Home Spiritualiteit De 16 kenmerken van een sterrenkind van de Pleiaden

De 16 kenmerken van een sterrenkind van de Pleiaden

sterrenkind van de Pleiaden

Een sterrenkind van de Pleiaden is een mens die zijn spirituele ‘geschiedenis’  op een andere planeet heeft dan de aarde. In dit geval de Pleiaden. Zij zijn ook vaker geïncarneerd op andere planeten voordat ze hier geboren werden. Er zijn hier nu meer sterrenkinderen dan ooit. En dit is vanwege twee redenen:

 1. Dit is een zeer belangrijk punt in de ontwikkeling van deze planeet. Een aantal van de meer positieve beschavingen (in de ruimte) wilden assisteren bij de progressie door een aantal zielen van hun bevolking hier te laten incarneren om de energieën hier te verhogen en te helpen bij de transitie. Velen komen hier van de 5e dimensie om te fungeren als padwerkers om de rest van ons de weg te wijzen.
 2. Wat nu plaatsvind is niets minder dan geweldig, wonderbaarlijk en fascinerend. Velen zouden als ze konden nu hier willen zijn om deze evolutie die hier op aarde plaats vind uit eerste hand mee te maken, deze verandering in het menselijke bewustzijn.

Dus, ben jij een sterrenkind van de Pleiaden, of een andere thuisplaneet?

Hoe weet je dat? Je bent (hier) geboren op een plek met een zeer grote dichtheid met een hoog “negatief ego” gehalte. Het daarom bijna onmogelijk om je echt goed te herinneren.

Hier zijn 16 kenmerken van een sterrenkind van de Pleiaden. Als je de meerderheid op jezelf van toepassing vindt ben je waarschijnlijk Pleiadiër. Er zijn andere beschavingen die sterrenkinderen hebben gestuurd, maar die zijn in de minderheid, en om eerlijk te zijn, weet ik niet genoeg van ze om een lijst te maken, maar misschien dat er veel overeenkomsten zijn, ik heb geen idee.

Kenmerken van een sterrenkind van de Pleiaden:

1. Geboren na 1968.

Er waren er daarvoor al, maar dit is wanneer de grote golf kwam.

2. Van “daar”.

O.k. dit is de meest voor de hand liggende en de meest gemakkelijke. Je hebt waarschijnlijk altijd al het gevoel gehad dat je van de sterren kwam. Dat je thuis ‘ergens daar’ was, en niet hier. Ik weet dat het voor de hand ligt, maar waarom zouden deze dingen altijd verdoezeld moeten worden.

3.Buitenstaander.

Je hebt voor een groot gedeelte van je leven al een gevoel hier niet te horen, anders te zijn, een vreemde. Het is je misschien opgevallen dat broers en zussen en kinderen in andere families, zich thuis voelen binnen hun gezin/familie op een manier die jij niet hebt. Er gewoon “tussen passen” is iets dat je niet zo maar overkomt behalve als je een ander sterrenkind ontmoet.. Dan voel je je ineens begrepen en het voelt geweldig.

4. Gericht op het metafysische of anti-religie.

Je hebt gewoonweg niets met de religies op aarde. Je hebt het misschien heel hard geprobeerd, om ergens in één of meer geloofssystemen te passen, maar ze stellen je altijd teleur. Dientengevolge kan je “geloof” in zijn algemeen afgewezen hebben, of je kan een alternatief geloof gevonden hebben dat beter bij je past. Je zult zeer wel mogelijk je eigen geloofssysteem gaan formuleren. Je hebt zeer waarschijnlijk een “paranormale” gave, een “6e zintuig”, bent misschien helderziend, of heldervoelend of iets dergelijks.

5. Je bent je niet (zo) bewust van de tijd en de datum.

Je bent waarschijnlijk erg slecht in het onthouden van dingen als verjaardagen, je hebt moeite om een schema aan te houden. Dat tijd en klok ding werkt niet echt goed voor je.

6. Technofiel.

Je bent gek op gadgets en apparatuur en hebt een natuurlijke aanleg om uit te vinden hoe ze werkt. Waarschijnlijk hou je er zo veel van dat je in staat bent de handleiding voor de lol te lezen.

7. Harmonieus.

Je zult de aarde ervaren als een gewelddadige agressieve boze plek. Je zult misschien wel of niet agressie in je zelf kunnen vinden, maar hoe dan ook zou je willen dat de wereld om je heen harmonieuzer en vrediger zou worden. Je wilt anderen niet controleren en verwerpt anderen die jou willen controleren. Je kunt wreedheid tegen kinderen en dieren, misbruik van vrouwen e.d.  niet verdragen. Als er oorlog kwam zou je waarschijnlijk niet vechten maar ervoor kiezen om een pacifist te zijn.sterrenkind

8. Gelijkheid tussen geslachten.

Je snapt waarschijnlijk het hele mannen vrouwen rollen ding niet helemaal. Je beschouwt je partner als een gelijke en verwacht hetzelfde terug. De hele “battle of de sexes”/strijd tussen mannen en vrouwen beschouw je als absurd. Je bent waarschijnlijk ook iets anders dan heteroseksueel. Als je dat bent ben je waarschijnlijk niet erg bezig daar een label voor te vinden. je zou ook een androgyn uiterlijk kunnen hebben (=eigenschappen van beide geslachten vertonen)

9. Dieren en natuur.

Je hebt een diepe liefde en respect voor de natuur in al haar manifestaties: Gaia, bossen, bergen, de zee, dieren etc. Je voelt speciaal een diepe mystieke connectie met dolfijnen en walvissen omdat je begrijpt dat ze eerder je familie zijn dan “domme dieren”.

10. Niet gericht op geld.

Het systeem van geld=macht en bedrijfsstructuren die hier op gebaseerd zijn is niet jouw manier.Dat wil niet zeggen dat je je weg hier niet in kunt vinden of zelfs hierin heel succesvol kunt zijn, in dit systeem, maar je zult je er altijd ongemakkelijk bij voelen. je hebt een hekel aan routine en gestructureerde omgevingen. je bent een non-conformist en je past gewoonweg niet in een rigide werkomgeving. Je hebt geen respect voor autoriteitsfiguren- iemand moet je respect verdienen-. Combineer dit met het feit dat je je snel verveelt en je bent inderdaad niet weggelegd om een loonslaaf te zijn. Je hebt waarschijnlijk veel fantasieën over er gewoon tussen uit knijpen, naar een boerderij verhuizen, of een hippie commune o.i.d.  Of je doet dit gewoon. In ieder geval vind je het concept van geld maar niks en je wordt veel liever gewaardeerd voor wie je bent dan voor wat je kunt kopen. Dit word nog eens gevoed doordat het feit dat je een hekel aan school had, of welke huidige vorm van educatie dan ook, dit is omdat de educatieve systemen op aarde gebruik maken van systemen die conformisme (zich aanpassen aan de groep) gebruiken en leren. en leren door instructie in plaats van gedeeld leren of leren door te experimenteren.

11.Escapisme

(van het Engelse woord escape: gewoonte of neiging de werkelijkheid te ontvluchten)Je vindt het heerlijk te vluchten in creatieve fantasieën en bouwt hele “ideale” werelden in je hoofd. Je voelt je ook aangetrokken tot de hallucinogene ervaringen om dit te versterken. Een negatief aspect daarvan is wanneer de neiging tot ontvluchten overheerst. Deze wereld is hard en wreed en moeilijk, en je neigt misschien naar het gebruiken van drugs of alcohol of andere middelen om de pijn die je voelt te ontvluchten. Als je dit doet slaag je er niet in om je opdracht hier aan te gaan en de wereld te verbeteren, waar je immers voor kwam. Dit vergroot alleen het probleem en maakt je zelf destructief. Je neigt naar depressie als je niet de verantwoordelijkheid neemt voor je leven en je ervaringen. Je zou ook naar een mengeling van psychoses en neuroses kunnen neigen door de spirituele versplintering die je voelt die niet overeenkomt met het bewustzijn van verbondenheid die je hier verwachtte.

12. Creativiteit.

Je bent zeer creatief en houdt van andermans creatieve uitingen. Muziek, kunst, architectuur, koken, wat dan ook. Dit raakt je diep.

13. Je gelooft makkelijk in het bestaan van ufo’s en buitenaardse wezens.

Deze dingen zijn niet vreemd of raar voor jou. Het concept “alles is één” past bij je.

14. Fysieke eigenschappen van een sterrenkind van de Pleiaden

Dit is een beetje lastig. De mensen op aarde zijn sowieso al een mix van genetische manipulatie door een verscheidenheid van ruimte rassen, maar je zou een deel van de fysieke eigenschappen meegenomen kunnen hebben. Je genen bepalen een bandbreedte van mogelijkheden en je lichtlichaam KAN je fysieke lichaam naar een andere richting duwen dan je normaal gesproken zou verwachten van je lichaam met een andere “gastheer” erin. Dus, zie je er heel anders uit dan de rest van je familie? Als je van de Pleiaden komt zou je ook de volgende eigenschappen kunnen hebben: amandelvormige ogen, die ook groter zouden kunnen zijn dan verwacht, blond haar, bleke huid, blauwe of blauw-grijze ogen, een “romeinse” neus en een slanke bouw.

15.Lichtgevoeligheid.

je ogen zijn waarschijnlijk gevoelig voor licht. De aarde is een omgeving met buitengewoon hard licht. je prefereert waarschijnlijk liever minder licht dan veel anderen.

16. Gewend aan een koud klimaat.

Waarschijnlijk heb je het liever niet te warm en vind je het moeilijk om warmte te verliezen in warme klimaten. Anderen spelen buiten in de zon en jij zit lekker in de schaduw. Het gevolg is dat jij het prettig vind als het koud is en anderen samengeschoold bij de kachel zitten.

En, hoeveel van de bovenstaande 16 punten passen bij je? geloof jij dat je een sterrenkind van de Pleiaden bent, of van een andere planeet? 

97 REACTIES

 1. Ik vind het altijd zo jammer dat in dit soort spirituele artikelen het uiterlijk meestal als blank, bleek of wit wordt omschreven. Hetzelfde geldt voor wanneer God of engelen omschreven of uitgebeeld wordt. Mensen met een sterren oorspong of hoogbewustzijn komen in alle kleuren en maten. Ze hebben geen vast uiterlijk. Dat zou namelijk betekenen dat maar 1 ras de wereld naar een hoger bewustzijn kan brengen. Het blanke ras hahaha. Ik vraag me af hoe je men aan deze info komt. Of is het misschien een blinde vlek van de (blanke) auteur?

