corintio
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Boodschap met voorspellingen voor 2012

De deur staat open naar een nieuwe start

corintio

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

door Selacia/www.Selacia.com

bathe-in-his-presenceDe maatschappij heeft duizenden jaren naar dit moment toegewerkt. Toen mensen hun goddelijke natuur vergaten en in angst gingen gebeurde een algemeen vergeten. Een planeet zonder liefde resulteerde in een verdeelde wereld en zette de standaard voor vele van de conflicten en crisissen die we vandaag meemaken.

Het jaar 2012 zal een  opmerkelijk keerpunt zijn omdat grote aantallen mensen wakker worden en hun focus op het licht houden. Dit nooit geziene oprijzen van licht kan een cruciaal verschil maken wanneer de mensheid door enkele van zijn grootste uitdagingen gaat. Terwijl sommigen geloven dat de mensheid gedoemd is en bijna ten dode is opgeschreven, kan het oprijzen van het licht een splinternieuwe start brengen. Een nieuw soort bestaan gebaseerd op liefde kan voortkomen uit de crisis van de mensheid. Dat is waarom je nu leeft!

Inderdaad, je staat nu in de deuropening naar potentieel dat leidt naar een radicaal ander soort toekomst. Sommige dagen heb je waarschijnlijk al een glimp opgevangen van hoe die toekomst eruit ziet – de hele bevolking die handelt vanuit het hartcentrum, globale onevenwichten worden weggewerkt, en iedereen heeft wat ze echt nodig hebben.
Hoe ga je de deuropening naar een nieuwe toekomst binnen?

De sleutel naar het door de deur gaan naar een nieuwe toekomst is bewustzijn. Het is een gedeelde inspanning – met mensen als jij ontdekken hoe in harmonie te leven met mekaar. Je kan het niet alleen. Je leeft op een planeet met biljoenen mensen, ieder verbonden met de mensengemeenschap van het leven.

Je kan jezelf niet van het geheel afscheiden. Je zelfbevrijding die je toestaat om de deur binnen te gaan, stamt uit het meester worden van een nieuwe meer liefdevolle manier om in relatie te staan met anderen. Er is geen kortere weg.
Energieën en gebeurtenissen die eraan komen

Hier zijn enkele highlights van wat op stapel staat voor 2012.

Op het wereldtoneel zal je veel gevechten zien die draaien rond macht – sommige daarvan met fysieke gevechten en manipulatie. Ze zullen plaats vinden door groeiende transparantie en toenemende publieke verontwaardiging tegen onrechtvaardigheden en ego-gebaseerde controle. Het zal steeds moeilijker worden voor zij die aan de macht zijn om te regeren via angst en met ontkenning van de basis mensenrechten.

Op een kosmische schaal gaan de planetaire bewegingen en aflijningen van 2012 een veel dieper onderzoek stimuleren bij mensen, dan er de vorige decades gebeurde. Als je geliefden hebt die nog geen voet zetten op het pad van ontwaken, zullen de energieën van 2012 ongetwijfeld lang vastgehouden overtuigingen aan het wankelen brengen. Je geliefden kunnen naar je toe komen om begeleiding, of je vindt ze ‘s avonds laat op internet , aan het zoeken naar oorzaken voor de specifieke dingen die ze voelen, horen en zien.

Op een spiritueel niveau zal je merken dat meer mensen het hebben over de noodzaak om spirit in het dagelijkse leven te integreren. Dit gebeurt nu al, maar er zal een grote escalatie zijn van die trend in 2012. Met de groeiende aanvaarding van een spirit-gebaseerde focus zullen veel concepten die voorheen als raar of ‘new age’ bestempeld werden toch in de mainstream stromen. Wanneer dit gebeurt en de ideeën stromen door de media, zullen meer mensen willen leren hoe een spirituele focus te brengen in hun leven. De komende jaren zal om tegemoet te komen aan die grotere interesse en behoefte, een aantal innovatieve methoden geïntroduceerd worden om mensen te helpen in te schepen op het spirituele pad.

Op een fysiek niveau zullen mensen gaan her- evalueren wat ze nodig hebben om te overleven en voorspoed te hebben. Wanneer de maatschappij vergaat met haar grote herconfiguratie, ook de economie en andere sectoren, zullen mensen terug in overweging nemen wat ze meer waard vinden dan fysieke bezittingen en status. Veel mensen zullen zichzelf gaan interesseren voor een ander soort werk dan ze voordien deden. Voor zij die in dezelfde carrière blijven, zal er een dieper onderzoek gaan plaatsvinden, en kunnen nieuwe benaderingen naar het werk toe positieve verschuivingen creëren in dagelijkse taken en medewerkers.

