Kenmerken van degenen die Sirius als hun Planetaire oorsprong hebben

Degenen die Sirius als hun oorspronkelijke planeet hebben zijn erg geconcentreerd, erg vastberaden en doelbewust op de weg die ze op een zeker moment gaan. Het is erg moeilijk het denken te veranderen bij iemand die van Sirius komt; pas als ze ervan overtuigd zijn dat een nieuwe weg beter van toepassing is, worden ze volledig gericht op het nieuwe en verlaten ze de oude weg snel.
Sirius-zielen hebben sterke overtuigingen, idealen en persoonlijke integriteit.

Zielen van Sirius zijn loyaal en betrouwbaar in vriendschappen, maar verwachten hetzelfde terug. Ze raken gekwetst en gedesillusioneerd als aan deze verwachtingen niet wordt voldaan. Zielen van Sirius delen hun innerlijk niet gemakkelijk met anderen en kunnen het moeilijk vinden om hun gevoelens te uiten en hun emoties en behoeften te delen. Om volledig geaccepteerd en vertrouwd te worden als een nabije persoonlijke vriend van iemand van Sirius, houdt in dat je zorgvuldig wordt onderzocht. Zij die van Sirius komen kunnen moeilijkheden hebben in relaties en vriendschappen door te verwachten op een bepaalde manier te worden behandeld, maar delen hun verwachtingen niet met die andere betrokkenen. Het is belangrijk te werken aan het delen van verwachtingen en idealen, en te communiceren over behoeften en verlangens om te voorkomen dat je gekwetst en gedesillusioneerd raakt. Dit gebeurt vaak als resultaat van gebrekkige communicatie of door een tekort aan wederzijds begrip en duidelijkheid in de relatie.Kenmerken van degenen die Sirius als hun Planetaire oorsprong hebben

Zielen van Sirius hebben de neiging op de toekomst georiënteerd te zijn, en houden er niet van op het verleden gericht te zijn. Ze worden defensief als ze door anderen gedwongen worden zich op het verleden te richten.
Dat is te wijten aan het feit dat oud-zeer en emoties liever worden binnengehouden, ontkend of onderdrukt, in plaats van deze op het moment van gebeuren te delen. Hierdoor kunnen er grote hoeveelheden oude emoties zijn, waarvan het nodig is dat deze worden aangepakt, zodat ze kunnen vrijkomen.

Mensen van Sirius houden niet van confrontaties of openlijke uitingen van woede, maar gedwongen tot een woordenwisseling verdedigen ze zichzelf en hun overtuigingen fel. Dit speelt nog nadrukkelijker als om het eergevoel van henzelf of van hun geliefden gaat.
Een van de lessen die veel mensen van Sirius hebben gekozen om in dit leven aan te werken is het belang van loslaten van oude pijn, en van vergeving van zichzelf en anderen om verder te kunnen gaan.

Zielen van Sirius hebben een zeer uniek en sterk gevoel voor humor, dat vaak alleen zichtbaar is als ze samen zijn met mensen die zij vertrouwen en waarbij ze zich op hun gemak voelen. Door sommige mensen kunnen zij die van Sirius komen als dromers worden gezien..
Dit komt door hun actief en levendig innerlijk leven. Dit kan vergeetachtigheid veroorzaken en een neiging niet te letten op triviale 3D dingen in het heden. Bij tijden zullen ze ongeïnteresseerd lijken, niet oplettend, maar in werkelijkheid zijn ze simpelweg ergens anders.
Ze realiseren zich niet dat anderen zich niet bewust kunnen zijn van hun innerlijke activiteit, omdat ze rustig en kalm lijken en gereserveerd aan de buitenkant – maar er is veel activiteit IN hen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Van de jonge kinderzielen wordt vaak gedacht dat ze leerstoornissen hebben en problemen met hun vermogen tot aandacht en concentratie. Dit komt door de aantrekkelijkheid van hun innerlijke wereld, die vaak interessanter is dan wat onderwezen wordt op de aardse scholen. Ze leren het best als visuele lesmethoden worden gebruikt en ook als hen wordt toegestaan verschillende manieren van leren uit te proberen door ruimte te krijgen voor onderzoek en vrijheid van beweging. Dit zijn zielen die een groot voordeel hebben in alternatief onderwijs, ze zijn erg intelligent en sterk genoeg van binnen om te voelen dat sommige dingen hen gewoon niet interesseren – ze zouden niet verplicht moeten worden dit te leren.

Zielen afkomstig van Sirius hebben een diepe verbinding met de aarde en met de energieën van de natuur.
Veel zielen ( van Sirius) hebben talloze levens gehad als Amerikaanse Indiaan en houden nauwe banden en herinneringen van deze levens. Ze zijn erg visueel, zowel in hun mogelijkheden om dingen te zien die anderen niet zien als in hun wijze van leren.

In dit artikel vind je een introductie van de schrijfster over planetaire oorsprong. Middels deze link: Planetaire oorsprong vind je alle planeten.

Bewaar voor later op Pinterest:

Kenmerken van degenen die Sirius als hun Planetaire oorsprong hebben

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

129 REACTIES

 1. Hoi, is er iemand die toevallig een boek in het nederlands of engels kent waar het leven op sirius en andere planeten/sterren wordt uitgelegd? Ik vind het jammer dat ik zoveel vergeten ben en zou zo graag weer wat bijleren over wie ik ben en waar ik vandaan kom, warme groeten

 2. Deze beschrijving van Sirius mensen is behoorlijk aangekomen. Niet dat ik bewust op zoek ben naar mijn oorsprong of lees op de manier van “dit ben ik”. Ook in deze uitleg zitten beschrijvingen uit mijn leven tot nu. Maakt mij dat dan een Sirius sterremens. Iets in mij zegt van wel. Het voelt ook. We zoeken verder. Één ding weet ik zeker “Een van de lessen die veel mensen van Sirius hebben gekozen om in dit leven aan te werken is het belang van loslaten van oude pijn, en van vergeving van zichzelf en anderen om verder te kunnen gaan” is op dit moment heel actueel en in een ver gevorderd stadium.

 3. Wauw, wanneer ik me mediteer staat er altijd een vrouw achter de deur. Omsingeld met puur witte en blauwe gloed. Haar ogen vallen altijd als eerste op, violet blauw en groot. Verder heeft ze een soort tooi op haar hoofd. Ze heeft witte haren. Maar dat kan ook slierten zijn van energie. Ik voel me meest aangetrokken tot de eerste Sirius. Zo ben ik ook. Maar de vraag, ik ben er achtergekomen dat ik een lichtwerker ben. Gaat dat samen met Sirius of is ze simpelweg alleen mijn innerlijke gids?

 4. @ Jade
  Soms is het ook teveel, er zijn al genoeg indrukken en andere vormen van informatie die je op een dag meekrijgt.
  Blijkbaar denken ze (en jij ook) dat je er toe instaat bent, onthou dat. Als je het echter echt niet meer wilt zeg het dan hardop tegen ze/jezelf. Dan houd het op en begint het pas weer als jij daar toestemming voor geeft. Ze houden altijd rekening met je eigen wensen.
  De informatie die je echt nodig hebt (en ik merk ook de mijne) is niet te vinden op het web. Dit is simpelweg zo omdat het niet klaar als een klontje is. De informatie die je wilt, (die je had) ben je verloren en niet voor niets. Dat wat je terug kan krijgen gebeurt met hun en je eigen medeweten en dat wat verborgen blijft zal zijn redenen kennen.
  Ik wil ook graag alles weten wat ik ben kwijtgeraakt maar ik weet gewoon dat mijn hersenen nu anders werken, we zijn jammer genoeg slechts fragmenten van onszelf en zijn daardoor beperkt.

  Wat jou volk is? Het volk waar je begon of waar je het meeste mee voelt? Want bij je eigen reïncarnatie houdt je niet altijd rekening met voorkeur voor volk, anders was je veel te beperkt geweest.

  Ah, dat verklaart een hoop. Ik heb jaren last gehad van vermoeidheid en de laatste tijd eigenlijk weer. Toch heb ik ook wel eens energie uitbarstingen van binnen die me weer helder maken. Frustratie hoort jammer genoeg bij het proces, het maakt dat we verder denken. Maar zoals ik al zei, het is niet gemakkelijk maar er zullen redenen zijn. Wellicht is het dat je beter moet zoeken, wellicht dat je anders moet zoeken of denken of wellicht moet je ermee stoppen om later verder te gaan. Alleen omdat de informatie bestaat maakt niet dat jij klaar bent die te bevatten.

  Ik heb ook tijden last gehad van een gebrek aan zin in eigenlijk alles maar dat is gelukkig weer verdwenen. Ik heb er gewoon altijd mee geleefd en gedacht dat het bij me hoorde, dat het een fase was…
  Jammer genoeg ken ik dus geen tips behalve wellicht een overduidelijke: Als je nergens zin in hebt, doe het brood nodige en laat de rest gaan want je bent er niet aan toe (maar verwaarloos jezelf niet).

  Ga ook eens wat anders doen om uit je droomwereldje te komen. Ik bracht dan gewoon meer tijd door met dieren, met name afgezonderd op mijn kamer met mijn kat.
  Ik ben ook altijd gek geweest op het kijken van films omdat ik me dan in iets totaal anders kon inleven en het leven even vergat. Ook muziek is een belangrijk onderdeel in mijn leven, a.d.h.v. verscheidene muziekstijlen kan ik mijn gedachten op elk willekeurig moment ordenen. Ik heb gemerkt dat eigenlijk alleen hip hop en rap mij negatief beïnvloeden, voor de rest is het dus slechts afhankelijk van mijn bui wat werkt.

  We worden allemaal te langzaam wijs, maar daarom is het ook wijsheid. Anders had iedereen het wel gehad/geweten.
  Het is een oneindige zoektocht.
  Heb je wel eens gedacht om de dingen waarover je fantaseert te noteren. Gewoon kleine steekwoorden om je te helpen herinneren wat het ook al weer was. Als je dan aan het einde van een periode de aantekeningen naast elkaar legt leer je wellicht wat het probleem is.
  Jij vraagt om kennis en wijsheid, arcturianen bieden je die s’avonds maar je zal het zelf moeten leren en overdag leren accepteren. Het is geen tekstboek waaruit je leert, het is je ziel, maar alleen omdat je ziel leert ben je niet gelijk klaar. Je zult alles 3 keer moeten leren voordat je het zult weten.

  Graag, stuur me de link dan kijk ik er naar.

 5. @David, Dan zal ik er maar mee moeten gaan leren leven.. helaas. Houd erg van mijn gelijk krijgen, eerlijk gezegd, haha. Ja, vervelend als mensen de juiste kennis niet accepteren. En wat betreft over de kerk: ben ik zwaaaar tegen, volgens mij proberen de katholieken alleen maar om alle mensen dom en onder de duim te houden.. Tegen het protestantisme heb ik juist weer niks hoor 😉

  Ook zo n leuk voorbeeld van die stomme leerstof van mij: de mensheid heeft nog nooit verder dan 12 km. de aardkorst ingeboord terwijl die meer dan 6000 km diep is. Toch zijn ze er zwaar van overtuigd dat ze weten hoe het ervan binnen uitziet. Dus ik gelijk klagen tegen mijn leraar: Dat kunnen ze toch helemaal niet weten??! Hij helemaal verbaasd dat mij dat opviel. ‘Ja, maar ze hebben wel echo s gemaakt enzo,, blablabla…’ Maar mij gelijk geven dat ze dat idd totaal niet weten en dat de aarde weleens hol zou kunnen zijn i.p.v. een kern te hebben, HO maar! Moet die ,naar mijn mening, foute stof gewoon leren -.-

  • @Jade, Ik ook en het doet bijna pijn ze soms hun gang te laten gaan. Maar sommige willen niet leren, kunnen het nog niet. Je kan alleen maar spijt voor ze voelen. Ieder mens probeert de ander dom te houden om zo gelijk te zijn. Het is niet zo zeer de kerk. Natuurlijk heeft de katholieke kerk wat negatieve mensen aangetrokken maar dat is met elk positief concept. Sterker nog hoe mooier het concept des te meer schorem zich er rond schaart. Ik vind alleen dat je het concept niet mag beoordelen op de uitvoerders, ze waren als mens al beperkt genoeg en om ze hiervoor te veroordelen vind ik niet aan mij. Mensen zijn vaak hard voor elkaar, maar voor zichzelf nog harder. Ik denk me dan gewoon in: na hun overlijden zien zij hun leven aan zich voorbij komen en voelen zij wat ze andere hebben aangedaan en het leed wat volgde door hun keuzes. Dit maakt dat ze al voldoende bestraft worden.

