Sluit je aan op het netwerk:
Leestijd: 2 minuten

Een van de dingen die ik niet zag aankomen toen ik Nieuwetijdskind oprichtte was dat ik daardoor ook omringd zou worden door mensen die hun hart en ziel in hun leven en werk laten doorstromen. Mensen met een missie die weten dat systemen van binnenuit veranderd moeten worden. Niet bevochten, maar met liefde omarmd. Het is misschien wel het grootste cadeau dat Nieuwetijdskind me gebracht heeft want ik word constant omringd door liefde. En samen hebben we in 12 jaar een netwerk gevoed en deels gecreëerd. Één van licht, liefde, wijsheid en verbinding. Het is waarom ik hier ben gekomen, dat netwerk op deze prachtige planeet verder voeden en uitbouwen. Zaadjes van liefde planten. Mensen informeren en activeren. Mensen die in zichzelf de sleutels dragen om de hemel op aarde te creëren. Mensen zoals jij.

Het lijkt momenteel wel alsof de hemel op aarde verder weg is dan ooit. Er vindt in hoog tempo en wereldwijd een enorme dehumanisatie plaats. Mensen worden QR codes. Ons-scant-ons. Gecoördineerd en gecentraliseerd op wereldniveau. Automatisering en ontmenselijking. Helemaal emotieloos. Totale vervreemding van onze ware natuur. Op weg naar de digitale cashloze persoon die ´niks bezit en gelukkig is`. Geen rechten meer heeft. Een social credit score zoals in China gebeurt is ineens heel dichtbij. Sociaal wenselijk gedrag wordt nu al door je eigen overheid afgedwongen. Ik weet zeker dat het velen overvalt. Mij wel. Ik vind het hartverscheurend om te zien. Daarom sta ik op om mijn stem te laten horen.

En dit is wat we kunnen doen.

We kunnen ons verbinden, hier en nu, met dat netwerk gecreëerd van licht, liefde en wijsheid. Zodat je uniciteit gevoed blijft in tijden van uniformiteit. Zodat je gedragen wordt als je moe bent, en gehoord wordt als je verdrietig bent. Zodat je kunt opladen en kunt loslaten. Zodat je anderen kan ondersteunen die gebaat zijn bij jouw liefde en licht. Zodat je jezelf kan zijn, zonder oordeel. We kunnen ons organiseren en blijven realiseren dat wij dat netwerk zijn. Die liefde, die wijsheid en dat licht. Die lichtkracht die nodig is om het bewustzijn te doen ontwaken. Die nodig is om de hemel op aarde te brengen. Die lichtkracht die weet dat strijden geen zin heeft, dat alleen licht het donker kan doen herinneren dat het eigenlijk licht is. We kunnen ons blijven verbinden met het netwerk dat zachtjes roept:

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Every woman, every man
Join the caravan of love (Stand up, stand up, stand up)
Everybody take a stand
Join the caravan of love

Liefs,

Gordon

Vorig artikelBevrijd jezelf van onderdrukkende narcistische patronen
Volgend artikelHoe het bijhouden van dankbaarheid gelukkiger maakt volgens de wetenschap
Gordon Volckmer heeft voor hij Nieuwetijdskind Magazine oprichtte in 2009 ruim tien jaar leiding gegeven aan grote teams binnen meerderere multinationals alvorens hij overstapte naar de gehandicaptenzorg. Een burn-out deed hem in 2014 besluiten ondernemer te worden. Dankzij Nieuwetijdskind heeft hij mogen samenwerken met vele honderden ondernemers, zzp, en hun liefdevolle werk een podium mogen geven. Niet alleen redactioneel. Gordon heeft 200+ spirituele events en workshops mogen organiseren met mensen die persoonlijk en actief het verschil willen maken in deze wereld. Hij geeft daarnaast les aan bewuste ondernemers/ZZP zodat ze ook hun eigen unieke zielsmissie kunnen neerzetten vanuit het volledige potentieel dat ze in hun wezen dragen. Gordon helpt in max 90 minuten ondernemers zichzelf in volledigheid te zien en voelen zodat ze in zichzelf vanuit hun eigen fundament van liefde de volgende stap maken

3 REACTIES

  1. Heel mooi en juist verwoord, lief mens!! Ik haal veel inspiratie uit de artikels.
    Van allerharte bedankt voor alle inzet en liefde, Gordon!!
    Harteknuffel ❤️
    Sandy

  2. Wat een fijn bericht, Gordon!3
    Ik ben heel dankbaar voor jou en Nieuwetijdskind in mijn leven, precies om de redenen die jij beschrijft. Dit web van liefde is juist in deze periode misschien wel van levensbelang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in