  • Hoi Sharon,

   Dankjewel voor je reactie. We hebben duizenden artikelen op onze website , van veel verschillende auteurs met verschillende visies.
   Ik heb bij ons in 12 jaar nooit de woorden “het blanke ras” gelezen, behalve nu 🙂
   In dit ene specifieke artikel staat naast een hele serie van kenmerken dat je “ook”! “zou kunnen hebben”, een “bleke huid”.
   Google maar eens op bleke huid. Dat is niet verbonden aan blank. Een bleke huidskleur is gerelateerd aan de bloedstroom in de huid in plaats van de afgifte van melanine in de huid.
   God of Engelen komen ook niet in dit artikel voor. Al snap ik dat punt wel. Bij oa de katholieke kerk worden deze allemaal als blank weergegeven. Met Tronen en trompetten. Maar dat staat niet in dit artikel en niet zo op onze site.

   Ik geloof zeker dat we in alle kleuren en maten geboren worden. Dat uiterlijk is wat mij zelf betreft niet zo spannend en het gaat om het innerlijk. En vandaaruit kan je je met jezelf en iedereen om je heen verbinden. Daar gaat deze website, in het heel kort, ook over

   Warme groet, Gordon
   Oprichter Nieuwetijdskind Magazine

 2. Geloof best dat er wat is maar dit zijn wel hele algemene dingen die iedereen meemaakt op een bepaalde en vooral jonge leeftijd! Zo ken ik er nog wel een paar.

  Ik denk wel dat we reïncarneren, sommige onder ons hebben talenten die niet te verklaren zijn. Vandaag nog een jochie van 6 die aan het Gymnasium begint.. 6 met een IQ van 145! of een Mozart die vanaf heel jong de Piano plotseling speelt. Maar een andere planeet, nah.. wie heeft dit verzonnen en of verteld? Lijkt een wel de moderne bijbel.. ook door mensen verzonnen.

  En die heldere ogen.. zoiets is puur genetisch.

 3. Bijna alles klopt en ik wist het altijd vanaf mijn kleuterklas en daarvoor hoorde nergens echt bij en inderdaad ben zowel man als vrouw als kind als alles eigenlijk in 1 persoon. Maar geen homo man hou als man echt van vrouwen maar voel ze ook perfect aan zodat ik precies weet wat ze fijn vinden.

  Als ik alleen in het donker naar huis fietsten over lange paden door verlaten weilanden en bossen als ik was uitgeweest hoopten ik dat een ruimtevaartuig van een andere planeet met ruimte wezens me mee zou nemen en ik weer terug mocht naar waarvan ik vandaan kom.

  Wil mijn hele leven al niet meer zijn hier omdat ik weet hoe het daar is maar weet ook dat ik mijzelf niet mag doden omdat ik een taak heb hier maar het is bijna onhoudbaar om hier te zijn voor me.

  Heb in trance ooit met een vrouwelijke buitenaardse een hele intense vrijpartij gehad ik zat in een stoel in het weiland voor mijn atelier en werd getransporteerd naar hun vliegend object waar ik met een androgyne maar wel vrouwelijke alien een intense seksuele vrijpartij had die niets te maken had met onze seksualiteit maar een soort verstrengeling was van twee energieën die volledig in elkaar overvloeiden en het was niet een vleselijke lust maar pure liefde en een hogere chakra die openstaat waardoor je een soort high bereikt wat ver boven een normaal orgasme uitstijgt.

  Ik ben uit 1962 en was supergevoelig als kind, ook voor entiteiten die overal zijn ook als je gaat slapen als kind en dan komen ze vaak is dat niet altijd prettig en soms beangstigend.

  School deed me niets vond het altijd onzinnig en zonde van mij tijd om in een klas te zitten de dromer van de klas noemden ze mij.

  En omdat ik niet veel deed op school werd ik regelmatig getest door psychologen omdat het mijn ouders tot waanzin dreef, iedere keer na een test kwam ik weer ver uit boven het gemiddelden en was er niets aan de hand eigenlijk met me.

  Alleen werd er dan gezegd hij kan het wel maar hij wil het niet.

  Geld interesseerden me ook nooit wat heb daar nu nog last van ben kunstenaar en ambachtsman voor het vervaardigen van exclusieve interieur objecten om toch maar wat geld te verdienen maar maakten altijd voor te weinig geld veel te mooie dingen en dat schiet niet echt op als je wilt overleven in deze maatschappij en wereld. ; D

  Ik weet nu mijn prijzen wel maar lever nog steeds teveel voor te weinig heel frusterend.

  Ik ben erg eenzaam geworden ook ivm het feit ik na ontelbare intense liefdes relaties nu niet meer weet wie de ware nog is en of ze wel bestaat.

  Probeer nu met mijzelf te leven en te accepteren dat ik ben wie ik ben, de wereld is voor mij soms niet te doen.

  Maar de zon is juist mijn redding ik hou van de zon en licht dus dat is in dit geval niet helemaal waar ik denk dat er van verschillende sterrenstelsels of zonnen stelsels hier buitenaardse sterren kinderen zijn met verschillende redenen en doelen om een soort paradijs op aarde te gaan creëren dat is mijn gevoel.

  Met de technologie van nu de kennis en de natuur en met respect voor moeder aarde en de flora en fauna en de juiste mensen moet het nu mogelijk zijn een perfect leef klimaat te verwezenlijken.

  Energy kan zowel uit de atmosfeer als van de zon water enz. gemaakt worden zonder daarvoor kosten te berekenen of dat het iets kost of vervuilend is .

  Auto's ( de Quant ) die op zeewater rijd en die totaal geen uitstoot hebben en perfect rijden zijn al uitgevonden en op de auto beurs van Milaan geïntroduceerd.

  Alles is nu mogelijk maar een stel macht beluste niet ontwikkelden wezens ik vermoed mensen zijn niet bereid hun positie op te geven en nu eindelijk eens in te zien dat het anders moet maar ook kan.

  Ik blijf geloven in een paradijs op aarde en dat heeft niets met geloof te maken in een religie het is namelijk een gegeven feit dat dat de bedoeling is en altijd was harmonie tussen alle rassen dieren planten bomen en moeder aarde een paradijselijk oord heerlijk om te zijn dat is de bedoeling.

  • Lieve Allexandro,
   Ik herken alle kenmerken, op een na. Ook ik heb altijd een groot verlengen gehad om gewoon weer naar huis te gaan, al wist ik toen niet waar dat was. Al vele jaren weet ik van de Pleiaden kom en heb in mijn “dromen” ook ontmoetingen met pleiaders gehad, vrouwen en mannen.
   Sinds ik in 2006 met een boost wakker ben geworden heb ik een enorme sprong in mijn bewustzijn gehad en groei nog steeds. Sinds enkele maanden wil ik mijn inzichten dan ook meer delen met mensen die op zoek zijn naar verdieping en ben inmiddels coach in combinatie met creativiteit (voor een symbolisch bedrag, want ook ik vind geld niet belangrijk ;). Ik vind het geweldig om te doen.
   Ik wens je vooral veel plezier tijdens je zoektocht en onthoud daarbij dat iedereen zijn/haar eigen rol op aarde heeft, ook machtmisbruikers. De oude energie wil die macht niet zonder slag of stoot opgeven en een kat in het nauw maakt rare sprongen.
   We zitten midden in transitie en daar hoort chaos bij.
   Hartelijke groet, Yolande

 4. Ontzettend leuk om allemaal te lezen en ik wil er ook best in mee gaan, maar eerst wil ik weten hoe deze hele indigo/starseed/lightworker theorie ontstaan is, wie ermee begonnen is of waar de beginselen zijn.

  Dat we incarneren en mogelijk van verschillende sterrenstelsels komen, lijkt mij zeer waarschijnlijk. Maar die labeltjes en karaktereigenschappen… hoe zijn mensen erop gekomen? Veel sites doen namelijk aan copy-paste en apen elkaar gewoon na.
  Ik wil niet zomaar theorie klakkeloos aannemen.

 5. Ik heb heb er wel een paar van die eigenschappen
  Alleen 2 , 8 , 15 en 16 kloppen bij mij niet

  Maar nou had ik een vraagje heeft de maan hier ook iets mee te maken ?

  Want ik voel me erg aangetrokken door de maan en door water alsof ze een prachtig geheim verbergen of zo.

  Ook heb ik een gevoel of ik een klap tegen me hoofd heb gehad waardoor ik veel herinneringen ben vergeten. Ik weet alleen dat ik alles diep van binnen nog wel weet soms heb ik het gevoel ik het herinerd heb waar we vandaan komen en een 1 mili seconde daarna weer uit me hoofd is gegooid of zo. Alsof ik het nog niet mag weten.

  • @regina, ja, je kunt reageren op de maan. Een beetje als de horoscoop waarin de stand van de sterren ed invloed uitoefenen op aspecten van je leven. Ik ga bij volle maan vaak ongemerkt meer eten of meer boodschappen doen 🙂 Goed dat dit je opgevallen is. je kunt altijd kijken of je er wat mee wilt doen. Misschien eens wat over wicca en de maan lezen? Is maar een idee,.
   die klap lijkt een beetje op het geboren worden en vergeten dat je geen mens bent , maar een spiritueel wezen, en je dat weer herinneren. Zo is t met veel zaken. Je weer herinneren…

 6. Wat een herkenning!
  Heb eigenlijk pas sinds gister de bevestiging gehad dat ik van de pleiaden kom. Altijd al anders gevoeld. Wat zou ik het leuk vinden om met julie te praten. Omdat we ws op gevoelsniveau op dezelfde frequentie zitten. Een mail is leuk! :))

 7. Aan Lia,
  Misschien dat buiten het materiële universum geen goed en kwaad bestaat, maar in de stoffelijke wereld wel degelijk. Het is weer een kwestie van definities.Goed en kwaad is alleen van nut als er sprake is van een doel. Datgene wat helpt het doel te bereiken is dan goed. Wat het doel schaadt is dan slecht of kwaad. Voor alles wat leeft is er één hoofddoel, nl voortbestaan.
  Daar houdt het op subjectief te zijn. Niet naar de kerk gaan kan men slecht vinden maar dat valt onder moraal en dat is zeker slechts subjectief. Ethiek heeft daar niets mee te maken. Iets is ethischer naarmate het het voortbestaan van het leven ondersteunt. Moraal is persoonlijk en verschilt van groep tot groep. Moraal is plaats- en tijdgebonden. Ethiek heeft met voortbestaan te maken van alles wat leeft en is in die zin absoluut en niet afhankelijk van de tijd of plek waarin men leeft. Het is erg onpraktisch er van uit te gaan dat goed en kwaad niet zou bestaan. Dan zou het er niets toe doen dat sommigen onze prachtige wereld aan het vernietigen zijn, dan is iemand van het leven beroven niet iets kwaads. Let wel, ik heb het over het bestaan in de materie.
  Doden hoeft dus niet per sé onethisch te zijn. Als een leeuw een gazelle doodt doet hij dat om voort te bestaan. Als hij alle gazellen zou doden zou het onethisch genoemd kunnen worden. Maar zo onethisch zijn dieren eigenlijk nooit. Als je de man doodt die 100 mensen van plan is te vermoorden zou het ethischer zijn om die man te doden dan die 100 te laten afslachten. Sommige mensen mogen van hun geloof in het geheel niet doden. Maar dan heb je een probleem als je ziet dat je het doden van 100 onschuldige mensen had kunnen voorkomen en je hebt er niks aan gedaan.
  Groeten weer van Piet

  • Ha Piet,

   Ik maak zelf onderscheid tussen goed en kwaad op horizontaal en verticaal niveau.