   • @David, Eigenlijk heb je wel gelijk. Het idee van de kerk is wel mooi; de 10 geboden en alles. Maar ik vind het zooo frustrerend als mensen elkaar dom houden. Daar kan ik ook niks van leren. Ik zou het liefst gewoon op school uren lang diepe discussies houden over alle onderwerpen i.p.v. zo is het en zo moet je het leren. Gelukkig zijn er ook nog mensen (eigenlijk veelal sterrenmensen) die ik ken die wel willen leren. Ik probeer er idd niet zo veel tijd meer aan te besteden, zo van: Niet? Maar,, oke dan niet… Discussie waar je niks van leert zijn me veels te vermoeiend. Dat heb jij ook toch? (van eerdere gesprekken)

    Over de andere reactie (totemdieren); Ik kan me idd wel vinden in het concept mensen als mengelmoesje. Het menselijk aanpassingsvermogen, zowel geestelijk als fysiek, is zo ongelooflijk groot. Ben dan ook gefascineerd door Feral Children. Vind jij maybe ook wel leuk (:

    En andere reactie (over kinderen);
    Dat lijkt me echt vreselijk! Weten dat je kinderen je zijn afgenomen :O Hoe ben je daar mee omgegaan? En hoeveelste aardse leven is dit van jou eigenlijk? Zover je weet dan 😉

    En als ik naar Eve s ervaring kijk, en naar die van jou en mij dan is 11 denk ik ongeveer de maximale leeftijd waar het doordringen van deze stom wereld naar opschuift?

    Maar wat bedoel je met: Als je niets onderneemt zit je voor eeuwig vast, ?

    Even alles weer in 1 bericht gedaan, antwoord wat gemakkelijker 😉

    • @Jade, dat heb ik zeker. Het moet me wel wat opleveren en vaak is dat niet zo en discussieer je slechts voor de vorm. Dat mijdt ik liever.

     Ik ken ze en ik zie ze als bewijs dat eigenlijk alles aan leerbaar is. Als je niet beter weet is het spreken met dieren gewoon de normaalste zaak.

     Het is iets wat me bij blijft, dat zeker. Ik merk dat ik er enorm veel woede van heb gehad en hierdoor enorm beschermend ben, ik sta altijd klaar als het ware. Klaar om de selecte groep mensen om me heen te moeten verdedigen. Maar het bied ook verklaringen voor de angst die ik wel eens had als ik ‘s nachts naar huis liep. Ik wist dan dat er iemand thuis was als ik de deur zou openen en dat ik dan moest vechten voor mijn leven.
     Het maakte me ook verdrietig, want zo een verlies vergeet je niet.

     Poeh, ik weet dat ik hier eigenlijk al klaar was, maar dat ik terugkwam om anderen te helpen en eigenlijk ook een stukje nederigheid te leren. Niemand is minder alleen omdat hij nog niet op hetzelfde niveau zit. Ik weet dat ik nog van voor de atlantiaanse tijd ben en daarbij houdt het op. In me boek schrijf ik een stuk waarin ik zeg: “Wij zijn nooit de eerste mens geweest, maar wel de eerste die in de buurt kwam van de huidige versie. Verantwoordelijk zijn we, voor de grote stappen die jullie voormensen gemaakt hebben. Verantwoordelijk, juist voor de ontwikkeling tot de hedendaagse mens.”
     De persoon die dan voor mij spreekt voelt voor mij ook als een onderdeel van mij. Het zijn allen woorden die ik ook echt meende toen ik ze schreef dus wellicht is het nog correct ook.

     Dat zou best kunnen, op je 11e verandert er een hele hoop. De wereld komt dan echt naar je toe en mensen kijken hoe je erin functioneert. Als je afwijkt ben je een rare en niet de aandacht waard, voeg je je bij ze dan ben je onderdeel van de massa of wellicht kom je niet eens echt over en wijk je nog af. Dan pas merk je eigenlijk hoe sterk de wereld is veranderd en hoe weinig van je gedachten er mee strookte. Veel komen er hier en gaan gelijk leren, boeken lezen, op het internet. Alles om informatie te verzamelen. Wanneer die toestroom stopt realiseer je je opeens hoe de wereld werkelijk in elkaar steekt en dat doet pijn.

     Je zegt dat je bang bent dat je kinderen hier voor eeuwig vast zitten. Mijn boodschap is slechts, wanneer je je kind leert ervaren en leert groeien kan die nooit vastzitten, want alleen iemand die niet durft te groeien/ervaren blijft altijd waar hij is.

     • @David, Pff, wat heftig! En om dan weer terug te keren naar de plek waar zoiets ergs gebeurde..

      Ik heb nogal wat opgezocht over atlantis en prachtig dat je daar geleefd hebt!

      Ja, mijn kinderen. Het blijft wel lastig hoor! Ben igg blij dat er 1 iemand op aarde is waarvan ik zeker ben dat hij écht voor altijd bij me zal blijven (:

      Sorry trouwens voor de late reactie. Klinkt misschien beetje stom maar heb even de tijd nodig gehad om dit bericht te verwerken zeg maar en daarna kwam er allemaal drukte.

      Ben je trouwens al iets wijzer geworden over je thuisplaneet? :O

      • @Jade, @Jade, Haha ik merkte/ wist al dat je de tijd nodig had. Eigenlijk rekende ik erop.
       Prachtig ja en nee, het was uiteindelijk een logisch falen. Er valt nu in ieder geval veel meer te leren voor iedereen.
       Het is alleen zonde dat er maar weinig bestaat dat werkelijk over de Atlantiaanse tijdperk gaat.
       Ja en nee, ik ben wijzer geworden en een heel stuk gelukkiger bij tijd en wijlen.
       Maar ik heb niets geleerd over de planeet zelf, eerder het gevoel ervaren.
       Wat heb jij zelf allemaal geleerd van de informatie die je gevonden hebt?

      • @David, Ow oke, mooi zo! :$ Probeer het wel, maar er komt in 1 keer zoveel op me af. Ben gewoon uitgeput. Heb overdag toetsweek en snachts komen er de hele tijd arcturianen om me mee te trekken, maar daar heb ik nu echt zooo geen zin in… -.-

       Ja, ik heb er wel wat over gelezen. De atlantianen werden te menselijk en er werd een einde aan gemaakt, toch? Het plan was wel mooi (:

       Pfoe, de informatie die ik heb gevonden. Een hele hoop maar niet hetgene waar ik naar op zoek was.. Wel geleerd inmiddels dat ik dat ook echt niet ga vinden op internet. Hoe mijn thuis nou precies is bijvoorbeeld, en wie/wat mijn echte moeder nou is.

       Ik weet trouwens nou wel wat ‘mijn volk’ in Aardse vorm is ook al is het nog steeds niet bevredigend, het is wel enigzins rustgevend. En daar had ik eigenlijk een vraag over voor jou: Ik ben rustiger omdat ik alle info eigen heb gemaakt die ik maar kon vinden maar kan hetgene wat ik wil weten dus niet achterhalen. Nu resulteert dat dus in een gigantische frustratie en vermoeidheid en ik heb echt nergens zin meer in. Heb jij dit ook gehad? en heb je tips over hoe ik daar enigzins mee om kan gaan?

       Zit namelijk 24/7 in mijn eigen (droom/fantasie)wereldje en word er maar tergend langzaam iets wijzer van. ):

       En ik had aan Isabelle gevraagd of zij zin had om mijn ‘uiterlijk profiel” van Starseeders te zien. Ik ga het zometeen even bij haar Posten, misschien vindt jij het ook wel even leuk om te zien?

 6. @Isabelle, Sorry als ik je beledigd heb! :O Ik had echt werkelijk geen idee hoe oud je was.
  Ow okee, ja ik snap je punt. Is ook wel lastig allemaal. En ik vind het heel erg naar voor je dat je geen goede band hebt met je familie.
  Ja ik wil mijn leven lang al dolgraag kinderen, en dan ook een lekker groot gezin. Maar ik ben dus erg bang dat hun zielen niet van dezelfde plek komt als die van mij waardoor ik ze dus niet ‘mee kan nemen’ terug naar huis maar dat ik ze achterlaat op aarde..

  & @Eve, Meningen verschillen en zoals David al zei, ze veranderen ook. Maar ik denk absoluut niet dat het raar is dat je geen kinderen wilt hoor! Je hebt er toch een goede reden voor? 😉 Ik persoonlijk ben wel zo n typisch aww goetjiegoetjie meisje, ook al probeer ik dat niet x) Maar ik denk niet dat dit heel erg uitmaakt qua sterrenmens zijn. Iedereen, wat dan ook en waar dan ook vandaan is anders 😉

  • @Jade, Ga ervan uit dat je een ziel helpt ontwikkelen en de mogelijkheid geeft hiertoe. Meer dan dat kan je ze niet aanbieden en meer dan dat vragen ze niet. Het idee dat je onderdeel en veroorzaker bent van het groeien van een geest is toch ook meer dan wij mogen vragen?
   Buiten dat kan je iemand die helemaal geen overeenkomstige achtergrond heeft toch veel beter bij je laten leren dan iemand met dezelfde voorkennis. Wellicht komt hij van dezelfde plek als je man of heb je zojuist een band ontwikkeld met een andere wereld. Zo breidt je je familie uit naar een andere groep en ben je enorm “nuttig” geweest voor de jouwe. Ik denk dus niet dat het zo negatief is als dat je het doet laten lijken. Er zullen namelijk altijd kinderen zijn die je niet meeneemt, dat kan niet anders met het aantal levens die je neemt voordat je klaar bent.

   • @David, Aha, dat is ook het enige wat ik wil eigenlijk. En een rots in de branding zijn als ze daar behoefte aan hebben natuurlijk.
    Ik snap je standpunt, maar het lijkt me zo akelig. Het maakt me niet uit als ze naar een andere mooie planeet gaan, maar het lijkt me vreselijk voor ze als ze voor eeuwig vastzitten op aarde. Ik vind aarde na je 11e jaar namelijk zo goed als een gevangenis…
    Maar misschien heb je ook wel gelijk en wordt daardoor Aarde juist een mooiere en betere plek 😉

    De reden dat ik er nu ook zo in mijn maag mee zit, is denk ik omdat ik in mijn afgelopen levens op aarde (ben er vrij zeker van), niet gek veel kinderen heb gehad. Zover ik weet: 1 die een indianen-stamhoofd is, zelfs op de dag van vandaag en 1 geadopteerde die nu ook weer in mijn leven is.

    Ben ik trouwens de enige die dingen over kinderen heeft doorgekregen uit vorige levens??

    • @Jade, Aarde is na je 11e ook een gevangenis dat is het tot nu toe vind ik. Niet iedereen ervaart het alleen zo/of heeft het door.

     Niet echt, ik weet in een vorig leven waarin mijn familie mij ontnomen is dat ik kinderen had en enkele daarvoor ook.

     Alleen iemand die niets onderneemt zit voor eeuwig vast.

     • @David, Ik heb hier nooit kinderen gehad. Het is nu de 2de keer dat ik hier ben en de vorige keer was ik amper de leeftijd die ik nu heb toen ik stierf.

      Ik ervoer de aarde ook echt als een gevangenis al op vroege leeftijd. Zelfs nog veel vroeger dan 11 jaar. Toen ik 4 was begon ik over dit alles te vertellen tegen mijn moeder en dat ik niet van hier was, hier weg wou. Ik zei dat ik mensen niet begreep, waarom ze elkaar zo pijn doen en de aarde en dieren zo behandelen. Ik bleef maar herhalen dat ik hier weg wou dat ik dood wou, dat ik wou dat ik hier nooit geboren was. Gelukkig ging mn moeder er vrij goed met om.

      • @Eve, dat is zeker vroeg. Ik ben hier al wat langer en bij mij begon het wat later maar zeker niet met een verminderde hevigheid. Wellicht dat je hiervoor nog anders gewend was en dat het je daarom zo snel al tegenviel, het voorgaande stond je nog sterk in het geheugen gegrift.

  • @Jade, oh je hebt me niet beledigd hoor! Ik vond zelf ook dat het precies beetje koud overkwam hoe ik het zei, maar dat was helemaal niet zo bedoeld! Dingen uitleggen zoals ik ze eigelijk bedoel is niet echt een van mijn sterkste kanten;D

   • @Isabelle, Ow oke, gelukkig maar! Hahaha, nee dat ken ik xD Sorry trouwens voor de late reactie, ik heb vanaf morgen weer toetsweek..
    & Ik heb een documentje gemaakt over hoe je eruitziet, hoe dat matcht met je oorspronkelijke thuis. Beetje lastig uit te leggen, maar lijkt het je wat? Want op uiterlijk baseren is wel heel erg oppervlakkig aan de ene kant, aan de andere kant is het wel een deel van de herkenning die ik graag wou. Misschien dat het bij jou ook iets zegt van: Ja, dat kan kloppen! (: Laat het me maar weten en dan post ik het hier op 😉

    • @Jade, Oh ja dat wil ik wel weten! want dan ben je er tenminste zeker van of het klopt of dat je toch nog eens verder moet zoeken. & veel succes op je toetsweek!

