Home Spiritualiteit Samenwerken met je bron om je zielsmissie uit te voeren, hoe doe...

Samenwerken met je bron om je zielsmissie uit te voeren, hoe doe je dat?

Zielsmissie

De tijd van bewustwording en overgave alleen is voorbij. Beide zijn belangrijk maar brengen geen transformatie. Voor zielsheling, verbetering van gezondheid en het creëren van een fijn leven is actie nodig. Het gaat om het actief openen van je innerlijke fysieke wereld, het toe-eigenen van je bronkracht en durven samenwerken met de ‘tribe’ in je bron.

De poorten naar de helende krachten staan wijd open. Je krachten, en ook het ‘team’ dat met je samen wil werken, staan klaar. Het pad naar jouw heelheid is al geplaveid. Maar durf jij je dit toe te eigenen?

De laatste weken heb ik in mijn bron het team van mijn herkomst ontmoet. Een emotioneel weerzien, waarbij mijn ziel diep werd geroerd. Ik ben geraakt door mijn eigen diepe angst en pijn die vrijkwamen bij hun indringende vraag om NU echt te openen voor samenwerking. Het is onmogelijk je zielsmissie uit te voeren zolang je ziel en jij niet thuiszijn in jouw aardse bron. Ben jij klaar om op aarde de boodschapper van je team te zijn?ZielsmissieIk deel hier een gesprek met ‘mijn team’ over de essentie van het toe-eigenen van je bron. 

Waarom samenwerken?

We hebben een afspraak, dat jullie op aarde in deze tijd met ons gaan samenwerken om de mensheid naar een hoger doel te brengen. Jullie zoeken nu naar oplossingen buiten jezelf, terwijl de kracht in je zit. Dit weet je misschien al, maar de kracht zit in de samenwerking met de grootse krachten vanuit het heelal. 

Hoe mag je dat zien?

Zie het alsof we een denktank hebben hierboven, die voor jullie al heeft nagedacht. Vanuit hier, de energetische en niet tastbare wereld, kunnen jullie kant en klare oplossingen krijgen voor problemen waar jullie mee worstelen op aarde.

Je mag het zien alsof hier een bibliotheek met wijsheid is die je jezelf kan toe-eigenen en in jullie maatschappij kan manifesteren. Soms kan je opeens een ingeving krijgen. Zie dit alsof je hebt opengestaan om informatie van hier te ontvangen. 

Hoe kan je je informatie toe-eigenen?

De informatie is voor jullie beschikbaar, maar niet bereikbaar via je hoofd. Je kunt het ontvangen via je hart. Zie je hart als de vertaler van onze kennis naar bruikbare taal, jullie taal.

Je hart kan het ontvangen als het gericht staat op jou, als het werkt voor jou, als je liefde jou voedt en niemand anders. Dat is misschien raar voor je. Je hart is de ontvanger maar wordt door jullie meestal gebruikt als de ‘gever’ naar anderen. Dit beperkt je hart tot eenrichtingsverkeer.

De liefde uit je hart mag stromen door je fysieke lichaam. De vibratie van je liefde opent je lichaamscellen (en die van je hart) om te ontvangen. Dit is essentieel, want je fysieke lichaam gaat bij angst en gedoe regelmatig dicht. Daarmee sluit de toegangsweg voor het ontvangen van informatie en de voedende bronenergie naar je cellen. Terwijl deze voeding cruciaal is voor je lichaam om te regenereren.

En hier komen we op een belangrijk punt. Een lichaam in de overlevingstand (in angst) staat niet open voor ontvangen. De transformatie waarin jullie je bevinden gaat bepaalde wegen die jullie gewend waren te bewandelen, doodlopend maken. Letterlijk en figuurlijk. Oude overlevingsstrategieën brengen je op een weg van uitputting en die wordt eindig.

