Relaties op een hoger level brengen

2018 wordt het Chinese Jaar van de Hond, een jaar waarin trouw, vriendschappen, samenwerking en hartsverbindingen volop aanwezig zullen zijn. Je zal merken dat je –ook door de 11/2-(meester)trilling- geleid wordt om je relaties op een hoger level te brengen, en dat relaties waarin dit niet lukt, stilaan meer en meer uit je energieveld zullen verdwijnen. Hogere level-relaties zijn relaties waarbinnen volop respect, liefde, steun, inspiratie gedeeld wordt, waarin je je thuis voelt, en waarbinnen je veilig kan groeien.

Groeiend gevoel van zelfvertrouwen, voldoening en vreugde

Een ander kenmerk van dit jaar is dat je meer kan bereiken dan anders, wanneer je volop jouw kwaliteiten gaat inzetten en gefocust blijft op je doel. Gestaag verder werken en doorzetten zal nodig zijn, maar zal ook meer dan ooit lonen, en zal zich vertalen in een steeds groeiend gevoel van zelfvertrouwen, voldoening en vreugde. Je ontdekt steeds vaker dat je het inderdaad wél kan.

Het leren in balans brengen en loslaten van emoties

De 18 is de kaart van de Maan in de Tarot, en 18/9 legt ook numerologisch de nadruk op het leren in balans brengen en loslaten van emoties, onzekerheden, afhankelijkheden en twijfels. De vrouwelijke energie gaat zich krachtiger manifesteren in de wereld, maar ook in jezelf. De ‘zachte kracht’ treedt steeds meer op het voorplan, en oeroude trauma’s uit het collectief vrouwelijk bewustzijn krijgen heel wat healing. De sleutel naar die healing is jezelf steeds meer laten groeien in onvoorwaardelijke liefde voor jouw echte Zelf, daaruit vloeit ware kracht.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Een spirituele kijk op 2018

Jouw Hemel op Aarde neer zetten

Heb je nog bepaalde angsten die je blokkeren op je weg, dan is 2018 hét jaar om ze door te gaan, en jezelf daardoor te bevrijden en naar een hoger level te tillen. De 11 stuwt ieder individu en heel de maatschappij om uitdagingen door te gaan en daardoor een grote groeisprong te maken. Hoe makkelijk je deze sprong zal maken, hangt af van hoe sterk je het meent met je Zélf, hoe sterk je verlangen is naar meer vreugde, liefde, luchtigheid en makkelijkheid, en hoe sterk je engagement is om jouw Hemel op Aarde neer te zetten. Dit jaar is het meer dan ooit jouw inzet die bepaalt hoe je resultaten zullen zijn.

Is geven en ontvangen in balans?

De 18/9 zal je vaak confronteren met hoe jouw balans is in geven en ontvangen, met de noodzaak om je grenzen af te bakenen. Ook zal de 18/9 je leren ‘nee’ te zeggen wanneer dat gezond voor je is. Deze trilling zal je gevoeligheid vergroten. De 11-trilling kan de algemene onrust maar ook die in jezelf vaak sterk verhogen, dus zoek de voor jou beste manieren om te ontspannen en te ontladen. De rust en de stabiele vastheid van de natuur wachten op je!

Voelen wat jij wil neerzetten in dit leven

De eclipsperioden dit jaar helpen blokkades en versluieringen los te maken, oude lagen en emoties op te schonen, en je bewust te maken van de vernieuwer en voorloper in jezelf. Je zal je gaandeweg sterker en veiliger gaan voelen in wat jij wil neerzetten in dit leven, en je zal ontdekken dat er heel wat meer steun op je weg is dan je eerder dacht. Je zal vaak ook een stevige stimulans krijgen om vooruit te gaan, om als dat nodig is op het voorplan te gaan staan en jouw waarheid te spreken.

De Nieuwe Tijd heeft nood aan woorden van Waarheid, niet van jouw ego, maar de Universele Bron-waarheid die via jouw lichaam, jouw persoonlijkheid en jouw leven spreekt! De eclipsperiodes situeren zich van eind januari tot half februari, en van half juli tot half augustus, maar de uitwerking ervan rimpelt veel verder door.

Powermaanden van dit jaar

  •  – Februari (22/4), april (222/6) en september (11/2) zijn scharniermaanden. Door de onderliggende 11/2-trilling van dit jaar zijn dit maanden waarin de trilling echt hoog kan zijn en er veel onverwachte (of verwachte) uitdagingen kunnen zijn. Door deze door te gaan en te overwinnen, kan je grote groei neerzetten, en ontdekken dat je tot veel meer in staat was dan je dacht te zijn. Gebruik al je tools, kennis, wijsheid, ervaring en energieën om deze groeispurt op een goeie manier te nemen, en er het maximale uit te halen.
  • – Juli en november zijn dan weer afwerkmaanden, waarin veel oude lagen, verbindingen, plaatsen en energie uit je leven en je systeem verdwijnt – vooral als jij dat toestaat.

Onderste uit de kan

2018 wordt een jaar waarin je kan uitgedaagd worden om het onderste uit de kan te halen, om al wat en wie je bent in te zetten, en waarin je stilaan het landschap om je heen zal zien veranderen. De veranderingen gaan snel, er zijn veel onverwachte wendingen, en centeren is dan ook de boodschap.

2020 keerpunt in je incarnatie

Je wordt stilaan in de richting gebracht van waaruit je in 2020 zal vertrekken, en je bouwt stap voor stap aan (de nu nog vage) nieuwe setting voor een belangrijk keerpunt in je incarnatie. Zorg dan ook goed voor je lichaam, want dat zal moeten assimileren aan de gestage hoge trilling, zeker in de powermaanden. Hou van jezelf, sta 100% achter je Zelf, en aarzel niet jouw Zelf-bewustzijn, jouw Licht, je oneindig mededogen, je inspiratie en wijsheid te delen, want als 2018 een naam mag krijgen, dan is het wel ‘Jaar van het Delen’.

Keep the Faith

Fran

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

4 REACTIES

  1. Kan iemand mij vertellen wat 11/2 en 22/4, 222/6, 18/9 betekend? Best handig als dat even vermeld wordt in zo’n artikel. Dat 2018 11 is bij elkaar opgeteld is duidelijk…

  2. Lieve Fran,
    Dank voor je inspiratie. Ik voel me helemaal gezien. In wat ik kom doen. In wat ik mag oppakken in mezelf. Voor mezelf en de wereld. Dank voor je liefdevolle uitreiking naar mij.
    Els

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in