DELEN
zonneschijn

Welkom!

De dingen beginnen weer eens te versnellen, omdat onze vooruitgang zo goed gaat dat het nu tijd is voor meer actie uit de kosmos.

Na een eerste massale energiegolf in de eerste helft van 2012, gaat de tweede helft over het aanpakken van de overgebleven ranken. Het reinigingsproces is tot nu toe zeer succesvol geweest en wat dat betreft is het nog steeds aan de gang. Zoals vermeld in de post van 1 september, zijn we de afgelopen weken op een stabiel niveau van de reinigende energie gebleven, zodat de “oude” of dichtere energieën niet opnieuw kunnen oprijzen en het overnemen. Bovendien, kan het er zelfs op lijken dat er in 2010 en 2011niet veel gebeurde, maar dat was wel het geval. De dichtere of duistere energieën rezen naar de voorgrond, zodat ze konden losgelaten worden voor reiniging en soms kon het er op lijken dat zij de dingen in handen hadden. Maar God weet wat er gebeurt, zelfs al weten wij het niet en er werd inderdaad een plan in uitvoering gebracht.

Nu, na de massale en intense reiniging in het begin van 2012, hebben we de dichtere energieën op een afstand gehouden met een constant niveau van reinigende energie (die ons zonder aanwijsbare reden een versnellend gevoel kan geven, of zelfs huiduitslag en branderig huidgevoel, of vreemde allergische reacties). Gedurende deze tijd is “verdiepen” het thema, omdat van alles en nog wat moet opgegraven worden, zodat we een veel hogere en ongerepte energie kunnen vasthouden als de tijd rijp is om de hoger vibrerende frequenties van een heel nieuw bestaan eindelijk zelf te handhaven. Op deze manier zullen de dingen die tot nu toe verborgen waren, ontdekt en onthuld worden. Dit is de meest intense en massale zuivering die ik ooit heb gezien.

Zitten we vast en zullen we voor altijd gevangen blijven in een leven van onaangenaamheden op een donkere en akelige aarde? Als we het vermogen hebben om hetgeen dat ons omringt te zien of zelfs te voelen, zullen we ons antwoord vinden. Omdat…er daarbuiten in feite niets meer is. Er heeft zoveel reiniging plaatsgevonden dat we ons in een diepe leegte bevinden en dit is onze hoop en wetenschap die op elk gewenst moment onze barometer kan worden, die ons vertelt dat we inderdaad, ja inderdaad, aan het eind van dit lange ascensiepad zijn gekomen. Ondervinding is de beste leermeester. Deze keer is er niets teruggekomen. De dingen zijn gereinigd en schoon gebleven, en vorderen in dat opzicht zelfs.

Door deze reiniging kunnen we het gevoel hebben dat we nergens nog te gaan hebben. Misschien hebben we al onze zijdeuren en noodluiken gebruikt, en als je iemand bent die een paar jaar geleden uit bijna alles de stekker heeft uitgetrokken, kun je het gevoel hebben volledig uitgeput te zijn door de hele ervaring. Oude zielen (en de meeste van ons zijn dat) hebben creatieve uitlaatkleppen nodig, en omdat voor velen gedurende vele maanden de tijd niet rijp was om met iets nieuws te beginnen, kunnen we ons op zijn zachtst gezegd erg benauwd voelen. Nieuwe geboorte en nieuw begin zijn onze toekomst, daar is geen twijfel over, maar in de tussentijd kunnen we ondervonden hebben dat naar vorige dingen terugkeren of iets “tijdelijk” opnemen noodzakelijk was, omdat dit lange ascensieproces zich voortdurend blijft uitstrekken…

Er doen zich opnieuw aardbevingen voor en deze aardbevingen vertellen ons dat de aarde zich nu voor een veel hogere frequentie opent (in het bijzonder de grote met een 7.0 of hogere frequentie). Dit betekent dat we nu in de bereidheid zijn om meer licht te verwelkomen en vast te houden. De aarde kan zich openen en aanpassen, maar wij ook. Onverklaarbare angsten, hartkloppingen, snelle ademhaling, lichaamszwakte en uitputting, en verstoorde slaappatronen zijn manifestaties van een hoger vibrerende energie die in ons midden komt.
Gisteren en vannacht kwam er weer een grote golf van intense energie binnen en bulldozerde heel wat op haar pad, en creëerde een groot aantal vreemde symptomen van depressie tot vermoeidheid, tot pijn in het lichaam en hersenmist. Wat we nu meemaken is te vergelijken met de grote finale van een vuurwerk, want het lijkt erop dat alle patronen en processen van ascensie alle tegelijk op ons geladen worden in een korte en snelle opvolging. Dit betekent gewoon dat we nog een laatste explosie van voorbereiding krijgen (maar we weten het nooit echt) voor iets groots gaat toeslaan, en hopelijk zal het de komst zijn van enorme hoeveelheden licht die eindelijk de balans op onze planeet zal doen omslaan en onze planeet er een van overheersend licht gaat worden.

Naar behoren genoteerd, is het belangrijke feit dat er niets voorspeld kan worden en tijdlijnen van voorspelling zelden accuraat zijn. De bewoners van de aarde hebben een vrije wil en vrijheid van keuze, en dit is wat het proces en de tijdigheid van ascensie blijft dicteren. We hebben al vele malen aan de rand van deze afgrond gestaan, enkel om te ondervinden dat we ernaar uitreiken om nog meer zielen te verwelkomen, om het nodige overwicht voor een planetaire verschuiving te creëren. Wat er gebeurt en om welke reden ook, we weten gewoon dat het proces zich nog steeds ontvouwt en zeker vooruitgang maakt, zelfs al kennen we de tijdlijn niet, omdat het zich waarschijnlijk nog een beetje verder zal uitrekken.

We kunnen ook weten dat, ook al lijkt het alsof alles op sterven ligt en ons verlaat, of in het beste geval verslechtert, het alleen zo is omdat het hoort. Dit is gewoon de indicatie dat we ons eindelijk aan het einde bevinden. En na alle scheiding en verlies, en de gehele lichaamspijn en uitputting, zullen de dingen zich op het juiste moment op een dubbeltje draaien en zullen we het tegenovergestelde ervaren (dit is al gebeurd, maar dan omgekeerd, maar nu weten we tenminste dat verandering onmiddellijk kan zijn). Met de reinigende energie die eindelijk vertrokken is, zullen we beginnen aan de opleving die we zo hard nodig hebben. “Blijf hier en waakt met Mij”, zei Jezus. Ja, we kunnen de handen en harten ineen slaan, terwijl we de resterende momenten en processen die ascensie met zich meebrengt, ervaren.

Bid met mij terwijl we ons verbinden met de energie van de nieuwe werkelijkheid ():

Lieve God,
Breng onze harten bij elkaar terwijl we ons verenigen in liefde en eenheid, terwijl we zien hoe het ascensieproces zich verder ontvouwt.
We vragen dat de vrede met ons mag zijn, dat ons hart gevuld is en dat we accepteren en omarmen wat zijn weg naar ons vindt, zelfs al begrijpen we niet altijd waarom.
Sla uw liefdevolle armen om ons heen en toon dat u altijd bij ons bent.
Waak over ons fysieke lichaam en herstel onze gezondheid.
Maak ons sterk met een open hart, nu en in de komende dagen.
Bescherm onze geliefden voor schade en lijden, en vul hun hart met uw liefde.
En alsjeblieft, God, breng ons met gemak, comfort en rust door deze overgang.

Uw wil geschiede.
Amen

Mijn hart met het jouwe. Tot de volgende keer,
Karen

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in