egyptedownloads
egyptedownloads
egyptedownloads

Simone Bilars

Ik  ben healer, life coach en lichtwerker, en beschik over een verruimd bewustzijn. Dit combineer ik samen met mijn liefde voor mijn harp.

Mijn jeugd was alles behalve gezond en stond tot mijn 13de in het teken van  revalideren, ziekenhuisbezoeken en het onder controle krijgen van mijn epilepsie. Hoewel het verruimd bewustzijn toen al aanwezig was, moest het weggedrukt worden. Er was in de wereld van fysiek beter worden geen ruimte voor. Ik heb het lang kunnen wegdrukken, maar vroeg of laat gaat een mens weer terug naar zijn kern.

In 2014 begon ik met coachen en in 2015 kwam het keerpunt. Met stappen nam ik afscheid van de  verzekeringswereld en verdiepte me steeds meer in coachen, engelen, licht- en energiewerk. Door het sluiten van deze deur ging de deur naar mijn verruimd bewustzijn weer steeds verder open. Ik startte in 2019 met zinvol coachen maar al snel bleek dat mijn engelen en gidsen ook ideeën hadden over de invulling van mijn diensten.
In 2020 werd mij gevraagd door Aartsengel Sandalfon (de aartsengel die heelt met trilling en geluid)  om mijn harp in de healing te gebruiken en daarmee gaven ze ook een nieuwe bedrijfsnaam door: Harphealing.

https://harphealing.nl/

Healing, laat los wat jou niet meer dient

Aartsengel Sandalfon over healing met mijn Harp

“Ieder mens bestaat uit trilling en energie. Geluid zorgt ervoor dat deze trilling en energie in beweging komt. Jouw harp en jouw vermogen om energie en onze boodschappen om te zetten in muziek zorgt voor verandering van trilling en energie bij de ander. Dit leidt tot healing.”

Ik geef verschillende soorten healings en readings met aartsengelen, Aquarius Angels, en binnen de Akasha.

Een uniek gemaakt muziekstuk voor jou binnen de Akasha met audiobestand dat je kunt naluisteren zo vaak je wilt behoort ook tot de mogelijkheden.

De frequency sessies werden mij eind 2021 doorgegeven door de lichtmeesters en engelen.

Dit zijn sessies waarin je in groepsverband in 4 ochtenden jouw trillingsfrequentie verhoogt en je wordt opgeschoond. Daarnaast krijg je een op maat gemaakt muziekstuk dat voor jou in de Akasha is gemaakt.

Lichtmeester Hilarion over het groepsverband van de frequency sessies:

“De groep is al ontstaan voordat ze bij jou komen. Een groep ontstaat niet zomaar, de energie van de groep versterkt de healing en de weg naar het verhogen van de trillingsfrequentie. De boodschap voor de ander is net zo goed een boodschap voor de groep.”

Klantervaringen

Anne
Ik heb een Akasha Reading met aansluitende Healing gehad. En op maat gemaakte harpmuziek vanuit de Akasha.
De reading was verbluffend nauwkeurig en to the point. Een taal, die ik kan verstaan, waar ik wat mee kan.
De healing heeft niet alleen de pijn en het verdriet weggenomen, ook mijn weerstand op verandering.
De Akasha harpmuziek dringt door tot op het bot. Beter gezegd tot op het beenmerg. Genezing vanaf de oorsprong. Merkbaar voor mijn omgeving is mijn hele uitstraling veranderd. Merkbaar voor mijzelf verandert mijn omgeving.
Dagelijks beluister ik “mijn” Akasha harpmuziek. Het geeft mij stilte in mijn drukke hoofd, vertrouwen in mijn hart en rust in mijn ziel.

Marlies
Simone is een inspirerende vrouw die je met haar muzikale talent op de harp meevoert naar je eigen binnenwereld. Ik vond een sessie met haar heel bijzonder en prettig.

Bo
Met hele krachtige en liefdevolle energie kan Simone je een healing geven dat meteen het effect laat zien in je dagelijks leven. Een Akasha-reading van Simone geeft in een korte tijd ontzettend veel inzicht in wie je bent, wat je levensmissie of les is, enz. Zeker een enorme aanraden!

Christien
Simone oordeelt niet , is rustig, empathisch en stelt mij op mijn gemak. Ze voelde tijdens het coaching traject goed aan wat ik nodig heb. Met haar hulp heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en voel ik me sterker.

Ilse
Wat een fijne Akasha reading over mijn zielendoelen Simone, dank je wel! Ik vond de boodschappen heel treffend en verhelderend, maar ook liefdevol. Het heeft me inzichten gebracht waar ik mee verder kan. Mooi dat de sessie werd afgesloten met een ondersteunende healing.

Marieke
Het was fijn om door iemand gecoacht te worden die zelf weet hoe het is om chronisch ziek te zijn. Simone heeft me geholpen ander naar mijn ziekte te kijken en met kleine aanpassingen voel ik me veel beter en zit ik weer lekker in mijn vel.

Mijn artikelen op Nieuwetijdskind Magazine