regenboogkind

Omdat er volgens mij een grote behoefte is aan duidelijkheid en informatie omtrent nieuwetijdskinderen, mijn stukje over de “definities” van Nieuwetijdskinderen werd namelijk verreweg het meest gelezen, heb ik een stuk vertaald van Doreen Virtue, een Amerikaanse die wereldwijd bekend is geworden door haar werk met Engelen, en ook onder en met Indigo’s . Omdat het stuk al weer een tijdje geleden geschreven is, zijn de genoemde leeftijden niet helemaal accuraat meer. Tel er maar minstens 10 jaartjes bij op.

Veel leesplezier, Gordon

KIJK, regenboogkinderen!

Regenboogkinderen zijn de belichaming van onze goddelijkheid en een voorbeeld van ons potentieel.
De Regenboogkinderen hebben nog nooit op aarde geleefd en hebben Kristalkinderen als ouders. Deze kinderen hebben totaal geen angst, voor niemand.Het zijn kleine verschijningen die puur op dienen zijn ingesteld. Deze kinderen die hier alleen zijn om te geven, zijn al op hun spirituele piek.

Het eerste dat ons opvalt aan de Kristalkinderen zijn hun ogen, groot, doordringend en wijs.Veel wijzer dan hun “leeftijd” . De kristalkinderen’ ogen vangen je in hun aanwezigheid en hypnotiseren je , terwijl je beseft dat je ziel blootgelegd wordt door deze kinderen. Misschien is het je opgevallen dat deze “nieuwe kinderen”onze planeet in snel tempo bevolken.Kind op schommelZe zijn vrolijk, opwekkend en vergevingsgezind.Deze nieuwe generatie lichtwerkers, ruwweg 0 tot 7 jaar oud zijn zoals geen enkele generatie voor ze. Ideaal in vele opzichten. Kristalkinderen wijzen ons de richting in de weg die de mensheid gaat.De goede kant op!

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

De oudere kinderen (ruwweg 7 tot 25) zijn de Indigo kinderen.

Zij delen een aantal eigenschappen met de Kristalkinderen. Beide generaties zijn hooggevoelig en mediamiek begaafd (paranormaal), en hebben belangrijke levensmissies.
Het grote verschil is hun temperament.Indigo‘s hebben een krijgersgeest, omdat hun collectieve missie is om oude systemen die ons niet langer dienen af te breken.
Ze zijn hier om overheden,educatie en regels die integriteit ontberen terzijde te zetten.

Die volwassenen die zich verzetten tegen verandering en conservatief zijn ingesteld kunnen de indigo’s verkeerd begrijpen. Vaak word de (psychiatrische) “diagnose” ADHD of ADD vastgesteld.Verdrietig genoeg verliezen de indigo’s vaak hun mooie gevoeligheid, hun spirituele gaven en krijgersgeest-energie als ze medicatie slikken.
(Doreen Virtue heeft de indigo’s uitgebreid beschreven in haar boek the care and feeding of indigo children.
Zij raadt tevens aan an-indigo-celebration & the-indigo-children te lezen, geschreven door Lee Carroll and Jan Tober)

De Kristalkinderen staan in schril contrast tot de indigo’s.

Gelukkig en kalm.
Tuurlijk, ze hebben misschien af en toe een emotionele uitbarsting, maar over het algemeen vergeven deze kinderen snel en zijn gemakkelijk in de omgang.
De kristalgeneratie zijn degenen die profiteren van de weg die de indigo’s gebaand hebben.De indigo’s hebben met een machete alles weggehakt dat integriteit ontbeerde. Toen volgden de kristalkinderen het vrijgemaakte pad, in een veiligere wereld.

En nu zijn er de angstloze Regenboogkinderen, die pure gevers er om aan onze behoeften te voldoen

De termen Indigo,” “Kristal” en “Regenboog” zijn aan deze generaties gegeven omdat het zo’n nauwkeurige omschrijving is van hun aura en energiepatronen.
Indigo’s hebben veel indigo blauw in hun aura. Dit is de kleur van “het derde oog chakra“, het energiecentrum tussen je wenkbrauwen. Dit chakra reguleert helderziendheid, oftewel de mogelijkheid om energie waar te nemen, visioenen te hebben en geesten/verschijningen te kunnen zien
Veel van de indigo’s zijn helderziend.

De Kristalkinderen hebben bijna doorschijnende aura’s , met mooie meervoudige kleuren in gradaties van pastel. Deze kinderen zijn vaak gefascineerd door kristallen en stenen.
De Regenboogkinderen hebben een energie uitstraling die op een regenboog lijkt. De soort energie waaruit wij gemaakt zijn, om ons van gezondheid en balans te voorzien.

Indigokinderen kunnen oneerlijkheid aanvoelen, zoals een hond angst kan voelen. Indigo’s weten wanneer ze belogen, gedenigreerd of gemanipuleerd worden.

En omdat hun collectieve missie is om ons in een nieuwe wereld van integriteit te begeleiden hebben de indigo’s een “ingebouwde” leugendetector.Zoals al eerder genoemd kan deze krijgers geest bedreigend zijn voor volwassenen. En de indigo’s hebben niet het vermogen om zich te conformeren in disfunctionele situaties thuis, op het werk of school.
Ze kunnen geen afstand van hun gevoelens nemen en doen of alles ok is… behalve als ze medicatie nemen of verdoofd zijn.

