Inspirerend beeldmateriaal over het leven in de nieuwe dimensie.
Deze beelden illustreren hoe de wereld er straks uit kan zien als wij onszelf durven te bevrijden van de huidige maatschappij.

De beelden laten zien dat de aardse veranderingen, niet zonder slag of stoot zullen geschieden. Durf alle angsten voor vernieuwingen los te laten en durf echt te leven. Ons routinematige leefstijl is namelijk slechts een illusie waar wij doorheen moeten kijken om de waarheid te ontdekken. Wees vrij en uniek, prikkel je zintuigen en geniet van de rust die de natuur ons schenkt.

Liefs,

Lightning

4 REACTIES

 1. Heel mooi filmpje, en zeker in combiantie met het intervieuw van Drunvalo Melchizedek op niburu.nl !
  Echt alles gaat veranderen, het gehele universum !
  Herinner je wie je bent, namelijk jij bent niet je lichaam, jij bent de ziel nu in dit leven in dit lichaam.
  Ben 1 met moeder aarde, leef uit je hart en niet uit je hoofd(ego), dat is het allerbelangrijkste op dit moment !
  Niks is verder belangrijk, geld, werk, auto, huis, allemaal niet belangrijk, jijzelf, je vrienden, familie, kinderen, degene waar je van houd, die zijn belangrijk.
  En als de verandering begint, maak je dan geen zorgen, je zult zijn waar je moet zijn.

  Ik raad iedereen aan dit laatste intervieuw een paar keer te kijken/lusiteren, het is in het engels, en laat het tot je doordringen wat er staat te gebeuren, dat is echt uniek in de geschiedenis van de mens, moeder aarde, en zelf dit universum.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

  • @DH, en zo is dat. Alle wezens hebben een prachtige toekomst. Dit ware levensgoud ligt voor het grijpen voor iedereen die dit echt wilt ervaren. Dit is zo mooi!

   Liefs,

   Lightning

 2. Mooi, filmpje. Doet me beetje denken aan wat ik gisteren op tv zag, was even aan het kijken wat er op was en kwam op een verslag van die enorme aardbeving in Nieuw-Zeeland waar een man tegen de camera zei dat hij het mooi vond dat zo veel mensen elkaar onzelfzuchtig helpen uit alle klassen heen maar het jammer is dat daar zo een ramp voor nodig is om dit te verkrijgen, dacht even, dat is het inderdaad ja…

  • @Evelyn, ja het is echt sneu dat er eerst iets heel ingrijpendst moet gebeuren voordat mensen echt tot elkaar komen.Ik had gehoopt dat de rampen niet meer nodig waren om mensen te verenigen, maar helaas is dit de meest effectieve manier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in