Home Ook voor Nieuwetijdskind Magazine schrijven?

Ook voor Nieuwetijdskind Magazine schrijven?

Nieuwetijdskind zoekt  auteurs die informatieve, originele, uitdagende, en interessante artikelen schrijven

Ons doel is:

‘Mensen in verbinding brengen & een diepgaand begrip van liefde geven.’

Wij vinden het geweldig dat onze artikelen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze lezers. Wil je daar ook een rol in spelen? Schrijf dan ook voor ons! 

Waar houden wij van, qua artikelen?

 1. Schrijf over een onderwerp en stel dat centraal.
 2. Wij houden van goed geschreven, originele, uitdagende, nog nooit ergens anders gepubliceerde artikelen. Gemiddeld tussen de 600 en 2050 woorden (1,5 tot 4,5  A-4-tjes) ( Hou er rekening mee dat , echt waar,  de meeste mensen je artikel overslaan als het langer is dan 1050 woorden. Dus kom tot de kern!)
 3. Een goede titel boven je artikel (hier staan tips op dat vlak) Wist je dat gemiddeld 8 op de 10 bezoekers  de titel van een blog leest? Terwijl maar 3 van diezelfde 10 bezoekers de moeite nemen om het artikel te lezen.
 4. Wij houden van artikelen met alinea’s mét kopjes(subtitels) er boven! Dit schept duidelijkheid voor de lezer.

Onderwerpen

 1. mijn gedachten delen met de wereldWij houden van onderwerpen aangaande spiritualiteit, hooggevoeligheid (HSP), HSP en werk, bewustzijnsontwikkeling, bewuste opvoeding, onderwijs, voeding, yoga, meditatie, intuïtieve ontwikkeling, transformatie, vaderschap, relaties, seksualiteit, kunst, astrologie, energiewerk, duurzaamheid, muziek, school, pesten, autisme, ad(h)d, maatschappij, wetenschap, en vele andere liefdevolle onderwerpen.
 2. Wil je weten welke thema’s er zoal nog meer besproken worden op Nieuwetijdskind Magazine, kijk dan eens op de voorpagina om een idee te krijgen. Gebruik eventueel ook de zoekfunctie (met het “vergrootglas icoontje”) op de voorpagina.

Foto’s

 1. Foto’s: wij plaatsen één zogeheten ‘uitgelichte afbeelding’ boven jouw tekst. Maar er kunnen meerdere foto’s in je artikel.
 2. Wij accepteren van onze auteurs uitsluitend rechtenvrije foto’s.(link) Wij zijn zelf fan van Pixabay.com voor onze gratis rechtenvrije foto’s . Pexels is ook een goede, en daar kan je foto’s precies op 640-480 laten snijden bij ” custom size” .

We zoeken geen:

 1. Algemene artikelen zonder originaliteit.
 2. Artikelen die veel correctie en bewerking vragen.
 3. Al eerder gepubliceerde artikelen. inclusief Facebook. Wij accepteren alleen originele, nieuwe,  artikelen.dank je

Wat is Pure Noodzaak voor ons?

 1. Vaste auteurs schrijven minimaal eens per maand een origineel artikel van minimaal 450 woorden (1 a4). (Als gastauteur heb je hier niks mee van doen)
 2. Het artikel kan niet al eerder gepubliceerd zijn op het internet (ook niet op je eigen blog of facebook of iets dergelijks) Dit vragen wij vanwege de manier waarop zoekmachines als Google websites als Nieuwetijdskind waarderen.
 3. Wij accepteren van onze auteurs uitsluitend rechtenvrije foto’s.(link) Voor iedere afbeelding geldt: aub de bron erbij vermelden, dus naamsvermelding fotograaf en ‘bronlink’ naar website in je artikel aanbrengen. Wij zoeken zelf een foto bij je artikel als jij dat niet doet of wilt.
 4. De breedte van aangeleverde foto’s en video is  minimaal 640 “pixels” breed en 480 pixels hoog. De foto moet in “landscape”/liggend formaat zijn, Deze maat is zo specifiek vanwege het meeschalen van deze site op alle verschillende maten beeldschermen. Onze site is “responsive“, zoals dat heet.
 5. Het is o.k. om naar je eigen/een ander blog te verwijzen als het relevant is, maar artikelen die er alleen op uit zijn om verkeer naar je eigen/een ander blog te trekken plaatsen wij niet. (er zijn  wel mogelijkheden voor een gesponsord artikel)
 6. Als je een statistiek of (wetenschappelijk) onderzoek aanhaalt in je artikel, voeg dan aub een link naar de bron toe. Als je claimt dat iets goed voor de gezondheid is, bijvoorbeeld voedsel of een alternatieve behandeling o.i.d. vertel ons dan hoe je dat weet. Idealiter verwijs je naar wetenschappelijk onderzoek, academische bladen of geloofwaardige nieuwsbronnen. Op deze manier kan de lezer jouw manier van denken volgen en verder onderzoek doen als ze meer wil weten. Sowieso mogen we geen medisch advies geven.
  Wij passen indien we dat noodzakelijk achten de titel, de link (de url die in de browser staat), koppen, de categorie en het onderwerp aan vanwege technische (SEO) redenen. Dit recht behouden we ons te allen tijde voor.
 7. Een artikel zonder spelfouten , met correcte interpunctie is voor onze kleine redactie noodzaak. Als je dyslectisch bent, vraag dan een vriend(in) om hulp.
 8. Wij hanteren ongeveer twee weken doorlooptijd voordat je artikel verschijnt.
 9. De redactie beslist of het artikel en/of de foto’s geschikt zijn voor Nieuwetijdskind Zie hiervoor ook de missie en visie van Nieuwetijdskind. Soms geven we feedback zodat het artikel eventueel na aanpassing wel geplaatst wordt. Wij behouden ons het recht voor om artikelen te weigeren zonder opgaaf van reden.

