Welkom!

Er is veel in te halen, dus hier gaan we!

De basis van het ascensieproces, deze omwenteling, heeft alles te maken met het fysieke en het hart (of al de liefde die er bestaat wanneer we naar een meer geëvolueerd bestaan evolueren). Op deze manier bevinden we ons aan het uiteinde van dit zeer lange proces. Hoe weten we dat? Omdat de fysieke niveaus de laatste zijn die beïnvloed worden, wanneer energie verandert en evolueert. De eerste fase betrof het afsplitsen of loslaten van alle dingen die betrekking hadden op vorige levens, of waar we onze zielsenergie hadden ingeprent nadat we eerst als vonk van de schepper kwamen. Wat er dan overblijft, is ons laatste bestaan of onze ervaring in de vorm van ons huidige leven, en dit is waar we ons nu bevinden. We verwijderen nu alles tot op de bodem en hebben heel wat vooruitgang geboekt.

De sombere dingen eerst, daarna het goede nieuws:

Gisteren vroeg mijn huisbaas mijn klusjesman Mike om te komen en mijn terras en andere externe plekken (waaronder enkele aan de buitenkant van het huis waar zich schimmel had opgehoopt na onze ongewoon natte zomer) met de hogedrukreiniger te reinigen. Met een zeer intense kracht werden de buitenste lagen van het opgezamelde “spul” verwijderd. En dit is wat er nu gebeurt met zuiveringen in verband met het ascensieproces. Ze zijn zeer intens, soms meedogenloos, en dienen om de restanten van de planeet, evenals van haar bewoners, te verwijderen.

En klappen krijgen we zeker. Enkele gevolgen? Veel lichamelijke kwalen, aangezien we ons nu op de fysieke ascensieniveaus bevinden. (Zoals ik steeds weer zeg: aarzel alsjeblieft niet om je arts te raadplegen, vaak zijn de symptomen die hier genoemd worden niet allemaal aan het ascensieproces te wijten en hebben ze professionele interventie nodig.) Het oude vertrouwde brandend maagzuur of pijn rond het hart, slokdarm en borst is misschien wel het meest opvallende. Voor velen kan het zich uitstrekken tot schouders en armen. Druk op de achterkant van hoofd en hals zijn algemeen, wanneer we ons vullen met een hoger vibrerende energie. Branderig gevoel en jeuk over het hele lichaam, maar vooral in het borstgebied, wanneer oude energie wordt losgelaten en uit elkaar breekt. Zenuwpijn. De lijst kan van persoon tot persoon verschillen, maar in principe is het doel hetzelfde: De zuivering brengt veel naar boven en buiten om opgelost te worden. Van de aarde en haar bewoners. Hartgerelateerde symptomen hebben te maken met de uitbreiding van onze hartenergie. Gehele lichaamszwakte, pijn en vermoeidheid zijn ook symptomen van ons lichaam dat zich aanpast aan een nieuwe en hoger vibrerende frequentie. Ons immuunsysteem kan met al die reiniging in “hyper-drive” gaan en zeer hevig reageren op veel dat naar boven wordt gebracht, ofwel letterlijk of met betrekking tot de oude energie. (Ongebruikelijke weerpatronen op de planeet creëren ook ongebruikelijke allergieën voor velen.) En…ons lichaam kan aanvoelen alsof het door een onzichtbare kracht gekaapt werd, aangezien het van alles op z’n eigen doet, dat schijnbaar niet logisch lijkt en waar we geen controle over hebben!

