Licht-op-Ascensie1

door Lauren Gorgo

Ik kan niet geloven dat mei bijna voorbij is. Mei is de langste maand die ik ooit heb beleefd.

Ik ben helemaal ondergedompeld geweest in een tijdskloof, ik was zowel in intense vervoering in mijn toekomst EN herbeleefde (tegen mijn zin) tegelijkertijd zoveel van mijn verleden. Sinds het laatste rapport ben ik door zoveel levensveranderende scenario’s gegaan, en toch is er fysiek zo weinig veranderd in mijn wereld. Het voelt haast alsof ik in een virtueel realiteitsprogramma ben gezet, veel mogelijke scenario’s heb uitgespeeld, in verleden en toekomst, zonder mijn woonkamer verlaten te hebben.

De eerste maaneclips (25/4) vuurde me aan en zoveel begon plots te bewegen in mijn leven dat ik haast bang was hoe ik het allemaal zou kunnen hanteren. Het was alsof een scheur in de sluier, die mijn toekomst verborg, vroegtijdig begon te lekken in het heden…het was afwisselend opwindend en overweldigend. Het deed me echt alles waar ik om had gevraagd opnieuw herbekijken!

Licht-op-Ascensie1

Omwenteling

Enkele tot vele dagen (?) geleden vertelde mijn lichaamselementaal me over dat ding dat ‘ een omwenteling in mijn energieveld genoemd werd.

Ik begreep dat concept niet ten volle, tot onlangs, wanneer de raad het thema opnieuw ter sprake bracht en me zei dat we nu onze karmische gietvorm loslaten/oplossen/omvormen, dat onze chakra’s snel veranderen om zich aan te passen aan de frequenties van onze gechristende blauwdruk, en dit brengt mee wat zij noemen: persoonlijke polariteits- omkering.

Jullie veranderen je biologie van fysieke wezens met een spirituele ervaring, in spirituele wezens met een fysieke ervaring…dat is een andere bio-energetische en geometrische dynamiek. Deze switch in dynamiek is versterkt door en een resultaat van het loslaten van de karmische mal, wat betekent dat jullie snel beginnen aan te passen aan de gechristende mal. –PHC

De gechristende mal verzekert de belichaming van de goddelijke mens, wat ze onlangs de Christos noemden. Christos is een woord dat ze gebruikten om te verwijzen naar zij die hun goddelijkheid belichamen. De Christos blauwdruk werd (door ons) gecreëerd als een vorm voor eenheidsbelichaming, een prototype als woning en (merkaba) voertuig voor de (verrezen) christus.

ascensie

Spirituele en Menselijke gaven

De raad heeft ook gepraat over het open komen van enkele gaven van meesterschap van het nieuwe level, die horen bij onze ascensie… gaven waarover ze het hebben sinds de aflijning van 21/12/2012, en die nu zichtbaar worden. Ze zeggen me dat de tijd gekomen is om beginnen te exploreren wat dit zal betekenen voor diegenen onder jullie die geactiveerd en voorbereid zijn op meer verantwoordelijkheid.

Wat interessant is…is ook maar iets hiervan niét interessant?…is dat ik hoor dat ‘wat we spiritueel vinden, eigenlijk erg menselijk is op dit niveau (eenheid), omdat er geen afscheiding bestaat tussen beide.’

Dus wat we in de lagere dimensies kunnen beschouwen als een talent ‘door god geschonken’…een spirituele zegening…is in feite een heel menselijkezegening, volgens de PHR.

Wat ze bedoelen is, denk ik, dat we in de lagere velden beperkt zijn door de visie van ons begripsvermogen wegens de verbrokkeling…het onvermogen om ons onze volledige goddelijkheid te herinneren.

In de spirituele dimensies herinneren we ons volledig wie we zijn, al onze door God gegeven talenten. Dus wat we in onszelf gaan bemerken, is niet echt de opening van ‘spirituele’ gaven, omdat we in spirit al toegang hebben tot al onze gaven…maar dat we die gaven in DIT menselijk leven aan het gronden zijn.

 

Ziezo, tot de laatste eclips!…in de hoop dat we eindelijk verlost zijn van het verleden, maar in ons lichaam.

 

Lauren Gorgo
www.ThinkWithYourHeart.com

 

Vert. Fran Tielemans

 

 

4 REACTIES

 1. Doet goed om te lezen.
  Zelf zou ik heel graag kunnen bemachtigen van mn eigen verhaal is,mn zieletaak dus.
  Daar komt bij mij heel weinig beweging in.
  Kan daar precies geen toegang tot krijgen.

 2. Mooi stuk, wanneer is de laatste eclips?
  Deze maand mei hebben we toch net een maan eclips achter de rug, of niet? Ik kom er niet echt helemaal uit en volgens mij heb jij wel verstand daarvan?

 3. Oh wat herkenbaar. Ik zou het zelf geschreven kunnen hebben. De toekomst gezien, mijn gave ontdekt en uitgeprobeerd. Geoefend en ik krijg meer werk en meer verantwoordelijkheden. 🙂 Een heftige en lange maand.

  All for heaven on earth

  Een liefdevolle groet,
  Ilona

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in