   Horizontaal:
   D.w.z. subjectief, voortkomend uit persoonlijke doelstelling en overtuiging. In dit opzicht wordt er denk ik geadviseerd niet te oordelen.

   Verticaal:
   Goed is datgene wat overeenstemt met evenwicht, heelheid en eenheid.

   Kwaad is datgene wat hiermee in tegenstelling is: afgescheidenheid, ego (ik-beleving).

   Groetjes Lia

 8. Beste Lia,
  Grappig,die lading die je noemt op het woord ‘geweten’. Ik heb dat nooit zo gevoeld.
  Voor mij betekent het : Het Weten van Goed en Kwaad. Vandaar : je geweten raadplegen.
  Dat was nou net wat de”god’ van het oude testament onthield aan Adam en Eva: de kennis van goed en kwaad.. Het enige wat een mens nodig heeft om zichzelf zuiver te houden werd hem onthouden.( Maar gelukkig was daar de slang.)
  Wat betreft taalverwarring, er zijn inderdaad legio woorden die hun actieve betekenis verloren hebben. Wat dacht je van Liefhebben en Verliefd zijn? Twee totaal tegenovergestelde acties die nu meestal synoniem zijn. En zo zijn er nog wel meer te bedenken. De gelijkschakeling van Ethiek en Moraal bijvoorbeeld.
  Overigens heb ik met stijgende verrukking het boek van Marciniak gelezen en daardoor kwam ik op deze site. Wat een bevestiging heb ik daarmee ontvangen!
  Met vriendelijke groet,
  Piet

  • Ha Piet,
   Precies. Het geweten werd eeuwenlang verbonden (en nog steeds) aan een weten van goed en kwaad. Dat is dus puur subjectief, want wat is goed en wat is kwaad. De Natuur, het zuiver bewustzijn kent geen goed en kwaad, oordeelt niet in die zin (lijkt mij). Misschien dat jij daar anders over denkt. Voorbeeld: je gaat op zondag niet naar de kerk. Oh wee, daar spreekt je geweten dat dit kwaad is en vervolgens zit je met een schuldgevoel opgezadeld. Ik denk toch wel, dat dit soort gedachtegang voor heel veel mensen gold en nog steeds.

   En dan te bedenken dat bewustzijn, bewust-Zijn en JHWH (als de Aanwezig-Zijnde) nu net de relatie verklaart tussen God en de mens die eveneens van goddelijke aard is. Echter, dat de mens in wezen goddelijk is werd d.m.v. het “geweten” door de Kerk in doofpot gestopt. Het enige wat de mens nodig heeft om hem zuiver te houden is volgens mij zuiver bewust ZIJN. En tja dat werd hem jammer genoeg onthouden. Zo zie ik het. 🙂

   Over de symboliek van die slang denk ik waarschijnlijk ook wat anders. Maar dat is weer een ander verhaal.

   Vriendelijke groet terug, Lia

 9. Het valt mij op dat de woorden ‘religie’ en ‘godsdienst’ het zelfde zijn gaan betekenen terwijl dat niet klopt naar mijn idee. Het woord ‘religie’ betekent ‘herverbinden’ en dat slaat op het herverbinden met jezelf, met wie je wezenlijk bent. Godsdienst daarentegen is een politiek systeem om mensen te onderdrukken en klein te houden in naam van een of andere god. De figuur Jezus was een wereldleraar,vast een sterremens,en kijk wat de “kerk’ daar mee heeft gedaan.Godsdienst praat altijd over zonden en hoe slecht we zijn. Het ‘Paradijs’, de ‘Hemel’ komt altijd pas later. We kunnen onszelf niet helpen,zeggen zij, je geloof in iemand anders kan je slechts redden. Terwijl de begrippen Hemel en Hel in jezelf zitten. Je kunt ze zelf realiseren door te begrijpen wat Liefde is en dat te leven. Dat is toch de leer van oa Jezus en vele andere wijze mensen. Maar Jezus werd erom vermoord.
  (Interessant is in dit verband het hoofdstukje “De Groot-Inquisiteur” uit De gebroeders Karamazov van Dostojewski.)
  Religie? Prima. Godsdienst? Weg ermee.

  • @Piet,

   Lees eens wat Jezus er zelf over zegt in de boekenreeks “de goddelijkheid van de mens”.

   Een stukje hieruit :

   Maria Magdalena, Jezus en Maria: “In de laatste tweeduizend jaar zijn jullie met ons bezig geweest en met een gelimiteerde versie van onze leringen. Er ontbraken om diverse redenen bepaalde wezenlijke aspecten in de leringen. Zoals de Goddelijke essentie van alles wat bestaat en van de mens in het bijzonder, de gelijkwaardigheid van vrouw en man, de aanwezigheid van de Christusenergie in elk hart, de mogelijkheid van de mens om een meester te zijn en een reeks van andere aspecten die jullie bij het lezen van dit boek tegenkomen.”

   Naast de basisprincipes van de Goddelijkheid van de mens komen ook onderwerpen aan de orde zoals: zonde bestaat niet, Jezus is niet voor onze zonden gestorven, de ware betekenis van de kruisiging, Maria Magdalena is de gelijkwaardige partner van Jezus, Maria maakt duidelijk dat zij het kind Jezus niet als maagd heeft ontvangen en dat seksualiteit heilig is, de mens draagt de drie-eenheid Vader, Zoon en Heilige Geest in zichzelf en de mens zelf is ook Goddelijk.

  • Ha Piet,
   Religie/ godsdienst is helaas maar één voorbeeld hoe in de loop der jaren de oorspronkelijke betekenis van woorden werd gewijzigd.
   Wat te denken van het Griekse woord “suneidesis”, later in het latijn vertaald door “conscientia” in de betekenis van bewustzijn, dat weer later in de Bijbel werd vertaald door het woordje “geweten”. Duits: “gewissen”.

   Natuurlijk zie ik het verband wel, maar het valt niet te ontkennen dat “geweten” in de loop der eeuwen een zware lading kreeg. Gevolg: eeuwenlang hebben wij van alles op ons geweten, wat we mee zeulen. Loopt de mens gebukt onder zijn/haar geweten. Knaagt het geweten als een konijn aan je ziel.

   Bovendien verdween bij “geweten” het verband tussen bewustzijn en bewust-Zijn. Vooral dit laatste valt niet meer goed te praten.

   Maar ok, Jezus waarschuwde al voor alle verdraaiingen en schijnheiligheid van schriftgeleerden en farizeeërs.

   Groet van Lia

 10. Ik vind het lastig om hier iets bij te voelen. Ik ben dit gaan opzoeken omdat een vriendin van mij het gelezen heeft en er nu heilig van overtuigd is dat ik zo’n ‘sterrenkind’ ben… Ik herken me in bepaalde punten helemaal, je anders voelen en er niet bij horen, het idee hebben van een andere planeet te komen, het man-vrouw gedeelte… Maar andere dingen ook weer helemaal niet, ik ben juist heel punctueel(goed met lineaire-tijd), maar kan weer helemaal niet met gadgets om gaan… Met dolfijnen heb ik ook niet zoveel en met bepaalde ‘aardse’ religie weer wel… Ik herken hier meer mijn moeder in (en die is van ’60), en daarbij komt dat mijn vader altijd gezegd heeft tegen ons (mij en mijn broer) dat we allemaal sterrenkinderen zijn en niemand oorspronkelijk van hier komt… Dat we allemaal van de ‘sterren’ komen en daar ooit ook weer naar terug zullen gaan.

  Ik denk dat wij allemaal met dezelfde dingen worstelen en dat we ons allemaal te weinig beseffen dat we dezelfde angsten en verlangens hebben, dat we niet zo anders zijn als dat we misschien wel denken. Dat we allemaal een bijzondere taak te vervullen hebben in het leven (ook de mensen waarbij het misschien zo lijkt dat ze er een potje van maken). Ik zelf voel me ieder moment weer anders, soms heel erg verbonden met mijn ‘medemens’ soms juist helemaal niet. Ik denk dat het de kunst is op het moment dat je je niet verbonden voelt dat te herkennen en je hand uit te stekken naar iemand in je buurt (of de telefoon op te pakken) en (opnieuw) bewust contact te maken!

  • @Merel, lees toch eens door zou ik zeggen.. 🙂

   Ik zelf voel me ieder moment weer anders, soms heel erg verbonden met mijn ‘medemens’ soms juist helemaal niet. Ik denk dat het de kunst is op het moment dat je je niet verbonden voelt dat te herkennen en je hand uit te stekken naar iemand in je buurt (of de telefoon op te pakken) en (opnieuw) bewust contact te maken!

   precies!

 11. Hallo,

  Het is allemaal zo herkenbaar. Ik word er emotioneel van. Alle puzzelstukjes vallen op hun plaats. Hoewel ik er nuchter tegen aan kijk en wil blijven kijken (ik ben beslist niet zweverig), kan ik hier echt niet omheen. Ik heb het altijd al gezegd en gevoeld: het lijkt wel of ik op een verkeerde planeet ben afgezet. Ze hebben een fout gemaakt. Ik moet er ook even aan wennen en alles een plaatsje geven. Ik ben heel mijn leven al op zoek naar mijn identiteit en ik blijf doorzoeken.
  Is er misschien hier ook iemand uit de omgeving Eindhoven die zich ook als een sterrenmens voelt? Ik zelf kom uit Best.

  Groetjes, Mariëtte

  • @Mariëtte,
   hey

   ik kom ook uit best.

   ik heb soms ook het gevoel of ik hier een buitenstaander ben. Of ik ergens anders vandaan kom en van binnen anders ben dan andere. Ook heb ik het gevoel dat ik hiervoor al iets heb meegemaakt en zo. Ik weet alleen niet wat het lijkt net of ik me geheugen ben verloren en die probeer terug te krijgen. En veel wat hier staat beschreven klopt bij mij ook.
   ik ben zelf ook niet bepaald zweverig.

   Groetjes

 12. Hallo iedereen,ik raad jullie allemaal aan om de film DE HOST te zien,in 1 woord geweldig.
  Meer kan ik er niet over zeggen
  Je kan hem gewoon op youtube bekijken,als je deze film gezien hebt snap je waarom ik het hier plaats.

