de Pleiaden

Degenen met de Pleiaden als hun Planetaire oorsprong zijn gevoelig, liefdevol en vriendelijk.

Er is bij hen een diep en blijvend verlangen naar vrede en geluk voor iedereen.

Als je aan iemand die afkomstig is van de Pleiaden vraagt ‘wat wil je van het leven?’zullen ze waarschijnlijk zeggen: Gelukkig zijn!

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Pleiadiërs hebben een aangename, zachte energie waar anderen in hun buurt van genieten.

Pleiadiërs zijn emotioneel en liefdevol, maar hebben de neiging die te onderdrukken door het verlangen om anderen te plezieren.

Ze zijn gevoelig en reageren snel op kritiek.

Pleiadiërs hebben een neiging om hun eigen wensen en behoeften op te offeren in hun poging anderen te behagen.

Dit kan innerlijke wrok veroorzaken.

Liever dan de wrok te uiten en openlijk boos te zijn, kunnen Pleiadiërs een passief-agressief gedrag vertonen, in de hoop dat hun gevoelens door anderen opgemerkt en beantwoord worden zonder de noodzaak van discussie.

Zij moeten leren begrijpen dat degene die zij proberen te behagen, er meestal de voorkeur aan zal geven om die gevoelens en behoeften te horen.

Pleiadiërs kunnen lichamelijk ziek worden in situaties waar sprake is van woede, spanningen en ruzies om hen heen. Ze kunnen de emoties van anderen overnemen door hun onbewuste poging situaties te verzachten of te bemiddelen.

De neiging om de eigen emoties en de overgenomen emoties te onderdrukken kan energetische blokkades vormen als deze emoties niet van tijd tot tijd worden losgelaten.

Uiteindelijk kan dit dus leiden tot lichamelijke ziekten.

Een groot deel van hun leerervaringen bestaat uit het leren toestaan dat andere mensen zelf mogen ervaren wat zij hebben gekozen en daar niet persoonlijk bij betrokken hoeven te raken.

Pleiadiërs kunnen leren zich bewust te worden van hun verlangen om anderen gelukkig te maken en zich realiseren dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor persoonlijk geluk en ontplooiing.

Zij mogen leren anderen toe te staan om verantwoordelijk  te zijn voor zichzelf, en voor hun groei- en leersituaties.

Op de Pleiaden leren ze dat ze niet kunnen beslissen wanneer anderen gelukkig zijn of wat anderen nodig hebben om gelukkig te zijn en kunnen in plaats daarvan hun focus richten op het eigen geluk.

Als echte verantwoordelijkheid is geaccepteerd voor zichzelf en voor het persoonlijk geluk, zullen Pleiadiërs bloeien en hun fysieke lichaam zal stralen.

Pleiadiërs kunnen werken aan het ontwikkelen van eigenwaarde en aan communicatievaardigheden op het terrein van de derde dimensie.

Het is belangrijk voor hen om persoonlijke macht terug te winnen, vrij te communiceren en van binnenuit sterker te worden.

Soms kan het bij anderen overkomen dat Pleiadiërs overdreven gereserveerd en afstandelijk zijn.

Dit is te wijten aan hun neiging de eigen gedachten te bekritiseren en daardoor hun gedachten niet meer delen. Wat weer problemen geeft met eigenwaarde.

Vaak voelen Pleiadiërs dat hun gedachten het niet ‘waard’ zijn om gedeeld te worden, daar zullen zij ook aan moeten werken.

Zij kunnen patronen ontwikkelen in het gebruik van verschillende 3D bezigheden als  tijdelijke vlucht uit de realiteit, of door een verkeerd opbouwen van vertrouwen en vaardigheden op communicatiegebied.

Het kunnen riskante avonturen met drugs en drank zijn, seksuele – of romantische drama’s creëren of eenvoudigweg ontsnappen naar andere werkelijkheden door te lezen, televisie of films te kijken.De Pleiaden.Kenmerken van degenen die de Pleiaden als hun Planetaire oorsprong hebben

Mensen van de Pleiaden laten los door huilen.