     • @Isabelle, Dank je wel! Gaat wel redelijk tot nu toe (: & nog 1 dingetje over het uiterlijk, ik heb (nog) niks gevonden over aziatische mensen, dus het is wel redelijk beperkt nog,, maar het schetst tenminste een beeld (:
      *Hier komt het:

      Hoe Starseeders eruit zien in Aardse vorm:

      * Deze info komt van mezelf en hiervandaan:

      Er zijn 12 Planetary Origins maar dit zijn de meest voorkomende 9:

      Andromedans:
      Bruin of (donker)blond haar, groene of bruine ogen. De bruine ogen zullen absoluut niet erg donker zijn maar licht of met een tikje groen erin. Bij jonge kinderen kunnen ze nog wel erg donker zijn maar zullen steeds groeniger/lichter worden. Als je kijkt naar Chris Furrh, River Phoenix, Balthazar Getty, Jeffrey (mijn broer) en mij dan is de lengte ongeveer tussen de 1.70 en 1.82 meter, natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen mogelijk.

      Pleiadians: Blond met blauwe ogen en een typerende neus. In niet Aardse vorm (zijn erg menselijk) zijn ze ongeveer 1.82 tot 1.94 meter lang. Hun oren zitten iets lager.

      Appolonians: Hebben een getinte huid (beetje Mexicaans-achtig), donker haar en donkere ogen. Voorbeelden: George Clooney en Joan Baez, etc.

      Vegans: Voorbeelden: Calista Flockhart, Johnny Depp, Tim Curry. Ze zijn getint maar nog duidelijk lichter dan de Appolonians. Ze hebben bruin haar en bruine ogen. Als je kijkt naar Johnny Depp en Tim Curry dan vallen ze graag op qua make up (de hoedenmaker&rock, roll).

      Orions: Dit is een behoorlijk bonte boel. Ze kunnen negroïde zijn of blank. Ze hebben eigenlijk allemaal donker haar en blauwe of bruine ogen. In de lengte zit denk ik ook niet echt een bepaalde regelmaat.

      Pvilans: Ze kunnen blank zijn, zwart, indiaan, alles eigenlijk. Het enige dat ze gemeen hebben is dat ze in menselijke opinie erg lelijk zijn. Bijvoorbeeld: Stephen Hawking, Art Bell en Spike lee.

      Sirians: Ze zijn blank, kunnen makkelijk bruin worden. Bruin haar en (grijs)blauwe of bruine ogen. In hun niet Aardse vorm kunnen het Elfen, zeemeerminnen, blauwe menswezens of katachtige menswezens zijn.

      Arcturians: Ze hebben hele grote ogen. Niet persé heel groot maar absoluut wel heel sprekend. Eigenlijk zijn de vrouwen degenen met grote ogen. Bijvoorbeeld: Goldie Hawn, Mila Kunis. Ook hebben ze (tikkeltje) groot voorhoofd.

      Maldeckeans: Erg bruine blanken, Mexicaans achtig, of blank. Bruin of rossig haar. Blauwe of bruine ogen.

      +Verder zitten er ook onderlinge verschillen tussen per planeet. Neem bijvoorbeeld Nederland, Friezen zien er flink anders uit dan Limburgers. Dus niks is per definitie zoals het hier staat.

      • @Jade, Grappig ik zei net nog tegen me moeder (ik was bij de kapper geweest): “het is wel een heel stuk korter he, nu lijkt het wel alsof ik een groot voorhoofd heb.”

      • @David, Ahw! Wat grappig! Want je begon al met Arcturus te zitten toch? Denk je dat het (grotendeels) klopt? 🙂 EN, je kunt in principe ook een krusing zijn he? 😉

       Ik zal trouwens later even reageren op je lange bericht, moet het weer even verwerken. Maar dat ken je langzamerhand al wel van me x)

      • @Jade, Ja, ik ben er zo langzamerhand van overtuigd dat dat bij mij hoort. Mijn ogen zijn ook heel sprekend, althans dat vind ik.
       Woede en vrolijkheid stralen ze letterlijk uit.
       Hetgeen wat ik altijd gek vond was: Ze veranderen ook werkelijk iets van kleur. Soms zijn ze blauw en worden ze een diepere blauw maar vaak zit het tussen blauw en grijs in. Als ik boos ben worden ze ook werkelijk donkerder en neigen ze juist sterk naar grijs. Ik vermoed ook dat ik een kruising moet zijn, want ik herken dingen in Sirius maar toch.

       Natuurlijk verwacht ik geen direct antwoord van je, neem de tijd.

      • @David, ik denk dat het heel goed zo zou kunnen zijn dat jij kruising arcturus/sirius bent! 😉 Arcturianen hebben namelijk niet echt vechtlust, en jij hebt het als dat nodig is wel. Arcturianen hebben heel veel wijsheid, en dat heb jij zeker weten ook.

       En wat bijzonder van je ogen, maar wel mooi! Heb gedachteringen, je weet wel, die van kleur veranderen van je gevoelens ook altijd al super intessant gevonden maar die klopten nooit. Maar in jouw geval, ze zeggen toch niet voor niets: ‘The eyes are the window of the soul’? (:

       & Ik ben alweer helemaal opgekikkert door het feit dat mijn uiterlijkheden dingetje waarschijnlijk grotendeels klopt 😀 Heb ik tenminste ook een keertje echt mijn steentje ergens aan bijgedragen.

       & 1 ding dat al wel is blijven hangen van je lange bericht: Ik weet niet zeker wat ik met ‘mijn volk’ bedoel. Of het nou mijn eerste thuisplaneet was, de plek waar ik het gelukkigst was of de plek waar ik de meeste levens heb gehad… Geen idee.

       En over het opschrijven van mijn droomwereldje,, ik houd er inmiddels een soort boek van bij 😉 Het lijkt net of ik een boek schrijf,, een aangepaste variant van mijn favoriete film,, maar het is gewoon mijn fantasiewereld op dit moment. Het heeft me al wel 1 ding aan kennis opgeleverd,, mijn broer in dit leven is ook zeker 1 van mijn broeders van ‘mijn volk’ dan zit ik al op 2 die voor altijd bij me zullen blijven (:

       Bedankt trouwens voor je geduld (: Zelf is dat namelijk niet mijn sterkste kant.

      • @Isabelle, Dank jewel dat je dat zegt! Ik hoop ook dat het helpt (: Het was echt geen probleem hoor, was eigenlijk best wel leuk om te doen ;D Maar denk jij ook dan dat dit wel behoorlijk klopt? Wil natuurlijk geen dingen zeggen die niet kloppen 😉

      • @Jade, bij mij klopt het in ieder geval! en ik zag dat david zei dat dat van een hoger voorhoofd bij hem ook klopte dus ik geloof dat je het goed hebt gedaan! en weet jij al iets meer over je thuisplaneet? want je was ook nog aan het twijfelen tussen een paar he?

      • @Jade, Ah, ik ben echt blij dat je dat zegt! Zo lief van je 😀 Baalde dr namelijk beetje van dat er niet zo gek veel verschil in zat tussen sommigen en heb wel duidelijke kenmerken geprobeerd aan te tonen.

       Ja, ik kom sws van Andromeda. Heb dan ook groene ogen, dan blijft er eigenlijk al gelijk bijna niks meer over, haha. Maar het past ook bij me.

       Het enige dilemma dat ik nog heb is dat ik ervan overtuigd ben dat mijn echte moeder,, blijft lastig,, blauwe ogen heeft. Dus kan dat nog niet helemaal plaatsen maar daar kom ik vast nog wel uit 😉 Weet wel dat ze heel erg lijkt op ene plaatje van Thierry Mugler, hoe stom dit ook klinkt. Bij zijn luchtje Alien is een plaatje van een blonde vrouw en dit ging meteen door mijn hoofd: Zie ik er zo uit? Neee, Das mijn moeder! & Mijn broer komt dus ook van Andromeda ;D al denk ik niet dat hij dat zelf al weet, haha.

      • @Jade, Bedoel je je aardse moeder of je echte moeder daar? die foto van ‘alien’ is prachtig! & fijn dat je broer ook van andromeda komt, lijkt me leuk om een band te hebben met iemand!

      • @Isabelle, Ik bedoel absoluut mijn echte moeder 😉 Mijn Aardse moeder ziet er heel anders uit, haha.

       Ja ik vind het ook echt een prachtige foto! Zag hem staan in een tijdschrift, heb hem er meteen uitgescheurd en hij ligt nu al een half jaar lang als heillig op mijn bureau 🙂

       Ja, is zeker fijn 😀 Ondanks dat hij het zelf nog neit weet. Was eerst ook altijd close met mijn zusje maar nu we onze alle 3 verder ontwikkelen merken mn broer en ik steeds beter hoe verschrikkelijk veel wij wel niet op elkaar lijken.

       & Ik heb net een bericht aan Gordon gestuurd waarin ik vraag om een eigen blog. Wil hier graag iets mee gaan doen namelijk. Natuurlijk, het is hartstikke fijn dat we hier andere sterrenmensen vinden en dingen gemeen mee hebben maar het is nog fijner om precieze herkenning te hebben.
       Ik stel het me beetje voor als op vakantie gaan; als iedereen daar blind is (normaal mens) wordt het lastig om leuke vrienden te maken want jij kunt wel zien en je zult telkens rekening met hun moeten houden en jezelf afremmen.
       Andere sterrenmensen vergelijk ik weer met Engelsen, je kunt het hartstikke leuk met ze hebben! Maar als er iemand is die Nederlands spreekt (van dezelfde planeet komt als jou), dan is dat eigenlijk toch nog weer een stuk fijner? 😉

       Hopelijk zullen er meer elkaar (terug)vinden. Hoop echt dat het door gaat! 😀

       Maar hoe gaat het eigenlijk met jou laatste week? Ben je nog ergens achter gekomen, nog iets meegemaakt?? 🙂

      • @Jade, oh heb je je echte moeder al vaak gezien? en dat is goed dat je een blog hebt aangevraagd! er zullen zoveel mensen zijn die die extra zekerheid nodig hebben! Je zal er veel mensen mee helpen.

       Vroeger hield ik me veel meer bezig met dit allemaal, ik ontdekte dat ik aura’s kon zien, lichtbollen op mijn foto’s kreeg. Ik zag onze overleden huisbaas wandelen in onze gang,’s nachts voelde ik eens dat ik niet alleen was in mijn kamer, ik vroeg in gedachten of er iemand was en hoorde letterlijk een zware mannenstem ‘ja’ antwoorden. Ik kon ook mijn eige bed laten trillen, volgens mij kwam dit door kinetische energie, dat ik mijn eigen energie gebruikte om het te laten trillen. Soms uit het niks ‘zoom ik in’ met mijn ogen en komt het beeld dichterbij, maar hier word ik heel zwak van. Jammer dat ik het nog niet onder controle heb. Iemand vertelde me ook dat ik genezen kon, iedere keer als ik iemand aanraak zegge ze dat ze het op die plaats heel warm krijgen, misschien dat dat er mee te maken heeft. En er is ooit iemand geweest die mijn gids (Indiaanse vader uit mijn vorig leven) heeft getekend.

       Maar mijn tante (die ook al veel ervaringen heeft gehad) zei dat ik niet meer ‘leefde’. Terwijl andere mensen met hun vrienden of vriendinnen plezier gingen maken zat ik thuis te lezen omdat ik alles wou weten. En toen besefte ik dat ze gelijk had. Daarom heb ik hiervan wat afstand genomen zodat ik gewoon mens kan zijn.
       De laatste tijd vroeg ik me af waar ik vandaan kwam, toen kwam ik ‘perongeluk’ hier terecht, maar ik geloof dat het hun manier was van mijn antwoord bij mij te brengen.

      • @Isabelle, Nee, heb haar eigenlijk nog nooit echt gezien. Wel beetje in mijn dagdromen doorgekregen, was erg mooi. Weet iig zeker dat ik haar ooit weer zal zien 🙂 & bij die ene foto dus wel herkenning van: zo ziet zij er (ongeveer) uit. Maar ben daar nog mee bezig 😉

       Ow, wauw! Dat eerste had ik ook wel maar kinetische energie en genezen kan ik absoluut niet. Dat is echt een mooie eigenschap, misschien kun je er iets mee (gaan) doen? 😀 Vriendin van mij kan dat ook, was op de basisschool. Ik vroeg haar altijd als ik buikpijn had, haha!
       & Als je je ogen inzoomt, heb je dan ook dat je pupillen heel erg groot worden?