  Ik ben zelf een mix van alles maar ook sterk verbonden met de aarde.
  Heb vandaag weer een wijze les geleerd.
  En dat is at ik nergens meer bang voor hoef te zijn.

  na gister avond naar bed te zijn gegaan heb ik meer als 10 uur geslapen wat ik normaal nooit doe,heb meestal genoeg aan 5 a 6 uurtjes,.
  Werd wakker met ene sterk emotionele lading.
  Later besefte ik dat mijn steeds terug komende droom.nachtmerrie nooit een negatief iets is geweest maar het enige wat me tegen hield was mijn angst voor het onbekende

  Had vaak dezelfde soort droom.
  dat ik het gevoel had wel wakker te zijn maar me niet kan bewegen
  Kon wel alles om me heen zien.
  Dan ineens werd ik meegezogen in een draaikolk een donker grijse slurf die me steeds sneller naar beneden trok als of je in een wervelstroomversnelling zit.
  Maar steeds als ik een eind op weg was werd ik zo bang dat ik mezelf dwong om wakker te worden en weer te kunnen bewegen en in deze wereld te zijn waarin ik me toch veilig voel.
  dat lukt dan ook ,en was dan zo bang dat ik eerst op moest staan en ff de tv aan moest zetten om l;even om heen te horen oid.
  iig nu weet ik pas dat ik nergens bang voor hoef te zijn en mezelf gewoon moet laten meeslepen.
  Ik ben altijd en ten alle tijde verbonden met mijn lichaam dus zou er niets ergs kunnen gebeuren.
  Maar het onbekende maakte me zo bang en waarschijnlijk ook de invloeden van andere mensen en hun meningen over donkere draaikolken die je mee naar beden zuigen
  daar werd altijd over gezegd dat het slecht was en dat je dan waarschijnlijk in ene soort hel zou wakker worden.

  Kortom ik was altijd zo bang,maar i weet nu dat dat niet meer hoefde en laat me aan de hand mee voeren,weet zeker dat iemand in mijn dromen me ergens naar toe wil brengen om me iets te laten zien of om me iets te laten leren wat ik nodig heb in dit leven.

  vind het nu wel jammer hoor dat ik mezelf nooit heb laten meeslepen,ben zo nieuwsgierig wat er gebeurt als ik beneden of aan het einde van de tunnel ben aangekomen
  Ik hoop dat ik het nog en keer mag beleven want de laatste jaren werden deze dromen steeds minder,alleen heel af en toe.

  ik zie het wel

  Wat ik als kind me nog goed kan herinneren is dat als ik bv met een ander kind in contact kwam dat bv uit een ander land kwam,praatte ik de taal van dat kind alsof het mijn eigen taal was
  Ik was ong een jaar of 3 a 4.
  Mijn ouders en andere volwassen hebben hier nooit iets van begrepen en vonden het heel raar

  ben nog steeds goed in talen en spreek 4 talen perfect en 2 een beetje.

 13. Hoi allemaal,

  ik vind het erg mooi dat er steeds meer mensen zijn/komen met een besef van de ‘nieuwe tijd’ en eenheidsbewustzijn.

  Waar ik persoonlijk wel wat moeite mee heb, zijn al die ‘hokje’s’: ik kan al die typen kinderen niet meer uit elkaar kan halen: indigo’s, sterrenkinderen, kristalkinderen etc etc. En is het echt belangrijk? We zijn in mijn visie, maar dat is ook maar mijn mening, allemaal kinderen van een nieuwe tijd die hier incarneren als ziel met een weg en proces die je als ziel hiervoor al hebt afgelegd door o.a. al talloze keren geincarneerd te zijn. En je weg gaat op dit moment verder. Je kiest een lichaam, je kiest een leven, een gezin om dingen te komen brengen en ook nog zelf te leren. Ditmaal op aarde.

  Van de sterren komen.. Zelf zou ik ooit op Venus geleefd hebben, maar dat betekent dat ik daar dus geincarneerd ben geweest. Geld dit ook niet voor de Pleiaden? En andere buitenaardse (sterren)beschavingen? De wezens die daar leven hebben ook een ziel, die zijn daar ook geincarneerd. Komen wij niet allemaal uit dezelfde bron? En kan je een sterk verlangen voelen naar de sterren omdat je wellicht tot nu toe daar meer levens als ziel hebt doorgebracht? Volgens mij wordt dat in het artikel ook bedoeld/gezegd.

  Misschien heeft een anders voelen, je hier niet thuis voelen te maken met een bepaalde zielenpijn die vraagt om geheeld te worden.

  Hoe het ook zij, wat voor mens of kind je ook bent, welke weg je ziel ook heeft afgelegd, je bent nu hier. En wortel hier. Je hebt gekozen voor de aarde met al zijn lessen en uitdagingen. Je komt iets brengen, je neemt misschien bepaalde eigenschappen mee en je ziel komt in bepaalde mate tot uiting in dit leven. Scheid je niet af, door jezelf in hokjes te plaatsen en etiketten te kiezen, maar kies voor eenheid. ‘All is an expression of life’: the good, the bad en the ugly. We are all in this together, de een op een ander punt op ‘de weg’ dan een ander.

  Hartelijke groet,
  Julia

  • Hallo Julia,

   Ik kan me hier prima in vinden.

   “Komen wij niet allemaal uit dezelfde bron?”
   Lijkt me van wel, heeft niks met sterren te maken.

   “Misschien heeft een anders voelen, je hier niet thuis voelen te maken met een bepaalde zielenpijn die vraagt om geheeld te worden.”
   Denk het ook. Zijn doorgaans gevoelens van er niet bij horen of afgeslotenheid, oude gevoelens.

   Greets van Robert

 14. Hallo Nele,

  Ik kan me zeker iets bij je woorden voorstellen in de zin dat er zoveel verschillende ‘waarheden’ worden neergezet, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dat heb ik zelf ook ervaren, daarbij dat ik regelmatig teleurstelling ervoer, omdat het het allemaal niet was. Het klopte gewoon niet (helemaal).

  Als ik hier naar terugkijk denk ik dat ik gewoon zoekende was. En dat gevoel krijg ik ook uit jouw woorden. Misschien zelfs wat weerstand bij mijn woorden. Onstaat er zelfs misschien verwarring? Misschien dat je dat bij jezelf herkent?

  Het gedachtegoed wat ik aanhang is gedurende mijn proces een steeds zuiverder weten geworden. Ik ben ooit vanuit mijn bron begonnen aan de afdaling naar aarde, en dat is over vele stappen en dimensies gegaan. De enige manier om weer volledig in liefde en vertrouwen te zijn, is om die weg terug te volgen. Dat is wat ik aan het doen ben, een transformatieproces. Elke stap is een stap dichterbij in volmaaktheid in liefde, in vertrouwen, in bewustzijn. Dat wat ik ‘voorbij’ ben, daar heb ik zicht op, dat is in mijzelf geland en geintegreerd. Dat wat nog moet komen nog niet. Dat geldt voor iedereen.
  Woorden schieten tekort om dit echt te kunnen uitleggen. Zou ik het mezelf zo hebben verteld een paar jaar geleden, zou ik het niet goed kunnen vatten. Daarom zeg ik ook dat je dit alleen kunt ervaren vanuit je (transformatie)proces.

  Je zegt :
  “Ik geloof wel heel sterk dat je ziet ervaart en focust op datgene wat je zelf wil zien, ervaren en je op richt en dan is het kijken hoe,we dit kunnen zonder anderen nodig te hebben.”

  Willen zien betekent voor mij dat je niks anders meer kunt zien dan datgene wat je wilt zien. Dat lijkt me een beperking in jezelf, waarmee je jezelf dus in de weg zit. Want waar ben je dan bang voor, waarom houd je zo vast aan dat beeld?

  Je zegt :
  “Want zijn overtuiging en oordeel geen gevolg van elkaar? En als we oorzaak en gevolg in anderen ( denken te zien) is dat dan niet het gevolg van hoe we ins ons eigen proces staan?”

  Het is zeker een gevolg van hoe we in ons eigen proces staan, want dat bepaalt mede welk zicht je hebt (bewustzijn).
  Denk je dat vanuit het goddelijke bewustzijn geen absoluut zuiver en helder beeld bestaat van wat de oorzaak is? Met die vraag probeer ik bij jou te toetsen of je open staat voor een zuivere waarneming.

  Je zegt :
  “En is weten en willen weten niet nog ergens het ego dat zei het heel subtiel opspeelt? En is mijn hele schrijven op zich weer geen oordeel en gevolg van mijn ego, dus ben ik nu weer bij het begin, of was dit het einde?”

  Zoek het niet in je “ego” (klinkt bijna buiten jezelf), maar bij jouzelf.
  Lijkt me niks mis mee om te willen weten. Er zit een drang in jou die op zoek is naar een “waarheid die klopt”. En misschien dat er nog een paar levenslesjes aan ten grondslag liggen, waardoor twijfel en weerstand ontstaat. Maar ja, hoe kom jij er anders erachter dat je wel die alwetendheid in je draagt?! Lijken me mooie ingangen om mee verder te gaan 😉

  Hartelijke groet, Robert

 15. Thuis is enkel dit moment.

  En dit.

  En dit.

  En dit.

  Neen, niet dat en dat en dat.

  Dit.

  Dit.

  Dit.

  Hoeveel ditjes heb je nou zien staan.

  Enkel dit.

  De rest was herinnering.

  Dit niet.

  Dit.

  Thuis.

  Thuis.

  Thuis.

  • De kwestie is dat we waarnemen/ervaren in termen van dualiteit. Dit en dat, hier en daar. Hier ben ik en daar (buiten mij) is al het andere, dus op een andere plaats en op zekere afstand van mij. Dit is misleiding van het ego, het denken en de zintuigen.
   In werkelijkheid is alles IN (onszelf) zodat er geen afgescheidenheid en afstand bestaat.
   Dit IN betekent dat tegenwoordig-Zijn (NU) ook aanwezig-Zijn (HIER) is en tegenwoordig-Zijn (van geest) tevens bewust-Zijn is, alsmede ook Thuis-Zijn, Stilte, Ruimte, Schoonheid, Liefde, etc. Het is alles Eén-Zijn.
   De conclusie is dat het woord Zijn een hoge potentie betekenissen in zich meedraagt, en voor mij is dit op zich al een mysterie.

  • @Aart,

   Klinkt me een tikkie filosofisch. Als je dan altijd overal bent, waar zit die knop dan? Wat is dan het nut om hier (ook) te zijn?

   Grtn R.

   • @Robert, ik kan enkel schrijven dat er tranen over mijn wangen liepen toen ik de woorden van de goede man hoorde en meestal gebeurd dat bij mij als er herkenning is.

    Natuurlijk kan het denken bij mij ook allerlei vragen stellen maar ik trap daar niet meer in.

    Ik word wel eens wakker met het gevoel dat ik ergens anders geweest ben, in en andere wereld die net zo levensecht is als deze, waar ik het gevoel heb te vliegen, zonder lichaam ben, met verhalen/ervaringen net als in deze wereld maar hoe dat zit weet ik tot op heden niet, het boeit me ook niet.