De aangeboren paranormale gaven van Kristalkinderen worden ook niet alijd goed begrepen.
In het bijzonder de telepathische gaven die ervoor zorgen dat dat ze pas op latere leeftijd gaan praten.In de nieuwe wereld zullen we ons allemaal veel bewuster zijn van onze intuïtieve gedachten en gevoelens. We zullen niet meer zo terugvallen op het gesproken of geschreven woord.

Communicatie zal sneller en directer zijn. Eerlijker, omdat het van geest tot geest zal zijn, van gedachte tot gedachte (mind to mind)
Op dit moment komen steeds meer en meer mensen al in contact met hun paranormale gaven.
Onze interesse in het paranormale is nog nooit zo groot geweest, met tv-shows, boeken en films met dit onderwerp.

Het is dus niet verrassend dat de generatie die na de indigo’s kwam ontzettend telepathisch is. Veel van de Kristalkinderen hebben een vertraagde spraakontwikkeling, en het is niet ongewoon voor ze om pas te gaan praten als ze drie of vier jaar oud zijn.Maar ouders vertellen dat ze geen enkele moeite hebben om met hun zwijgende kinderen te praten. Helemaal niet zelfs!

De ouders praten met hun Kristalkinderen door middel van hun gedachten, en de Kristalkinderen gebruiken telepathie en een zelf verzonnen gebarentaal en geluiden(inclusief liedjes) om zich zelf te verduidelijken.

De problemen ontstaan wanneer de Kristalkinderen door artsen en scholen worden bestempeld alsof ze een abnormale spraak ontwikkeling hebben. Het is geen toeval dat tegelijk met de groei in Kristalkinderen de diagnose autisme op recordhoogte staat.

Maar als deze kinderen thuis succesvol communiceren en de ouders hebben er geen problemen mee, waarom maken we er dan een probleem van?

De diagnostische criteria voor autisme zijn heel duidelijk. Het stelt dat een autist in zijn of haar eigen wereldje leeft en niet in verbinding staat met andere mensen. De autist praat niet omdat hij onverschillig staat ten opzichte van communiceren met anderen.

Kristalkinderen zijn van alle generaties misschien wel de meest verbonden, communicatieve,knuffelige en zorgzame.Ze zijn ook erg filosofisch en paranormaal begaafd. Ze zijn lief en gevoelig, op een niveau zoals we dat nog nooit gezien hebben.
Kristalkinderen knuffelen en helpen spontaan mensen die dit nodig hebben.
Een zwaar autistisch persoon zou dit nooit doen…

In mijn boek ‘De zorg voor en het voeden van Indigokinderen’ schreef ik dat ADHD eigenlijk zou moeten staan voor ‘Attention Dialed into a Higher Dimension’ (Aandacht Direct verbonden met de Hogere Dimensie). Deze term is een heel wat betere benaming voor die generatie. En vanuit datzelfde uitgangspunt willen Kristallijne Kinderen niet als autistisch bestempeld worden. Ze zijn niet autistisch; ze zijn geweldig!
Deze kinderen verdienen onze bewondering, geen labels van disfunctie. Als er iets niet goed functioneert zijn het de systemen wel die ons niet bijstaan in de evolutie van de mens. Als we deze kinderen beschamen met labels , of ze medicijnen geven totdat ze zich onderwerpen, ondermijnen we een geschenk van de hemel.We zullen een beschaving vernietigen voordat deze wortel geschoten heeft. Gelukkig zijn er vele positieve oplossingen en alternatieven. En dezelfde hemel die ons de Kristalkinderen gestuurd heeft kan diegenene bijstaan die deze kinderen helpen…

Ik begon de Kristallijne Kinderen voor het eerst op te merken tijdens mijn reizen over de wereld, waarbij ik workshops over engelen gaf. Hun ogen en biologerende persoonlijkheden vielen me op. Ik voerde mentale gesprekken met deze kinderen en kon hun antwoord heel duidelijk in mijn geest horen. Ik zou ze zien lachen als antwoord op de complimentjes die ik ze met mijn geest zond. “Deze kinderen horen mijn gedachten” realiseerde ik me!

De daaropvolgende jaren interviewde ik kinderen en ouders voor mijn boek. Ik ben altijd gefascineerd geweest om lijnen in het menselijk gedrag te ontdekken. En hoewel we allemaal net zo uniek zijn als sneeuwvlokken, hebben die sneeuwvlokken overeenkomsten.

Bij de Indigokinderen vond ik de karaktertrekken zoals eerder beschreven. En met de Kristallijne Kinderen had mijn onderzoek veel onverwachte wendingen.

Ik werd verliefd op elk jong Kristallijn Kind dat ik ontmoette. Hun harten waren net zo open en liefdevol als van welke engel dan ook met wie ik contact had. Ik vond ze ontwapenend en zonder pretenties. Ik viel in slaap, denkend aan deze kinderen, en ik stond op met veel informatie die me – terwijl ik sliep – door de geestenwereld werd gegeven, wellicht zelfs door de Kristallijne Kinderen zelf?

