nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Je verbinden met je Hart en Spirit

Doorgegeven via Selacia

Er hangt verandering in de lucht. Mensen in de hele wereld verlangen verandering in hun omstandigheden. Als de winter hard is geweest, is er een natuurlijk verlangen naar de lente en warmer weer. Voor degenen in het midden een persoonlijke of familiale crisis of worsteling, kunnen er gevoelens van uitputting, wanhoop of ongeduld zijn omtrent de verandering van de stand van zaken. Voor anderen, die zich misschien op een kruispunt van hun carrière of relatiekwesties bevinden, kan er zich een gevoel van angst en voorgevoel gedurende de laatste weken ontwikkeld hebben.

Het is algemeen bekend dat verandering iets is waar je zeker van kunt zijn in het leven, zelfs wanneer je het niet verwacht of wilt. Een voorbeeld is het weer. Als je in een klimaat met vier seizoenen leeft bestaat de kans dat je een lievelingsseizoen hebt en dat je een hekel hebt aan tenminste één tijd van het jaar wanneer het weer verandert. Het weer kan ook nogal enkele overwachte dingen doen. Het kan hevig regenen op een dag dat de meteorologen zon voorspelden. Ook zijn in deze dagen met de verandering van globale weerpatronen toenemend talrijke buitengewone weersomstandigheden de norm.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Op persoonlijk vlak, wanneer je voelt dat je leven moeilijker en pijnlijker geworden is, wil je natuurlijk manieren vinden om terug te keren naar gemak en vreugde. In dit geval WIL je verandering zien. In feite, kan het veranderen van je omstandigheden zo belangrijk voor je geworden zijn dat het nu je hoofdzorg is. Erover nadenken kan je ‘s nachts wakker houden. Je kunt het moeilijk vinden om in staap te vallen omwille van de zorgen, of je kunt ontwaken in een angstige en verontruste toestand.

Soms kun je zelf ondervinden dat je geobsedeerd bent om een oplossing te vinden. Andere activiteiten, zelfs dingen die je gewoonlijk doet, kunnen naar achteren geschoven worden terwijl je geest in cirkels rond het dilemma raast. Wanneer dit gebeurt wordt het moeilijk om toegang te krijgen tot je intuïtief geleide rede. Wanneer je in deze toestand keuzes maakt, of handelingen uitvoert die je Goddelijke wijsheid negeren, lijdt je. De positieve verandering die je zoekt is dan bedrieglijk. Zelfs nog problematischer, afhankelijk van je keuzes en handelingen, kan je doel nu zelfs verder buiten je bereik zijn. Klinkt dit bekend?

Om zeker te zijn is het niet behulpzaam om verandering te eisen of het proberen af te dwingen. Het is ook contraproductief om zich zorgen te maken en geobsedeerd te zijn over ongewenste situaties. Universele wetten kunnen onwetend genegeerd worden, maar toch blijven ze werken. Bijvoorbeeld: het is onzinnig om er op te staan dat er een verandering plaatsvindt vooraleer Goddelijke Timing op z’n plaats is. Eveneens, actie ondernemen met de gedachte dat het tot positieve verandering leidt, zonder anderen te eerbiedingen is een recept voor meer lijden in de toekomst. De wet van oorzaak en gevolg kan een korte of lange tijd nodig hebben om effect te hebben, maar hij heeft een energie die zal uitspelen.

