Sprituele ondernemer draag jij je kracht al uit

Lieve spirituele ondernemer, missie ondernemer, coach, therapeut, lichtwerker, ik heb wat vragen voor je. Vragen die juist nu heel belangrijk zijn. Want jij voelt het waarschijnlijk ook. Het is nog steeds een roerige tijd, er gebeurt energetisch zo veel nu. En daarom wil ik je het volgende vragen:

Ben jij beschikbaar voor kracht en voor liefde? Of ben jij beschikbaar voor angst?

Laat jij je meeslepen? Of blijf je dicht bij jezelf?

Ja, er wordt veel van je gevraagd misschien, maar jij die dit leest, ja JIJ, bent een van degenen die het uit mag gaan dragen. Jouw licht, je kracht, je liefde.

Er wordt van ons gevraagd dichtbij onszelf te blijven. Te voelen hoe diep en puur onze kracht is. En dat te laten zien aan de wereld.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Dit is niet de tijd om je nog klein te houden. Dit is niet de tijd je nog te verstoppen. Je mag je laten zien. Je mag anderen laten zien hoe het is om te geloven in al het moois dat er ook is. Om los te breken van de angst en terug te komen bij vertrouwen.

Juist nu.

Deze tijd, deze weken, voel je als sensitief persoon dat er van alles aan de hand is. Dat er van alles gebeurt. Misschien voel je je soms heen en weer geslingerd. Tijdelijk uit balans. Probeer dan eens te voelen of dit van jou is. Of is het collectief? Je hóeft er niet in mee te gaan.

Je hebt een keuze

Je hebt een keuze om je niet meer beschikbaar te stellen voor de angst, voor de boosheid. Je hebt een keuze om binnen te laten wat jou dient. Alleen dat. Zodra je iets anders voelt, erken je het en je laat het gaan. Het is niet van jou. Het hoort niet bij jou. Het hoort niet bij het proces waar wij in zitten. Dat hoeft niet. Het mag ook anders gaan. Zachter, lichter, en tegelijk vol kracht. Want voel eens diep in jezelf: Hoe sterk ben jij als jij écht gaat voelen wat er in je leeft? Hoe groot is het vuur dat in jou brandt? Het is oneindig krachtig. JIJ bent oneindig krachtig. En jouw vuur kun je inzetten, je kunt het gebruiken. Maar dan kun je je niet meer verstoppen. Sta op voor jouw kracht!

Wees beschikbaar

Wees er voor anderen. Wees beschikbaar voor liefde, licht, vertrouwen en kracht. Wees beschikbaar voor wie jou nodig hebben. Er gaan mensen vreselijk onderuit nu. Ze hebben jouw licht nu nodig. Ze willen jou zien. Ken je het beeld in films en boeken van de sterke leider die mensen wegleidt van hun misère? Die leider kun jij zijn. Als je je laat zien. Als je er bent. Een zichtbaar, voelbaar, hoorbaar ZIJN. Dat is wat er nu gevraagd wordt. Geef jij antwoord aan je call?

Hoe zou het zijn als wij collectief, op 21 juni, om 11:11 een mooie boodschap de wereld in zouden sturen? Een boodschap van liefde, van vertrouwen, van hoop? Zullen we onze krachten bundelen en dat doen? Voor wie social media heeft: Als je een mooie post maakt en deze op 21 juni om 11:11 online zet, dan veroorzaken we een golf van positiviteit. Hoe mooi zou dat zijn? Als we de hashtags #spreadsomehope en #nieuwetijdskindmagazine toevoegen, kunnen we ook van elkaar zien wat we posten. Tag ons ook! @Nieuwetijdskindmagazine, wij zullen je aan onze stories etc. toevoegen.

Denk niet te moeilijk, het hoeft niet perfect, voel wat er gedeeld wil worden. Misschien is het een beeld, een citaat, een foto, of een mooie tekst van jou. Het gaat om de intentie, niet om perfectie.

Laten we een golf van liefde en hoop verspreiden. Doe jij mee?

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap