Seminar: Positief zijn met hooggevoeligheid

Update : UITVERKOCHT! Er zijn nog wel tickets beschikbaar voor de seminar op zaterdag 18 maart in Alkmaar. Ga naar: https://www.facebook.com/events/1922128288073695/

Seminar “Positief zijn met Hooggevoeligheid” 

Begrijp meer over stress, aarden, emoties, grenzen en innerlijke kracht. Ervaar voelbare veranderingen door verschillende begeleide oefeningen. In deze nieuwe interactieve seminar is begrijpen én voelen wat besproken wordt het uitgangspunt. Zodat jij werkelijk geïnspireerd wordt om het beste uit je hooggevoeligheid te halen!

5 onderwerpen: Stress, Aarden, Emoties, Grenzen, Innerlijke kracht

Duidelijke informatie, heldere uitleg en begeleiding van praktische oefeningen, laten jou direct ervaren welke invloed de 5 onderwerpen hebben op je gevoeligheid. De uitgelegde oefeningen zijn zeer geschikt om ook thuis toe te passen. Je leert hoe jij bewust wordt van je hooggevoeligheid in het samenspel met:

Stress
Je leert wat stress is, hoe prikkels werken, wat overprikkeling is en hoe jij jezelf en je lichaam kan ontspannen.

Aarden
Je weet de invloed van aarden op hoofd, lichaam, gevoel en dagelijkse situaties. Je herkent wanneer je ontaard bent. Je ervaart hoe jij jezelf goed kan aarden.

Emoties
Je leert de basis van emoties. Je wordt bewust hoe jij met emoties omgaat. Je voelt welke emoties van jou en van de ander is.

Grenzen
Je weet het verschil tussen persoonlijke, lichamelijke en energetische grenzen. Je voelt hoe jij bewust wordt van jouw grenzen, en leert hoe jij je grenzen aangeeft en behoudt.

Versterken innerlijke kracht
Je krijgt inzicht waarom gevoeligheid een kracht is. Je ervaart een methode om je innerlijke kracht te ontwikkelen.

Dit seminar is erop gericht om jou duidelijk te informeren en is gebaseerd op jarenlange coaching- en praktijkervaring. De praktische oefeningen zijn daardoor goed toepasbaar in je dagelijkse leven. Zodat jij echt iets bruikbaars meeneemt!

Herkenbaar? Wil jij je Positief zijn met jouw hooggevoeligheid?

Ervaar voelbare veranderingen

Is deze seminar wat voor jou?

Je wilt duidelijke informatie over wat hooggevoeligheid is. Je verlangt naar een begrijpelijke uitleg over om te gaan met stress, hoe je goed kan aarden, hoe je voelt wat eigen emoties zijn en van anderen, hoe je je eigen grenzen herkent, aanvoelt en behoudt en hoe jij je innerlijke kracht versterkt. Je wilt simpele thuis toepasbare oefeningen ontvangen. Je wilt op een leuke manier geïnspireerd worden om positief om te gaan met je hooggevoeligheid. Je wilt de ruimte hebben om je vragen te kunnen stellen.

Wat maakt deze seminar interactief?

Tussen de gekregen informatie door beoefen je een aantal oefeningen die aansluiten bij het onderwerp. Zodat jij de theorie gelijk in de praktijk kan brengen. Dit heeft als voordeel dat gelijk ervaart hoe je gevoeligheid werkt. De oefeningen zijn individueel, makkelijk en worden begeleid.

Na de seminar

⊗ Weet je hoe je bewust kan omgaan met je hooggevoeligheid
⊗ Weet je hoe je kan omgaan met stress
⊗ Heb je ervaren om goed te aarden
⊗ Voel je wat van jou en de ander is
⊗ Leer je over jouw innerlijke kracht
⊗ Ervaar je dat hooggevoeligheid een prachtige eigenschap is
⊗ Ontvang je meerdere makkelijke thuis toepasbare oefeningen

Spreker/Trainer Jim Landman

Jim Landman is begeleider en expert op het gebied van hooggevoeligheid. Met een achtergrond bij de Overheid en andere bedrijven, heeft hij zijn jarenlange ervaring als coach in persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met zijn kennis over hooggevoeligheid. Dit stelt Jim in staat om omgaan met gevoeligheid goed te vertalen naar praktische en dagelijkse situaties en oplossingen. Nu voelt Jim zich geïnspireerd om anderen te helpen bij hun hooggevoeligheid. Hij doet dit door het begeleiden en coachen in zijn praktijk Levensleuk! in Alkmaar, het geven van landelijke workshops en het maken van video’s. Ook heeft Jim een methode ontwikkeld die actief stress, aarden, emoties, grenzen en het versterken van je innerlijke kracht behandelt. Deze methode is gebaseerd op zijn jarenlange praktijkervaring en elementen uit verschillende opleidingen. Daarnaast heeft Jim veel kennis van boeddhistische psychologie, mentale weerbaarheid, mindfulness en zelfcompassie.

Jim Landman

Praktische Details en Tips:

Wanneer? : zondag 9 april

Toegang: 20 euro

Locatie:
De seminar wordt gegeven op de locatie:
Centrum de Linde, Jachtlaan 15, 3721 CA, Bilthoven.

Drinken en eten:
Er is gratis thee en water aanwezig.
Mocht je bij je eigen stoel water willen hebben, neem dan zelf een flesje water mee.

Programma

12.45 uur – deuren open binnenloop
13.00 uur – seminar deel 1
14.00 uur – pauze
14.10 uur – seminar deel 2
15.15 uur – napraten met kopje thee
15.30 uur – einde

De programmatijden zijn een schatting en kunnen mogelijk licht afwijken.

Herkenbaar? Wil jij je Positief zijn met jouw hooggevoeligheid?

X
X