    Mogelijk is er geen knop en misschien nog wel veel erger; is er geen nut, in de zin van zoals het denken dat denkt.

    Wij als mens doen in dit leven toch ook meer dan 1 ervaring op, zo doet die ziel dat mogelijk ook in verschillende levens tegelijk.

    Ik verzin maar wat hoor.

    Ik moet vandaag naar de kapper, op zich al een nuttig iets.

    Ik ben kaal.

    • waarom zou het een nut moeten hebben? Waarom niet gewoon zijn. Wat komt komt, komt niet ook goed. hoe meer we willen weten hoe minder we gewoon zijn. Iets dat ik al heel lang meen, is dat het mooie aan dit alles is, dat voor elke overtuiging plaats is. Mijn ervaring is net zo juist als de jouwe, ook al zijn ze mss tegenovergesteld. Problematisch wordt het pas wanneer we elkaar wensen te overtuigen van de waarheid die wij ervaren.

     • @Nele,

      Zie ook mijn reactie naar Aart over “nut”. Dat ‘gewoon zijn’ wat je noemt is niet zomaar iets wat je kunt bereiken door even je mindset te veranderen. Het is zo’n beetje het einde van je groeiproces.

      Naarmate je groeit in bewustzijn, wordt je schouwing steeds groter en zul je steeds helderder en zuiverder kunnen waarnemen. Bewustzijn is liefde, je bewustzijn bepaalt dus de liefde voor zelf (en anderen), maar ook wat je hiervan kunt waarnemen. Wat er is en wat er in de weg zit. Het is oorzaak en gevolg steeds helderder hebben.

      Heb je ook wel eens dat je iets kunt waarnemen bij een ander, bijvoorbeeld een belemmerende overtuiging over zichzelf, wat de ander bij zichzelf (nog) niet ziet. Jij ziet hier meer dan die ander (qua bewustzijn), en zo is er vast ook een ander die meer ziet dan jij.

      Dat principe kun je een heel eind doortrekken, dat je na zoveel groei in bewustzijn het besef of de herinnering ontstaat dat er maar 1 werkelijkheid bestaat, los van de oneindig vele visies die er bij mensen leven.

      Dit besef ontstaat door de weg naar binnen te gaan, je lessen aan te gaan, te transformeren, te groeien in bewustzijn, en er dus zelf achter te komen. Niemand kan dat innerlijk besef (of herinnering) in jezelf doen leven, behalve jezelf.

      Hartelijke groet, Robert

      • @Robert, Is dat echt zo? Of is dat hoe jij het ervaart vanuit jezelf? Heb de woorden nog niet gevonden om aan mijn gevoel te geven, maar heb het gevoelsmatig heel moeilijk met dogma’s, voorspellingen, algemene waarheden… Ik geloof wel heel sterk dat je ziet ervaart en focust op datgene wat je zelf wil zien, ervaren en je op richt en dan is het kijken hoe,we dit kunnen zonder anderen nodig te hebben.. Want zijn overtuiging en oordeel geen gevolg van elkaar? En als we oorzaak en gevolg in anderen ( denken te zien) is dat dan niet het gevolg van hoe we ins ons eigen proces staan? En is weten en willen weten niet nog ergens het ego dat zei het heel subtiel opspeelt? En is mijn hele schrijven op zich weer geen oordeel en gevolg van mijn ego, dus ben ik nu weer bij het begin, of was dit het einde?

       Mm, wou een korte reactie geven en dit kwam er uit. Sorry weet soms echt niet wat ik zeg.

    • @Aart,

     Ik kan niet goed onder woorden brengen waarom ik me wat stoor aan dit verhaal. Het klinkt hier en daar best aannemelijk, maar ik mis essentiele zaken :

     Weet je wat het is, er is namelijk wel nut van jouw bestaan hier op aarde. Er is een hele concrete reden waarom jij hebt gekozen hier te zijn. Jij hebt ervoor gekozen om jouw les over liefde of vertrouwen uit te gaan werken. Jouw les bereid jou voor om jouw missie neer te gaan zetten.

     Dat heeft niks met denken te maken. Integendeel, het ontstijgt het denken. Zo’n beetje alles wat verantwoordelijk is voor de belemmerende kant van het denken ontstijgt het denken. Jij kunt het denken daarom niet definitief ‘oplossen’ op het nivo van het denken. Door alle impulsen van het denken te ‘verwijderen’ wil nog niet zeggen dat die impulsen er niet zijn.

     Grtn Robert

     • @Robert, mission accomplished en mission impossible gaan bij mij hand in hand samen.

      Het is maar net vanuit welk standpunt je naar iets kijkt, toch.

      Er loopt hier niemand op aarde (althans op 2 benen) die zijn missie zo liefdesvol ten uitvoer brengt als ondergetekende, ik zou niet anders kunnen.

      Met vertrouwen heb ik moeite, ik vertrouw namelijk niets, niet omdat ik niets vertrouw maar omdat ‘vertrouwen’ me niets zegt.

      HELP, liefde zegt me ook niets.

      Ik ben toch zo`n schatje.

      Ik ben LIEFDE.

      Het is toch wel essentiel dat wil ik deze letters het universum in slingeren dat ik op “Plaats reactie” klik.

      Ik ga eens verder met Nele beppen want ik laat me graag van haar/zijn/het waarheid overtuigen.

      • @Aart,

       Je bent soms moeilijk te volgen. Maak je weer een grap, of wil je toch iets overbrengen. Ik begrijp jouw betekenisloze wereld niet. Ik heb me vaker afgevraagd wat de oorzaak is van de Aart zoals die nu is.
       Maar goed, het werkt blijkbaar ergens voor jou.

       Groeten Robert

  • @Aart,

   Heb de video even bekeken, of eerder beluisterd. Interessante gedachte zoals hij daar wordt verteld.
   Maar hoe weten we dat dit ook waar is?

   Groet Joris

   • @Joris, het enige wat waar is, is dat jij schrijft; Maar hoe weten we dat dit ook waar is?

    Dat jij dit nu leest is hoogst waarschijnlijk waar.

    En meer is er niet.

    Dat ‘doet’ het filmpje bij me. Of dingen waar of niet waar zijn daar ben ik niet mee bezig, er lijkt een soort herkenning en de boel/het denken staat stil en er is enkel dit moment wat zichzelf voor doet en geen vraag of willen weten of ongenoegen in verschijnt.

    Het lijkt wel Chinees die tekst hier boven, al een wonder dat ik zelf herken waar die over gaat.

    Joris ben jij dat van die 3pinter?

    Excuses voor diegenen die niet zo`n ‘ziekelijke humor’ hebben als ondergetekende.

    Nou ik toch bezig ben vraag ik gelijk maar of Cora van Mora is.

    Ja, ik ben van Staartjes.

    Komt nooit meer goed Mission failed.

    Ja dat heb je met Sterrekinderen, ze blijven kind.

 16. Ha Joris,
  –Juist door naar binnen te kijken ging ik naar boven kijken–)
  Misschien de volgorde weer eens omdraaien? Want wat je boven waarneemt zit toch van binnen?
  Ahum, is er trouwens wel een boven (en beneden)? Is er wel een binnen en buiten?
  Die sterrenhemel is voor mij een onbegrensde Stilte en Ruimte, waar ik deel vanuit maak. Ik als nietig stipje in de kosmos. Groetjes terug

 17. Hoi Joris,

  Bedankt voor je uiteenzetting, ik lees mooie intenties.

  Ik denk dat zodra je bij jezelf bent thuisgekomen (da’s een hele weg!), je niet naar boven hoeft te kijken om rust te krijgen, en ook geen heimwee hoeft te voelen. Door naar binnen te gaan kom je ook achter de oorzaken van je gevoelens hierover.
  Het zou mijns inziens jammer zijn als je blijft hangen bij het “ik wil naar huis (sterren)” patroon, want heel veel mensen hebben een belemmering zitten dat ze hier niet op aarde willen zijn, wat meer met het afdalingsproces heeft te maken dan te denken elders vandaan te komen. Oorzaak en gevolg niet helder hebben.

  Hartelijke groet, Robert

 18. Hallo allemaal, goh ik heb 9 van de 16 punten.

  Ben altijd al SF gek geweest, en heb altijd een uitzonderlijke interesse in Esoterie getoond. Na het overlijden van mijn vader werd ik steeds meer spiritueel, kreeg klachten en hoorde dat ik heldervoelend bleek.

  Een heldervoelendheid waar ik nog steeds niet goed mee om kan gaan. Ik voel heeeel veeeel, maar kan het niet goed plaatsen.
  Na onlangs een Soulhealer geconsulteerd te hebben, tot de verbijsterende ontdekking gekomen dat mijn ziel niet van Gaia komt maar van de Pleiaden…..ben er nog ondersteboven van en moet er nog aan wennen…
  Life will never be the same….

 19. Goh geinig, ik herken me ook voor zeker 95% in alle punten. Ik sta regelmatig omhoog te kijken naar de ruimte en ervaar dat we niet alleen zijn. Soms denk ik ook wel, nu wil ik naar huis….waar dat vandaan komt snap ik nu iets beter. Ik heb altijd gedacht dat ik een Indigo was…..maar ik denk eerder een sterrenkind nu ik dit gelezen heb. Gekke mensen in een gekke wereld! 😉

  Groet Joris.

  • Onder ‘thuis/huis’ versta ik niet zo zeer een planeet waarop je geïncarneerd bent geweest. Dat was ‘slechts’ een plek om te ervaren en te leren. Oorspronkelijk kom je vanuit een/de bron. Dat is je thuis, daar ga je uiteindelijk ook weer naar toe.

   Hartelijke groet, Robert

  • @Robert en Marlijke,

   Ach wat de definitie van thuis is was in mijn verhaal niet zo van belang, het ging er om dat ik me niet echt thuis voel hier en me nochtans een vreemde voel….die dus ook niet begrepen wordt enzo…..

   Groetsels en fijn weekend vast,
   Joris

    • @Robert,

     Ik voel me niet thuis vanwege de manier waarop we hier bezig zijn op deze aardkloot. De balans is naar mijn mening weg…..we zijn ook met veel te veel mensen hier. Het laatste boek van Dan Brown sprak me ook wel aan qua verhaal wat dat betreft. En wat ik al eerder zei, het is alsof ik niet begrepen wordt. Ik kijk zo anders tegen de dingen aan, en soms denk ik wel eens dat ik de enige ben die dat standpunt heeft. Als jongste van 4 was ik ook altijd diegene die ‘anders’ was……Ik heb ook nooit het idee gehad dat ik bij mijn eigen familie met mijn problemen terecht kan. Ik heb dat wel eens geprobeerd maar het is net of ik niet serieus genomen word. Al dat soort kleine dingen geven mij het gevoel dat ik hier niet thuis ben. En als ik dan naar boven kijk, naar die sterrenhemel betrap ik mezelf op een gevoel van het daarheen willen gaan.