Emotionele symptomen zijn algemeen voor ascensie en deze omwenteling omvat de bekende paniek en angst, depressie en enkele anderen dingen: Natuurlijk ook het geen gevoel van plaats hebben. Er is ZOVEEL reiniging geweest, dat het bijna onmogelijk is om iets nieuws te creëren, zo gauw we beginnen, wordt het weggezuiverd. We kunnen het gevoel hebben erg leeg te zijn, …en dan bedoel ik HEEL erg leeg. Nogmaals, dit is allemaal te wijten aan de massale zuiveringen. Met zoveel intense energie die om ons heen beukt, kunnen we ons soms zonder aanwijsbare reden heel overweldigt voelen (of zelfs veel inzinkingen hebben). Stress en spanning zijn lagere niveaus van overweldiging. En dan zijn er nog de interessante patronen van slaap. Slaap? Slaap zeg je? Wat is dat toch, want ik kan het me soms nauwelijks herinneren. Een avond kunnen we slapen als een blok en in vijf minuten “vertrekken” als een omgevallen boom en urenlang slapen, en andere nachten kunnen we wakker blijven, of zelfs even een tijdje inslapen en dan weer een paar uur wakker blijven en dan weer gaan slapen. Of…om 5 uur opstaan, samen met vele anderen die plotseling ontwaakten en je zonder aanwijsbare reden klaarwakker voelen. En nu we het er toch over hebben, laten we de dromen niet vergeten. Ahhhh. . . de vreemde, ongemakkelijke dromen. Oke, oke. De lijst is eindeloos. Maar de reden dat er nu ZOVEEL gebeurt, is omdat we bijna klaar zijn. Werkelijk en waarlijk. . . we zijn bijna klaar.

Nou ja, bijna klaar zijn brengt nog een ander ongemakkelijk symptoom met zich mee (krijgen we ooit pauze?). We verliezen ons interesse in de dingen waarvan we vroeger genoten, wanneer het tijd is om verder te gaan. Ik herinner me dat ik mijn vader, nadat hij was overleden, vroeg waarom hij zo snel was vertrokken. Zijn overlijden leek zo plots en voor velen van ons veel te vroeg. Hij vertelde me heel eenvoudig dat hij alles wat hij wilde doen had gedaan en er niets anders meer was. Dus datzelfde geldt voor ons. Het is tijd om verder te gaan naar een heel nieuw bestaan met een heel nieuwe ervaring en onze lichamen en emoties vertellen ons net dat. Er is ook een ander stuk in deze vergelijking. In onze nieuwe werkelijkheid, waar we ons nu heel snel naartoe bewegen, is liefde, of de energie van het hart, dat waaruit alles voortkomt. Het is het centrum en de kern van ons bestaan. Hoe meer we evolueren, hoe meer we naar die liefde hunkeren. En al het andere voelt plat en leeg, waardoor we ons plat en leeg voelen, terwijl we terug huiswaarts gaan, hangende hoofden kijken omlaag naar onze voeten, opnieuw verslagen. Oh, ik dacht dat dit me zou opkikkeren! Het was immers iets anders! Nou ja, misschien voor enkele ogenblikken, maar al snel voelen we ons weer leeg en plat. En met alle aanwezige reinigings-en break-downenergie zullen vele nieuwe pogingen gewoon meteen uit elkaar vallen nadat ze beginnen.

De zuiveringen drijven ook dingen uiteen en dit kan teweegbrengen dat er veel ver buiten ons veld van bestaan blijft. Mensen komen niet bij elkaar, er is geen eenheid met vele dingen en de stilte kan soms oorverdovend zijn. We kunnen het gevoel hebben alsof we zweven als een helikopter die niet kan landen, of zelfs dat we buiten ons lichaam uit staan te luisteren naar een stem die als de onze klinkt, maar met wie we niet verbonden zijn. Met dit bericht dat veel te lang wordt, ga ik eindigen met een korte samenvatting van het huidige proces en hoe het zich ontvouwt. Met veel meer berichten in aantocht zullen de meeste uiteindelijk behandeld worden. Hier gaan we:

