Home Ook voor Nieuwetijdskind Magazine schrijven? Registratie van jouw gebruikersnaam

Registratie van jouw gebruikersnaam

Op deze pagina leg jij je gebruikersnaam vast met onderstaand formulier. We leggen even een paar zaken uit om je te helpen de juiste route te nemen.

Na registratie van je gebruikersnaam gebeuren er een paar dingen. Je krijgt direct toegang tot het formulier waarmee jij je gast artikel kan aanleveren. Maar ondertussen ontvang je ook een paar e-mails van ons. En we vragen je dan nu ook meteen om na registratie eerst ‘terug’naar je e-mailprogramma te gaan.

We leggen hier uit hoe en wat en hoe je daar mee om kunt gaan:

Je krijgt meestal binnen tien minuten na registreren een engelstalige email van wordpress@nieuwetijdskind.com in je inbox (check voor de zekerheid ook je spambox) met de vraag om je account te activeren.

Dat ziet er ongeveer zo uit:

Mail2WPNTK

Doe dit vooral, die lange link aanklikken want anders heb je geen toegang tot je account en kun je helaas niks digitaal aanleveren Ook al krijg je na registratie wel direct toegang tot het formulier, als je je gebruikersnaam niet eerst activeert door op de link in je e-mail te klikken, gaat je werk verloren.

Als je dat gedaan hebt, die link aanklikken, wordt je automatisch doorgestuurd naar deze pagina login

Zie je die roze link met de tekst “Zend hier je artikel in via het formulier voor gastauteurs” ? Dat is de link waardoor je direct bij het formulier komt.
Dat ziet er zo uit:Gast-Formulier

Je bent er! (Dank voor je geduld en goed gedaan!)

NB: Ondertussen ontvang je nog een mail van wordpress@nieuwetijdskind.com om opnieuw je wachtwoord in te stellen: MailWPNTKNegeer deze e-mail! 🙂 deze conflicteert helaas met ons eigen registratieformulier.

Registreer hier je gebruikersnaam :

  • Voer jouw email adres in
  • Bedenk een sterk wachtwoord...
  •  
    Sterkte-indicator
  • Wat is jouw website url?
  •