Elke ochtend werd ik wakker, meer wetend over de Kristallijne Kinderen dan ik de avond ervoor wist! Ik begon lezingen te houden over de Kristallijne Kinderen en ontmoette een publiek dat mijn verhaal zeer goed ontving. Velen van hen waren ouders, grootouders of leraren van deze speciale jongeren. Ze herkenden de kenmerken van hun kind direct terwijl ik deze beschreef. Vervolgens vroeg ik mensen uit de zaal en abonnees van mijn nieuwsbrief om een vragenlijst in te vullen over hun Kristallijne Kind. Al binnen een dag nadat ik dit verzoek had uitgezet, ontving ik honderden reacties. Voor dit boek heb ik honderden pagina’s met verhalen doorgenomen, aan mij gegeven door mensen die deze opmerkelijke kinderen grootbrengen en onderwijzen.

Toen ik me over de uitkomsten boog, gebeurden er twee dingen. Ten eerste voelde ik dat mijn hart zich vulde met liefde en dankbaarheid. Alleen al het lezen van die verhalen gaf me het gevoel dat ik in de aanwezigheid van krachtige engelen was! Ik voelde me dolgelukkig en gerustgesteld door de aanwezigheid van deze wonderbaarlijke jongeren op onze aarde. Ik voelde me ook gerustgesteld over onze gezamenlijke toekomst. God zou nooit zo’n bijzonder mensenras naar de aarde sturen als we op deze aarde op onze laatste benen zouden lopen. Net zoals wij zijn geëvolueerd van aapachtige naar mens, zijn de Kristallijne Kinderen het concrete bewijs dat we ons evolueren.

Het tweede dat me duidelijk werd, is dat ik kristalheldere patronen zag tussen elke persoon die de vragenlijst had ingevuld. Ik las talrijke vergelijkbare situaties over de Kristallijne Kinderen en hun relatie met dieren, planten, stenen en bijvoorbeeld oudere mensen. Ik boog me over veel verhalen die een bijna beangstigende overeenkomst aantoonden over deze kinderen, telepathisch communicerend met hun ouders… terwijl ze mondelinge communicatie vermijden.

Veel ouders vertelden me dat ze zich niet konden vinden in de beschrijvingen van de Indigo Kinderen. “Mijn kind lijkt anders. Maar de omschrijving van een Kristallijn Kind typeert mijn kind perfect!” De meeste ouders gaven aan dat ze een blije relatie hebben met hun Kristallijne Kind, gekenmerkt door zeer weinig problemen. Wereldwijd omschreven ouders en grootouders hun Kristallijne Kinderen als “een Engel”, “de liefde van mijn leven”, “een waarlijk plezier”, en ga zo maar door.

Het viel me op dat niet alleen de Kristallijne Kinderen spiritueel hooggevoelig waren, maar ook hun ouders. De zielen van Kristallijne Kinderen kozen blijkbaar ouders uit die hen in een spiritueel voedende omgeving konden opvoeden. In een enkel geval ontmoette ik kinderen die uit ouders waren geboren die spiritueel niet bewust waren. In die gevallen waren hun grootouders hoogontwikkelde lichtwerkers die hielpen de spirituele kennis en gaven van deze kinderen te beschermen en te voeden. De meeste mensen vertelden me dat hun Kristallijne Kind een diepzinnige spirituele leraar was, die de ouders veel leerden om een buitengewoon liefdevol en zacht mens te zijn.

Op een dag hield ik een lezing in het Australische Sydney. Tijdens de pauze vroeg mijn uitgever die daar mijn boeken verkocht: “Waar gaat dit boekt toch over waar iedereen mij naar vraagt? Ze willen allemaal een boek over de Kristallijnen Kinderen kopen!”.

Ik moest lachen en vertelde hem dat dit boek niet bestond. Ik vertelde alleen over de gegevens die ik verzameld had door interviews en mijn eigen channelings. M’n uitgever zei toen: “Nou, blijkbaar willen ze zo’n boek. Wil je dit schrijven?”. Zonder aarzeling hoorde ik mezelf antwoorden dat ik dat natuurlijk wilde doen. Resultaat is het boek ‘The Crystal Children’, uitgegeven door Hay House.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

27 REACTIES

 1. Maar dat is toch de bedoeling om deze autisten medicatie te geven ze totaal geen liefde en ontwikkeling te geven en ze door medicatie eerder te laten sterven? We willen ze toch lozen? Zij zijn toch het probleem? Ik geloof helemaal niets van de definitie kristalkinderen, indigo kinderen. Ja, ik heb autisme, maar ik help ook dagelijks mensen. Ik heb zelfs mensen getroost. Dan krijg je ook nog te horen dat ik me niet kan inleven en geen empathie heb door mijn autisme en dat ik niet tegen aanrakingen kan ook zo’n onzin. Dat zegt men puur om mij geen liefde te laten voelen. Hoe meer ik over autisme hoor hoe meer ik het onzin vind. Waarom mag ik een vrouw niet plezier laten gunnen, omdat ik dan vrolijk word en dat mag niet. Dan is er iets mis dan heb ik een spuitje nodig als ik vrolijk ben, nietwaar? Je willen toch zelf de mensheid opruimen?

 2. Jah erg handig^^

  Dat lijkt logisch idd.
  maar ken wel wat mensen die ook ver ontwikkelt zijn en bewust zijn maar dus een andere taak hebben.
  Dus dan twijfel ik of het niet gewoon de taak is die verschillend is van elkaar.
  Of gelijk ook het bewustzijn..