Op een persoonlijk energetisch niveau zal je merken dat de tijd blijft versnellen en je gevoeligheid groter wordt. Die trends gaan hand in hand met het leven tijdens deze megaverschuiving van de Aarde. Het gevoel van dringendheid dat je nu al een tijdje voelt zal nog versterken, deels omdat je zenuwstelsel het moeilijk heeft met de frequente aanpassingen aan de energie. Je frequentie kan stijgen en dalen met grote schommelingen op om het even welke dag – katalysatoren kunnen zijn: gedachten, emoties, spirituele beoefening, en het voedsel dat je eet. Elke keer dat je frequentie verschuift, moet je lichaam zich aanpassen. Grotere gevoeligheid is een inherent deel van het spirituele pad. Vecht daar niet tegen, maak je er geen zorgen om. Hoe spiritueler je wordt, hoe meer je in staat zal zijn om allerlei soorten dingen te voelen. Denk eraan toch dat het niet is omdat je iets voelt dat je er iets moet mee doen. Jouw rol als goddelijke veranderingsmaker is te leren hoe neutraal en mededogend te worden: dit stelt je in staat om zorg te dragen zonder verstrikt te raken in dingen die buiten jouw controle liggen.balans

In je persoonlijke leven kan je merken dat je in vraag stelt wat je geloofde over allerlei dingen. De wereld rond jou is in de grootste overgang die je ooit meegemaakt hebt. Veranderingen van diepgaande aard hebben overal over de wereld plaats. Zoveel gebeurt zo snel dat een leger van schrijvende secretarissen je nog niet bij kunnen houden met alles. Wanneer je op deze periode terug kijkt, zal je begrijpen dat veel van je overtuigingen gewoon te klein waren om te passen in de realiteit die je ervaarde. De overtuigingen die je op DNA-niveau erfde, moeten daarom nagekeken worden en aangepakt vooraleer je je op je gemak kan voelen met en volledig genieten van de ervaring van het leven nu.

Relaties zullen je meest vruchtbare grond zijn voor persoonlijke en spirituele transformatie in 2012. je talent om om te gaan met relaties zal je algemene ervaring bepalen van 2012 en je vooruitgang op het pad. Elk van je relaties is een barometer van je eigen heel zijn, en onthult je sterktes en je zwaktes. Hoe meer je obserbeert en neutraal kan zijn met anderen, hoe makkelijker het is om precies na te gaan waar je staat en wat je kan verbeteren. Niemand is een afgewerkt product. Denk daaraan wanneer je in relatie gaat met geliefden, vrienden, collega’s en buren.

Iedereen die je ontmoet bevindt zich in een hereducatieproces wat betreft relaties en hoe lief te hebben. Een liefdevolle wereld zal zich manifesteren wanneer mensen mekaar leren lief te hebben. Liefde moet onvoorwaardelijk zijn. Je geeft de liefde onafhankelijk van of je er terug krijgt. Je leert lief te hebben alsof het je laatste dag op Aarde is om volledig lief te hebben – en je doet er je best voor.
Je licht laten schijnen in 2012

Als er ooit een tijd was om aandacht te besteden aan je innerlijke stem en om te focussen op je verlichting, is het nu wel. Het jaar 2012 zal lang een mijlpaal zijn in grote veranderingen op Aarde. Daar je nu leeft als goddelijke veranderingsmaker, zal je een sleutelrol spelen. Dat betekent dat je op de voorgrond zal staan van vele veranderingen, en regelmatig kwantumverschuivingen zal maken in jezelf. Vaak zal dit betekenen dat je problemen zal aanpakken waar je geliefden en medewerkers mee te maken hebben. Je zal hen eerst aanpakken, niet in zelfopoffering, maar omdat je gecodeerd bent om het te doen. Als je je doorheen problemen werkt, zal je een levend voorbeeld worden van positieve veranderingen die nodig zijn in de wereld, het licht laten schijnen voor anderen.licht

Op je verdere reis van het ontdekken van je goddelijke aard, omringen we je met onze liefde en zegeningen.

Wij zijn de Raad van 12.
Door Selacia
Vert. Fran Tielemans

vitaal water
vitaal water
vitaal water

2 REACTIES

    • Ik raad echt aan je gidsen om info te vragen over die soort onderwerpen in plaats van al die honderden teksten te volgen die altijd veel beloven. Jammer genoeg gaan er boven ons heel andere gesprekken rond dan dit euforisch beeld…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in