Door Jennifer Hoffman
Dit is de gechannelde boodschap van Aartsengel Uriel voor 17 september 2012.

De oordelen die je je vormt over je pad en de resultaten die je ziet, zijn emotionele oordelen over hetgeen je creëerde in het verleden. Via je oordeel vraag je of iets je gelukkig maakt, hetgeen een emotie is. Maar wat je zoekt is vreugde, en dat is een energie.

Creëer jij vanuit het punt dat je gelukkig wil zijn met je resultaten, of prent jij je creaties in met vreugde op het moment van manifestatie? Wanneer je een verlangen naar verandering creëert, ben je dan ongelukkig en verdrietig? De energie die je creëert kan geen andere of hogere zijn dan die van jezelf. Ben je klaar om echt vreugde te ‘scheppen’ op je pad?

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Ook al creëert dankbaar zijn nog meer dingen waar je dankbaar over kan zijn, toch kan dat moeilijk zijn om te doen wanneer je in situaties zit die je droevig maken, waarin je in conflict bent met je verlangens naar een meer vervullend leven, en in situaties die je geen vreugde, vrede, liefde of overvloed brengen. Maar alles waar je nu van bewust bent, heb je gecreëerd in het verleden. Indien je je verleden niet creëerde in vreugde, vanuit de energie van vreugde, zal je er ook geen plezier van hebben in het heden.

Het antwoord op je huidig niveau van ‘plezier in hebben’ is te vinden in vreugde en hoe haar energie vanuit het verleden naar het heden toe beweegt. In plaats van te focussen op waar je geen plezier in hebt, denk je beter na over de energie die je gebruikte om dit te creëren. Wanneer je gelukkig wil zijn, dan creëer je vanuit emoties. Wanneer je creëert vanuit vreugde, dan zet je een energetische intentie, en die is veel krachtiger. Emoties bestaan in het veld van het verstand, vreugde bestaat in de hogere velden van spirit.

Gebruik dit niet om te kijken naar de vreugdeloze dingen in je leven om je dan af te vragen hoe je ze kan veranderen om toch nog vreugdevoller te worden. Vreugde begint met intentie, en niet met oordeel, en vreugde vraagt vertrouwen en geloof. Plaats nu een intentie voor vreugde, om in vreugde te zijn wanneer je elke stap van je werkelijkheid creëert.

Het is een hogere vibratie die je kan bereiken wanneer je beslist om je reis in vreugde te scheppen.

 

Copyright 2012 Jennifer Hoffman
vertaling: Fran Tielemans

andere artikelen Jennifer Hoffman op deze site/website Jennifer Hoffman

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. Dank je wel voor deze mooie boodschap. Ik ben hier al een tijd mee bezig om vanuit vreugde te creëren, en dacht erbij dat het een gemaakt gedrag zou zijn, maar het tegendeel is waar. Nu komt deze bevestiging! Wat prachtig!!! Én daarbij ontstaat ook hulp van buiten af, om je meer in de vreugde te brengen.
    Het verlangen naar….is vanuit de oude pijn en die mogen we loslaten in vreugde.
    Ik ben blij met dit mooie bericht.
    Namasté
    Yvonne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in