       En van je gids: echt prachtig! Tekent diegene vaker zulk soort dingen? Zou mijn gids namelijk ook wel graag willen weten hoe hij/zij eruitziet (:

       Dat snap ik ook wel van je tante eigenlijk. Je bent hier natuurlijk ook om dingen over mensen te leren en om nog een beetje plezier te hebben natuurlijk! Ik doe het eigenlijk altijd zo: als het heerlijk weer is ga ik altijd de hort op en als het prutweer is dan ga ik binnen zitten en hiermee bezig 😉

       Denk idd dat dit hun manier was om het te vertellen! Alleen het antwoord geven is wel heel gemakkelijk, heb je nu niet nog veel meer bijgeleerd? (:

       & Gordon heeft trouwens gereageerd, ik moet nu met hem op de mail gaan overleggen over het blog 😉 Ben benieuwd!

      • @Jade, Ja ik hoop dat ik ooit mensen kan helpen! maar ik kan me zeer moeilijk concentreren dus oefenen zal ook moeilijk zijn! & ik heb geen idee hoe mijn ogen er dan uitzien, ik denk dat andere mensen het niet opvalt als ik ‘inzoom’ maar het is net hetzelfde als je met een camera inzoomt, het beelt komt gewoon dichterbij, maar dan wel niet zo scherp want ik word dan zeer duizelig en ‘licht’ in mijn hoofd.

       Die persoon die gidsen tekent verdiend hier ook haar geld mee, ze neemt ook op wat ze allemaal doorkrijgt op een bandje, door haar was ik dingen te weten gekomen over mijn eerste leven hier.

       En ik hoop echt dat je een blog mag schrijven! want door jou ben k nu echt zeker dat sirius helemaal ‘mij’ is. En er zullen nog veel anderen zijn die die zekerheid vinden als ze het lezen!

      • @Isabelle, Sorry voor de late reactie! Had het druk. 🙁
       Ow oke, ja snap ik. Hoop wel dat het je ooit gaat lukken ;)Das best wel apart. Weet je ook waarom je ogen dan inzoomen? Zoomen ze dan ook echt op iets belangrijks in?
       Oeww, zou ik ook contact met haar kunnen krijgen? Misschien heeft ze er een speciaal e-mail adres voor? 🙂
       Ja, het mag! Ik ben het nu alleen nog aan het uitbreiden en er meer een artikel van aan het maken. & Ik ben echt zoooo blij om dat te horen! 😀
       Ja hoop het natuurlijk wel. Ik heb denk ik nog een paar weken nodig om het helemaal goed te krijgen. Het ironische is wel dat ik zelf nog niet alles over mn eigen afkomst weet ;P haha.

       Ik heb trouwens de laatste tijd een heel erg dringend gevoel dat er iets ergs (/erg groots) gaat gebeuren in deze wereld. Heb jij dat ook?
       En stel ja; wat denk jij dan dat er gaat gebeuren?

       Groetjes! 🙂

  • @Jade, Nee eigelijk zoom ik niet in op iets belangerijks, als ik bv met mensen praat merk ik dat ik opeens inzoom. Ik heb geen idee waarom ik het soms opeens uit mezelf doe en ik het niet onder controle heb.

   Ik heb jammer genoeg geen nummer of email-adres van die vrouw, het was ooit op een paranormale beurs!

   Oh laat me iets weten als je blog klaar is, dan zal ik het zeker lezen! & het is niet erg dat je nog niet zoveel over je eigen afkomst weet, dat komt nog wel. Ik denk dat het nu gewoon jou taak is om jou informatie te delen zodat ook anderen iets kunnen leren en verder kunnen!

   & Ja ik heb ook het gevoel dat er iets gaat gebeuren. Ik voel ergens een soort van angst, precies alsof er iets is waar ik voor moet oppassen. Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar ik probeer zo positief mogelijk te blijven, want toen ik voor het eerst hoorde dat in 2012 de wereld zou vergaan heb ik me heel lang slecht gevoeld, gewoon het idee alleen al. Ik zou zoiets nooit willen meemaken. Maar ik weet wel dat we in 2012 een ‘nieuw begin’ ingaan via een astrologische kalender. Ik hoop allesinds dat wat er ook gebeurd, we allemaal veilig zijn hier!

   • @Isabelle,
    Ow okee, wat apart! Misschien kom je dr ooit nog wel achter?

    Agg, geeft niet. Komt wel goed 😉 Wel leuk dat jij tekening hebt! Heb je hem nog wel bewaard?

    Ja, zal ik zeker doen! Ja graag, haha. Wil namelijk ook een vragenlijst maken voor een eventueel vervolg blog. Ja dat zou kunnen. Het voelt idd ook wel als een taak, voelt op zich wel goed 🙂 Ondanks dat ik er zelf nog niet gek veel wijzer van ben geworden, haha. Ik hoop iig wel dat ik andere mensen ermee help.

    Ja precies! Ze zeggen de hele tijd dat 2012 zo n mooi jaar wordt in artikels enzo maar ik heb echt het gevoel dat er iets ernstigs gaat gebeuren! :O Ik denk dat positief blijven een heel goed advies is. Ik heb nooit gedacht dat de wereld zou vergaan maar het idee dat de mensheid uit zou sterven zou me eigenlijk niks verbazen. Ik wil natuurlijk ook niet dood ofzo, heb nog genoeg te doen hier. Maar als het zover zou zijn: laat maar komen. Maar das natuurlijk wel een heeeel erg rampscenario xD Het zal allemaal wel wat meevallen. Ik durf je te verzekeren dat je niet bang hoeft te zijn voor de dood! 😉
    & Wij zijn hier als vrijwillegers, wij hoeven niet zoiets bruuts mee te maken. Als er iets ergs zou gebeuren dan sterven wij voor die tijd wel vredig 😉
    Het klinkt allemaal niet zo positief maar ik probeer je op mijn manier wel echt gerust te stellen! xD

    Maak je er maar niet te veel zorgen over, we blijven gewoon lekker ons ding doen (:

    & Nog iets over mn blog: Ik ga er een soort van stappenplan van maken. Als je gelijk naar je uiterlijk gaat kijken dan wordt het hartstikke oppervlakkig en leer je niks meer. Ik hoop dat het leuk wordt 😉

   • @Isabelle, Heee! Ik dacht dat je dit misschien wel leuk zou vinden.
    Maar ben er net achter gekomen dat Sirius de laatste planeet was waar ik was voordat ik naar Aarde ging.
    Ondanks dat het niet mijn thuisplaneet is.
    Vond het wel grappig aangezien jij en David wel (deels)
    van Sirius zijn en we toch met zn alleen wel naar elkaar toe trekken ondanks dat ik er geen 1 was.
    Dat was het eigenlijk 🙂 Hahahaha xD

    • @Jade, Ja ik heb de tekening bewaard! zijn naam staat er ook op, maar met verhuizen weet ik niet waar hij ligt op het moment, ik ga er nog eens naar zoeken!

     Over 2012 heb ik ergens gelezen dat de aarde nu een aantal veranderingen moet maken om alles in balans te brengen, waardoor er aarbevingen en tsunami’s kunnen worden veroorzaakt door aarverschuivingen. Ik hoop dat wij allesinds veilig zijn! want ik ben van belgië, en op pukkelpop 2011 was de lucht hier groen, er was een enorme stormregen. En op de beelden zie je hoe tenten en podiums in elkaar gezakt zijn, aantal mensen hebben het niet overleeft. Het is zo’n enge gedachte dat het hier ook kan gebeuren. Ik heb uiteindelijk ook iets van oke als je eenmaal dood bent maakt het toch niets meer uit want daar is het goed. Maar toch een enge gedachte wat er hier allemaal kan gebeuren.

     Oh hoe ben je dat teweten gekomen dat je laatste planeet sirius was? wel fijn! dan heb ik eindelijk iemand gevonden die ongeveer hetzelfde is!

     & ja dat is wel waar dat alleen uiterlijke kenmerken oppervlakkig zijn, misschien kan je de informatie van de engelse sites gebruiken om ook een beetje hun persoonlijkheid te vertellen. Ik ben er allesinds benieuwd naar! je zal het wel goed doen!

     • @Isabelle, Ja doe maar! 🙂

      Aha, maar dat gebeurd eigenlijk ook al heel erg veel laatste tijd. 20 jaar geleden was een enorme vloedgolf alleen nog maar iets uit de bijbel, tegenwoordig zijn er al tig tsunami s geweest. Ik denk dat wij wel veilig zijn! Nederland heeft zulk soort dingen allemaal wel goed geregeld en België volgens mij ook 😉 Was jij ook op pukkelpop dan? :O
      Ja ik had er filmpjes van gezien, was echt erg!

      Snap ik, dat is ook het engste.

      Nou, grappig dat je dat zegt! Want ik was dus bezig met de karaktertrekken en kijken wat ik nou was (waar ik nu nog minder van snap xD) maar toen viel het eigenlijk gewoon een beetje op zijn plaats van sirius, haha.

      Ik was daar een katachtige dus ik kom oorspronkelijk niet van Sirius want de katachtigen waren daar gekomen na een oorlog op hun eigen planeet. Ik doe namelijk heeel graag tijgers en leeuwen na, al mijn leven lang. Ook al onderdruk ik dat natuurlijk zoveel mogelijk (A) & Ik trek ook heel erg katten aan.

      Niet helemaal hetzelfde dus maar we hebben zeker wel dingen gemeen! Ook al kan ik me ook nog herinneren dat ik me op Sirius ook een rare eend in de bijt voelde dus ik denk dat ik oorspronkelijk ook al geen katachtige was maar dat ik daar heen ging als extra soldaat voor het leger.

      Dit noemen ze dan je tweede blauwdruk 😉 Ik ga nog verder zoeken naar de eerste. Maar wat weet jij allemaal nog van Sirius?

      • @Jade, Nee ik was gelukkig niet zelf op pukkelpop, maar familie en vrienden wel, en toen ik op het nieuws hoorde dat er doden waren probeerde ik mensen te sturen maar niemand was te bereiken in ons gebied.
       Maarja alles gebeurd voor een reden.

       Aahja de katachtigen van Lyra dacht ik dat naar sirius kwamen. Ikzelf ben ook altijd gefascineerd geweest door katachtigen, ze zijn echt prachtig!

       Ik weet nog dat ik een hele tijd geleden opeens beelden doorkreeg, en naar mijn gevoel betekende het iets. Maar ik heb geen idee of het beelden van sirius waren of van een andere plaats. In de beelden zag ik grote bruine rotsen en 2 magere lange meisjes met lange haren die sierlijk de rotsen opsprongen. Ik was er één van en zag alles door mijn ‘ogen’. Ik hoop dat ik ooit bevestiging zal krijgen zodat ik zeker weet hoe alles in elkaar zit. Jammer dat we zoveel zijn vergeten toen we naar hier kwamen!

 7. Sorry voor het even tussen walsen maar er is iets dat ik me al lange tijd af vraag en ik zat toevallig vlak voor ik op deze site kwam opnieuw met het onderwerp in mn hoofd en zag jullie post.

  Ik vraag me soms af of andere sterren”mensen” dit hebben. Ik heb in tegenstelling tot veel tekstjes die je leest dat indigo’s en sterrenkinderen enzo zich aangetrokken voelen tot kindjes echt totaaaaaal geen voeling voor kinderen. Ik ben nu 24, dit jaar word ik 25 en ik heb ook helemaal geen gevoel dat ik nu of ooit een kind wil. Ik heb ook nooit zoals vele klasgenootjes vroeger kaartjes van anne geddens ofzo gespaard, of dat gek doen dat veel vrouwen en meisjes doen als ze een kindje zien of iemand met een baby en als ik op bezoek ga bij iemand met baby’s hoopt ik echt zoooo hard dat ze die niet in mijn armen proppen. Mensen gaan er echt altijd van uit dat als je een meisje/vrouw bent dat je wel dol moet zijn op kindjes. Misschien dat iemand dit herkent? Soms vraag ik me af of dat normaal is. Ik heb gewoon een beetje het gevoel dat ik hier niet ben om mij voort te planten om het even plat uit te drukken.