 3. Kreeg net een berichtje van deze site,
  omdat er een reactie geplaatst was en zag mijn reachties weer staan^^
  En wilde er nog ff iets op zeggen, omdat ik het voor mezelf ook probeer te bergijpen^^

  Wat ik bedoelde eigenlijk,
  Stel ik kom uit een ander sterrenstelsel (voorbeel he)
  bv, uit het Sirius Stelsel..dan heb ik die energie in me stromen.
  Ik weet niet wat je bent als je van Sirius komt maar stel dat je dan een kristallen energie hebt.
  dan is dat de basis opbouw..en met die energie kom je naar aarde..dat bedoelde ik dus..

  Maaaaaaaaaarrr ik zat er een beetje over na te denken.
  want wat ook een optie kan zijn,
  is dat iedere ziel op een bepaald punt begint, dus eerst (geen idee) op de pleiaden en een indigo is, en dan zijn/haar lessen geleerd heeft en een hogere graad verdiend heeft en door gaat naar Sirius en dus een kristal bewustzijn heeft, en dan daar weer uit gaat werken, en dan weer verder groeit.

  Maar dat dat nu op aarde plaats vind omdat de aarde zelf een hogere trilling aanneemt.
  Dus vele indigos hard gewerkt hebben aan de energie opbouw van de aarde, en de aarde een trilling(bewustzijn niv) verder is gekomen en de indigo’s mee trillen.
  en de kristal kinderen nu hun missie doen en aan energie opbouw werken, en dan weer een andere groep die komt en de kristal kinderen daar weer in mee trillen..

  Heeft niemand echt een antwoord hier op? veel makkelijker^^

  • @Star,

   Erg leuk dit allemaal te lezen… mijn gevoel! zegt het laatste.

   “Maar dat dat nu op aarde plaats vind omdat de aarde zelf een hogere trilling aanneemt.
   Dus vele indigos hard gewerkt hebben aan de energie opbouw van de aarde, en de aarde een trilling(bewustzijn niv) verder is gekomen en de indigo’s mee trillen.
   en de kristal kinderen nu hun missie doen en aan energie opbouw werken, en dan weer een andere groep die komt en de kristal kinderen daar weer in mee trillen..”

   Alles groeit steeds mee in een hogere trilling. Mits het lukt de aardse verleidingen (drugs, medicatie, slechte voeding, haat, macht, hebzucht, afgunst enz) te weerstaan en door te groeien en steeds je honger naar nwe kennis te bevredigen.
   Mssn gaan sommigen sneller dan anderen. Je komt nogal wat lastige afslagen tegen op je aardse weg, en niet iedereen verstaat zn innerlijke wijze stem altijd, of laat zich soms gewoon graag afleiden voor een tijdje, (nog een paar rondjes om de berg/vicieuze cirkeltjes, je kent t wel)Best lastig om wakker te worden en te blijven zeg maar. Mij klinkt het daarom best logisch dat je kunt transformeren van Indigo naar Indigo/kristal, dan naar kristal, dan kristal/regenboog en dan regenboog. Maar dus ook in Indigo kun blijven hangen. Best pittig weggetje dat van de Indigo. Je moet maar net een kristalletje tegen komen als door je harde weg vermoeid bent omgevallen, die je helpt opstaan en inzicht/hoop geeft om je weg te vervolgen. je kunt verdoofd door medicatie of hangend in junkfood en misere, boosheid, komen stil te staan en het licht (nog ff) niet zien. Ik denk dat als je trilling verhoogd, je ook soortgelijke types aantrekt, en dus daarmee weer verder trilt…en weer en weer. en ieder zal zn eigen tijd wel hebben.

   Mssn als je als kristalletje bij Indigo ouders komt, werk je je eerst door hen energie heen, totdat je je eigen weg start en je gaat ontdoen van de ‘gezins-energie’ die tot dan toe waarheid was, (vergis je niet in de power van inprenting door ouders) om je vervolgens te ontpoppen tot een prachtige kristallen vlinder. Mssn krijg je dan een geweldig mooi regenboog kindje, waardoor je weer mee trilt in die energie.

   als je precies in het ontwakende moment van aarde, wakker op aarde leeft, ervaar je ze allemaal. Geweldig!

   En nu gauw slapen…welterusten!

 4. Ik ben hier nieuw. ik lees net een bericht dat je je verbindt met een gids. Dat doe ik zelf ook. via pendelen. en het werkt erg rechtstreeks voor mij.

  Bijzonder, dat je instraling ontvangt van je gids.

  groeten, geneve6

 5. Al heb ik zelf nog geen kind, ik heb er wel een aantal om mij heen.
  Schoonfamilie. 4 kinderen van 4 tot 15 jaar.

  Beide broers van mijn vrouw hebben samen 4 kinderen.
  1 meervoudig gehandicapt. Ik zou zo graag willen communiceren met deze knul, maar het lukt me niet. Verbaal kan niet, hij kan o.a. niet praten. Wat hij allemaal wel kan is groots en hij schept met z’n 4 jaar enorm veel vreugde bij iedereen.
  Zijn zusje is geen indigo, kristalkind of regenboogkind. Ze heeft geen enkel kenmerk. Nogal een bang wezentje dat heel voorzichtig en verlegen met kleine stapjes de wereld in gaat. Heel lief kind met prachtige kwaliteiten. Een meisjemeisje.