Wat bieden wij onze auteurs?

 1. De duizenden, vaak ook tienduizenden, soms honderdduizenden personen die je artikel lezen in Nederland en België. Onze meest gelezen artikelen van 2014 en 2015 , over opvoeding en hooggevoeligheid, zijn inmiddels (in 2015) respectievelijk 655.898 en 834.812 keer gelezen met meer dan 100.000 “facebook likes” 
  Wij bereiken bijna 2 Miljoen mensen per maand via de website, twitter, google plus, onze nieuwsbrief met 39.000 lezers, en onze actieve Facebookpagina met meer dan 70.000 volgers
 2. Naamsvermelding bovenaan artikel + extra vermelding onderaan artikel in een mooie “over de auteur box” met biografie van 60 woorden, links naar je website en sociale profielen, én een foto van jou. Extra goed voor naamsbekendheid en expertisestatus
 3. Een link naar je eigen website en extra links naar social media profielen
 4. Artikelen met jouw naam zichtbaar er bij worden regelmatig meegenomen in de e-mail service naar meer dan 39.000 lezers
 5. Auteurs van Nieuwetijdskind Magazine, ook gast auteurs, zien een toename van clienten in hun praktijk, een enorme toename van hun eigen nieuwsbrief en worden vaker gevraagd voor lezingen en coaching. Zij worden een “merk” door simpelweg te schrijven over wat hun bezig houdt.
 6. Het gevoel actief bij te dragen aan een betere wereld 🙂deel je magie via bloggen

Wij plannen het artikel in en vertellen je , automatisch, per mail wanneer het verschijnt.

BELANGRIJK OM TE WETEN:

Je publiceert het artikel zelf pas minimaal 7 dagen later op je eigen blog of facebookpagina, of een andere website etc. (Direct onze link delen via Social Media is natuurlijk wel erg fijn voor iedereen). Een bronvermelding dat het artikel eerder bij ons gepubliceerd is vinden wij fair.

Hoe schrijf je een geweldig artikel?

 1. Lees alsjeblieft eerst onze ‘blog artikel checklist’ met tips hoe je een goed artikel met alinea’s en kopjes (subtitels)  schrijft.
 2. Schrijf een artikel met tussen de 450 en 2050 woorden (1 tot 4.5 A-4-tjes) ( Hou er rekening mee dat , echt waar,  de meeste mensen je artikel overslaan als het langer is dan 1050 woorden. Dus kom tot de kern!) Langer mag wel, maar het wordt aanzienlijk minder goed gelezen.
 3. Bedenk een goede titel (hier staan tips op dat vlak) Wist je dat gemiddeld 8 op de 10 bezoekers  de titel van een blog leest? Terwijl maar 3 van diezelfde 10 bezoekers de moeite nemen om het artikel te lezen. Met de tips in de link krijg je dus makkelijk vele malen (vele duizenden dus) meer lezers.
 4. We beschikken over een breed scala van onderwerpen op Nieuwetijdskind Magazine en we hebben (al) een grote bibliotheek met artikelen. Hoe kan jouw artikel iets toe voegen aan wat er al is ? Misschien kan je met jouw inzending ingaan op een aspect dat niet veel aandacht heeft gekregen ! Gebruik hiervoor de zoekfunctie op de voorpagina om te kijken of jouw onderwerp al uitgebreid is beschreven

Ook auteur bij Nieuwetijdskind Magazine worden?

Wij maken onderscheid tussen “vaste auteurs” en “gast auteurs”. Dit doen wij om zo langere  samenwerking te stimuleren.

Vaste Auteur, onder je eigen naam,  word je door eerst onder de noemer van “Gast Auteur” minimaal drie goede artikelen te hebben geschreven.. Zo leren we elkaar eerst goed kennen. (Je kunt als gast auteur natuurlijk ook eenmalig een meesterwerk voor ons schrijven 🙂 )

Volg als Gast Auteur onderstaande stap om je eerste artikel in te zenden.

Ik wil graag gastauteur worden

Wanneer we je artikel als gast auteur plaatsen

 1. Zetten wij je naam boven het artikel en je website link in je profiel.
 2. Zie je de status van je bericht op je dashboard
 3. Heb je een bijdrage geleverd aan de missie van Nieuwetijdskind Magazine <3
 4. Ben je nog maar een paar berichten verwijderd van:

Vaste Auteur

Vanaf je 4e artikel kun je indien we dat allebei graag willen”vaste” auteur worden onder je eigen naam. De eerste drie artikelen die je als gastauteur hebt geschreven worden meegenomen naar je nieuwe ‘account’. Onze vaste auteurs krijgen een mooie “over de auteur” box onder hun artikelen, een foto erbij en diverse links naar websites/social media e.d.

Als vaste auteur kun je zelf direct op de site inloggen  en online je eigen artikelen schrijven en bewerken. Daarvoor hebben wij een handleiding  beschikbaar gemaakt. Ook kun je een foto van jezelf uploaden, links in je profiel zetten,  en een biografie van maximaal 60 woorden aan je profiel toevoegen.

Heb je nog vragen ? aub naar redactie@nieuwetijdskind.com

Registreer hier je gebruikersnaam om gastauteur te worden