Passend bij hun neiging om emoties te onderdrukken worden die opgebouwd tot op een punt waarop ze wel moeten loslaten.

Dit kan resulteren in een huilbui die optreedt als een overdreven reactie op een situatie. Het is een loslaten van veel meer dan wat er feitelijk gebeurd is.

Passend bij de communicatiestoringen waaraan gewerkt mag worden, ervaren Pleiadiërs verschillende manieren van loslaten in het keel-chakra-gebied, zoals huilen.

Pleiaden-7-zusters
de Pleiaden worden ook wel de 7 zusters genoemd.Genoemd naar zeven zussen uit de Griekse mythologie die door Zeus aan de hemel waren geplaatst

Het kunnen ook terugkerende fysieke problemen zijn of moeite met spreken zoals heesheid, hoesten of een afgeknepen gevoel in de keelchakra.

Dit zal niet langer gebeuren als Pleiadiërs geleerd hebben te vertrouwen in het vrij uiten van emoties en behoeften en dit kunnen toepassen in het dagelijkse leven.

Storingen kunnen gezien worden als een signaal om bij jezelf te onderzoeken wat nog nodig is om geuit te worden.

Mensen afkomstig van de Pleiaden zijn erg sterk in geloof en vertrouwen.

Van jongs af aan hebben zij een sterke vastberadenheid, een diep weten dat er een relatie met God is en een bedoeling en plan, zelfs in hun donkerste momenten.

Er is een innerlijk verlangen spirituele antwoorden te zoeken en de relatie met de Goddelijke Kracht te vinden.

Zodra ze beginnen met zoeken en leren begint de groei.

Als zij zich de relatie met God herinneren en zichzelf liefhebben als volmaakt mens, vervagen veel van de oude gevoelens, emoties en zelftwijfel.

Via deze link vind je alle planeten….

Planetaire Oorsprong – Van welke planeet kom jij?

Bewaar voor later op Pinterest:

pleiaden

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

36 REACTIES

 1. Ik herken mij hier volledig in, heb als kind residiverende depressieve episodes gehad omdat ik moeite had met mijn emoties te uiten en mijn gevoel van eigenwaarde. Nu ik hieraan ben aan het werken ervaar ik eindelijk liefde en geluk. Ook het continu zoeken naar antwoorden en de band met god herinneren en opzoeken komt iedere keer terug. Dit is jammer genoeg een minder gemakkelijke zoektocht! Veel liefde en licht aan mijn medebroeders en zusters. Veel succes in het groeien en ervaringen opdoen!

 2. Ik ben zoals beschreven. Het was een herkenning en een ERKENNING.
  Heb ook daar geleefd totdat ik een opdracht kreeg waardoor ik iedereen en alles "moest" achter laten. Heftig !
  Maak er hier op aarde het beste van, het leven is maar " kort ".
  In dit leven heet ik Marion.
  De naam die ik op de Pleiaden had weet ik ook, maar mag ik niet vermelden.
  Liefs voor allemaal,

  Marion

 3. Voor het eerst in mijn leven voel ik erkenning… Nu ik dit heb gelezen snap ik waarom ik vanaf kinds af aan al het gevoel had dat ik niet van hier kwam. Ik wilde hier niet zijn, nog steeds niet.
  Maar zelf een eind aan dit leven maken voelde niet goed.
  Alleen ben ik nog steeds ongelukkig, vind het pad keihard op zoek naar antwoorden.

  Bestaat er geen bijeenkomst voor Pleiaden? Ik heb een enorme behoefte aan herkenning, erkenning en de warmte van mijn "echte" mede"mensen"

 4. Hallo ik herken mij hierin ben HSP er.,maar wat houdt het in?keer je ooit terug naar waar je hart ligt?of waar je heimwee naar hebt.Ik kan ook niet echt aarden.

  • Hallo Helene.

   je keert terug als je klaar bent met jouw zielenopdracht. Die kan zich uitstrekken over meerdere levens (3D). Echter; stel die vraag en je krijgt wellicht antwoord.