Verstandig worden omtrent Verandering

Hoe kan een persoon verstandig worden omtrent verandering? Ten eerste, maak de intentie om jezelf zachter en liefdevoller te behandelen. Laat je zelfveroordeling en ongeduld voor jezelf vallen. Besluit om je eigen beste vriend te worden, zorg voor dezelfde ondersteuning en aanmoediging die je een geliefde vriend in nood zou bieden.
Denk eraan dat er niets mis met je is. Je kunt met iets leven dat je niet wilt, of iets willen wat je niet hebt, maar dit verandert je natuurlijke essentie niet. Je natuurlijke staat, gewoonlijk verborgen onder lagen van onjuiste menselijkheid, is Goddelijke perfectie. Het hoeft niet gebouwd, herbouwd of groter gemaakt te worden. Het is onbeïnvloed door de dualiteit van jullie menselijk leven. Dat Goddelijke deel van je is heel en compleet. Het is eeuwig en onveranderlijk, onaangeroerd door enige negatieve ervaring die je ooit als mens gehad kunt hebben. Vraag spirit om je regelmatig herinneringen te geven van deze waarheid. Vraag dat spirit je besef brengt, en binnenin je een tastbare verbinding met je eigen aangeboren heelheid opbouwt. Maak je intentie om eerder vanuit het hart te komen dan uit je voorwaardelijk zelf. Bidt om Goddelijke genade te ontvangen om je te helpen hindernissen naar een zielsgevuld leven te verwijderen. Vraag hulp om op een verstandige manier te leren reageren op verandering. Als je voelt dat je uit evenwicht bent geraakt, vraag dan om begeleiding om weer terug op het spoor te geraken.

Ten tweede, als je dilemma een andere persoon insluit, denk er dan aan om deze persoon te zien als een symbool van een specifieke les die je leert. Het helpt niet veel om die persoon de schuld te geven voor hoe hij is, om tegen anderen over hem te klagen, of jezelf voor de gek te houden dat hij de oorzaak van je pijn is. Het is de normale neiging om anderen als het probleem te zien. Hetzelfde geldt voor omstandigheden in je leven. De gewone wereld leert je om plaatsen en dingen in je uiterlijke omgeving als de zaden van je lijden te zien. Het kan een stresserende job zijn, een stad die onvriendelijk aanvoelt, of lawaaierige buren van boven. Of het nu een persoon of een situatie is, vraag jezelf af wat er binnenin je uitgelokt wordt die je gevoelens van ontevredenheid en ontkrachtiging veroorzaken. Beschouw de manieren die deze persoon of situatie weerspiegelt als een eerdere ervaring die je had. Overweeg aan wie en wat je je kracht weggeeft, en waarom. Vraag jezelf af hoe je deze invloeden toestaat dat ze je verhinderen om verstandig te zijn omtrent verandering.

Ten derde, denk eraan om spirit in het evenwicht te betrekken. Om in je Goddeljke kracht te leven is het noodzakelijk om je menselijk zelf met spirit te verenigen. Dit te meesteren sluit een verbintenis in om een blijvende tastbare band met het Goddelijke te ontwikkelen. Wanneer je leert dit volledig te doen, zul je op spirit gebaseerde kracht voelen opereren in alledaagse situaties. De sleutel hier is om in je Goddelijke kracht te blijven, zelfs wanneer je betrokken bent bij moeilijke mensen en uitdagende omstandigheden. Je zult dan toegang hebben tot het onbegrensd potentieel dat op spirit gebaseerde kracht voorziet. Dit kan eenvoudig en duidelijk klinken. Echter, het menselijk leven is vol van zoveel afleiding en illusies dat zelfs de meest spiritueel gevorderde mensen ontspoord kunnen worden. Een deel van verstandig zijn is om dit fenomeen te erkennen en waakzaam genoeg te blijven om je ontsporing te observeren en jezelf weer liefdevol op de juiste koers te brengen.

Terwijl je verdergaat met de reis van de herontdekking van je Goddelijke natuur, omringen we jullie met onze liefde en zegeningen. Wij zijn de Raad van 12.

Copyright by Selacia * All Rights Reserved
– Vertaling : Ulla Mertens –


Author * DNA Healer/Teacher * Medical Intuitive Communication for Transformation Group Santa Monica, CA, 90405, USA. www.Selacia. com *** Selacia@Selacia. com *** 310.915.2884
Klik hier voor Selacia (engels)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in