  2 van 12 en 15. 2 jaar terug hun moeder na ziekbed kwijtgeraakt.
  De jongen is een kristalkind. Paranormaal begaaft, en erg, heel erg intelligent. Hij kan o.a. kleur zien zonder te kijken. Ik pak de kleur (b.v. potlood) en hij noemt de kleur zonder dat hij die kan zien. Grappig, met iemand anders werkt het niet.
  Hij blaast door school zonder te kijken. Makkie. Neemt direkt afscheid van klasgenoten die zo stom zijn te gaan roken of drinken. Houdt niet van drukte en observeert graag alles. Geen knuffelkind. Wel zielig soms door het verlies van zijn moeder.

  Het meisje (zijn zus) is heel bijzonder. Die is zo vertederend lief dat de gelukstranen in je ogen springen. Voor alles en iedereen. Zorgt voor iedereen, is er voor iedereen. Met haar hele 12 jaar voor velen niet te snappen. Ze trekt enorm naar mij toe, en ik kan ben altijd helemaal blij als ik ‘r weer zie. Haar vermogen om direkt in de harten van elk mens door te dringen is fenomenaal sterk en er is geen ontkomen aan. Een kristalkind. Pur Sang.

  De volwassen familieleden hebben geen herkenbare punten. Acceptatie van mijn persoontje binnen de familie ging soms moeizaam. Soms nog problemen wegens verschillen.
  Niet met hun dochter en echtgenote. We zijn 15 jaar samen en 10 jaar getrouwd.
  Zij is eveneens geen indigo of anders. Ik noem haar graag een jonkie of gekscherend ‘newby’, waarmee ik haar eigen “ik”, haar geest bedoel. Ze moet erom lachen, maar is het na veel denken en praten wel eens. Het zij zo. Voor mij is het geweldig om haar te zien groeien in alles.

 6. @ Anna, stalken? nee hoor. De reacties worden juist veel gelezen en er vinden veel mensen herkenning in.
  Hoe je jezelf weerbaarder kunt maken. Ik ben een beetje te moe om er nu uitgebreid op in te gaan.. Maar hoe meer je bij jezelf kunt blijven des te sterker sta je op je benen. Letterlijk geaard zijn en jezelf afschermen (dat kan op vele manieren) helpt ook.
  Toen ik op de lagere school en nog een paar jaar op de middelbare school gepest werd, gebruikte ik keiharde humor en gebruikte ik mijn gave om de zwakke punten van mensen te zien om terug te slaan, liefst als er veel andere mensen bij waren; dat hielp wel om ze op afstand te houden, maar juist door afstand voel ik me alleen. Ik snap goed dat jij het anders wilt doen. Ik krimp ook nog ineen als ik zo word aangevallen, al gebeurt me dat nog nauwelijks. Ik weet niet of ik dat ooit helemaal kwijtraak. Het lukt me tegenwoordig steeds beter om het “bij de ander te laten”, en dichter bij mezelf te blijven. ik vind als het ware mijn veiligheid in mijn kwetsbaarheid, in mezelf, in wie ik ben.
  De enige manier waarop ik echt doordring tot de ander is door vanuit mijn hart te spreken.

 7. ik hoop dat ik jullie niet aan het stalken ben, aangezien ik al zoveel berichten heb geplaatst. Maar goed, toen ik werd gepest was het natuurlijk niet altijd leuk maar als ik zo terug kijk zie ik het in als een leerzame periode(s) je leert overal van, dat is waar, maar ik ben de pesters toch dankbaar en vaak pesten ze omdat ze zelf zo onzeker zijn en met hun eigen problemen worstelen ( natuurlijk geen excuus voor ze ) maar ik begrijp ze wel.

  Hebben jullie ook tips zodat ik me weerbaarder kan voelen op het moment dat er psychische aanvallen op me af komen? meestal krimp ik ineen en weet niks terug te zeggen, alhoewel ik weet vaak precies hoe ik ze moet kwetsen omdat ik vaak weet hoe ze zich voelen, ik doorzie ze snel maar ik heb er moeite mee om andere te kwetsen, maar wel wil ik tot ze kunnen doordringen.

  Misschien 1 van jullie advies ?

 8. ik vind het zo mooi en leuk om hierover te praten, ik heb me altijd anders gevoelt, wel positief, ik ben gepest omdat ik een makkelijk mikpunt was, ik was kwetsbaar maar bleef altijd bij mezelf. Het is niet zo dat ik ook uitging net als anderen om zo niet meer gepest te worden. Ik was liever alleen en mezelf dan omgeven worden door 5 vrienden en mezelf niet kunnen zijn.

  Nu heb ik een paar goede vrienden in mijn klas, ik vertel ze niet alles. Alleen de mensen waarvan ik zeker weet dat ze er open voor staan en me respecteren. Sinds een paar weken ben ik erachter gekomen dat mijn leraren mij begrijpen en open voor me staan, ik doe de opleiding jeugdzorg en heb ongeveer 7 leraren die mij de komende jaren gaan les geven. Ik heb 2 daarvan verteld hoe ik ben enz omdat ik het soms lastig vind en me soms eenzaam voel in de klas omdat ik vaak anders over het leven denk en emoties snel overneem van anderen. Laatst deed ik er alles aan om niet te huilen omdat een meisje bij ons in de klas het even moeilijk had. Ik trek me helemaal terug en krimp letterlijk in één het raakt me zo erg.