 5. Hallo hier een berichtje van Dick heb in 2008 tijdje op Patmos gewoond heerlijke tijd,tegelijk studie v/d pleiaden wat een liefde voele ik,ben nu ziek heb met straling te makem.Weet zeker dat ik v/d pleiaden komt en God me daarbij begeleid,openbaring is nabij

 6. Wat een mooi en herkenbaar stuk. Ik zelf ben ook graag op de Griekse eilanden, Ik moest daar meteen aan denken toen ik over de witte gipsen huizen las. De natuur daar is ook zo mooi. Wat fijn Gordon dat jij ooit deze site begonnen bent en dit soort stukjes plaats dat helpt om weer even op te laden door te herinneren aan wie ik ook alweer ben en waar ik vandaan kom en dat er echt gelijkgestemden zijn! Lieve groet aan iedereen, Claudia.

 7. Het stuk over Pleiaden, echt alsof ik in de spiegel kijk. Heel gek om voor het eerst te lezen over planetaire oorsprong en dan de perfecte beschrijving van mij te vinden 🙂

 8. Ik ben hopeloos opzoek naar de planeet waar ik thuishoor. Ik heb echt een enorme boost van heimwee gekregen naar thuis. Al heb ik geen idee waar mijn thuis is. Ik heb levendige herinneringen aan mijn thuisplaneet , ik weet bijvoorbeeld dat het wezen van je ziel erg gelijkt op het aards bestaan. Ik heb zelf een vermoede dat er ook gewoon mensen wonen. Maar alles is daar zo anders. Warmer, vrediger. We leefden er in harmonie , en ik durf zelfs te zeggen dat god met ons was. Ik kon ermee praten alsof het mijn beste vriend was , en hij was steeds aanwezig als ik hem nodig had. Het volk had geen grenzen daar. We leefden ons leven. We werden niet geleefd. Kinderen en zelfs “volwassenen” liepen hand in hand en speelden met elkaar….! Ik voel liefde , maar in zijn uiterst puurste vorm , een vorm die hier op aarde niet terug te vinden is. Ik zie een stad zo helder , dat het licht zelf lijkt. Alles in het goud, straten , grote gebouwen. Er is een verdeeldheid tussen vrouwen , mannen en ouderen , alleen niet in de vorm van discriminatie maar eerder om het rechtsysteem er te kunnen laten functioneren. De huizen (of wat er op lijkt toch) zijn in wit steen , lijkt op gipsen muren achtig iets. Maar in het helderste wit. De natuur is er prachtig. Het is een leven opzich daar. Elk grassprietje , bloem , blaadje alles leeft er. Het zingt en bid voor god die met ons loopt. Ik herinner mij dat je er met alles kan communiceren , elke levensvorm. Ik voelde me er zo gelukkig, en hier, pf. Ik moet net niet janken als ik zeg dat het hier zo hard en onbegrijpelijk is. Ik heb mijn in mijn diepste binnenste van mijn hart. Hier is NIETS vredig. Ik wil terug, maar ik kan mijn gezin niet achterlaten,mijn man , mijn kinderen. Als ik mensen help , dan kan ik soms moeilijk vatten dat ze bepaalde situaties niet aanvoelen hoe ik dat doe. Ik word er zelfs kwaad van. Elk mens weet in zijn diepste zelf wat vrede is , en ik raak geirriteerd dat ze zo blind zijn. Hoe ze zichzelf dieper in de problemen brengen door hun hebzucht. Ik wil zo graag weten waar ik vandaan kom. Het zou me deugddoen als ik mensen kan spreken van hetzelfde planeet waar ik vandaan kom , met mensen die langs god geleefd hebben (lees wel NIET gelijk staan aan god , want god is almachtig, en ik vrees zijn aanzien in mijn aards bestaan , al voel ik zijn goedheid wel, hij is met me) Maar wij leefden wel in zijn midden (en niet omgekeerd). Is er ALSTUBLIEFT iemand die zich hierin herkent en dieweet van welk planeet ik kom. Die weet wat mijn doelis hier op aarde? Misschien iets wat ook kan helpen :
  Kleur: bruin , verschillende tinten groen
  Muziek:de lier , de harm , piano , dwarsfluit
  Natuur: de regenboog , natte aarde onder mijn voeten. De geur als het net geregend heeft, de bosgeuren , drang naar het drinken van het water uit beekjes of watervallen
  Angsten : panische angst van water in mijn gezicht , geeft me een gevoel van verdrinken,doodgaan. Donker , ik haat het donker , en vooral het alleen zijn erin.
  I

  Ik voel me enrom aangetrokken door alles wat met licht , kleur en schilderen en beeldhouwen te maken heeft.