Je lichaam is net als je bewustzijn een switch aan het maken naar een hogere frequentie. De toegangspoorten in je lichaam worden anders. Zij gaan vibreren op een hogere trilling en die kunnen alleen maar gevoed worden door een hogere vibrerende energie.

Hebben we een andere energiebron nodig?

Ja. De aardse bron, je essentie en helende, creërende levensenergie is je nieuwe energiebron die jullie nodig gaan hebben. Natuurlijk is deze bron niet nieuw, want jullie hebben deze in al je levens op aarde tot je beschikking. Maar jullie zijn bang geworden om deze bron toe te laten. Het ontvangen van de krachten van de bron maakt je krachtig, zichtbaar en onaantastbaar. Je gaat je krachten toe-eigenen waarvan je nauwelijks meer weet hebt. Het zijn krachten die bovenmenselijk zijn. De bron is je toegang tot wie je bent.

zielsmissie te aanvaarden?

Samenwerken met je bron, hoe doe je dat? Openstellen? Overgave?

Openstellen, ja. Overgave, nee.

Je moet eerst in je lichaam aanwezig zijn. Het is bewust een keuze maken dat je fysiek open wilt gaan, zelf aanwezig gaat zijn en je de krachten (je vermogen, power) toe-eigent uit je bron. Het aanwezig zijn in je bron opent de mogelijkheid samen te werken met je team. Onze krachten kunnen jou via jouw bron helpen met je zielsmissie. Dit kan je niet alleen en wij zijn er voor je. Overgave zit uiteindelijk in het vertrouwen hebben in je krachten en in je team dat je daarmee je zielsmissie kan volbrengen. En dit is het meest lastige stuk, aangezien je ziel bang is. Wij helpen samen met je bron je ziel te helen. Maar dit kan alleen als je daar bewust daar aanwezig bent.

 

Speelt de ziel een rol in het je toe-eigenen van je aardse bron?

De ziel is je toegang tot je hogere zelf, je onvoorwaardelijke liefde, het wezen dat je bent. De aardse bron kan je zien als je power of vermogen. Het is je manifestatiekracht die je je op aards niveau kan toe-eigenen. Je ziel is bemiddelaar mits hij geheeld wordt. Je wezen weet wat je komt doen, je zielsmissie. Het is je verlangen vanuit je aardse manifestatiekracht die je zielsmissie vorm kan geven, je drijvende kracht. Werken ze dus samen? Ja, iedere cel die door je ziel belichaamd wordt, opent voor de manifestatiekracht. Een niet belichaamde ziel vertaalt zich in fysieke weerstand tegen de manifestatie van je zielsmissie.

Dus je zielsmissie kan pas vormkrijgen als je je ziel heelt?

Ja. Het is de bronkracht en de samenwerking met je helende kracht van je team, die je ziel kan helen.

Tijdens dit gesprek vielen veel puzzelstukjes in mij op hun plaats. De keuze me mijn bron toe te eigenen is essentieel om mijn manifestatiekracht en die van mijn team te ontvangen. Die krachten stellen mij in staat om mijn zielsmissie uit te voeren en brengen mij de verandering die ik nodig heb om te kunnen blijven staan in deze transformerende wereld. Uiteindelijk is de keuze mijn zielsmissie te aanvaarden, de toegang naar volledige heling. Durf jij?

Volgende maand: het team in je bron, wat is het en hoe kan je je ermee verbinden?

4 REACTIES

  1. Ja Jos, velen van ons.
    De weg er naar toe ligt steeds meer open. Voor mijn gevoel is 2021 de openbaring van jezelf. En dat ben je in de bronkracht. Pas dan kan je je zielsmissie manifesteren. Veel succes maar vooral liefde

  2. Prachtige artikel, Mirjam.
    Raakt pecies het thema waarmee ik op dit moment bezig ben en verfijnd mijn inzichten.
    Bedankt ervoor, diep vanuit mijn hart.

Mobiele versie afsluiten