     Groet Joris.

     • Joris, heel herkenbaar zoals je het beschrijft en ik weet wel zeker dat je niet de enige bent die zich hier op aarde niet thuis voelt. Het wordt hier niet voor niets een tranendal en een duister gebied genoemd. Toch zitten er in jezelf blokkades (ego, bepaalde gedachtes, etc) waardoor je met de situatie op aarde niet of moeilijk kunt omgaan, je er last van hebt en je er ongelukkig van wordt. Volgens mij komt het er op neer dat mensen zich op de een of andere manier identificeren met dit aardse tranendal, terwijl je dit niet BENT. Zoek dus naar je wezenlijke identiteit. Door voor jezelf helder te maken wat er stoort, verschijnt er ook een “tegenbeeld” (een oude herinnering, diep verlangen of heimweegevoel) van wat je dan wel wilt, waar je behoefte aan hebt en hoe het zou moeten ZIJN. Dit laatste vind je dus IN jezelf en niet in de buitenwereld.
      Waarom wil jij naar de sterrenhemel? Wat ervaar jij bij die sterrenhemel wat je op aarde mist? Zou die sterrenhemel ook in jezelf kunnen zitten i.p.v. ver weg, hoog in de lucht?

     • Hallo Joris,

      Wat bepaalt voor jou dat je thuis bent? Misschien gaat het niet om die fysieke plek (buiten jezelf), maar juist om het thuiskomen bij jezelf. Want alles wat ik je zie schrijven zit allemaal in jouzelf. Je bent niet anders, je voelt je anders. En hoe je je voelt kun je wat aan doen, waar je ook geincarneerd bent.
      Waarom denk je dat je op aarde bent? Ga er maar vanuit dat je hier bent om iets te leren. Misschien dat je hier wel mag zijn, en dat je stem wel gehoord mag worden. En als je dat voelt en beseft (van binnen) dat je dat daadwerkelijk gaat doen. Vanuit liefde, in bijdrage tot je missie.
      Je gevoelens zijn er niet voor niks, ze sturen jou in je richting van je lessen en je missie.

      Hartelijke groet, Robert

      • @Robert,
       @Lia,

       Hoi Lia, Robert

       Juist door naar binnen te kijken ging ik naar boven kijken. Alhoewel ik me al enorm tot die sterrenhemel aangetrokken voelde als kind. Ruimtevaart heeft me ook altijd nieuwsgierig gemaakt bijvoorbeeld. Het is zoals ik het voel ook wel een soort heimwee naar “huis” en naar rust, het is alsof ik steeds weer een overview wil hebben van alles om ons heen. En dat doe je van bovenaf. Verder merk ik ook wel eens dat de gedachte opkomt van hoop dat moeder natuur eens wat meer opkomt voor zichzelf. Ik voel me nm enorm een met de aarde. Door alles wat om me heen gebeurt voel ik mij snel gestrest hier op aarde en maak ik me zorgen om deze mooie planeet. Ik vind dan ook dat we met te weinig respect omgaan hiermee.
       Verder ben ik me wel bewust van een aantal storingen die mijn leven wat belemmeren en dat heeft inderdaad vooral met mij te maken. Wat ik moeilijk vind is dat er ook veel mensen zijn die veel kortzichtiger kijken (zoals ik het dan ervaar). Daarmee bedoel ik de hokjes denkers, maar het leven is niet 1 hokje, het is zoveel meer dan dat. Religie past niet echt bij mij inderdaad, ik kan daar niet mijn ding in vinden alhoewel je er wel wijze lessen uit kunt trekken door de oude geschriften. Bidden bijvoorbeeld is niet echt iets wat bij mij past.
       Dat is als ADHDér een missie heb is me wel duidelijk. Ik ben er ook van overtuigd dat mijn huidige partner goed bij me past ook al zitten we spiritueel gezien niet op 1 lijn. Zij is een indo moslim, ik officieel gezien van huis uit RK. Maar met beide van de religies heb ik niet zo veel. Wel heb ik het gevoel dat zij me moet ondersteunen in mijn missie. Maar soms ben ik gewoon even de weg kwijt bij mezelf, en dan kijk ik even omhoog om de rust weer te vinden.

       Groetsels, Joris.

 20. Met mijn doos van Pandora ( zo heet mijn pc sinds 1999 )
  Kom ik vandaag op deze site terecht.

  100 % herkenning op lichaam na. Maar dit heb ik sinds 1999
  toen ik een BDE heb gehad en een terugblik op mijn leven tot
  op dat moment. Sindsdien is er veel in mijn leven veranderd.
  Omdat ik door de BDE weet dat toeval niet bestaat en het leven een
  doel heeft, leef ik het leven zoals het op me af komt.
  (Ik woonde door een aanbod 4 mnd na de BDE al in het buitenland ).
  Daarna 3 x terug gekeerd naar Nederland, maar steeds weer terug naar
  die plek in het zuiden en nog steeds zit ik hier.

  Maar sinds twee weken kreeg ik ingevingen die hiervoor ook had,
  maar vaker en heviger. Kreeg bijna onophoudelijk inzichten via woorden die ik dan in een zoekmachine zette en waar de meest wonderlijke onderwerpen langs kwamen en alles klopte ( heb altijd erg veel algemene info verzameld op internet ) alles viel samen, werkelijk elk onderwerp in de krant viel samen. Het was zoveel informatie dat ik ‘s nachts maar eens bedankte voor de info en of ik mijn gids kende ?

  Je moet weten dat door het steeds heen en weer verhuizen ik de laatste maal maar heb besloten dat werkelijk al mijn bezittingen op 1 pallet 120x80x200 cm moeten passen. Dus gereedschap, pc kleding en nog wat meer basisspul, dacht ik ( je weet maar nooit, dacht ik toen ).

  Ik kreeg antwoorden in beelden en moest bij elke vraag ( had er 3 )
  het bed uit om direct naar een plaats te gaan en een oud maar nog steeds bewaard item te pakken. De vragen zijn niet zo belangrijk maar de voorwerpen:
  1 Jan Toorop:”Alleen de Christus kan ons redden” Eerst een Cadeau
  voor de H. Communie van mijn opa aan mijn oom die al in 1955 verdronken is, en die later door mijn vader aan mij gegeven is.
  Heb dezelfde naam als mijn overleden oom en ben 1 dag en 11 jaar later geboren.
  2 Mijn doopkaars die ik van mijn zus kreeg bij het leegruimen van ons ouderlijk huis. ” Ga in Vrede ”
  3 Een fotoboekje wat ik ook van mijn zus had en die mijn vader altijd bij zich had. Middenin; links een foto van een lachende ik die naar rechts kijkt en waar een foto van het graf van mijn oom in zit.

  Mijn oom is/was mijn gids al die tijd.
  En het gaat maar verder en dieper en dieper en emotioneler en het
  gevoel om de beelden en de 3 cadeaus te delen. Ik zie kinderen
  ( Ik heb zelf geen kinderen ) en gebeurtenissen en landschappen.

  Gister nodig ik een bevriend stel uit, en net als ik binnenstap komt
  er ook een oude kennis van hen aan aan. Na wat wachten moest het er toch uit: Ik had een boodschap voor mijn vriendin. Oppervlakkig wat verteld wat ik hier ook schrijf en zaterdag zitten twee stellen te wachten watik te vertellen heb….En de lijst wordt langer van namen en gezichten die ik wat moet mededelen.

  Ik voel dat ik een een reis ga die niet meer te stoppen is,
  en dat we dat samen doen.
  Straks kreeg ik ” Cool Chance ” door, wat ik altijd een beter nummer van de CD vond, en vond daar een “inspirational” video bij.
  En het water is Aquarius ( Musical Hair)

  Tot zover, het is wat lang geworden, maar de topic tekst is weer zoiets dat precies op zijn plaats valt, het gaat allemaal zo snel!

  Liefs,

 21. Ik vind veel herkenning in het stuk. Ook mooie reacties. Als kind verlangde ik naar een ongekende harmonie die hier niet te vinden is op aarde. Met de kennis die nu openlijk aanwezig is via internet en boeken is dat allemaal begrijpelijk geworden. Sinds twee maanden heb ik een kleine tatoeage op mijn arm van het sterrenkluster Pleiade. Omdat dit uit zeven sterren bestaat en men dit ook wel de zeven gezusters noemt vertegenwoordigd het prachtig mijn zeven vriendinnen / moeder / broer. Hoe grappig. De kleine tatoeage was ook een mijlpaal (nooit gedacht dat ik dit zou doen/durven.) Ik heb hiermee een lange periode van ziekte afgesloten. Zo van… nu vooruit proberen te kijken. Mijn leven staat nog wel behoorlijk stil maar hopelijk komt er ook iets totaal nieuws op mijn pad. Mijn dromen worden steeds spiritueler en zijn vertellend. Erg leuk. Ik wilde dit graag even delen.

 22. Ik kan me vinden in minstens 14 eigenschappen en van nummer 14 en 16 deels. Het was een eye-opener voor mij hier over te lezen. Ik kan eindelijk plaatsen wie/wat ik ben! Ik zou heel graag mede-sterrenkinderen leren kennen want het is behoorlijk vermoeiend geworden constant mezelf in te moeten houden en een masker voor te houden… Zijn er manieren om “soortgenoten” te vinden of plaatsen waar ik deze zou kunnen tegenkomen?

 23. Hai,
  Ik voel me als klein kind al van de sterren,ja plejaden vind ik een boeiend sterrenclustertje verder weet ik er niet veel van… heb me moeilijk aan kunnen passen aan het hele onderwijs en maatschappelijk bestel, snap soms niet dat we in zo’n verduisterde wereld leven, snap wel steeds beter dat ik er een hele andere visie op na houd waar steeds meer behoefte aan komt omdat de antwoorden die er nu vaak komen meer van hetzelfde zijn.
  gelukkig is er een steeds grotere groep mensen aan het ontwaken en zijn ze in staat om elkaar te vinden, ik gelukkig ook steeds meer, heb me vaak heel eenzaam en onbegrepen gevoeld.planten, dieren, aarde en al de verschillende mensen ik heb vaak alles willen begrijpen maar besef steeds beter dat de weg van het hart een stuk rustiger maakt.
  Fijn om de verhalen te lezen van mensen hier, ik weet niet in welke categorie ik zou passen is waarschijnlijk ook niet zo belangrijk, ik ben in de jaren zestig geboren een tijd waarin kinderen vaak nog niet in hun bijzonderheid werden gezien. ik verheug me op contact met gelijkgestemde zielen, naast erkenning van onszelf kunnen we elkaar ook erkennen, wat heel helend kan werken en versterkend op wie we werkelijk zijn, thanks!