  Ik ben van plan om me 1 of 2 keer in de week te gaan aarden en er de tijd ervoor te nemen, ik denk dat het misschien ook wel verstandig is om elke ochtend even een moment te nemen om me verbonden te maken met de grond. Want zoals woensdag ik voelde me toen gelijk goed toen ik dat deed.

  Gr Anna

 9. Hey Gordon

  Jah dat bedoel ik, dat je in de kern een indigo energie blijft.
  Kan het helemaal fout zien ben ook niet alles wetend.
  Maar denk dat je verschillende lagen hebt in het indigo zijn.
  en ook in het kristal zijn.
  Dat het verschil tussen een indigo en kristal meer de manier is van het overbrengen van de boodschappen.
  Maar dat een indigo die in niv 5 zit (voorbeeld) en een kristalkind die in niv. 5 zit net zo mooi en zuiver zijn.
  Alleen andere eigenschappen hebben.

  Groetjess

 10. @Star. Mooi omschreven.. De indigo’s die er nu meer mogen zijn.Of ze daarom niet persé transformeren? Ach, ik weet “de waarheid” niet. Voel me steeds meer en meer verbonden met Christus en de Christus energie, dat is mijn waarheid. Of dat betekent dat ik als Indigo richting Kristal opschuif? Voor mij wel.Maar ik voel me wel in de kern altijd Indigo, ook al voel ik dat ik verander. Ik word steeds meer mezelf.

  Kwam ik dan toch als indigo met kristalenergie op de aarde? En heb ik de harde indigo energie gebruikt om me staande te houden? Ik weet het niet. Hoe dan ook een interessante discussie…Maakt me gevoelsmatig ook niet eens zoveel uit.

  @Anna, ik vind het teken met “het kruis” er in wel zo ongelooflijk niet vergezocht…. ben benieuwd wat je gaat tegenkomen in je gesprekken met je (vul in…)

 11. je hebt helemaal gelijk! bedankt nogmaals, wat ik s’avonds doe is vaak even gesprek beginnen, ik hoor ze niet maar ik voel dat iemand luistert , familie of mijn gids ik weet het niet maar ieder geval iemand die dicht bij me staat. Ik heb het erover hoe ik me voel, ik denk dat ze dat allemaal wel weten maar dan kan ik even mijn verhaal kwijt.

  Op 19 oktober 2009 is mijn opa overleden een week erna was ik in mijn slaapkamer en ik ging naar bed, toen ik eenmaal lag ging ik een gesprek begin, ik riep mijn opa en had het gevoel dat hij er ook was. Ik begon een heel gesprek met hem over dat hij zich niet zorgen om mij hoeft te maken enz, daarna voelde ik hem zo dicht bij me waardoor ik het een beetje eng vond, toen heb ik gezegd dat hij naar oma kon gaan omdat die hem meer nodig heeft dan mij en dat mijn oma dat wel heel mooi zou vinden. Later vertelde mijn oma dat ze opa had gezien toen ze s’avonds wakker werd. Ze ziet normaal nooit geesten of verschijningen, tenminste voor zover ik weet. Maar het voelde goed toen ik dat hoorde.

  Maar goed, ik ga dat eens proberen , ik ga het vanavond vragen! ik ga alle gedachten loslaten zodat ik me kan concentreren en daarna laat ik het los , tenminste meestal als ik iets loslaat komt het op mijn pad.

  Gr Anna

 12. Zelf ben ik ook echt jaren lang opzoek geweest.
  Van wie ben ik nou eigenlijk.
  Kreeg gister toevallig een mail van iemand Die zei dat het juist een goed teken is dat je af en toe aan het twijfelen bent.
  dat betekend ook dat je steeds verder groeit.
  Het feit dat je 17 bent en af vraagt wie je bent, en bewust bent van je gevoeligheid is al een heel mooi ding!

  Je mag echt wat meer op je eigen gevoel vertrouwen.
  Je voelt bepaalde dingen niet voor niets zo aan.
  twijfel niet zo veel aan jezelf, dat is nergens voor nodig.
  Geloof ook niet alles wat andere mensen zeggen.
  wat ik nu vertel is mijn waarheid.
  wat jij voelt is jou waarheid.
  Iedereen ziet het anders, maar jij weet het het beste als het over jezelf gaat!

  Je zou eens kunnen vragen voor dat je gaat slapen..
  aan je gidsen of je mag weten wie je bent, en waar je vandaan komt.
  uiteindelijk levert dat alleen maar meer vragen op^^
  Maar zo kom je wel elke keer een stapje verder=)

 13. enorm bedankt voor jullie antwoord. Ik vroeg gister in mezelf dat als ik een kristalkind ben , of ik dan een teken kan krijgen, op dat moment had ik ineens een liedje in mijn hoofd en ik dacht waar is die ook alweer van en ik ineens schoot het me te binnen, dat liedje werd gezongen door iemand van britains got talent en het viel me zo op dat ze een kruis als ketting droeg. Het klinkt ver gezocht maar toen ik om een teken vroeg en aan dat lied zat te denken kreeg ik dus gelijk een beeld van die vrouw met die kruis in mijn hoofd, op dat moment dacht ik dus ook gelijk aan jesus.

  Nogmaals , dit kan vergezocht klinken maar het voelde als het antwoord. Aan de ene kant denk ik, is dit wel een teken of zocht ik dit nou op. Het was wel erg raar/mooi dat op dat moment dat liedje in mijn hoofd kwam en ik dat beeld kreeg van die vrouw met een kruis als ketting.

