een boekpresentatie van Janneke Hartveld

Het spel dat LEVEN heet

Wat nou…?

‘… als we hier maar gewoon met een spel bezig zijn? Waarin ieder poppetje gewoon helemaal klopt? Als je niet hoeft te strijden om bij de finish te komen, maar dit gewoon kunt overlaten aan de dobbelstenen?

Als je de koude put nodig hebt, om echte warmte te ervaren? De gevangenis om werkelijke vrijheid te beleven en het kerkhof om ‘t leven in al je aderen te voelen stromen?…Als je pad de weg is.

‘Het spel dat LEVEN heet’

Als mens wordt je voortdurend geconfronteerd met ‘ideaalbeelden’. Het lijkt erop alsof je steeds maar bezig moet zijn met hoe je van jezelf een ‘ander’ persoon kunt maken. Hoe je krachtiger, succesvoller of stralender kunt worden. Slanker, gezonder of slimmer. Hoe je een ‘perfect’ plaatje voor de buitenwereld kunt zijn.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Het spel dat LEVEN heetJe moet vloggen, mooi zijn, studeren, afvallen, een goeie baan vinden, veel geld verdienen, trouwen, en een gezin stichten, zodat jij voor de wereld om je heen een GESLAAGD, GEWAARDEERD en BEGEERLIJK mens bent.

Maar is de belangrijkste toeschouwer van jouw leven hier op aarde niet JIJ-zelf? Gaat het er niet vooral om hoe stralend je wordt voor JOU? Zodat je van daaruit alles al bent waar je ooit van gedroomd hebt, namelijk een FANTASTISCH, COMPLEET en UNIEK mens?

Dit boek geeft je handvatten om de focus van buiten naar binnen te leggen. Op een simpele manier. We zijn vaak geneigd om alles héél serieus te nemen en we strijden onszelf vaak moe om diegene te worden die we zouden willen zijn. Maar is dit werkelijk nodig? Kan het niet veel simpeler? Degene die je zoekt, namelijk dat compleet volmaakte wezen, dat is er al. En om deze te vinden heb je geen boeken, geen opleiding, geen regels, geen strijd en geen cursussen nodig. Alleen maar nieuwsgierigheid. Vertrouwen. Èn overgave…

‘Laat je meeslepen door de verhalen in dit boekje, waarin de persoonlijke overdenkingen en de Zinvol teksten samensmelten tot een verrassende match…’

Inkijkexemplaar

Wil je het boekje bestellen? Dat kan voor €12,95 bij Bol.com :Het spel dat leven heet
Enkele recensies op ‘Het spel dat LEVEN heet’:

‘Ik kon er niet toe komen het boek even weg te leggen, ik heb het in één ruk uitgelezen.’

‘Het leest fijn, vertrouwd, is heel persoonlijk, maar wel zo dat de lezer er zelf iets mee kan doen.’

‘Het lijkt wel mijn hele leven met alle cursussen en alle workshops en alle boeken die ik gedaan/ gelezen heb. In dit kleine boekje komt alles samen. Wonderbaarlijk.’

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in