  • Lieve Naomi, je bent al thuis, kom in je hart zitten, maak je los van de tweestrijd (ego, is 2 hersenhelften) daal af naar je hart, wat eenheid is. Het is een reis van ca. 30 cm. maar als je de binnenwaartse trip hebt doorgemaakt en het licht aan hebt gezet, zal je zien hoe fijn het is hier en dan zullen je antwoorden vanzelf komen over het feit hoe moedig je bent om hier op aarde te komen en waarom. Ik wens je alle liefde en wijsheid toe. Groetjes Stella Esperanto

  • Heykes Naomi, lieverd, ik herken mezelf heel erg in jouw verhaal. Ik bezoek in mijn dromen ook plaatsen met witte gebouwen en vooral eindeloos veel water en natuur. De mens is er 1 met de natuur en de natuur neemt vaak een belangrijkere rol in dan de mens, die maakt er deel van uit, omdat er respect is voor de natuur. De geur van regen die net geweest is, het zijn in de natuur zonder autogeluiden en de lach van kinderen brengen me allemaal terug naar de schoonheid ervan. Het donker was ik vroeger ook bang van, nu soms nog maar minder, vooral als ik onder een sterrenhemel ben of de maan mooi schijnt kan ik erg genieten van de nacht. Ik voel me ook erg aangetrokken tot kleur en schilderen.

 9. Wonderlijk, voel me van kinds af aan aangetrokken tot de sterren van Orion. Ik kan daar tijden naar blijven kijken. Zo mooi. Geeft zo’n veilig gevoel.
  Nu zit ik hier wat artikelen te lezen en ik voel en lees dan duidelijke overeenkomsten bij Orion, Pleiaden, Sirius en Andromeda. Kan het zijn dat ik van alle 4 herinneringen heb en zo ja in welke volgorde zou ik dat dan kunnen zien?

 10. Hallo,
  interessant om te lezen! Ik herken erg veel in de beschrijving hierboven. Ben ook bij een andere gaan kijken en herkende daar ook wel dingen in, maar niet zoveel als in deze. Ik ben via een zijweggetje deze kennis binnengestapt en weet nog maar heel weinig, er zit geen logische volgorde in de kennis die ik opdoe, het is een raar husseltje ..!
  Bepaalde herkenningspunten: als jong kind herinner ik me dat ik concludeerde over mijn biologische ouders: deze mensen begrijpen niets van mij. Als tiener en jong volwassene dacht ik, omdat ik niet veel begreep van de logika van deze wereld, dat er in mij een onderdeeltje ontbrak. (mensen om mij heen konden het allemaal wel zo logisch vinden en waren raar verbaasd als ik vragen had). Ook heb ik in mijn leven momenten van enorm heimwee gevoel gekend. Het deed echt pijn, en het had te maken met wit licht. Ook een beeld van door een heel donker heelal te reizen, alleen.
  Wat ik mij afvraag: komen alle zielen op deze planeet van andere sterren af? Of is er een groep die “altijd” hier is en zijn er bezoekers van andere sterrenstelsels?
  Grappig, mijn moeder had moeite om sexuele voorlichting te geven en op een dag zei ze tegen ons dat we elk van een ster waren komen vallen … 🙂

 11. ik had een vraagje ik ben een sterrenkind en ik had ergens gelezgen dat heet veel sterrenkinderen van de pleiaden komen. is dat waar? en zijn er ook nog andere planeten waar ze vandaan komen? en iedereen heeft het er over dat nieuwetijd kinderen de wereld moeten gaan helpen met de veranderingen die we door gaan maken. maar hoe? hoe moet ik de wereld met al de opstandige eigewijze mensen nou helpen ik ben pas 12? ik hoop dat ik een antwoord krijg groetjes selina