  Ik sta overal voor open en ik na dit teken dacht ik eindelijk mezelf te vinden maar de ene keer denk ik straks ben ik het niet.

  Gr Anna

 14. Jah ze zeggen idd dat veel indigo’s transformeren naar kristal energie.
  Wat ergens heel logisch klinkt maar ergens ook helemaal niet.
  Want iedere “groep” brengt een eigen energie de aarde in.
  Er is geen hoger of lager, maar het is anders een ander doel.

  Als ik naar mezelf kijk was ik toen ik heel jong was ook heel rustig en altijd aan het lachen met diertjes aan het spelen een heel ander soort energie.
  Daarna toen ik wat ouder werd en Letterlijk niet mocht zijn ben ik me gaan verzetten tegen alles en ben ik een boos kind geworden dat overal tegen aan trapte dat word vaak over Indigo’s verteld.

  Nu zitten we in een periode dat we steeds meer mogen zijn.
  Ik mocht voorheen niet zijn en sloot me af en schermde af door boos gedrag.
  En nu lijkt het alsof mensen zo ver zijn om ons helemaal te kunnen accepteren, en de beschermde laag begint steeds meer af te vallen, en de rust en liefde naar alles begint terug te komen.

  Ik ken behoorlijk veel indigo’s
  en indigo’s zijn voor mij meer de zielen die op aarde zijn gekomen om mensen aan het nadenken te zetten.
  deuren open breken, veel indigos zitten vooral in hun hoofd zijn ontzettend!!!! slim!!!
  weten vaak hele wetenschappelijke dingen praten over dingen waar je echt hoogbegaaft voor moet zijn om het te kunnen begrijpen waar ze het over hebben.
  Zijn ook vaak enorm gevoelig maar inplaats het in hun gevoel binnenkomt komt het in het hoofd binnen. (mijn zicht erop)

  Kristal wezens komen in mijn ogen naar de aarde,
  Om de mensheid te leren omgaan om uit je gevoel te leven.
  Hun kunnen en willen net als de indigos niet leven in een wereld zoals die nu is, en de indigos hebben de ogen geopend van vele mensen waardoor de kristal kinderen nu eindelijk mogen zijn!
  Als ik naar mezelf kijk, ik heb een kristal energie, maar weet niet of ik een kristal kind ben ik zie mezelf als een starseed..
  Anyways, ik heb de behoefte om liefde aan de aarde te geven.
  Ik wil vooral veel vreugde en vrijheid en samenhorigheid..
  Ben ook heel gevoelig alleen komt het bij mij echt binnen in mn gevoel.
  Ik weet vaak dingen gewoon zomaar.

  Ik vermoed dat Kristal kinderen bewust of nu nog mischien onbewust weten wat er gedaan moet worden.
  dat ze herinneringen hebben aan andere plekken aan Thuis.
  en het terwug op aarde mogen zetten.

  Als dat allemaal gebeurd is, zal er weer een andere groep komen die net zo belangrijk is omdat we allemaal de zelfde goddelijkheid in ons dragen.
  Alleen hun zullen weer andere kwaliteiten hebben en dat verankeren op de aarde.
  En zo word iedereen steeds bewuster van onze ware identiteiten.
  Door elke groep die komt word de trilling verhoogt in de aarde, maar ook de mens word bewuster van wie hij en zij is..

  Zo voel ik het meer=)

 15. De tijden, jaartallen die Doreen Virtue beschrijft kloppen hooguit in de zin dat de energie toen hier is gekomen. Met voor -en nalopers.En het is een gedateerd stuk.
  Er staan op deze site , vind ik , veel betere stukken, die het waarom en de jaartallen van de indigo -en kristalenergie beschrijven. Zoek maar…

  Ik zie zoveel kristalkinderen die nu (jong)volwassen zijn dat je moeilijk kunt zeggen dat er alleen hele jonge kristalkinderen zijn. Zelf heb ik als Indigo ook steeds meer Kristal energie, en ik ben bijna 40.Het is een mooi proces. ik word zachter en vredelievender.
  Jennifer Hoffman schreef er een stukje over: welke energie past bij jou?Indigo of Kristal , wat ik wel een leuk stukje vind.

 16. Lieve Anna.

  Alleen jij weet het het beste.
  Stom Antwoord i know (kreeg ik zelf ook altijd te horen)
  Dat van de tijden klopt niet.
  Jezus blijk ook een kristal (christus) kind te zijn geweest.
  Dat er tijden bij staan wilt meer zeggen dat andere mensen bewust zijn gaan worden van de energie die om kinderen heen hangt.

  “Wanneer ik me slecht voel dan ga ik staan in de woonkamer en maak ik mezelf verbonden met de grond en het voelt net alsof mijn gids me energie in straalt. Ik voel me daarna ook gelijk helemaal positief en heb alle energie weer gekregen”

  Dat doe je goed!;)

  En ik kan begrijpen dat het soms moeilijk voor je is om hier te zijn.
  Maar ook jij bent nodig, anders was je hier niet!

  Als je nu na je hart zou luisteren..
  Wat zou die je zeggen als je aan jezelf nu zou vragen of je een kristal (christus) kind bent?
  Luister daar maar naar ^^

 17. Mijn ouders , vooral mijn vader is erg wijs , hij herkent veel dingen in zichzelf en ik denk dat hij ook al een hele oude ziel is, een oudere nieuwetijdskind zegmaar.