  • @Eve, Niemand wals er tussen, of eigenlijk juist iedereen dus het valt niet op.
   (even vanuit een mannenperspectief)
   Ik heb zelf ook nooit iets met kinderen gehad, sterker nog ik vind baby’s ronduit lelijk en voor mij zijn ze te beperkt. Ik voel er dus vrij weinig voor. Toch denk ik dat ik als ik kinderen heb de beste vader zal (proberen) te zijn voor mijn kind. Sterker nog ik weet het zeker. Ik zal echt van mijn eigen kinderen genieten en genieten van het leren en communiceren terwijl ik dat zeker niet bij andere heb.
   Misschien moet je je indenken dat ieder klein nieuw kind die je ziet een indigo of sterrekind als jij kan zijn. Die gedachte maakt ieder kind voor mij interessant. Ik vraag me dan werkelijk af wanneer ik iemand zie van 0 tot 25: “zou dat er een zijn.”
   Zie een kind dus als een “omhulsel” voor iemand zoals jij. Je zou er misschien zelfs een stukje van je thuis in kunnen herkennen.
   Het kan zeker zijn dat je hier niet bent om voort te planten maar onthou wel er zijn altijd te weinig lichamen, ook daar is een wachtrij en iedereen wilt ervaren en het is bijna niet meer dan redelijk om er aan bij te dragen. Wellicht daarom ook het bijbelse gebod: “gaat heen en vermenigvuldigd u”. Het is niet dat ik je wil dwingen tot de keuze, maar schuif het niet gelijk af. Een mensenwil is sterk maar een gedachte is veranderlijk en je hebt nog even te gaan.

   • @David, Eigenlijk vraag ik me dat ook vaak af hoor. Zeker als ik kindjes zie met van die grote heldere ogen. 1x heb ik ooit eens echt een gevoel gehad bij een kindje dat we van de zelfde plek kwamen. Ik kwam een winkel binnen, aan de kassa stond een vrouw met een kindje in een buggy, dat kind keek plots met een ruk mijn richting uit, keek me recht in de ogen aan en begon te glimlachen. Vond ik toen wel mooi. Maar als ik met kinderen om ga voelt dat gewoon zo raar door hoe mensen met kinderen doen en hoe ik er met om wil gaan. Ik wil gewoon tegen een kind praten alsof ik tegen een volwassen praat en niet met van die oetsjiekoetsjiewoetsie woordjes, snapje. Maar toch ondanks dat alles voel ik er helemaal niets voor er zelf eentje te krijgen. Ook heb ik al sinds ik klein was het gevoel dat ik hier nooit echt heel oud word en in dat opzicht wil ik dat dan ook niet want het is ongetwijfeld erg een ouder op jonge leeftijd te verliezen. Ik heb wel al enkele keren op kindjes van vriendinnen gepast en daar zorg ik dan wel goed voor en draag ik zorg van maar het roept zeker geen gevoel bij me op van dit wil ik ook. Het is ook niet echt een gedachte maar eerder echt een gevoel.

    Ik denk persoonlijk ook niet dat iedereen een gezin moet gaan vormen/maken. Lijkt voor mij ook beetje een opgedrongen beeld dat je pas gelukkig bent als je dat hebt.

    • @Eve, zeker, niet iedereen is gemaakt om een gezin te hebben. Hoewel je gezin natuurlijk eigenlijk een groep mensen rondom je moet zijn die jij als prettig ervaart. Men verwart dit vak voor vrouw en kinderen. Ik begrijp zeker dat je dat zegt. Ik vind kinderen ook te beperkt maar dat verandert niet als ze opgroeien. Dat is een vergissing. Ik spreek veel volwassenen waarbij het licht ook nooit de ogen bereikt heeft. (niet netjes zo te zeggen maarja zo is het). Ik wil ook met andere omgaan op een manier die bij me past en dat hoop ik te creëren a.d.h.v. mijn eigen kinderen ik hoop ze vrijdenkend te maken, dat lijkt mij de vreugde. Ook ik heb altijd gezegd maar 30 jaar oud te worden, de pest is hem alleen dat je niet met zekerheid kan zeggen of het een oudere “ik” is die spreekt of dat het een realisatie is van dit leven. Dat blijft voor mij het moeilijkst, wat is voor nu en wat is van vroeger en wat is mijn fantasie.

     • @David, @Eve, Ik denk eigenlijk precies hetzelfde over kinderen als David. Ik vind dat ouders meer moeten vertrouwen op wat er uit het kind zelf komt en niet meer zoveel moeten opdringen.

      En ja,, die volwassenen daar ken ik er ook genoeg van.. en dan niet te vergeten dat ik nu nog maar 16 ben en ze altijd vinden dat IK ongelijk heb. Vooral op school, de leraren, kunnen nogal pissig worden als je ze probeert de ogen te openen.

      Ik ben ook altijd bang om fantasie en de waarheid door elkaar te halen maar heb altijd al sterk het gevoel gehad dat ik iets van 50 zou worden. Terwijl ik wel uit een familie kom waar mensen erg uit worden. Ik denk dat je wel redelijk op dat gevoel kunt vertrouwen, tenzij het gaat knagen natuurlijk. Als je denkt dat je taak nog niet af is dan blijf je toch nog gewoon? Klinkt simpeler dan het is maar ik denk dat je wel begrijpt wat ik bedoel 😉

      @Eve, je bent nog jong. Kunt nog iemand tegenkomen, van gedachte veranderen, etc. Of je kunt gewoon lekker gelukkig worden zonder kinderen 😉 Het is niet de bedoeling om ook maar iets op te dringen maar veel meer dan onze mening geven kunnen we niet doen natuurlijk. Dit zul je compleet zelf moeten beslissen (:

      • @Jade, haha geniet er nog maar van want het is iets wat je uitstraalt. Ook op 23 geloven ze me niet. Het hoeft niet eens zo te zijn dat je spreekt, blijkbaar ben je net als ik vanbinnen diep overtuigd van je kennis en dat intimideert. Buiten dat moet je nooit de gestelde kennis ondermijnen want tegen de huidige kennis kan niemand op. Vergeet niet het verhaal van de platte wereld en zij die dachten dat die rond was. Pas in 1996 heeft de kerk zijn excuses gemaakt voor het feit dat degene die beweerde dat hij toch rond was werden vervolgd. Het feit dat je gelijk geeft wilt niet zeggen dat het word erkent of zelfs geaccepteerd

 8. Voor alle jongeren op deze site tussen 12 en 25..
  Nou, net op nieuwtijdsjongeren.tk gekeken, geen aanrader wat mij betreft -.- Sorry! Het idee is op zich wel leuk.

 9. @Jade, ja maar eerder de frustraties en woede die ik heb gekend. Mijn leven is er altijd naar (geweest) dat iedereen mij tegenwerkt in mijn pogingen en mijn gedachten & adviezen verwerpt. Het maakte naar verloop van tijd dat ik heel sterk last kreeg van negatieve gedachten.
  Het nadeel hiervan was dat het me in een spiraal bracht die mij persoonlijk heel erg veel schade aanrichtte en natuurlijk ook mijn omgeving. Maar het maakte me wel veilig van ze en sterk. En blijkbaar was de kracht van die negatieve gedachte behoorlijk, want het heeft best wat teweeggebracht in de jaren en ik heb er ook zeker veel van kunnen leren. Ik kreeg gewoon zoiets van: waarom kom ik in godsnaam terug om deze walgelijke wezens te helpen. Hoe durven ze ons als minder te behandelen, mijn gedachten te verwerpen, wij die al vele malen verder zijn…
  Ik was het kind en zij behandelde mij als zodanig terwijl zij in mijn ogen de kinderen waren.
  Het wensen van de dood was ook zeker voor mij geen ongewone gedachte. Ik ben er alleen sterk van overtuigd dat zelfmoord te veel “nare consequenties” meebrengt dus dat is nooit een optie geweest. Toch heeft het me geleerd er niet bang voor te zijn, onverschillig eigenlijk. Destijds hoopte ik er gewoon op en nu niet echt. Bijna 12 jaar lang ben ik een misantroop geweest en delen van mijn boek zijn geschreven in de stijl die ik toen dacht (een van de hoofdpersonen). Het maakt wel dat het personage levendig overkomt maar dat is compleet tegenovergesteld van wie ik eigenlijk ben, het was wie ik moest zijn, tot wie ik werd gedwongen.
  Het is eigenlijk net een driekwart jaar geleden dat ik mocht veranderen. Zoals ik je al eerder zei kreeg ik mijn toekomst te zien en ik moest er een ander persoon voor zijn om daar te komen. Ik ben nu bijna wie ik moet zijn en kijk er met een hoop verwachting naar uit. Wel moet ik zeggen dat ik het moeilijk vind niet te handelen naar mijn voorkennis, want wat nog moet komen is nog niet en dus schrik je het af wanneer je er naar handelt. Begrijp je het idee een beetje?

  Laat het leven beginnen.

  • @David, Ik begrijp het idee zeker (: Heb het eerst alleen wel een paar daagjes moeten verwerken. Erg herkenbaar trouwens, dat de volwassenen juist de kinderen waren.
   Misschien een schrale troost, maar je hebt nu wel een plek gevonden waar mensen erg blij zijn met je gedachtegang! In dit hele aardse leven heb ik van niemand zoveel wijsheid meegekregen als van jou.

   Ik denk niet dat die 12 jaar echt verspilling waren ofzo. Die jaren hebben je wel gemaakt wie je nu bent en pushen je naar wie je wilt zijn. Naar mijn mening altijd een goede drijfveer: een mooiere toekomst voor je zien (:

   1 tip (alhoewel het waarschijnlijk onnodig is) Ga je niet haasten met het maken van je boek. Als je het heden verandert is de toekomst natuurlijk ook anders. Geniet van iedere pagina, iedere zin die je schrijft in verheuging dat het de ogen van vele mensen zal openen.

   • @David, Ik vroeg me net iets af. We hebben het al wel eens kort gehad over totemdieren en waren tot de conclusie gekomen dat waarschijnlijk niet iedereen er 1 heeft. Zou het niet zo kunnen zijn dat je minimaal 1 indianenleven gehad moet hebben voordat je een totemdier/beschermgeest krijgt? Ben benieuwd wat jij hiervan denkt 🙂

    • @Jade, Idianen waren zeker degene die sterk bezig waren met de natuur en de totemdieren. Ik durf zelfs te stellen dat idianen de totemdieren tot leven brachten. Ik denk alleen dat ze het niet compleet zelf verzonnen hebben. Meestal zijn zulke dingen voortvloeisels uit andere concepten. Denk je bijvoorbeeld de stem van je gids in. Voor enkele is deze zijn eigen stem en enkele is het een onbekende. Vaak word voor de eigen stem gekozen als mensen schrikachtig zouden kunnen zijn en alleen dingen vanuit zichzelf aannemen. (het is dus alsof ze de info zelf bedacht hadden).
     Ik denk dat beschermgeesten zich dus kunnen manifesteren als totemdieren. Totemdieren zijn dan dus een onderdeel van de beschermgeesten hier op aarde. Ik denk omdat er echte mensen zijn en wij, de geïnjecteerde dat er zeker een verschil is tussen welke totemdieren bij welke groepen horen en dat er zijn die geen totemdieren kennen (bijv. de echte mensen). Ik denk dat ze als een beveiliging moeten werken, een gevoel van veiligheid moeten geven voor zij die geïnjecteerd zijn. Ook denk ik dat iedereen hier op aarde gelijkenissen heeft met een dier hier op aarde. Een die er nu leeft of een dier hier vroeger leefde. Als je erg goed kijkt zie je namelijk al snel dat er veel mensen qua uiterlijk en gedragingen dierlijk overkomen. Dit is niet voor niets. Mensen zijn eigenlijk slechts een combinatie van vele dieren, zoals wij ook dieren zijn geweest.

     • @David, Eigenlijk niks aan toe te voegen. Precies zoals ik het ook dacht maar dan op niet zo n warhoofd manier. Thanks voor de uitleg 🙂 Ik zal dit nog even moeten verwerken denk ik, duurt altijd even voordat ik mijn levensvisie weer wat aangepast heb. Maar blij dat je het zegt!
      En ja, iedereen is dierlijk 😉 Maar bij mezelf kan ik echt een totemdier kwijt terwijl de meeste mensen gewoon algemene dierlijke trekken hebben. 1 dingetje waar ik maybe anders over denk: ik beschouw mensen en mezelf net zo goed als dieren als tijgers, olifanten, etc. Vind niet dat daar echt verschil in zit alleen omdat wij technologie maken 😉

      • @Jade, ja, de een heeft het duidelijker/sterker zichtbaar dan de ander, maar dat lijkt me duidelijk. Niet iedereen is in gelijke mate bedeeld behalve dan dat ze voldoende hebben/ genoeg voor wat ze moeten doen. Niet iedereen heeft het dus ook nodig zo sterk verbonden te zijn of het zich te realiseren. Zeker, maar ik vind dat mensen zich eerder afscheiden van “dieren” omdat wij nu een enorme mix zijn van de vele duidelijk eigenschappen die zij vertonen en niet door technologie.
       Ik denk dat wij hierdoor ons niet meer als dier weten te gedragen. We zijn een mengelmoesje geworden. Technologie is ook slechts een manier waarop wij communiceren en bereiken wat wij willen bereiken. We gebruiken de natuur voor ons overleven dus dat is dierlijk.