In de kosmos werd een heel nieuw platform gecreëerd, klaar voor onze aankomst op 1 juni 2012. Het was tijd, omdat we de voorgaande jaren vrij goed gevorderd waren, ook al hadden we het gevoel alsof er niet veel aan de hand was (de post voor juni heeft meer details). Dus nu bevinden we ons op heel nieuw terrein. Zodra 2012 begon en in de aanloop naar juni, lag de nadruk op aarding en nog meer aarding. In plaats van ons opwaarts te ontwikkelen, evolueerden we schijnbaar naar beneden. We moesten volledig in het nieuwe platform verankerd worden, want we bevonden ons nu in een heel nieuwe fase van het creëren van een heel nieuw bestaan, en nu op fysiek niveau. Deze nadruk op aarding kan zich manifesteren als een plotselinge fascinatie voor onze stamboom of onze wortels, iets dat te maken heeft met voeten en benen, samen met lichamelijke klachten, je snapt het zeker wel. Nadat de aarding was voltooid, sprongen we op het nieuwe platform (lijkt contra-intuïtief om te aarden voordat we springen, maar dat zo ging het). We beginnen nu opnieuw vanaf nul. En we beginnen aan de bodem. Dus ook al ervaren we nog steeds de zuiveringsenergie, we beginnen ook aan de opbouwfase, maar nog niet helemaal in het fysieke. We gaan een nieuwe fase in, voltooien het en hebben dan het gevoel dat we het hier wel gehad hebben, zijn zelfs verveeld en depressief, en schreeuwen misschien: “Haal me hier weg, ik ben ingesloten door dingen waarmee ik geen verbinding voel en ik voel me enorm ongemakkelijk, ik heb verandering nodig ! ” En daarmee breken we uit die fase en gaan naar de volgende. Op deze manier verruimen we ons en wordt ook het nieuwe platform vanaf de grond opgebouwd. Een afgeronde fase bouwt voort op een andere en al snel bevinden we ons steeds dichter bij een heel nieuw bestaan en werkelijkheid. Wanneer de nieuwe energie van beneden komt, duwt ze het oude dat nog steeds bestaat eruit, terwijl ze haar plaats inneemt.

Het nieuwe platform moest in sommige opzichten ook samenkomen, omdat het moest stollen. Toen hebben we dus op zielsniveau afgesproken om ons te verbinden met degenen met wie we een liefdevolle band of een liefdesverbinding deelden. Deze verbinding creëerde druppels van hogere energie, of liever liefdesenergie (de energie die ons nieuw bestaan vormt), en dus ze was ze in de begin stadia erg belangrijk. Deze “druppels” hielden ook de frequentie op hogere niveaus en dienden voor ons nieuwe platform om zichzelf te kunnen ondersteunen. Op termijn zullen alle liefdesdruppels zich met elkaar verbinden en ons helpen met ons doel onafhankelijk te worden. Ik zal hier meer over schrijven in de toekomstige berichten, omdat dit fenomeen ons allen treft en de afgelopen weken een aantal interessante wendingen hadden.

Dus nu zijn we hier en met elke losbarsting van reinigingsenergie van bovenaf, voelen we dat we steeds dichter bij ons nieuwe bestaan komen. De zuiverende energieën zijn nog steeds aanwezig, omdat ze dienen voor het vasthouden van een hogere frequentie op het benodigde niveau, totdat we ons nieuwe platform zelf kunnen ondersteunen. Maar degenen die de intense reinigingen en ervaringen van deze energie al vroeger ervoeren, worden nu veel minder getroffen dan anderen die hun eigen intense ervaringen nu pas hebben. De voorlopers zijn geacclimatiseerd en zullen de eersten zijn die het nieuwe in de fysieke vorm zullen creëren en ervaren. En dan zullen alle dingen opnieuw op elkaar aansluiten, terwijl een heel nieuw bestaan eindelijk vorm aanneemt.

Bid alsjeblieft met mij, terwijl we ons met de energie van onze nieuwe werkelijkheid verbinden (waarom gebed?):

Lieve God,

Waak asjeblieft over ons, terwijl we verder evolueren en dingen ervaren die we niet begrijpen.
Wij vragen u om uw liefdevolle armen om ons heen te slaan en ons veilig te houden in de komende dagen.
Breng ons vrede, rust, en lief in alle dingen.
Bescherm onze geliefden, breng ze rust en een goede gezondheid, en help ons te weten dat u altijd bij ons bent.
Uw wil geschiede.
Amen

Van mijn hart naar dat van jullie. Tot de volgende keer,
Karen

Karen Bishop. © Copyright 2012 Gama Books Inc.   
Bron Nederlandse vertaling

6 REACTIES

  1. Fijn artikel, en soms komen de dingen die ze noemt wel dicht bij huis! Kan daar nog wel versteld van staan 🙂

    • @Renée,

      Ja, ze stuurt niet maar verteld en de lezer kan er mee doen wat hij/zij wil …. leest erg lekker vind ik persoonlijk (-:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in