seksualiteit en intimiteit

Op handen zijnde transformatie van seksualiteit en intimiteit

De innerlijke weg is de maatschappelijke weg en omgekeerd

Beiden leven in verbonden Vrijheid, met elkaar en “al dat Is”. Zijn vrij geworden van lust, fantasie, emoties, verlangens, identificaties met hun visie, overtuigingen en onzekerheden. Toen ego verdween bleef passie. Goddelijke Liefde verbindt alles, maar bindt niet. Heeft bindingsangst, jaloezie en verlatingsangst als vanzelf opgelost.

In een diepgaande, ego-oplossende seksuele, ziels-relatie overstijgen we de oorspronkelijke splitsing van het mannelijke en vrouwelijke. Alle lagen van het Hart zijn open en hebben toegang tot God en zo heeft God toegang tot de wereld van stof. Steeds zoeken ze beiden weer zielscontact. Het voluit leven van het lichaam en het eigen geslacht is de meest directe weg naar eenheid, God en de hogere dimensies. Als onafhankelijke liefde in daden komt is er verantwoordelijkheid voor elkaar, de relatie en de maatschappij.tantric-touch

De nieuwe wereld krijgt geboorte door de vrouw of het vrouwelijke

Vrouwen hebben eeuwenlang geleerd hun man te moeten bevredigen en dienen. Ze leerden dat ze opgewonden moesten raken, een orgasme moesten krijgen en het gezin draaiende houden. Ze leerden niet zichzelf te omarmen. Het is in deze tijd belangrijk dat een vrouw weet wat ze wil ontvangen van zichzelf, haar man en de omgeving in alle opzichten. Sommige vrouwen worstelen nog steeds met eeuwenoude slachtofferpijn. Anderen vrouwen nemen hun seksuele leven en lichaam weer in bezit en krijgen voorlopig niet genoeg van hartstocht en seks. Vele mannen en vrouwen zijn verslaafd aan seksuele aandacht en liefde buiten zichzelf en hebben daarover dagelijks wensen en verhalen in hun hoofd. Soms trekken vrouwen geen “volledige” partner aan omdat ze zich gedurende generaties, kleiner voelen dan ze zijn. Zijn ze koesterend en zorgzaam voor de ander en staan ze niet voor wat ze zelf willen in het leven, ondersteunen niet henzelf. Ze treffen een spiegel als niet ondersteunende partner of zelfs geen partner door niet vanuit de God-Godin te leven.

Maar nu openen vrouwen zich op de eerste plaats voor haar eigen schoonheid en fierheid, voor de kracht van alle vrouwen in haar. De vrouw maakt de overstap van de oude naar de nieuw aarde matrix, naar God-Godin en vindt het lastig aan haar vrienden en partner te zeggen dat het niet meer klopt, dat ze niet verder kan op de oude wijze zonder haar Wezen, haar God-Godin te verloochenen, deze wijst haar de weg. Ze wil niet slechts gezien worden als de zorgdragende, de steun, de altijd klaar staande, de vriendelijke en aardige, de vamp en seksuele, zonder God-Godin erkenning. Ze maakt zich los uit vele bekende zekerheden, ze kiest één te zijn met alles en bepaalde relaties ondersteunen dit niet. Het doet pijn zoveel liefs te verliezen; geboortepijn, eenzaamheid en afscheidspijn. Ze betrapt zichzelf op de duizend en een verlangende gedachten die ze nog heeft en ze laat ze gaan.

Elke keuze, elke stap van loslaten van afhankelijkheden, doet haar meer Zijn wie ze werkelijk is. Een heel universum leeft in haar en met minder wil ze niet meer vrijen, niet meer leven. Ze maakt zich klaar de nieuwe mens, de nieuwe aarde, man en vrouw te baren. Alleen een man krachtig genoeg door zijn God-Godin, verantwoording en “ballen”, mag haar in haar heilige ruimte nog ontmoeten.

