natuurlijk ook ‘even’ de kunst. En ja, hoe zou het leven er dan uitzien..? Ik ga het in ieder geval oefenen, vanuit Nu. Denk ik. Eens kijken hoe of de wat.

    Liefs!

    Susanne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in