 24. Jee(tje)…

  Ik 10 jaar gedacht dat mijn Indigo-zijn hetzelfde is als Sterrenkind zijn. (Dat komt omdat ik een artikel/boodschap van Caroline Hehenkamp gelezen had, 10 jaar geleden. Daarin werd Indigo ook wel sterrenkind genoemd)
  Maar, ik vind het niet zo belangrijk hoe of wat het genoemd wordt, maar de benamingen zijn wel zo verschrikkelijk mooi. Was alleen maar blij dat ik eindelijk (h)erkenning had..

  EN, dat ik niet de enige ben, geen Remy-alleen-in-de-wereld
  Dat alles waar ik in geloofde toch waar bleek te zijn, en ik helemaal niet vreemd was en ben, en, dat ik het gewoon waar mag en kan maken, gewoon omdat het zo is.

  Of ik het nog waar MAG maken, weet ik niet, ik heb in die tijd de meest stomme fout van mijn leven gemaakt: ik heb alles genegeerd door niet naar mezelf te luisteren.
  Ik denk niet dat er iemand is die dit begrijpt, maar ik had er toen voor moeten zorgen dat ik de enorme energie die door mij heen ging, naar alles waarin ik geloof en waarvoor ik op de wereld ben gekomen, had moeten brengen.

  U heeft geen idee (of wel…?!)hoe zeer het me spijt. Ik heb er geen woorden voor.
  Heb toen gejankt en geschreeuwd, in een taal die niet op deze wereld voorkomt, vanuit het donker in de nacht, naar een plaats ver hier vandaan, een wereld waar ik naar toe wilde. Ik was achtergebleven. Zo voelde het.
  Ik heb mijn taak niet vervuld, mag daarom niet naar mijn hemel. Dat heb ik geaccepteerd.

  Sorry voor dit relaas, ik loop hier al 10 jaar mee rond, heb nog nooit iemand gevonden die het mischien begrijpt.

  Maya

  • hallo maya,
   Ik heb je verhaal gelezen en kan het begrijpen, je hebt het idee dat je tijd verspild hebt omdat je niet naar je gevoel heb geluisterd en voelt je daar schuldig over. Maar we zijn hier om te leren op deze aarde en zelfkennis te krijgen, de mensen luisteren vaak niet naar het gevoel omdat je graag bij de normale massa wilt horen. Maar je hebt nog tijd, je moest eerst zelf ondervinden wat er gebeurd als je jezelf niet bent. Volgens mij is je taak nu dan ook om anderen dit te vertellen daar kun je die energie voor gebruiken, dat is je opdracht en dan verdien je het om zoals je het noemt eens terug te gaan naar jouw hemel, ikzelf noem het thuis, het is moeilijk om hier te zijn terwijl je de onbewuste herinneringen aan een mooiere wereld hebt. je voelt je hier verloren. veel sterkte Maya

  • @Maya,

   Ik sluit me aan mij Katherine. Zonder fouten maken leren we niets. Je hebt een belangrijke les geleerd die blijkbaar nodig was. je hoeft je zeker niet ongelukkig te voelen maar juist gelukkig dat je deze inzichten nu hebt. Ik heb ook meer dan 30 jaar rond gelopen met het idee dat niemand mij begreep en mij ook niet wilde begrijpen. Ik was als jongste van 4 ook altijd de lastige ADHDér die anders was. Andere gedachte, andere inzichten, andere mening…..alles was anders. Dat heb ik nooit begrepen tot ik door scouting in contact kwam met een holistisch therapeut, zij heeft mij uiteindelijk op een pad gezet was mij nieuwsgierig maakte naar wie ik nu ben. Nu ik deze 16 punten gelezen heb en mezelf er ook weer zo duidelijk in herken heb ik de rust gevonden in mezelf en kan ik ook eindelijk mijn zelfvertrouwen vinden. Veel mensen, waaronder mijn vrouw, snappen nog steeds niet wie ik nu precies ben op een aantal mensen na. Maar ik ben gelukkig en ik heb niet het gevoel dat ik de eerste 35 jaar van mijn bestaan weggeknikkerd heb. Ik was er waarschijnlijk nog niet aan toe…..alles heeft een reden, ook wat jij hebt meegemaakt.

   Heel veel sterkte eb als je eens een positief woord nodig hebt zullen vele me mij er voor je zijn.

   Groet en knuffel, Joris.

 25. Er wordt een rijtje eigenschappen opgesomd.
  En als je aan die eigenschappen voldoet, ben je een sterrenkind….. (ik twijfel)

  Ik heb het idee dat er veel mensen, die niet het gevoel hebben ergens bij te horen, graag naar bovenstaande beweringen luisteren. Hoe makkelijk is het dan om te gaan “zweven”.
  Bedenk wel dat je op Terra bent en er Hier iets van moet proberen te maken!

  • @Lokwin,

   ik denk dat de meeste mensen die zich hierin kerkennen, zich niet perse in dat ene hokje willen wringen om bij een groep te willen passen. Vaak is het zo dat mensen die zich hiertoe aangetrokken voelen al hun hele leven hele specifieke karaktertrekken hadden. maar er is over dit onderwerp niks te vinden in de reguliere wetenschap omdat het niet bewezen kan worden. Het is fijn voor hun dat er toch een punt van herkenning is. En dat hoeft niet te betekenen dat je gaat zweven of de huidige realiteit uit het oog verliest. Je kunt voor jezelf prima bewust zijn van je galactische roots en gewoon je voor de rest focussen op het hier en nu.

   • @melissa, @Melissa,
    Zoals je al zegt: focus je wel op het hier en nu.
    En als je “het gevoel” hebt, dat je achtergrond speciaal genoeg is om er wat extra’s van te maken, is dat alleen maar toe te juichen!

    • @Lokwin,
     Ok, dat zijn we eens! Het is inderdaad ook belangrijk om goed geaard te zijn.

     Ik wil nog wat kwijt over het ‘gevoel’. Het gevoel wordt al zo lang onderdrukt vanwege het idee dat men daar niet op hoort te vertrouwen, dat het je misleiden zal. Daardoor zijn veel mensen hun gevoel gaan wantrouwen en verdrukken, en zich volledig op hun rationeel vermogen gaan toeleggen.
     Ik zal dit zeggen vanuit mijn persoonlijke ervaring: wanneer je je opent voor wat je gevoel je wilt vertellen, dan zal je merken dat het antwoorden geeft waar je met puur rationeel denken nooit achter was gekomen. Wanneer men vanuit de psychologie dat zal gaan accepteren, zullen heel veel misverstanden die nu nog heersen uit de weg worden geruimd. Dat is wat mijn gevoel mij vertelt 😉

 26. Even een grapje, bijna alles klopt behalve het fysieke, wel smal gebouwd, maar grote ronde ogen. Wat betreft het heterosexueel, ik ben het wel (vrouw) maar dacht dat ik altijd “op het randje zat”, omdat ik 2 keer iets heb gehad met een homosexuele man, altijd vreemd gevonden, van hun uit gezien (was wel in mijn vroege jaren, maar toch wisten ze dat ze op mannen vielen). Verder ook heterosexuele vriendjes gehad.

  Ik vraag me af, zijn er nog meer beschrijvingen van bepaalde planeten? Aangezien zoveel mensen zich hierin herkennen en er verder op internet eigenlijk “niet heel veel” over te vinden is.

 27. Ik kan mij in alle punten wel vinden behalve 5, 14 en 16. (5)Als ik ergens een afspraak heb, ben ik liever een kwartier tot een half uur te vroeg. Ik heb echt een hekel aan te laat komen, ook als je met mensen wat af spreekt en die zijn veel te laat. Maar als ik niets te doen heb, dan let ik ook absoluut niet op de klok. (14)Komt niet eens in de buurt die omschrijving, behalve misschien de amandelvormige ogen een beetje. Ben een (3de generatie) Indo, maar heb vaak meer met die cultuur dan de Nederlandse, laatst ook op een bersama sama of een pasar malam… Dat voelde gewoon als thuis komen, ondanks dat ik die mensen niet kende. (16)Ik heb helemaal niets met de kou. Ik hou van warmte. Ik voel mij wat dat betreft ook helemaal niet op mijn gemak met het Nederlandse klimaat. Als al mijn familie en vrienden hier niet woonde, was ik denk ik al naar een warmer oord verhuist

 28. helaas,
  zoals anderen die al eerder hebben gereageerd dan mij hier op hadden het ook al gezegd dat nummer 14 toch niet echt herkenbaar is voor velen…kort gezegd: ik wist al zeker en zeg dat ik uit de Pleiaden ook vandaan, maar heb een uiterlijk van een persoon uit zuid-oost azie (filipijnen)

  dat betekent dus ook dat niet iedereen die wel de eigenschappen zoals bij nummer 14 was beschreven meteen een Pleiadeanse zijn.

  toch bedankt aan diegene die dit onderwerp heeft geplaats.

  vrede en liefde gewenst voor iedereen

 29. Hoi allemaal,

  Leuk om te lezen al die herkenning 🙂 Ben zelf ook vanaf Orion geincarneerd en heb ook herinneringen van hoe het daar is en inderdaad, er is een connectie met het oude Egypte en Orion. De oude egyptenaren associeerden de god Osiris met Orion… Hij komt daar ook vandaan. Ik zou het leuk vinden contact te hebben met mensen die zichzelf kunnen vinden in het label “sterrenmens”. Als je je aangesproken voelt voel je dan vrij om te reageren.

  Groeten, Jochem

 30. Ik heb wel altijd het gevoel gehad de belichamingen van de planeten op een andere geheel manier te hebben gekend. Kan het niet goed verwoorden. Verder is er wel veel waarin ik mij herken. Verder weet ik eigenlijk niets van de pleiaden.

 31. Ik herken een behoorlijk aantal punten wat me weer eens het gevoel geeft dat ik sterrenmens ben maar ik ben absoluut geen pleiadier. Ik zal kijken of ik punten kan vinden over de plek waar ik vandaan kom. 😉 De naam Aiga zei me iets en aan deze lijst heb ik absoluut wat! Heel erg bedankt.

  Nmassé

 32. Hoi! Ik ben helemaal verbaasd na dit te hebben gelezen.. Ik heb vannacht een droom gehad waarin ik iemand een healing gaf. Een man stond bij me en legde zijn handen over de mijne en de energie werd heel sterk. Hij legde naderhand zijn hand op mijn onderrug en ik heb die energie gevoeld. Later vertelde hij me dat hij Pleiadier was. Ik had er nog nooit van gehoord, ben gaan surfen en kwam je stuk tegen. Ik herken 14 punten totaal. Ik ben ook altijd al heel neutraal geweest. Mensen dachten daardoor dat ik geen eigen mening had maar dat was het niet. Ik heb gewoon bijna nooit een oordeel ten opzichte van wat anderen doen. Nou..ik zou bijna vragen…is het echt waar?!
  Groetjes Nathalie

  • @Nathalie, je bent de enige die daar echt antwoord op kan geven 🙂 , maar dat wist je al… Leuk zo’n droom die je weer wat verder helpt. Er is veel geschreven over de Pleiaden, je zult vast e.e.a. gaan herkennen. Ik heb zelf familie die daar vandaan komt. Moeder en zus. Groetjes!