Het is in deze tijd op aarde het vrouwelijke dat het mannelijk zal afweren of uitnodigen, zal inwijden en bekrachtigen. De man die dit ziet is geen slaaf van zijn vrouw, maar kiest voor, beschermt, steunt en eert het vrouwelijke, het hart, de intuïtie, liefde en het gevoel in hemzelf en haar op een krachtige en naar voren stappende mannelijke wijze. Hij transformeert het loskomen van de eerste belangrijke vrouw in zijn leven; zijn moeder. De krijger voor liefde, schoonheid en de maatschappij keert terug naar zijn innerlijk huis, naar zijn broederschap, ziel en vonk; God-Godin. Zijn aardse zijn en onderste chakra’s vinden God, de Bron en zijn hogere chakra’s en alles wordt een. Nu kan hij in volkomen vrijheid één zijn met zijn vrouw, met elke vrouw en Godin.

De gevoelige man wil zijn vrouw, nadat hij open en intiem met haar was, niet meer wegduwen. Man en vrouw kiezen alleen nog voor een wederzijds gelijkwaardige relatie op zielsniveau waarbij er sprake is van voldoende materiële, geestelijke, emotionele en seksuele onafhankelijkheid en eigenwaarde. Al is de relatie nog zo fijn, als de man of vrouw opnieuw moet kiezen voor het opvullen van een afhankelijke partner, blijft deze liever alleen en helpt de ander te ontdekken wie ze samen werkelijk zijn. Zo delen zij hun spirituele groei en bewustwording.

Tantric_Touch

De nieuwe man ontsluit nu, naast zijn seksstroom zijn geestelijk hart voor haar. Hij ziet in haar de Godin, haar Stralendheid en menszijn en volgt haar in al haar fijnbesnaarde reacties. Nu werkt zijn geestelijk hart en gevoeligheid niet meer apart van zijn seksstroom. Tijdens het vrijen leidt hij het opkomen en dalen van passie en hartstocht. Steeds zoeken ze beiden weer zielscontact. Daardoor kan zij helemaal met lichaam en ziel voor hem open zijn, vertrouwt ze zich helemaal aan hem toe.

Nadat ze beiden in een eerdere periode ten diepste hebben leren feesten en beesten, schaamte en ongeremdheid aan de wilgen hingen, zijn ze nu niet meer gehecht aan een orgasme van het lichaam. Wel aan het Ont-moeten. Hij brengt haar tijdens het vrijen naar het hervinden van rust en wederzijdse tederheid. Nu zoeken zij, wanneer een orgasme op de loer ligt, elkaar opnieuw in liefde en intimiteit. Zijn ze afwisselend gepassioneerd en teder. Zij merkt het direct als hij haar loslaat en met zijn aandacht aan het fantaseren slaat. Hij merkt het als zij eigenlijk niet wil of zich overgeeft aan haar lichaam en niet aan hem. Zo diep voelen ze elkaar.

In de dagelijkse omgang raken ze er aan gewend verstorende gedachten over elkaar op tafel te leggen. Daardoor groeit hun intimiteit en geestelijk contact. Het meest kwetsbare en ook de minder mooie kanten zijn nu naakt in wederzijdse veiligheid. Geen contract of afspraak geeft aan de relatie zoveel ontmoeting, diepgang en verbondenheid. Sleur kan niet meer.

Hij vindt haar prachtig. Ziet haar met zijn ziel, is niet bang meer voor vrouwelijk wisselende stemmingen en emoties. Hij ziet haar in haar schoonheid, is zorgzaam en beschermend voor haar en hun relatie, onafhankelijk van haar minpuntjes. Hij is zich bewust van zijn eigen gevoelens en behoeften en laat dit ook blijken. Hij uit zich. Past zich minder aan haar aan en denkt niet meer in te korten. Is meer zichzelf, ook op zijn werk. Respecteren en liefhebben, genieten van wie hij is en wat er door hem heen stroomt. Zelfoordeel is aan het oplossen. Nu zijn hart, jongetje, onschuld en verantwoording aanwezig blijven, is hij meer dan ooit ondersteunend naar zichzelf en zijn omgeving.

 De vrouw zal nog meer stralen door zijn zorgzame attentie

Ze respecteert en waardeert hem. Steunt zijn doelen. Zij is trots op hem, laat dat blijken. Ze respecteert en waardeert hem. Steunt zijn doelen. Ze wordt zacht en warm in zijn met kracht gevulde nabijheid. Ze kan dit pas toelaten nadat ze beter voor haar eigen grenzen is gaan zorgen, geleerd heeft te ontvangen i.p.v. slechts liefde voor zichzelf te zijn als haar omgeving oké is. Juist nu ze haar partner niet meer nodig heeft voor geestelijke, fysieke en emotionele nabijheid, daar zelf voor zorgt, krijgt ze dit volop van hem. Beiden staan ze in de eigen autonomie, de eigen God-Godin-kern en daarom kunnen ze er ook zo diepgaand zijn voor elkaar en de omgeving.

