DELEN
Plantmaan 20 juni 2016 staat voor BESTEMMING

Bij de wicca wordt deze maan door de eik gedragen, die staat voor groeikracht. Omdat de plantmaan rond midzomer valt en we tegen de langste dag aanhinken, is de groeikracht bijna op haar toppunt. Het daglicht of onze scheppingskracht, is weldra op haar hoogste en definitieve bestemming.

Deze volle maan op 29° Boogschutter, de voorlaatste graad, laat je achterom kijken naar wat nog onafgewerkt is om je definitieve bestemming te kunnen bereiken. Aan welke overtuigingen moet jij nog werken om dat wat je echt wil in de wereld brengen, te kunnen/durven realiseren. Kijk naar wat zich van binnenuit naar buiten wil manifesteren. Wat heb jij de vorige maanden gevoed en laten groeien en wil je verder laten rijpen. Op welk potentieel wil jij verder bouwen in de toekomst. Een belangrijk fundament voor je verdere leven wordt namelijk voor elk van ons gelegd nu in 2016.

De volle maan op 29° wil ons nogmaals de volle lading geven met alle vuur die ze in haar heeft. In het vuurteken Boogschutter, net zoals de vorige volle maan kan deze vurige maan je nog opjutten naar nieuwe doelen en mogelijkheden om jezelf nog meer te kunnen ontplooien. Laat je echter niet verleiden tot nieuwe dingen maar ga verder aan de slag met dat wat je al aan het laten groeien was. Steek je energie, vuur en creativiteit in het finaliseren of afwerken van dat waar je mee bezig was. De groeikracht gaat nu niet meer over vernieuwing maar over verdieping. Laat je dus niet afleiden van dat wat belangrijk is voor jou.zet jezelf in het licht

Venus en zon staan nu tegenover de Maan. Venus is ook deze maan weer heel intens aanwezig. Ze laat je verlangen naar liefde en overgave maar wordt niet overschaduwd door de te grote daadkracht van de zon. Nee, deze volle maan laat je diep en intens voelen. In de mailtjes van klanten merkte ik de laatste dagen heel wat verwijzingen naar ; ik mis een zielsmaatje of mijn zielewederhelft of andere aanwijzingen naar nood aan die diepe, emotionele verbinding. Of er werd verwezen naar het feit dat hun job geen voldoening en vreugde meer gaf. De zon laat je extra stilstaan bij die dingen die waardevol en belangrijk voor je zijn. Ze laat je zien waar jij met liefde aandacht en energie aan besteedt. Het zal je helpen om keuzes te maken die gedragen zijn door vreugde. Deze zon zal je helpen enkel nog besluiten die gedragen zijn door vreugde te nemen, zodat je zonnevlecht kan schitteren. Je zal dus getriggerd of getest worden op het thema zelfwaardering, want in de zonnevlecht zetelt jouw zelfwaarde. De liefdeskracht van venus kan schaamte laten verdwijnen want schaamte is het struikelblok in de 3de chakra (zonnevlecht). Kijk dan diep in jezelf waar je jezelf nog afwijst, waar je jezelf alleen en in de kou laat staan. Venus is liefde en liefde is energie. Omdat geld ook symbool staat voor de liefdeskracht kan jij aan de mate van hoe het met je financiën gesteld is zien, in hoeverre jij van jezelf houdt en liefde in je leven toelaat.

De Zon en Mercurius in de vrolijke Tweelingen zorgen ervoor dat je je kan laten afleiden en dat je liever een praatje gaat maken dan dat je gericht aan de slag gaat. Probeer je focus echter te houden op wat je wil, laat je niet afleiden door wat zich in de buitenwereld afspeelt. Je mag het natuurlijk gezellig houden maar blijf bij je gevoel en focus. Het gaat over welk stukje van jezelf je nu nog kan presenteren aan de buitenwereld. Het stukje van jezelf dat jij nog afwijst of waar jij nog bang bent van je eigen potentieel. Sta eens bewust stil hoe jij daarmee omgaat. Geef je het en stem over verstik je het? Mercurius zal je uitdagen om het te delen met de anderen, hier gesymboliseerd door het teken tweeling.

Succes in het op een liefdevolle wijze, stem te durven geven aan jouw volledig, uniek potentieel.

Warme groet,

Isabelle Lambrecht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in