  • @selina, hoi Selina, volgens mij komen er inderdaad veel sterrenkinderen van de pleiaden. We hebben, denk ik, op aarde ook wel wat verwantschap met de pleiaden. Andere planeten? Sirius, Orion, Andromeda, Arcturus, en zo zijn er veel meer denk ik. “opstandige eigenwijze mensen”dus.. 😆 Ik denk dat je “alleen maar” naar je hart hoeft te luisteren als je wilt weten wat je kunt doen. Gewoon jezelf zijn is al heel wat voor de meeste mensen.Doe vooral veel dingen die je leuk vindt en waar jij je goed bij voelt. Groetjes, Gordon

  • @selina,

   Lieve Selina,

   Ik sluit me aan bij Gordon. Er is ongetwijfeld een doel achter je aanwezigheid, zoals er voor ons allen is. Maak je er vooral niet druk om. Om verandering te doen komen zul je eerst zelf de verandering moeten zijn. Luister naar je hart, doe wat goed voelt en geloof in jezelf. Liefde voor jezelf en zelfvertrouwen zijn de basis die je tot ver kunnen helpen.

   Waar we vandaan komen maakt niet zo veel uit, we zijn allen hier met een reden. Je hoeft je dus ook niet alleen te voelen. Er zijn vele kinderen geboren met het doel te helpen met de veranderingen die komen, ook in de oudere generaties. De truc is niet te hard je best te gaan doen of je te veel zorgen gaan maken, maar gewoon zijn wie je bent op je best. Als iedereen die hier is voor dit doel zijn plekje inneemt door gewoon te zijn wie hij/zij is en anderen respecteerd voor wie zij zijn dan komen de veranderingen vanzelf.

   Succes meid en vergeet niet te genieten 🙂

 12. Ik kijk iedere avond voor dat ik ga slapen naar de sterren…
  altijd al gedaan van kinds af aan.. die verbinding blijft. Afgelopen week kreeg ik van mijn neefje van 10, 4 foto’s door gestuurd van de pleiaden zonder tekst…
  ik wist precies wat hij bedoelde zonder woorden. Hij is er ook een maar beseft het nog niet..dat is prima zo 🙂

 13. Dit is me al eerder verteld dat ik vandaar afkomstig ben ,ik probeer me goed te aarden,ben blij dat er hier mensen zijn die zich ook herkennen hierin.Maar we zullen het moeten doen hier op aarde.Daarom dat ik vroeger altijd zei ,ik kom van een ander planeet denk ik ,ik hoor hier niet thuis.haha.Nu blijkt het ook nog waar te zijn.We zullen het beste ervan moeten maken.Veel geluk aan iedereen en hopelijk vinden jullie allemaal jullie plaatsje hier ergens ,en ik zou zeggen geniet van de mooie momenten !

 14. Beste Eve,

  Ik heb ook niet gezegd dat ik weet dat ik daar vandaan kom toch? Vooralsnog kan ik me niet veel verder herinneren dan dat ik een jaar of…ik schat 6 was. Het is zeker heel mooi om naar de sterren te kijken, google heeft een app voor smartphone genaamd “google sky” Daar kan je alle sterren en planeten mee vinden die je graag wil localiseren, zeer handig en leuk!

  • @Tuuk, Dat zei ik toch ook helemaal niet? Ik kom zelf ook niet van de pleiaden oorspronkelijk, wel even daar geweest. Dat programma ken ik 🙂 alleen jammer dat er op bepaalde sterren een soort gefotoshopt iets is aangebracht

  • @Tuuk, Ouh 😀
   Ik kijk ook wel eens naar de sterren, maarja ik bedenk me er wel vaak bij dat de sterren die we zien niet echt de plaats zijn waar mn gidsen of ik vandaan komen, het is de 3D weergave, het verleden. Maar ze blijven wel mooi :)Ik zoek vaak bepaalde sterrengroepen maar ze vinden is wat anders tussen al die puntjes.