Zij betrekt zijn afgeslotenheid niet meer op zichzelf, ze weet dat hij alleen zijn soms even nodig heeft. Ze is gelukkiger, evenwichtiger en eist hem minder op. Is minder bang hem kwijt te raken. Juist omdat ze onafhankelijker, zelfverzekerder, krachtiger en vrijer is geworden kan ze zich diepgaand geven en verbinden. Is ze het Wezen van Liefde dat niets nodig heeft doch alles krijgt

Zijn zachtaardigheid verandert niet meer in lust

Beiden houden hun seksuele energie niet meer in. Ze ervaren de kracht van hormonen in het lichaam, genieten er van en laten het toch zijn voor wat het is. Zijn nergens meer op uit. Vrijen met elkaar of zichzelf gebeurt vanuit natuurlijkheid, het hart en zonder plichtgevoel naar elkaar. Het gebeurt in het hier en nu. Geen hoop of verlangen naar nog zo’n fijne herhaling, geen versiertrucjes of fantasie meer. Geen onbewuste manipulerende gedragingen om elkaar te binden en vinden. Alles is echt en oprecht, in waarheid met het Zelf en elkaar.

Ervaring leerde dat een niet opgevuld verlangen naar een relatie, naar zielsliefde, respect, aandacht, zorg, steun of fysieke liefde eerst door zichzelf en de innerlijke God-Godin moest worden ingevuld. Tot zo lang een van deze gebieden niet werd geleefd en liefgehad in zichzelf, was er afhankelijkheid welke wanklanken, duwen en trekken, pijn, veroorzaakte in de liefdesrelatie.

Tweelingvlammen, stralen en singles

Het loslaten van zekerheden van buitenaf, het opvullen van de eigen “gaten” en het groeien naar innerlijk meesterschap in seksualiteit, Goddelijkheid en intimiteit kan ook als single. Zielerelaties kunnen hier echter een enorme bijdrage bij leveren; een snelweg zijn. Juist door de intense zieleliefde en diepe eerlijkheid met elkaar, durven ze elkaar af te wijzen, terug te sturen naar het thuis in henzelf, zodat de ander zichzelf wel moet opvullen, snel sterker wordt, zich eerder ver-Wezen-lijkt. Door het zien-aanraken van de God in de ander, door een hart, lijf en ogen boordevol ziele- en eenheidsliefde, ontwaakt de Goddelijke Kracht in hem of haar. Komt er ten diepste koestering en veiligheid welke alle wonden en egopatronen heel natuurlijk geneest en oplost. Daar waar relaties op persoonlijk zelf niveau sneuvelen ontstaat zelfrealisatie bij de tweelingpartners, mits ze beiden alles aangaan en steeds weer terugkomen bij Liefde. Maar er is ook een prijs omdat elke afwijzing tot in alle dimensies van de ziel snijdt, net als de liefde.

Zijn zachtaardigheid verandert niet meer in lust, macht, onzekerheid of onderdanigheid. Vroeger voelde hij zich onvrij bij haar, was bang “opgegeten” te worden, moest hij overal aan beantwoorden en voelde zich afhankelijk van haar tevredenheid. En zij voelde zich uitgeput in het zorgen en niet gezien worden.

Onafhankelijk als zij is, straalt ze nu nog extra door zijn zorgzame attentie en krachtig optreden. Zij wordt daardoor meer vrouw en hij meer man. Haar leven krijgt meer fleur en liefde. Vroeger had ze vaak geen zin in vrijen, maar door zijn verandering, zijn open belangstelling voor alles in haar, zijn liefhebben krachtig mannelijk optreden, is er zoveel meer geestelijke en seksuele intimiteit tussen hen. Op een natuurlijke manier wil zij het samenzijn uitdrukken en haar lichaam met hem delen. Wil ze genieten van zijn mannelijkheid, kracht en leiding en leert ze op een nog dieper niveau wat werkelijke, passie, liefhebben en complete overgave is. Ze hoeft haar man niet meer te veranderen, hij is veranderd en mag ook zijn wie hij is.