 33. Fijn te lezen. Ik kwam dit toevallig tegen en ‘weet’ al lange tijd dat ik afkomstig ben van de pleiaden. Ik gebruik ook al jaren de naam Merope, aangenomen nadat ik meegenomen was naar ‘huis’. Ik heb vele ervaringen gehad en het fijne van op zo’n site terecht komen is dat je dan weer even weet dat je niet enige bent en dat er mensen zijn die snappen dat het geen verbeelding is.
  Namasté

 34. Ook hier iemand die het herkend.
  Ik kom van een blauwe planeet en heb flarden aan herinneringen
  hoe het is waar ik vandaan kom, dacht altijd dat t fantasie was totdat ik mensen tegenkwam met de zelfde fantasieen om t maar even zo te zeggen 🙂

  Uiterlijk ben ik erg wit kan ook niet tegen de zon (zonne alergie)
  Blauw/groene ogen
  Maar ben niet blond (donkerblond)

  Zo fijn om te lezen dat er meer hier zijn die ergens diep van binnen deze dingen weten 🙂

 35. Ik herken mij in vooral in 11 eigenschappen, ik hoop dat er ooit ook wat meer verteld word over de andere plaatsen!

 36. Ze kloppen bijna allemaal, dat van de lichtgevoeligheid weet ik niet helemaal zeker. En van de uiterlijke kenmerken heb ik de amandelvormige ogen, Romeinse neus en de lichte huid (klinkt als kwartet). De meesten denken dat ik een Turkse of Marokkaanse ben ook de Turken en Marokkanen.
  Wel grappig dat deze beschrijving behoorlijk klopt. Goed, weet geen bal over Pleiadie. Dus even daar op googlen.

 37. Hallo allemaal,

  bij mij klopt alles op het fysieke na, ben gemixed Indisch/Chinees/Hollands en heb lichtbruine ogen, ik ben ook al van 1960.
  Ik heb trouwens ook een sterke overtuiging dat ik vaker hier ben geweest en heb ook diverse anderen uit vorige levens ontmoet en met elkaar “uitgevonden” dat we elkaar kenden van een vorig leven.
  Ik heb ook al heel lang de overtuiging hier op een missie te zijn en dacht dat vroeger in evangelisatie te moeten uitdragen en héb dat ook een tijdje gedaan, maar het stond me eerlijk gezegd toch tegen.
  Ik begrijp nu ook wat georganiseerde religie is en moet er niks van hebben.
  Ik heb me zelfs een tijdje geschaamd om van het menselijk ras te zijn zo’n hekel had ik aan de mensen, ik liep echt rond met een enorme vijandelijke houding en heb er hard aan moeten werken om dat weer te helen.
  Ik probeerde opzettelijk nog harder te zijn dan diegenen waar ik overhoop mee lag, tot ik ondekte dat ik het allemaal zelf was en ondekte dat ik eigenlijk een heel liefdevol mens ben en o zo snel gekwetst, maar ik ben nu wel aardig in balans, maar dat is ook nog maar net een jaar of zo.
  Ik ben wel blij dat ik me 25 jaar jonger voel en nog een heel leven voor me heb, ik geloof echt dat ik zomaar 150 jaar kan worden 🙂

  Warme groet en de beste wensen voor 2011

  Chetan

 38. Oooowww wat apart dit!! Ik herken mezelf in 15 punten. Sinds een paar maanden begon ik me ineens af te vragen of ik van de Pleiaden afkomstig ben. Waarom weet ik ook niet. Heb me vroeger altijd wel een alien gevoeld 😉 Toen ik 17 was, woonde ik in Belgie. Tegenover mijn woning was een heel groot maisveld. Ik hoopte altijd dat daar een ufo zou landen om mij op te halen. Heb sinds mijn kindertijd ook een grote fascinatie voor sterren, kan me helemaal verliezen in de schoonheid van een prachtige sterrenhemel.

  Ik ben gisteren voor het eerst op deze site terecht gekomen, na het zien van een youtube filmpje (Indigo Evolution). Ik keek in de ogen van deze kindjes en ineens dacht ik ‘Misschien was ik ook wel een Indigo-kind??’ Ik deed online een test (scoorde 38 van de 40 punten), kwam op deze site terecht en heb inmiddels vele artikelen gelezen. Ik val van de ene verbazing en herkenning in de andere. Gewoonweg WOW!!! Moet het allemaal nog even laten bezinken hoor. Ik vind het in ieder geval ontzettend bijzonder om mezelf eens van deze kant te bekijken. Dank je wel Gordon, voor deze prachtige site!!!

 39. Ik vind het eng herkenbaar, heel erg eng herkenbaar.
  Ik heb in mijn fantasie een hele planeet opgebouwd, en vlucht daar met mijn gedacht dagelijks heen. Ik kan, zolang ik al leef, mijn draai hier maar niet vinden en heb echt he-le-maal niks met deze harde (nu vervuilde) grauwe wereld, verziekt door mensen. Ook al de vroegere era’s van hier trekken mij, gek genoeg, weinig.
  Ik voel mij eigenlijk altijd eenzaam.
  Ik ben synestheet, ik heb een, weliswaar incompleet, tweede taal. Ik noem dingen, voorwerpen anders in mijn gedachten, net zoals gewone mensen bij het zien van een bijv. een stoel, stoel in hun hoofd denken. Sommige woorden/klanken kan ik ook niet uitspreken.
  Ik ben bleek met sproeten, hoog voorhoofd, lichtgrijs-groene ogen, en ik kan absoluut niet tegen hitte (ik heb het pas niet meer benauwd als het onder de +10 graden is).
  Ik ben, zo lang ik leef, een avond en nachtmens.
  Ik ben creatief, ik schilder/teken (autodidact).
  Ik ben al mijn hele leven gek op synth/computermuziek o.a. ambiënt,IDM.
  Al van kleins af aan een grote aantrekkingskracht naar het heelal. Dol op astronomie. Science fiction is ook helemaal mijn ding.
  Vertel mij welke dag, datum, tijd het is.. uuh dat weet ik eigenlijk nooit.

  • @Verdwaald, Heee,
   ik weet niet of je dit nog zult lezen en of je hier wat aan hebt maar…
   Ik denk dat je eens een keer wat meer over de Arcturianen op moet zoeken 😉

 40. Heey,

  Het is heel raar om dit te lezen! Want het klopt allemaal behalve Fysieke eigenschappen!
  Want kben niet zo slank, kheb donkerbruin haar, getinte huid en donkerblauwe ogen! Haha!

  Groetjes J.

 41. Ik herken bijna alle mogelijke eigenschappen.
  Vooral de nummers 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15 en 16.
  6 niet, ik heb een mobiel, maar gebruik die alleen om heel af en toe eens te bellen, geef niks om gadgets, het moet vooral nuttig zijn.
  14 ook niet helemaal, maar ik ben wel erg bleek/wit/sproeten/rood haar/grijsgroene ogen, en word bijna niet bruin, en in de winter vervel ik heel snel weer.
  En heb een “Romeinse” neus, eigenlijk wel “toevallig” dat dat zo heet, want ik heb altijd “iets” gehad met de Romeinen, waarschijnlijk een gevoel uit een vorig leven in die tijd.
  Ik heb ook altijd het gevoel gehad dat ik niet van de aarde ben, keek vroeger al naar de sterren, en nu nog steeds met een telescoop.
  De Pleiaden heb ik ook altijd gewoon mooi gevonden, om naar te kijken, en Sirius trekt me ook aan.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 42. @Gordon, wist je dat er een (zeer knap onderbouwde) theorie bestaat welke laat zien dat de heiligdommen (waar de pyramiden van het Gizeh plateau op gebouwd zijn in wat nu Egypte heet) navenant de exacte positie van de 3 sterren in de gordel van Orion zijn geplaatst? Op het moment dat de lokatie werd gekozen was de melkweg zichtbaar en liep recht over de nijl.

  So you know 😉

 43. veel herkenbare punten, al ben ik niet zo van plaatjes/hokjes. Al ervaar ik het steeds meer als een natuurlijk iets wat van mij is, wat is tijd, wat is geld? Het is allemaal buiten mij, ik kunt er dingen mee doen,maar het maakt mij afhankelijk, ik laat mezelf weer leiden/lijden door gedachten!!!Geldt ook voor teksten, het komt op mijn pad en wat op dat moment van toepassing is, valt mijn oog op.Niet goed tegen zonlicht kunnen, heeft ook te maken met aarden, te zwaar, teveel binnenlaten komen… ‘wat het zonlicht niet verdragen kan!!!’

  • @Jacky Bruins, Hey Jacky

   Ik zie het niet zo zeer als hokjes denken, hier als men je vraagt waar je vandaan komt zeg je toch ook een plaats op aarde, idem zo. Mijn gidsen zijn “wezens” van mijn thuis en zo weet ik dus ook waar die is/was.

   • @Evelyn, Hoi Evelyn, je bent al verder!!dan praat men niet meer in hokjes, dan is het herkenning en een ‘gewoonte’ iets van Jezelf!Gr. Jacky

 44. hey,

  Leuke samenvatting en veel zaken vind ik ook bij mezelf terug maar weet al even dat ik een pleiadische achtergrond heb. Vooral dat stuk over problemen met tijd viel sterk op, ik ben pas de klok beginnen lezen toen ik bijna 13 was, ik snapte er geen snars van. Ik kan inderdaad ook geen personen verdragen die mij proberen controleren. Het enige puntje waar ik me niet zo on vind is het laatste, geef mij maar een lekker warme omgeving hoor:) loop je tenminste niet met een kilo kledij aan 😀

 45. Lees het boekje “Engelen op Aarde” van Doreen Virtue ook maar eens. Gaat over de oorsprong van verschillende engelen op aarde -nieuwetijdskinderen-, waaronder de sterrenmens en heeft overlappingen met eigenschappen zoals hier boven beschreven zijn. Veel mensen en ik ook, vinden daar veel herkenning in.
  Ik ben een mix van verschillende types(ster, wijze, engel, element) met een basis als sterrenmens.

  • @Maaike, ik heb ooit een deel van dat boek gelezen omdat er een deel van op het internet te vinden is. Maar dat was al weer jaren geleden. Is zeker een aanrader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

We gebruiken verschillende cookies op onze website, om u een optimale ervaring te bieden.


Deze website maakt gebruik van de software Wordpress. Wordpress plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren. Deze cookies kunnen daarom niet uitgeschakeld worden.
 • wordpres_gdpr_allow_service
 • wordpress-gdpr-cookies-allowed
 • wordpress_gdpr_cookies_declined

Liever niet
Accepteren