 15. Kleine toevoeging :

  Is het toeval dat als ik naar de sterren kijk, graag de grote beer op zoek om naar te kijken? (nu moet ik zeggen dat ik ook heel graag naar die ene heel erg felle ster kijk, ik heb met google sky geweten welke het was maar ben het even kwijt, is alweer een tijdje dat ik naar de sterren heb gestaard 🙂

  Trouwens, de maan is ook mooi, en al die andere ook, en de zon en, en en….alles!!!`

  Lieve groeten,

  Tuuk

 16. inderdaad, dank voor de vertaling en ja, ik vind het wel prettig om te weten waar ik het ooit allemaal eens heb geleerd en gezien, gevoeld enz. ik merk ook dat ik al heel veel opnieuw heb ervaren en heb veranderd! leuk toch?
  ik ben een happy mens hier op Aarde en daar heb ik dan ook hard voor gewerkt om dit voor elkaar te krijgen! dit heb ik met alle Liefde voor mezelf gedaan…nu help ik anderen ermee. en ja Sabine, we willen alle een Liefdevolle Aarde met liefdevolle mensen, die allen het recht hebben om hun gevoel te uiten…knuffels voor jullie allen en bedankt voor het plaatsen en reacties hierop..ik begrijp het wel…liefs, Henriëtte

 17. Allememaggies…..

  Vroeger zou ik gezegd hebben : dit is gewoon eng zo goed als dit klopt! Nu vind ik het alleen maar mooi, en heel erg fijn om te lezen. Maar vooral dat er meer mensen zijn zoals mij. Dat betekent dus echt dat je maar dan ook echt nooit alleen bent!!!

  Namaste 🙂

  Tuuk

  • Nu snap ik ook waarom ik soms zo,n heimwee heb..
   ergens wist ik dit van binnen wel, maar nu staat het beschreven. Dus ik ben niet gek 🙂

   • @Sandra,he? ik heb ook al heel mn leven last van een soort heimwee en ik weet niet waar het vandaan komt soms dacht ik misschien ben ik wel geadopteerd?ik ben ook gek op de sterrenhemel vooral in een koude winterse nacht tja kom ik dan ook van de pleiaden?????ik maak geen grapje hoor ik heb dit al van kinds af aan groetjes

  • @Ruben, En zo ontstaat er weer verwarring….

   Lieve allemaal, laat het nou alsjeblieft gaan om te willen weten/herkennen waarom je bent zoals je bent. Wees gewoon!!
   Je bent nu hier op de aarde, wees dan ook hier!
   Hou van jezelf, hou van iedereen. Dat is het uiteindelijke doel van elk mens wat nu hier rondloopt op deze aarde.
   Laten we ons allemaal daar op richten want dat is toch uiteindelijk wat we allemaal willen? Een prachtige, liefdevolle aarde!!
   De rest van het universum zien we vanzelf wel weer als we overgaan.

   liefs sabine

   Met alle respect voor jou hoor Gordon

   • Vind ik een heel plausibele ‘conclusie’ Sabine. Daarnaast toch: Als je weet dat je een grotere neiging hebt tot anderen behagen en het moeilijk vinden om voor jezelf gelukkig te zijn en je ontdekt dat dit mogelijk ‘de les’ is, kan het een stukje lichter vallen…

    Omdat de Pleiaden vooral de mensheid begeleiden naar hun eigen soevereiniteit (kunnen andere bronwezens ook van leren/ervaren) is het juist belangrijk. Sirianen bijvoorbeeld houden zich veel bezig met technologie (computers vanuit dit sterrenstelsel op aarde gekomen). En als men dan denkt dat men zeflstandiger is, omdat men meer aan computers dan aan menselijk contact hecht, wil dit nog niet zeggen dat de Siriaan ontdekt heeft wat liefhebben vanuit soevereiniteit is. Dus de pleiaden hebben wel degelijk een soort overkoeopelende imprint op aarde gebracht voor alle sterrenwezens met hun eigen kwaliteiten. Laat los wat anderen doen/zeggen.

    Ik vind dat wel een mooie overkoepeling. ps ben zelf pleidiaan en siriaan. Maar vooral: Nora. groetjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in