Man-man en vrouw-vrouw relaties kunnen ook tweelingvlammen, zielenrelaties zijn, beleven hetzelfde middels het mannelijke en vrouwelijke in henzelf en elkaar.

Joke ElZiam Nootebos

De bovenstaande tekst mag gecopyeerd worden, mits in zijn geheel gebruikt en met bronvermelding:
Joke ElZiam Nootebos, Elohim-Centre.org, tel 0597 541539
http://www.elohim-centre.org

 


17 REACTIES

 1. Ineens is het bewandelde pad van tegenstellingen , weerstand en onmacht in lijden van 2000 jaar vissen in de overgang naar het Aquariustijdperk duidelijker geworden.

  En Is het allemaal waard geweest.

  Het verlangen dat ik in dit leven altijd heb gehad maar nog niet mocht ervaren , waarvan ik zo zeker wist dat dit is zoals het zou zijn.

  Is eindelijk hier.

  En valt alle angst voor pijn ,verdriet en afgescheidenheid begripvol van me af.

  Zo verlangend naar.
  Lezen ,onderzoeken ,zoeken.
  ontmoedigd Het niet te vinden.
  Met alle verwarring die dit met zich meebracht.

  Kracht te zoeken in boeken en voorspellingen van zij die verbonden zijn met.

  Lees ik nu het fijnste stuk dat ik ooit las.
  Zie ik de weg naar huis.
  vertrouw ik.
  Verheug me.
  En ben Dankbaar.
  Weer Heel te mogen worden.
  Zuiver.

  Dank je voor deze mooie onthulling van een verblijde tijd van de onvoorwaardelijke Staat van ons aller Heel zijn.

  Rexxx

 2. Het is precies wat ik meet en meer aan het ervaren ben. Het is wel een heftig ontwenningsgebeuren van mijn oude patroon.
  Dank voor dit duidelijke artikel. Door mijn hsp zijn beleef ik alles nog heftiger. Ik hoop de ontwenning snel af te kunnen sluiten.
  P.s. ben ook blij met de toevoeging msn-man en vrouw-vrouw relaties.
  Nogmaals dank

 3. En ik maar denken dat ik deze levenskeuze zelf maakte. Blijk ik gewoon het universum te volgen. Wat een heerlijkheid om dit te mogen ervaren.
  Dit wens ik voor alle mensen… <3

 4. Wat hierboven geschreven staat was voor mij altijd al vanzelfsprekend. Ik was dan ook verbijsterd toen ik merkte dat dat voor anderen blijkbaar niet zo vanzelfsprekend was. Ik had ook mijn hele leven het gevoel dat ik of te vroeg of te laat geboren was. Ik weet best dat dat niet zo is maar het was blijkbaar nodig om dat te ervaren.
  Maar ik ben blij dat ik nu in ieder geval niet de enige meer ben en dat mijn gevoel van eenzaamheid en anders zijn alleen maar en kwestie van eerder anders voelen is geweest. Dat was niet fijn maar ik ben blij voor de mensen van de toekomst ik zou willen dat ik ook in die tijd mag leven zodat ik hetzelfde kon zijn als in dit leven maar dan niet zo eenzaam anders voelend en alleen.

 5. Dat liefde zo kan zijn, is een openbaring voor me, en ik hoop het dit leven nog mee te maken. Het werkelijk in de praktijk brengen lijkt me niet eenvoudig vanwege jarenlange patronen. Maar ik wil o zo graag oefenen omdat het leven hier ten diepste om gaat: het eren van het goddelijke in het intiemste samen zijn.

 6. Mooi ik ben dol op de teksten van elohim over tweelingszielenliefde. 🙂 En het leuke is dat je dit gevoel in jezelf kan beleven voor je het deelt. Liefs

 7. Dit is werkelijk wat ik momenteel echt beleef. Ik heb hier reeds zelf nog een artikel over geschreven. Ik noem het seks in de 5e dimensie:)
  Ik wil never, nooit meer terug naar het oude (3e dimensie) Het is dit of anders maar niet…..

  Voor ieder die dit gaat ervaren… Welkom thuis! 🙂

  Veel liefs van Ilona

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in