Home Spiritualiteit Staat jouw lichaam open voor versnelde zelfheling?

Staat jouw lichaam open voor versnelde zelfheling?

Staat jouw lichaam open voor versnelde zelfheling?

‘Een lichaam zonder strijd is open om te ontvangen. Daar mag je wonen zoals jij bent.’

Voel je ook dat er verandering in de lucht zit? Kan je voelen dat er een energie met hoge vibratie aanwezig is op aarde?

Deze energie maakt versnelde heling mogelijk. Het is hulp die beschikbaar is uit hogere dimensies. Wij zijn ook de hogere dimensie. Maar nu mogen we als aards mens mee naar een hoger plan. Een ander bewustzijn met een hoger weten.

Er is veel chaos op aarde. De samenleving is zoekende naar oplossingen voor een stabiele toekomst. Wij zijn de verandering die nodig is. Onze transformatie zal nieuwe antwoorden genereren voor de maatschappij.

Maar sta jij klaar voor het ontvangen van deze energie? Is je lichaam in overgave om de versnelde zelfheling te laten plaatsvinden? Je mag vandaag al op aarde de hogere dimensie leven. Nodig je lichaam uit de fysieke strijd te stoppen en te durven ontvangen.

Fysieke gevecht in jou helen

De poorten naar hogere dimensies gaan steeds verder open. Vandaag, 06-06-2020, heb ik de energie van de 6de dimensie fysiek leren ontvangen. Het was een intense dag. Het voelen en beleven van de energie is niet moeilijk, maar om het echt in mijn fysieke, aardse lichaam te ervaren, leverde een fikse strijd op. Mijn cellen wisten dat ik deze workshop zou ingaan, mijn lichaam was al twee weken in verzet. En dit is waarom zelfheling niet soepel verloopt. Mijn fysieke gestel kiest voor het oude. De oude angsten en patronen. Die ken ik. Het nieuwe, de zelfheling, vrijkomen van het oude en de hogere trilling toelaten, is spannend.Staat jouw lichaam open voor versnelde zelfheling?

Opnieuw mag ik op een dieper niveau de regie over mijn lichaam terugnemen. Hoe doe ik dat? Ik nodig mijn cellen uit om zich naar de liefde in mij te draaien. Deze beweging maakt ze los van de angst en het gevecht. Nu staan ze open om de aardse liefde te ontvangen. De volgende stap is de cellen opnieuw uit te nodigen om te openen voor de nieuwe dimensie. Een enorme rust komt terug in mijn lijf. Nog fijner is het gevoel van diep vertrouwen dat zich in mij nestelt.

De hogere dimensie leven op aarde

Pas als ik de hogere trilling in mijn cellen ontvang, kan de energie zich manifesteren op aarde. Ik ben dus de toegang van de hogere dimensie hier op aarde. En dat ben jij ook. Een grote groep van individuele mensen is nodig om een nieuw bewustzijn uit de hogere dimensie effectief in de samenleving terug te brengen. Pas dan zal er een ‘echt’ samen ontstaan waar wij als mensheid naar verlangen. Daaruit zal een vorm gecreëerd worden voor de problemen die in de 3-dimensionale wereld onoplosbaar lijken.

Lichte vorm van zelfheling

Ben je zelf toe aan volgende transformatiestap? Wil je soepel transformeren? En verlang je naar rust en een dieper vertrouwen? Dan wil ik je eerst uitnodigen te stoppen met het onderzoeken van oude patronen en angsten. Zolang je je blijft richten op wat je doet, blijft je lichaam het oude stuk leven en opent zich niet voor vernieuwing. Je ontneemt jezelf te ontdekken wie je bent.

Je kunt direct ervaren vanuit wie je bent, wat je doet als je angsten tegenkomt. Op weg in het verdiepen van de connectie met jezelf, voel je vanzelf je belemmeringen. De heler in je kan meteen aan de slag. Met je aardse helende kracht kan je de angsten en patronen die je tegenkomt, zuiveren. Dit brengt je een lichte en liefdevolle vorm van directe heling met nauwelijks herbeleving of ’terugval’.

Hoe open ik mijzelf?

Wij kunnen helen als we fysiek op aarde aanwezig zijn. Ons lichaam is ons thuis, het huis van onze ziel. Woon je in iedere cel, dan heb jij regie over je gevoelens en je energie. Hoe kan je jezelf openen en neem je regie?

Hulp

Vraag hulp van de aarde en het universum. Die is er voor je. Voel de intentie dat jij jezelf wilt zijn, je krachten wilt voelen en op aarde wilt zijn. Kies echt: ik wil hier zijn. 

Focus

Richt je met je aandacht naar je onderbuik. Voel daar je liefde, je zachtheid, plezier of warmte. Neem daar de tijd voor. Laat je geholpen worden. Jij mag dit ook. 

Openstaan

Vraag de hulp je kruin te openen. Hou je aandacht bij het gevoel in je onderbuik. Blijf je alleen daarop richten. De energie die via de kruin naar binnen komt, nodig je uit in jouw liefde en je bekkenbodem. Laat jouw liefde en de energie van boven in je samensmelten. 

Aanwezig in je basis

Voel de intentie om in je basis, achterin je buik aan de voorkant van je wervels, aanwezig te zijn. Kies om van daaruit continu naar de liefde in je onderbuik te kijken. 

Omdraaien naar binnen

Nodig je cellen van je lichaam uit naar binnen te kijken. Zie ze als zonnebloemen. Ze kijken niet naar buiten, naar je omgeving, maar naar jou, naar jouw liefde in je onderbuik. Voel je ergens weerstand, ga er niet heen. Maar nodig die cellen opnieuw uit in je liefde, draai ze om naar je basis. 

Helende Levensenergie

Vraag de zonnebloemen in je bekkenbodem bij je eerste chakra ook om te draaien. Naar jouw liefde. Daarmee open je jezelf voor je levenskracht van Moeder Aarde. Dit is jouw voeding, heling en levensvuur. Vraag die energie te mogen ontvangen. Dit brengt je levensenergie in je lijf. 

Samensmelten

Kijk of je je aardse levensenergie en je universele hulp samen kan laten komen in je onderbuik. Ervaar wat je dat brengt. Laat de krachten groeien en laat iedere cel zich opnieuw omdraaien om dit te kunnen ontvangen.

Neem de tijd en kijk of je steeds meer open kan staan voor hogere trillingen. Door te kiezen en de intentie te hebben, gebeurt het al.

Voel je je aanwezigheid of lukt het nog niet heel goed? Zou je hier meer van willen weten? Op 28 juni geef ik een online workshop waarin we het lichaam openen voor zelfheling.

Ben je er bij?

Details vind je hier:https://event.nieuwetijdskind.com/online-workshop-zelfheling-mirjam-den-boer/

 

GEEN REACTIES

Mobiele versie afsluiten