dyslexie

Een spirituele oorzaak van de mens met dyslexie (****):

dyslexieDe mens heeft door zijn incarnatie trauma’s opgelopen. Vooral de mens met ADHD en dyslexie ervaart deze oertrauma’s als een verstoord contact met de Bron. Hierdoor heeft hij moeite om te incarneren in de stof, de materie met zijn dualiteiten. Dyslexie is geen falen, zij hebben een gave meegekregen, ze zijn zeer intuïtief en sensitief. Dyslexie ontstaat doordat ze problemen hebben met de stof. Deze mens wil terug naar de Bron, hij heeft een oerheimwee naar deze staat van zijn. Zijn taak is dit oerheimwee overal te verlevendigen. De Schepper creëerde een lichtleger om de schepping veilig te stellen. De dyslectische mens is hiervoor uitverkoren. Hij heeft de kosmische opdracht de materie op te trekken tot de Geest. Hij wil echter terug naar zijn bestemming, zijn oerstaat. Hierdoor ontstaat het syndroom van dyslexie, er is chaos in zijn hoofd en er zijn leerproblemen. Er zijn problemen met het communiceren in de stof. Dit veroorzaakt verstoring in de hersenfuncties en het zenuwstelsel. Lagen van zijn Geest zijn nog ergens hoog in de sferen achtergebleven, hoog in de aura, hierdoor onstaat een desoriëntatie in de stof. Elke dyslecticus is anders, is in een andere fase van bewustwording, dit is ook afhankelijk van zijn karma en trauma uit vorige levens. Als ze de integratie van de hogere lagen in de stof neerzetten dan overstijgen ze hun dyslexie. Er zijn momenteel veel kinderen en volwassenen met dyslexie, hun taak wordt nu geactiveerd, hun opdracht moet nu vervuld worden.

(****) Samenvatting van een lezing van Sonia Bos over Dyslexie en ADHD door Mien Peeters, Panningen

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

  1. Oplossing van dit probleem is niet weergegeven, doch na jarenlange esoterische training ben ik er voor mijzelf uitgekomen.
    GRONDEN, energetisch indalen in het wortel-aarde-chakra, van waaruit rust-stabiliteit-standvastigheid ontstaat, ook voor ADHD, is de basis voor herstel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in