DELEN

Matias de Stefano heeft een oproep gedaan om wereldwijd tezamen op zondag 15 juni, 19.00 uur een belangrijke meditatie uit te voeren om de deur te openen naar de energetische frequentie van liefde in het “Rome” veld. Dit project heet Roma-Amor. Het veranderen van de “heersende” kerkvorm naar Amor. Van ego/ patriarchaal naar meer vloeiden Liefde. Lees meer over Matias de Stefano en zijn opdracht op Harwitum Holland. Zondag 15 juni zal Matias met een grote groep mensen om 19.00 uur een eindmeditatie doen bij het Vaticaan in Rome. Dit initiatief ondersteunen wij graag in Nederland door met een grote groep mensen bij elkaar te komen in Dieren. De kracht van gemeenschappelijke meditatie willen we graag gebruiken ! We nodigen je dan ook uit om op 15 juni 2014 naar Dieren te komen om deel te nemen aan deze eindmeditatie.

Daarbij komt, dat wij vanuit de rol van Nederland een extra laagje mogen toevoegen in ons en het collectieve bewustzijnsveld. Het gaat erom dat we de koppeling mogen leggen naar de eigen goddelijkheid en het grid loskoppelen van de oude matrix. roma-amor-2

We hebben een prachtige plek voor 100 mensen in het goed bereikbare (ook via NS) Dieren, ca. 500 meter van het station. Vooraf is er een muzikale ontvangst en gelegenheid om ook samen te spelen. Neem gerust je instrument mee als je je hiertoe geroepen voelt !

 

Inloop: vanaf 17.30 uur

Gezamenlijke start: 18.30 uur

Meditatie met Matias:  19.00 – 20.00 uur

Einde:21.30 uur

Kosten:15 euro, inclusief thee, koffie of sap

Na de meditatie zijn de drankjes op eigen kosten

Graag aanmelden via mail: roma-amor@mail.com Je ontvangt een bevestiging en nadere informatie.

Als je niet live aanwezig kunt zijn kun je vanzelfsprekend op afstand aansluiten aan deze meditatie om jouw bijdrage te leveren !

 

Warme groet,

 

Achille Béquin         Healer & readerpraktijk Achille Béquin

Karin van der Lee    Bezield Leren

Edith Nijhuis            EarthCrystal, multidimensionale healing & reading

 

Meer informatie over RomaenAmor Roma/Amor : Rome in liefde- het Vaticaan als sleutel-Matias De Stefano

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in