DELEN
Single Sound of Lichthouse - My eyes only dance over hooggevoeligheid

Ik ben een nieuwetijdskind en ben pas laat tot bloei gekomen, of eigenlijk tot de ontdekking. Ik werd uitgemaakt voor fantast en niet geloofd (nog vaak niet). En op school vonden kinderen me maar een rare. Ook werd ik gepest en zeiden ze dat ik lelijk was. Maar nu durf ik dan toch langzaam maar zeker voor mijn hooggevoeligheid uit te komen.

Onze nieuwe singel My Eyes Only Dance (net verschenen) gaat over iemand die hooggevoeligheid ervaart, maar niet gelooft wordt dat zij dingen oppikt van anderen. En hoewel haar dat soms heel eenzaam maakt, begint ze nu langzaam maar zeker te denken “So what!” dat je me niet ziet staan, ik zie toch wat ik zie!

Nu ik verder in het proces ben, begin ik ook te begrijpen dat het niet is dat mensen me niet geloven, maar meer het zelf nog niet zien of niet willen zien. Dat wil niet zeggen dat ze mij afwijzen. Die afwijzing zat in mijzelf. Ik begin me tegenwoordig steeds minder alleen te voelen.

Ik hoop dat meer mensen uit hun holletje durven te komen en te gaan genieten van wie ze zijn!

Hartegroet, Josie
Sound of Lighthouse

Ik was vroeger ook kei bang voor hoogtes, dus zo op deze rotspunt te balanceren, dat ik dat ook overwonnen heb, was kei gaaf! 😉

 

8 REACTIES

  1. Mooi nummer Josie, Nou ik vond Josie vroeger bij de Atletiektrainingen nier raar hoor , maar een meisje wat zich zelf durfde te zijn. Goede herinneringen aan
    vr gr Anthon de Bruyn

  2. Prachtig de verwoording van een proces dat volgens mij iedereen als nieuwetijdskind doormaakt…. de transformatie van rups tot vlinder!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in