  Ik heb ook het gevoel alsof ik mijn ouders heb gekozen, ze passen zo goed bij mij en ze helpen me bij mijn ontwikkeling.

  Dit wou ik eigenlijk nog even kwijt. Misschien helpt het om erachter te komen wie ik nou werkelijk ben.

  Gr Anna

 18. Ik ben zelf nu 17 en herken mezelf erg veel in de kristalkinderen, ook heb ik gelezen over de indigo’s maar daar herken ik mezelf minder in, ik ben totaal geen systeembreker en zie alles eigenlijk positief in,

  in psychische situaties trek ik me terug, ik voel vaak het verdriet van anderen erg goed en neem hun verdriet soms ook over, dan moet ik ook (bijna) huilen en probeer de mijne in te houden. Als ik op een psychische manier word aangevallen krimp ik in een. Maar ik houd me wel bij mijn geloof.

  Wat ik alleen niet begrijp is, ik ben in 1992 geboren, kan ik dan ook een kristalkind zijn? of ben ik dan indigo want ik herken mezelf eigenlijk heel weinig in het indigokind. Ik ben rustig, erg vergevingsgezind en vrolijk. Wel praat ik soms veel, omdat ik zoveel energie heb en vrolijk ben en ik kan me dan nog goed concentreren. Maar tegelijkertijd kan ik ook heel teruggetrokken zijn. Maar meestal ben ik erg positief en vrolijk, mensen trekken ook snel naar me toe omdat ik hun op de 1 of andere manier goed begrijp, ik voel snel wat andere voelen en denken, ik weet niet echt hoe ik dat kan.

  Wanneer ik me slecht voel dan ga ik staan in de woonkamer en maak ik mezelf verbonden met de grond en het voelt net alsof mijn gids me energie in straalt. Ik voel me daarna ook gelijk helemaal positief en heb alle energie weer gekregen.

  Ik zie alleen nog geen geesten, vroeger wel af en toe maar ik was er soms bang voor. Wel zie ik aura’s en heb ik soms visioenen, ik droom ook heel helder en vaak weet ik in mijn droom dat ik droom.

  Weet iemand hoe dit in elkaar zit zegmaar ? ik voel me nu helemaal top, de afgelopen weken voelde ik me minder, ik wou graag terug naar het licht , al was het maar voor even. Ik had soort en met heimwee denk ik. Sinds woensdag voel ik me weer goed, omdat ik me woensdag even heb geaard, en weer energie binnen heb gekregen.

  Kristal of indigo?? ik houd niet zo van die stempels eigenlijk maar ik ben mezelf aan het ontdekken , ik wil mezelf beter leren kennen.

  Gr Anna ( 17 jaar )

 19. “Kristalkinderen zijn nog wat jonger dan jij, maar je kunt als Indigo wel naar Kristal “transformeren”, volgens mij ben ik daar zelf ook mee bezig. Veranderen dus eigenlijk.”

  Eigenlijk is dat niet waar, want tijd is door de mens verzonnen..
  kristal kinderen zijn er altijd al geweest.
  Alleen nu word het zichtbaar omdat we mogen zijn.
  Ik geloof ook niet dat de regenboogkinderen nog niet eerder op de aarde zijn geweest.
  De aarde is namelijk een erg mooie planeet en er zijn vele zielen aanwezig geweest, we zijn al enorm ver geweest.
  voor de val.
  NU gaan we terug en worden we bewust van wie we werkelijk zijn..zo zie ik het dan^^

 20. Hey Tamara,

  Ik heb ze gezien, de foto's. Mooie kleuren.

  Zelf zie ik geen aura's bij mensen. Wat ik wel weet is dat de kleuren veranderen; en ook dat je niet bij alle indigo's hun indigo aura kan zien omdat ze nog beschermd worden totdat ze klaar zijn hun ware gezicht te (laten) zien…

  Maar volgens mij wil je gewoon weten of je misschien zelf een indigo bent. 🙂

  Kristalkinderen zijn nog wat jonger dan jij, maar je kunt als Indigo wel naar Kristal "transformeren", volgens mij ben ik daar zelf ook mee bezig. Veranderen dus eigenlijk.

  De enige die jou echt kan vertellen of je een indigo bent, ben je zelf!

  Je hebt ook indigo kristal volwassenen. Ik zag op de indigo hyves dat je daar al over nagedacht had, die combinatie. Waarom zou je geen gelijk hebben dan?

  Mijn gevoel vertelde me net dat je een Indigo/Kristal volwassene bent. Maar dat is alleen maar mijn gevoel. Jij weet het zelf wel, denk ik zo 😉

  Dus, over je foto's kan ik niet zoveel zeggen. Ik kan je alleen maar vertellen te luisteren naar die stem die je vertelt om meer te weten te komen. Op mijn blog heb ik daar ook een paar stukken over geschreven. Kijk maar eens in de Indigo categorie.Misschien herken je dingen.

  Heb ik zo (toch) je vraag nog een beetje beantwoord?

  Als je nog andere vragen hebt. Kom maar op!

  Liefs,

  Gordon

 21. ik heb mijn aura foto,s op indigo hyves gezet ,,,is er iemand die mij wat zou kennen vertellen over mijn aura foto,s.
  alvast bedankt.

  liefs tamara

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in