planetaire oorsprong
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
Planetaire Oorsprong – De blauwdruk van je Ziel.

Door Jo Amidon.

Van alle gechannelde informatie die ik heb ontvangen was de Planetaire Oorsprong het meest nuttig in het begrijpen van mijzelf.
Alhoewel we op aarde leven, zijn velen van ons ontstaan op andere planeten, in andere delen van het Universum.
Dit is waarom velen zich hier niet ‘thuis’ voelen of voelen dat ze ergens ander thuis horen.
Velen kijken ’s nachts naar de sterren en verlangen naar ‘huis’ zonder te weten waar dat ‘thuis’ dan is.
Velen hebben problemen met het accepteren van – of te geloven in de aardse normen, wetend dat er meer is in het leven, maar niet weten wat.

Er waren twaalf oorspronkelijke Planeetgroepen of sterrenstelsels voor zielen om lichamelijke ervaring op te doen.
Deze twaalf Planeetgroepen waren gemaakt door Zielengroepen of de Schepper Gods, onder leiding van de Goddelijke Kracht of Voornaamste Schepper.
Deze Zielen waren Scheppers van gelijke energie en gelijke golflengte.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Alhoewel je levens op vele Planeten en in veel verschillende werkelijkheden kan hebben gehad – de eerste Planeet waarop je lichamelijke aanwezig was laat een blijvende indruk achter op je Ziel – en is je Planetaire Oorsprong.

Over iemands Zielenwezen kan veel geleerd worden door het vaststellen van de Planetaire Oorsprong. Inzicht in de kwaliteit die, vanuit de verschillende Planetaire Oorsprong, op aarde manifest kan zijn, kan erg behulpzaam zijn in het begrijpen van jezelf en anderen.
Relaties kunnen meer diepgaand begrepen worden, als je de verschillende energieën en persoonlijkheden begrijpt die zich in de aardse werkelijkheid manifesteren.
Door de energie die je in deze werkelijkheid brengt te begrijpen, kun je een begin maken met het begrijpen van de reacties en emoties van jezelf en van anderen.
Je kunt dit gebruiken als instrument om samen te werken, voor betere communicatie en omgangsmanieren, in plaats van te proberen jezelf of anderen te veranderen of te controleren.

Planetaire Oorsprong heeft niets te maken met astrologie, geboortedatum of plaats, leeftijd, geslacht of iets anders.
Het is uitsluitend gebaseerd op je incarnatiegeschiedenis als Ziel.
Terwijl andere aardse instrumenten zoals astrologie, numerologie in elk leven anders zijn, blijft je Planetaire Oorsprong hetzelfde tijdens al jouw levens.
Er zijn er die een groot aantal levens hebben gehad op andere Planeten en als gevolg hiervan kunnen ze zogenaamd een tweede Planetaire Oorsprong herkennen.
Dit verandert de eerste Planetaire Oorsprong niet – het voegt andere aspecten toe aan het totale Spirituele Zijn.

Onthoudt dat de Planetaire Oorsprong je eerste Spirituele begin is, het diepste wat je bent sinds je Ziel zich begon te ontwikkelen.
Het meest voorkomende probleem met zelfonderzoek, bij Lichtwerkers, is het hebben van een sterke band of kennis van het werk met een bepaalde Planeetgroep zoals de Pleiaden, de Arcturiërs of met Sirius b.v.
Wie met deze groepen heeft gewerkt in het meest recente “niet aardse leven” en nauwe relaties ontwikkeld heeft met deze groepen zal ook nu vaak samenwerken met deze groepen.
Het is meer iets van ‘wie ben je aan het worden’ dan ‘Wie je bent of Waar je vandaan komt.’
Wie je nu bent is een mengsel van “Waar je vandaan komt – wat het verleden en het heden je hebben gebracht en waar je hierna heen wil gaan”.

Planetaire Oorsprong is de basis van wie je bent, hoe we geworden zijn, wie we zijn en waar we nu zijn en omgaan met dingen die ons ontwikkelen, waar we van leren tijdens dit leven.
Het is een heel diep niveau van zelf-begrip en het is enkel bedoeld om gebruikt te worden als instrument om te leven en te groeien en te bewegen naar het volgende – naar het beste voor jou in je persoonlijke ontwikkeling.

Het is nooit iets waar je je zo serieus aan zou moeten hechten waardoor je niet in beweging kunt blijven of groeien kan. 
Gebruik het als een stap in jezelf inzicht, voeg het toe aan alle delen die je kent van jezelf om te worden wie je ten diepste kunt zijn – het hoogste en beste in jou.

Liefde en Zegen,

Jo Amidon

Over het Boek:
Het Boek gaat over de verschillen in de Planetaire Oorsprong.
Alhoewel er twaalf ‘vormen’ van Planetaire Oorsprong zijn – zijn er negen het meest voorkomend (gebaseerd op het lezen (reading) van de energie van veel individuen tussen 1993 en 2001) die hier worden beschreven.
Elk van deze negen Planetair Oorsprong hoofdstukken bevat informatie over de persoonlijkheden en karakteristieken die zich tonen in een ‘aards-leven”.
De hoofdstukken bevatten ook een lijst van bekende mensen afkomstig van elke Planeet die beschreven is.

Alle informatie over de Planetaire Oorsprong komt uit mijn boek “ Where are you really from” copyright 1996.
In het boek bevat ieder hoofdstuk de informatie die o.a. hier gegeven wordt en meer persoonlijke eigenschappen, iets over de geschiedenis van elk en een lijst van planten, dieren en stenen waarvan het DNA oorspronkelijk komt van deze Planeten.
Het boek was een aantal jaren niet in druk beschikbaar en is nu bijgewerkt verkrijgbaar

Bron:” het boek “Where Are You Really From?”  copyright 1996  Jo Amidon with The Teachers of The Universal Mind

http://www.lightconnection.org/

Nederlandse vertaling Nieuwetijdskind Magazine ©2019

De Planeten:

 Middels deze link: Planetaire oorsprong vind je alle artikelen hierover

2 REACTIES

  1. ik heb een verhaal over 1 groep geschreven ik noem het zielengroepen ipv planeet groepen
    het betreft de Atlantis zielen groep

    groet Doler

  2. Er bestaat ook een astrologie die wel gaat over het eeuwige wezen, de oorspronkelijke blauwdruk, voorbij dit leven, over het wezenlijke. Het is kosmische astrologie en ik werk met deze astrologie in mijn praktijk. Dit even ter info, omdat in het begin van het artikel word benoemd dat astrologie dit niet kan bieden, inzicht in de oorspronkelijke blauwdruk. Nu is deze planetaire blauwdruk van het boek dat hier beschreven wordt wel uniek in haar info. En zo is kosmische astrologie dat ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in