   • @Jade, dat weet ik wel zeker. Goede jaren vormen niemand, het zijn de slechte die ons maken tot wie we zijn. Haha me boek haast zich niet nee, het moet zo zijn als dat ik wil en dus neemt het tijd in beslag.
    Ik schrijf ook slechts wanneer ik doorkrijg dat ik moet beginnen. Dank je wel voor dat enorme compliment. 🙂

    • @David, Ja precies 😉 Hahaha, mooi zo! Nogmaals (voor de 1000ste keer) ik heb heel erg veel zin in je boek, ook al zou het nog 10 jaar duren. (: Ik ben blij dat je het zo tja, uit je Core doet zeg maar. Zal de kwaliteit zeker ten goede doen.

     Haha geen probleem, onthoud hem maar goed want ik meen het uit de grond van mn hart. Je doet zoveel meer goeds dan dat je zelf door hebt!

  • @Carma Coaching, @David, @Isabelle, @Eve, eigenlijk iedereen die het wil weten. Ik heb zojuist telefonisch contact gehad met Monique Leurink en het is een hele aardige, betrouwbare vrouw. Wederom moet ik eerst met mijn moeder overleggen maar als het aan mij ligt ga ik een reading (laten) doen om uit te vogelen wat nou mijn thuis, levensdoel, etc. is.

   Het is echt een aanrader om contact met haar op te nemen!
   Je kunt haar site makkelijk vinden op google en ze neemt gelijk contact met je op als je haar een bericht stuurt.

   Hopelijk ben ik niet de enige die dit uit gaat proberen en ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen! 😉

 10. Ik zou Isabelle graag willen bedanken voor de link in haar laatste reactie. Ik zag in mijn inbox een hele hoop berichten staan van dit forum en merkte dat ik me er voor had opgegeven. Verveeld als ik was dacht ik: laat ik eens kijken wat het is. En eigenlijk verwachtte ik er niet al te veel van, er staat dan ook zo veel rotzooi op het web.

  Nadat ik in eerste instantie dit bericht had gelezen over Sirius dacht ik jeej ik ben er, eindelijk. Wellicht was het mijn hoop eindelijk met de zoektocht klaar te zijn maar ik had niet geheel gelijk. Eerder al was ik aangetrokken tot Arcturus en de Arcturianen, maar zoals ik zei staat er zoveel rotzooi op het web dat het me er vanaf geleid had. Nu las ik de informatie via de link die Issabele gaf en merkte ik dat Arcturus juist net zoveel klopte als Sirius & Pvila. Toch lijkt Arcturus meer van persoonlijkere aard te zijn dan de beide andere. Het heeft me in ieder geval weer bij Arturus teruggebracht en nou twijfel ik of mijn gedachten me niet te veel leidde.
  Kan iemand ook van drie planeten komen?

  • @David, fijn dat die link je heeft kunnen helpen! En ja je hebt gelijk, het internet valt niet altijd te vertrouwen. Ik had de hoop ook eerst opgegeven toen ik niks vond over sirius.
   Ik ben er zeker van dat je als ziel op verschillende plaatsen hebt kunnen leven, er zijn vele die eerst naar de plejaden zijn gegaan als voorbereiding om naar de aarde te komen dus naar andere plaatsen zal ook kunnen!

   • @Isabelle, ja ik merk dat ik met de drie verbonden ben en geen enkel van de andere. Het verbaasde me dat het er juist drie waren en ik daar vrijwel niets van terug zie op het net.

    • @David, Leuk dat je uiteindelijk toch weer bij Arcturus bent uitgekomen! Je deed me daar af en toe wel wat aan denken aangezien mijn ervaring daarmee.. 🙂 En ik ben het met Isabelle eens. Je kunt gerust van meerdere komen! En misschien kom je wel van een nog onbekende, we zullen het vanzelf zien 😉

     • @Jade, Vergeef me als je het reeds een keer verteld hebt maar: Je ervaring ermee?
      Ja ergens vind ik het wel prettig om te weten, het maakt toch dat ik voor bepaalde gevoelens een verklaring kan bedenken.

      • @David, Haha, maakt niet uit hoor!
       Ik heb al 5 jaar chronische oorontsteking (heb vandaag te horen gekregen dat het nooit meer overgaat) Maar daar heb ik dus 1 x een hele zware operatie voor gehad waarbij ook nog verscheidene complicaties optraden. De operatie was nodig omdat ik half doof was geworden en niet meer normaal kon functioneren door de pijn. Ik moest die nacht in het ziekenhuis blijven en voelde me zo rot, ik kon alleen maar denken: Haal me hier weg, ik wil dood, alsjeblieft ik trek dit echt niet meer. Toen ben ik zeg maar ‘opgehaald’, alleen mijn ziel, voor een soort medische check. Volgens mij hebben ze toen mijn vibraties weer op orde gestelt. Ik kan me nog herinneren dat ik erg vrolijk was en me voor het eerst in 3 jaar tijd weer super goed voelde. Ook kan ik me herinneren dat ik ze uit zwaaide terwijl ze bij hun ruimteschip waren en dat ik weer terug naar aarde vloog. Ik was wakker toen ik werd opgehaald en gelijk weer wakker toen ik was teruggekomen. Het was in aardse tijd maar een half uur maar volgens mij ben ik veel langer weggeweest. Heel stom misschien maar de enige gedachte die op dat moment bij me opkwam was: Ow, dat hebben ze snel gedaan. Sinds die tijd gaat het eigenlijk weer goed met me 🙂

       Ik had het nog nooit zo uitgebreid verteld volgens mij hoor 😉

       Maar de dingen die jij me vertelde, leerde ik heel veel van en deed me vaak aan dat moment denken. 🙂

       Ja precies! Dat je niet ‘raar’ bent maar dat er toch een soort van reden voor is zeg maar.

 11. Ja dat is eigelijk wel waar, als je je dagen doorbrengt met zelf beklag ben je ook vrij nutteloos hier.

  Nee eigelijk heb ik geen affectie met paarden nu, vroeger als kind wou ik wel graag paardrijden omdat ik dacht dat die beelden een soort van verlangen waren, maar nu zie ik in dat het niks meer voor mij is.

  &Ja ik weet waarom ze me meenamen, ze waren rovers en mijn ouders hadden mij gewaarschuwd om niet ver weg te gaan. Maar ik ben nu nog altijd een nieuwschierige dus ik begrijp al waarom dat ik niet geluisterd had. En die rovers hebben me toen meegenomen en vermoord op mijn 18de. Misschien wel mijn eige fout langs de ene kant.

  Jij ook een fijn weekend!

  • @Isabelle, Dit vind ik echt heel erg zieig voor je! Heb je dat echt kunnen accepteren? :O

   Hoop dat je een fijn weekend hebt gehad 🙂

   • @Jade, Heel moeilijk! want er is zelfs meer gebeurd als gewoon vermoord en ik kwam dit te weten op een jonge aardse leeftijd dus dan ligt zoiets nogal gevoelig. Maar nu heb ik het ondertussen wel kunnen accepteren, ik ben teruggekomen omdat het toen nog niet mijn tijd was en ik nog dingen moest leren hier. Ondertussen ben ik al sterker geworden. Ik heb andromeda en pvila zien staan op deze site http://www.in5d.com/which-star-system-did-you-originate-from.html#pvila misschien ken je die al. Bij mij klopt sirius helemaal, zelfs het filmpje raakte me. Ik hoop dat ik ooit bevestiging zal krijgen van iemand, dan weet ik het zeker!

    • @Isabelle, Ja ik kende deze info al wel van een andere site maar het is fijn om er een link van te hebben! Dank je wel 🙂 Ik vind het alleen erg lastig, er zijn er eigenlijk 4 die bij me passen… Ik zal ze nog eens heel kritisch moeten bekijken denk ik, haha! Ik vind het heel erg voor je wat je allemaal wel niet hebt moeten slikken over je vorige leven maar knap van je dat je het hebt kunnen accepteren 😉 Ik weet inmiddels denk ik ook al aardig wat er met mij is gebeurd in mijn vorige leven. Nog niet in detail, ik denk idd dat ik dat nog niet goed zou kunnen accepteren. En ben blij dat je een thuis hebt gevonden die volledig bij je past! Weet je ook bij welke ‘humanoids’ je hoort van sirius? Ben daar namelijk ook wel nieuwsgierig naar! 🙂 Misschien kan ik een soort van eigenschappen quiz gaan maken over de thuis planeten maar volgens mij horen er nog meer te zijn dus… Jammer dat er zo weinig te vinden valt! Hopelijk zal iedereen zich in 2012 steeds meer gaan herinneren en komen we er allemaal wel achter. Liefs

     • @Isabelle, Ik heb net weer gekeken en Adromeda klopt maar Orion ook! En Pvila en Apollonia kloppen heel erg grotendeels.. x) Ik zal het mijn moeder binnekort ff laten lezen kijken welke zij vindt dat bij me past 😉 Nogmaals bedankt voor de link! 🙂

      • @Jade, Ik voel al sinds kindsafaan zeer aangetrokken tot elfen, zelfs mijn kamer is net een elfenkamer. En oh laat me weten wat je mama denkt dat het beste bij je past! Ja er zijn er waarscheinelijk nog zoveel waar we niks van weten, ik hoop ook dat we allemaal weer veel herinneringen terugkrijgen over onze thuis! En graag gedaan voor de link, ik hoop dat ik een beetje heb kunnen helpen!

      • @Jade, Oeww, wat leuk! Ik ken elfen van Lord of the rings, zij waren mijn favoriete wezens, veruit! Niet in herkenning maar wel in bewondering voor hun schoonheid en gratie 😉 Zal ik zeker doen, ik ga over paar dagen weer naar haar toe.

       En dit komt misschien beetje uit een onverwachte hoek en ik weet niet of je al kinderen hebt. Maar in geval dat je wel een kinderwens hebt: Ben jij ook wel eens bang dit je geen Nieuwetijdskindje zult krijgen? Is nameijk wel een gedachte dat relatief vaak door mijn hoofd spookt..

       & Ik hoop het ook! En je hebt zeker een aantal mensen geholpen met de link 🙂

      • @Jade, Ik heb nog geen kinderen, ben bijna 19, Een beetje te jong om er al aan te beginnen vind ik. Maar ja ik heb enorm bang dat ik geen band ga hebben met mijn kind later, omdat ik nooit een band heb gevoeld met mijn familie hier. En op dit moment zie ik mezelf nog niet met een kind later maar als ik iemand tegenkom waar ik voor de rest van mijn leven gelukkig mee zal zijn en hij kinderen wil, zal ik het misschien wel overwegen! Maar toch zal ik altijd in mijn hoofd houden dat iedere ziel individueel hier is dus zal ik het nooit als mijn echte kind zien en dat vind ik best wel erg. Het is allesinds iets waar ik heeel goed over na zal moeten denken! &wil jij graag kinderen?

 12. Soms houd ik dat ook wel eens tegen hoor 🙂 maar dan eerder omdat het soms beetje eng voelt allemaal of het niet een geschikt moment is. Soms gebeurt het wel eens dat dat erg spontaan gebeurt gewoon tijdens de dag en dan houd ik het altijd wel tegen, alleen word ik dan vrij misselijk. Later als ik in bed lig vraag ik dan even wat er was, dat het nu wel kan. Tijdsbesef is niet altijd alles voor een niet fysieke wereld he 😀

  Ik heb me lange tijd voor alles afgesloten in mijn puberjaartjes maar rond mijn 21 kwam dat plots allemaal terug en dat ging even goed maar niet lang. Ik heb ook zo een periode gehad dat ik het hier echt zat was, zo erg dat ik het niet eens erg vond mocht er wat gebeuren waardoor ik hier niet meer zou zijn. Maar na een tijd hebben mn gidsen ingegrepen en zeiden ze dat ik niet goed bezig was op deze manier, dat ik hier een taak heb en die taak zo niet kan uitvoeren. Dat ik me direct moest herpakken en moest inzien dat je door zelf medelijden hier eigenlijk vrij nutteloos bent en het zo eigenlijk alleen maar meer in je nadeel gaat spelen. En ze hadden wel gelijk uiteraard, ik zat mn dagen door te brengen in zelf beklag, dagen die achteraf als ik terug kijk beter besteed hadden kunnen zijn.

  Het is inderdaad moeilijk om te aarden, zeker als je herinneringen hebt. Lijkt me wel fijn op dat paard, misschien heb je nu ook wel een affectie met paarden dan? Weet je ook waarom ze je mee namen? Het is zeker wel moeilijk te aanvaarden en het is eigenlijk ook een deel karma die je mee draagt en moet zien op te lossen en dat doe je door dat aanvaarden 🙂

  Nog een fijn weekend toegewenst.
  Groetjes

  • @Eve, Haha, nee idd. S avonds op je best zijn 🙂 Ik vind hte idd beetje eng. Dat over die herinneringen zou heel goed zijn dat je dan idd terug wil i.p.v. je taak hier afmaken :O Het is wel lastig om alles te aanvaarden.

 13. Ik heb die beelden als kind altijd gezien ook in droom vorm. Elke dacht jaaaaren lang de zelfde droom. Tot ik een jaar of 10 was denk ik. Ik zag steeds de zelfde scenes. Ergens was er een waterval en daar trok ik me graag terug en de 2de gebeurtenis die zich steeds herhaalde was de aanval op het dorp. En door een stomme tekenfilm vielen later de stukjes op zn plaats. Ik was compleet geobsedeerd door de tekenfilm pockahontas. Later bleek waarom…het was namelijk die stam waar ik geleefd had en herkende een stuk het dorp en klederdracht er in. Ik heb daar wat over zitten opzoeken en alles leek te kloppen, de beelden, die waterval, powhatan betekende namelijk letterlijk “dorp bij de waterval”.

  Ik heb ook nog steeds een enorme fascinatie of eerder diep respect voor “indianen”. Ik zou ooit dolgraag eens een week of 2 in een dorp willen verblijven waar ze nog echt leven als toen.

  Soms kan ik ook plots gaan twijfelen maar dat is het menselijk denken dat dan in de plaats komt, gewoon blijven voelen en je weet wel wat waar is :)je zou eens in mijn hoofd moeten kijken wat een grappige conversaties daar soms plaats vinden als ik merk dat die menselijke kant het over neemt en ik voel dat die niet positief reageert of ik het als beetje stom ervaar. Ik vind het soms moeilijk te aanvaarden dat al kom je van een andere dimensie, eens je fysiek incarneert je die gebreken mee neemt die eigen zijn aan de mens en vooral als je in die “modus” gaat en je het beseft. Soms kan ik me dan precies gaan schamen daar voor terwijl mn gidsen zeggen dat het wel ok is.

  Mijn naam heb ik door gekregen via mn gidsen zelf dus daar twijfel ik niet aan, ook een naam uit de tijd van egypte weet ik maar toen waren er hier enkelen onder ons niet fysiek maar astraal of in een lichtlichaam aanwezig. Het kan dus zijn dat de naam die je hebt of je zielnaam is of een naam die verwijst naar een leven dat belangrijk is voor jou. Soms krijg je eerst de naam en later bevestiging waar het vandaan komt. Mij hebben ze vaak gezegd dat je sommige zaken beetje bij beetje moet te weten komen omdat het soms een shock kan zijn of dat je er nog niet volledig klaar voor bent. En vaak is het zo dat eens je het aanvaard dat je het niet weet, de info op een subtiele manier je richting uit komt 🙂

  Het enige wat ik me herinner van lyra is dat alles er zo sereen was, ik herinner me veel wit, een witte gloed die je op aarde niet vind maar het was niet kil of koud maar echt verwarmend. Ook zie ik nog het moment dat ik besliste hierheen te komen en ik weet dat ik het zelfde terug ga zien hier op aarde als ik terug mag gaan. Ook herinner ik me een soort poel of spiegel. Iets vreemd dat ik nog niet volledig heb weten te plaatsen. Het was blauw maar nam allerlei tinten blauw aan, leek vast en toch vloeibaar tegelijk. Ik kan soms astraal terug keren en op een keer was ik naar dat ding gegaan en toen werd me verteld dat ik het mocht aanraken maar er absoluut niet door mocht gaan.
  De laatste keer dat ik terug ging was een maand geleden en toen heb ik erg veel informatie gekregen over mezelf, mn doel hier, de aarde en mijn terugkeer. sommige zaken waren moeilijk te aanvaarden maar alles loopt altijd zoals het moet lopen he.

  • @Eve, Wat een mooie lange reactie! 🙂 Ik denk dat je wel geijk hebt over het feit dat ik voor sommige dingen nog niet klaar ben. Ik houd het ook altijd onbewust/bewust tegen als ik een uittreding aan voel komen. Ik ben bang dat ik daarna mijn lichaam niet meer in kan. Maar wat fijn dat je vorige maand zo veel te weten bent gekomen! 🙂 Kan me voorstellen dat sommige dingen moeilijk zijn om te aanvaarden maar ik denk dat je heel erg blij mag zijn met het feit dat je het tenminste wel weer weet. ‘Een gewaarschuwd man telt voor 2’ 😉

  • @Eve, Ik kreeg altijd de beelden door dat ik paard reed in een grote wijde met bossen daarom heen, en hoe ik werd meegenomen door mensen. En je hebt gelijk, alles moet met beetjes komen. Want ik ben zeer gevoelig en als ik alles in 1 keer teweten was gekomen zou ik het daar nog moeilijker mee gehad hebben. Nu heb ik het ondertussen al lang aanvaard wat er met me is gebeurd toen en ben er weer sterker uitgekomen. Ik weet nog dat ik als kind weende in mijn bed en bidde tot god omdat ik me zo slecht hier voelde, ik zei dat dit mijn familie niet was en dat ik niet thuis hoorde om deze wereld. Daar heb ik het heel mijn leven nog moeilijk mee gehad, ik weet nog dat ik er paar jaar geleden echt genoeg van had en zo graag weg wou van hier, en op een gegeven moment voelde ik aan dat het goed was, dat ik ook echt weg mocht. Ik voelde me nietmeer geaard, alsof ik al half weg was. En toen heb ik gebeden dat ik toch nog heel graag hier wou blijven. Het heeft denk ik 2 weken geduurd eer dat ik terug vast in mijn eigen schoenen stond en alles weer normaal was. Misschien dat ik daarom nog niet mijn thuis heb mogen zien, omdat de kans dan groot is dat ik weer weg wil. Het enige dat ik weet uit mijn gevoel is dat het daar magisch was in mijn ogen. En je hebt gelijk, eens je het leven aanvaard zoals het is zullen er dingen op je pad komen. &Die spiegel is interessant! ik vraag me af wat er zou gebeuren moest je erdoor gaan. &hm ja alles komt zoals het moet komen, daar valt soms niets meer aan te veranderen.

   • @Isabelle, wat je verteld dat je als kind had ,dat heb ik ook meegemaakt.Ik voelde me hier niet thuis,altijd als een vreemde ,ook mijn familie voelde ik niet echt aan als mijn echte familie.Op een een bepaald moment heb ik echt heb gebeden om me te komen halen.Toen heb ik een glimp mogen opvangen van mijn echte ouders,zo kreeg ik het in mijn hoofd verteld,het waren twee liefdevolle wezens met een blauwe doorzichtige huid volledig in het zilverwit gekleed , het was verblindend mooi , maar ik mocht nog niet terug omdat ik nog een taak hier had op aarde. Later dacht ik dat het een fantasie van mij was tot ik bepaalde dingen begon te lezen en ook dit artikel hier van Sirius las,allemaal heel herkenbaar.De laatste maanden ben ik ook een paar dingen te weten gekomen van vorige levens.Er zijn een aantal beelden die steeds terugkomen,zich steeds herhalend .
    Ik weet dat ik ook een indianenverleden heb, trouwens bij mijn geboorte zei iedereen dat ik er als een indianenkindje eruitzag.De laatst tijd ook per “toeval” een aantal mensen leren kennen met een indianenverleden, die het niet altijd van zichzelf weten, maar het qua uiterlijk en manier van zijn niet kunnen ontkennen.

 14. Bij mij viel alles ook beetje met beetje op zn plaats. Ik weet dat ik ook voor ik naar de aarde kwam even heel kort op de pleiaden ben geweest als soort tussenstap om voor te bereiden. Dit is mijn 2de fysieke leven hier op aarde. De eerste keer was in een natieve indianen stam in amerika, daar ben ik samen met nog 2 zielen van mijn thuis geïncarneerd om aan deze planeet te wennen maar ben toen gedood door de Spanjaarden…

  Mensen hebben erg vaak de neiging met mij in discussie te willen gaan, hoewel het vaak uitdraait op zij die boos worden en mij willen overtuigen van hun gelijk. Heb ik dan ook vaak geen zin in. Het lijkt alsof we iets los maken in mensen denk ik.

  Mijn naam is Sheega kora 🙂 al mn gidsen van mn thuis hebben een ook een naam uit 2 delen.

  • @Eve, Ik ben ook eerst een indiaan geweest in mexico en vermoord op mijn 18de, dat was mijn eerste leven hier, omdat het nog niet mijn tijd was om te gaan ben ik nu teruggekomen voor de 2de keer. Ik herinnerde mij altijd beelden als kind uit mijn vorig leven, maar toen wist k nog niet wat die beelden waren. Pas toen ik wist wat er met me gebeurd was heb ik het daar nog moeilijk mee gehad in dit leven omdat ik het niet wou aanvaarden dat er zoiets gruwelijks met me gebeurd was. &Ja dat ken ik, ik jaag me ook op als mensen mijn mening niet serieus nemen, maar dan heb ik zoiets van oke laat maar ik ga niet mijn energie verspillen aan iets waar ze me nog raarder door gaan aankijken. Op een dag zullen ze wel anders denken. Fijn om je naam te weten! weet je ook hoe het was op lyra?

   • @Isabelle, @Eve, Sorry dat ik me telkens beetje in het gesprek meng :$ Maar,, ik weet niet of ik me echt beelden kan herinneren maar ik droomde als klein meisje er echt dag en nacht van: Heerlijk op een paard galopperen over een grasveld. Liep op de boerderij van mijn oma altijd stiekem op mijn blote voeten buiten en heb een diepgewortelde gruwel voor moord. Altijd grote fascinatie voor indianen gehad en nu nog steeds 🙂 Maar hebben jullie echt herinneringen?? Ik krijg meer dingen door op een manier van dagdromen. Veel verder dan mijn naam kom ik niet en twijfel soms ook wel klein beetje of dat ook wel mijn echte naam is, krijg nergens bevestiging. Hoop heel erg dat jullie me beetje kunnen helpen 🙂

    • @Jade, Ik kreeg die beelden ook via ‘dagdromen’. Als ik overdag iets bezig was zag ik opeens die beelden voor me, ik dacht op het begin dat het een soort van verlangen was om paard te rijden maar toen er eens een medium tegen mij begon te praten over mijn vorig leven wist ik dat deze beelden uit mijn vorig leven waren. Ik had ook beelden van mezelf dat ik op een paard galopeerde door een grote wijde met veel bossen daaromheen en dat ik door mensen werd meegenomen. Ik ben ook nog altijd gefascineerd door de natuur. Dus wees gerust, je kan die beelden vertrouwen!

     • @Isabelle, Ja precies, dat dacht ik ook! Ik heb dan ook vanaf mijn achtste tot mijn veertiende paard gereden maar dat stilde absoluut mijn verlangen niet: beetje rondjes rijden in de bak. Ik wilde vrij galopperen in een weide! Ik herken me echt in wat je zegt maar ik ben in mijn dagdromen nooit gevangen. Ik herinner me wel dat ik zo snel mogelijk het bos in gealoppeerde en achterom keek om dan nog weer sneller te gaan. Misschien ben ik gevlucht en heb ik weten te ontkomen. Misschien kan ik het ook nog niet aan om te weten wat er met me gebeurd is. Heel erg fijn dat je zegt dat ik die beelden kan vertrouwen 🙂 Ik heb nog vaak wel beetje bevestiging nodig. Hoort denk ik ook wel beetje bij mn aardse leeftijd nu. Heb je ook nog enig idee bij weke indianenstam je hoorde? Eve zei iets over de Powhatan. Ik ga nu kijken welke ik nou bij hoorde, heb al wel enig idee maar ben ook nieuwsgierig naar die van jou! 🙂

      • @Jade, Nee ik heb nog geen idee van welke indianenstam ik kom, ik weet alleen dat we in Mexico woonde! & Je zei in een bericht dat je ook al een idee had van waar je echt komt, vanwaar ben je?

      • @Jade, @Isabelle, Ow oke, dan heb je in ieder geval al enig idee, toch? 🙂 Van de indianen hoorde ik bij wat de westerse wereld de Sioux noemt & mijn echte planeet is (denk ik op dit moment): Andromeda. Maar dat is hoe de planeet op aarde genoemd wordt he, dus die naam zegt mij iig niet zoveel maar plaatjes van het sterrenstelsel wel 😉 Ik twijfel alleen een beetje omdat alle sterrenmensen wel dingen met elkaar gemeen hebben, zo had ik ook erg veel raakvlakken met Pvila. Er is over beide ook erg weinig te vinden. Van de beelden die ik door krijg heb ik nog niet genoeg info gekregen. Heb jij al enig idee van welke planeet je oorspronkelijk komt? 🙂

 15. Ow ik heb wat gemist zo te zien. Iemand dat boek al gelezen? Ziet er wel interessant uit. Ik weet wel al waar ik vandaag kom maar veel info is er niet te vinden (zowat geen eigenlijk).

   • @Isabelle, Ik ben van Lyra.

    Mijn moeder steunt me er ook wel in trouwens :), mijn vader heeft het er lang moeilijk met gehad en geen idee hoe hij er nu tegen aan kijkt. Al is hij wat meer open gaan staan voor die zaken. Alleen heeft mijn moeder een enorme schrik dat ik er op een dag niet meer ben. Toen ik klein was heb ik haar dat allemaal eens uitgelegd wie ik ben, waar ik vandaan kom, waarom enzo en toen heb ik haar ook uitgelegd dat als mijn taak er op zit dat ik terug weg ga. Ik weet dat ik hier niet oud ga worden maar zij weet niet hoe lang enzo. Leek me best…

    • @Eve, Ja over lyra heb ik alleen gehoord dat er katachtige leven, maar of dit waar is weet ik niet, dat zal jij misschien wel weten! hm het is soms inderdaad vervelend dat je ouders of anderen jou en je taak hier niet begrijpen, maar dat hoeft ook niet, zolang jij je maar goed voelt hier! want ik daarentegen voel me al heel mijn leven vreemd en anders, en heb enorme heimwee naar een plaats die ik vergeten ben, maar jij hebt al het geluk dat je weet waar je vandaan komt!

     • @Isabelle, Heb ik ook wel, voel me precies een compleet andere soort als ik zo de mensen gade sla. Nooit de zelfde interesses gehad en ik ben vrij serieus aangelegd. Geen prater maar een observeerder. Ik heb ook vaak heimwee maar het is beter geworden door een beetje fun te gaan doen met dat lichaam haha. Er zijn inderdaad fysieke levensvormen in lyra maar ook niet fysieke wezens en ik kom van die 2de “soort” wat het extra moeilijk maakt om dit lichaam te aanvaarden. Ik heb wel een grote aantrekking tot katachtigen en zij tot mij.

      Ik heb ook een lange tijd gezocht van waar ik kwam tot ik op het idee kwam het gewoon aan mn gidsen te vragen en toen kreeg ik het stomme antwoord “waarom ben je niet eerder op dat idee gekomen, je had het ons gewoon hoeven te vragen dan wist je het al lang” ja leuk hoor… Ook mijn naam ben ik dan zo te weten gekomen :)Ik heb veel steun aan hun en er is dagelijks iemand bij me wat ook die heimwee minder maakt omdat ik die energie voel en hun zie.

      • @Eve, Ja ik ben ook een observeerder/dromer en mensen zeggen altijd dat ik een speciaal geval ben omdat ik zo’n andere manier van denken heb. Ik heb het ook al gevraagd aan mijn gidsen waar ik vandaan kom, maar ik denk dat ik nog veel te veel angsten heb om echt contact te krijgen. Maar toch ben ik hier ‘perongeluk’ bij sirius uitgekomen dus misschien hebben ze me zo het antwoord doorgegeven. Maar je weet zoiets nooit zeker totdat je bevestiging krijgt. En oh wat was je naam daar?

      • @Eve, Ik vind het echt heel interessant wat je hier net vertelde! 🙂 Zou je me uit willen leggen hoe het contact met je gidsen gaat? Misschien dat je wat tips hebt? Ik loop namelijk beetje vast in mijn groei momenteel, tamelijk frustrerend.

 16. Hallo iedereen!
  Ik heb zojuist wat linkjes gevolgd en ik ga met mn moeder overleggen x) of ik een reading mag doen door Jo Amidon door simpelweg mijn foto te emailen. Verder wil ik ook graag het boek bestellen,, misschien kan ik alle 12 origins wel kort samenvatten en hierop zetten. Ik dacht, misschien zijn jullie nieuwsgierig hoe mijn ervaring over de reading zal zijn en ik zal het wel laten weten 🙂

  Iemand anders dit al geprobeerd??

  Namasté, Jade

   • @Isabelle, Zal ik zeker doen, ik ga er nu even met mijn moeder naar kijken 😉 (ben namelijk nog maar net 16 -.- en nog niet in staat om zelf zomaar iets te betalen)

    • @Jade, wel fijn dat je ouders je steunen! de mijne vinden veel van dit onzin, het is altijd fijner als je kan praten met iemand over deze dingen!

     • @Isabelle, Ja, ik vind het ook erg fijn! Mijn moeder steunt me wel, mijn vader vind het idd ook onzin. Hij gelooft alleen wat wetenschappeijk is bewezen .. & mijn moeder heeft naar de site gekeken maar ze vertouwde de site niet omdat ze al haar bank gegevens enzo moest geven. Maar ik heb rondgekeken en heb al wel enig idee waar ik vandaan kom 🙂 Maar hetzefde als eve: Er valt bijna niks over te vinden. Beetje lastig. Heb jij al enig idee? 😉

 17. Hoi Jade en Isabelle,

  Een manier is het raadplegen van je innerlijke gids. Een andere manier is het in gedachten of hardop afvragen waar je vandaan komt. Kijk wat je direct of in de dagen erna op je pad komt.
  Mogelijk kan je dit ook onderzoeken met een geschikt medium.

  Groet,

  Rob

  • @robertdaniel, Ik heb laatste tijd gevraagt waar k vandaan kwam en een keer klikte ik perongeluk op een link die hierop uitkwam dus dat zal misschien wel het antwoord geweest zijn, maar toch zou k graag eens contact met mijn gids hebben, hopelijk zal het eens lukken!

  • @robertdaniel, @Isabelle, Ik heb al wel eens geprobeerd om contact te krijgen met mn innerlijke gids, en dat is ook wel gelukt! Maar alleen in tijden dat er heel veel energie om me heen is. Zodra dat weer iets afzakt lukt het me eigenlijk niet meer zo… Ik zou idd ook graag met een sterrenkind medium praten maar ik zou niet weten hoe ik iemand kan vinden. Rob, weet jij misschien iemand? Heel erg bedankt voor het advies in ieder geval 🙂

   Groetjes, Jade

 18. Ik ben 18 jaar en ben er al lang achter gekomen dat ik een sterrenkind ben, maar ik weet nog niet van waar ik kom.
  Sirius is zeer van toepassing op mij maar toch ben ik niet zeker omdat sterrenkinderen veel gelijkenissen hebben met andere plaatsen. Ik vraag me af of ik er nog niet klaar voor ben om in contact te komen met mijn gidsen, zou ik gewoon moeten afwachten of is er een manier om mezelf meer open te stellen?

 19. Berichten van ~Thuis~ zijn altijd een prachtige Herkenning en Erkenning.

  The Star-Borne

  In the Beginning
  There was
  But one Star,
  The Star That We Are.
  Together,
  Merged as One,
  We shimmered and rotated
  In the vast empty Heavens.

  Each spark,
  Each glowing ray,
  Was the manifestation
  Of our combined Essence.

 20. Ik persoonlijk heb altijd een sterke connectie gehad met muziek en natuur. Toen ik las Sirius en een bijna “obssesieve” connectie met muziek dan betekent dat voor mij hetzelfde voor de natuur, wat ik kan verklaren, want dat ik anders was dat wist ik al. Dus deze connectie hebben we niet voor niets denk ik dan. Dus we moeten die connecties gebruiken ja toch?

 21. Gordon, Dank! precies op het juiste moment.
  Iets minder belangrijk vind ik het…of ik echt van sirius kom. Maar wat ik hetallerbelangrijkste vind is dat iemand hier schrijft hoe ik mij altijd voel en waar ik altijd tegenaanloop! Dat is voor mij een bewijs…dat ik niet alleen ben, niet gek!

  Eigenlijk wil ik nog wel meer lezen…dus als je nog meer hebt over sirius, of herkeningsstukken…graag!

  Dank!

  Suzanna

  • @Es, Bij mij is het grotendeels herkenbaar, maar toch is t hem voor mijn gevoel ook niet.
   Heb jij verder misschien enig idee?
   Warme groet

 22. Al vanaf de eerste zin wist ik: dit ben ik, en dat gevoel is tot de laatste zin gebleven. Bizar om zo een beschrijving van mezelf te lezen, maar het doet ook goed. Dank!

 23. Dank je Gordon,

  Ook hier komt het als geroepen. Mijn vriend voldoet volledig aan deze beschrijving. Het helpt me zijn visie even in een ander perspectief te plaatsen. Want hoe moeilijk om een relatie te hebben waarbij een hooggevoelige/heldervoelende en een extreem gesloten persoonlijkheid. Hij is ook heel gevoelig en inderdaad volgens mij ook extreem intelligent op de vlakken die hem interesseren. Maar hij uit niets maar dan ook niets van emoties. Onderdrukt die vaak zo hard, dat hij ze zelf niet erkend en vanaf het punt dat ik er te dicht bij zit slaagt hij er zelf in om zich zo hard af te sluiten dat er niets meer uitkomt. Zo frustrerend, maar vooral omdat hij zichzelf daarmee te kort doet. Ik voel wel veel aan maar kan niet alles weten van wat in hem omgaat. En zoals je zegt als dat niet geuit wordt is het heel moeilijk voor de andere om met deze emoties rekening te houden. Ik noem hem mijn mossel. Omdat hij zijn hartchakra zo hard kan afsluiten dat er niets van energie meer uitkomt. Maar in uitzonderlijke momenten komt hij volledig open en de schoonheid, zuiverheid en kracht die dan voelbaar en zichtbaar wordt is gewoon onbeschrijfelijk mooi!. Dit zijn echt hele mooie zielen!! Maar zo gevoelig, kwetsbaar en complex 😀
  Gelukkig kan ik regelmatig door die bunker doorkijken en weten we heel erg wat we aan elkaar hebben.
  Naar mijn gevoel zijn deze zielen ook veel te mooi en te zuiver om ongehavend door onze opvoedingsprincipes te komen. En hopelijk zullen de kindjes die er nu aankomen voldoende begrepen en ondersteund worden van thuis uit om wel er wel sterk uit te komen.
  Liefs aan allen!

 24. Deze omschrijving klopt helemaal!
  Ik ben de laatste tijd opzoek geweest naar kenmerken
  van Sirius, dit komt dus op het goede moment.

  Danku!

 25. Dankjewel, dit ben ik.
  Ik vroeg me af waar ik vandaan kwam maar ik weigerde er naar te zoeken gewoon omdat ik het wilde weten en niet wilde zoeken. Ik zou nu meer willen weten

   • @Gordon, tja het probleem is dat ik bang ben dat ik de informatie zelf ga creëren met mijn fantasie en dat is niet de bedoeling. Daarom lees ik graag stukken van de hand van andere mensen, dan vergelijk ik mijn beeld er mee.

  • @David, Lange tijd niet gesproken! Maar ik snap het wel, je hebt je thuis gevonden en ik denk dan ook dat bij deze onze paden zich weer zullen scheiden ;)Ik vroeg me alleen af of je het me wilt laten weten zodra je boek af is. Ik denk dat het een heel mooi boek wordt 🙂
   Heel veel succes en geniet ervan dat je nu weet waar je vandaan komt!

   Groetjes, Jade

   • @Jade, dat zal ik zeker doen. Het boek zal heten lichtbrenger: de morgenster van Venus, dat is me eindelijk bekend. Maar ik moet nog zoveel schrijven, dat ik denk dat ik het nooit afkrijg 😮 ik heb besloten dat ik nu op de helft zit en dat er nog min. 500 paginas bij moeten, maar ik wil er nog zoveel over vertellen dus het zullen wel delen worden. En het schrijven gaat niet zo snel atm maar wat ik nu heb staat voor mij als een huis en dat is een geruststelling. Ik hoop je over een half jaar te mogen zeggen dat het af is, maar denk dat het voorbarig is. Ik ben niet meer zo actief geweest op deze site en merk dat ik de behoefte momenteel mis, wellicht als ik weer vragen heb dat dit veranderen zal 😉

 26. Lieve Gordon, dank voor dit bericht. Het is herkenbaar en komt op exact het juiste moment!
  Hartegroet, Antoinette

 27. Deze beschrijving is behoorlijk raak. De auteur lijkt mij wel te beschrijven! Ik ben ervan overtuigd dat zeer velen zich hierin zullen herkennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in