DELEN

Je hebt met de Volle Maan van 13/6, en in aanloop naar de zonnewende van volgende week toe, de kans om je energie opnieuw af te stellen op een hogere frequentie. In dit artikel zal ik de achtergrond meegeven van onze huidige energieverschuiving en ook tips om je energie her af te stellen.

Hoogstwaarschijnlijk voel je deze week al meer intensiteit, ook door de maan. Tenslotte heerst de maan over de natuur, maar ook over je emoties, instincten, intuïtie en onbewuste. De maan is gelinkt aan water, het element dat vaak omschreven wordt als verre van rationeel.

Voel je je deze week meer ‘waterig’ of gewoon sensitiever? De maan kan een sleutel zijn om je gevoelige, sensitieve natuur te begrijpen. Er is een tendens om de impact van de maan te onderschatten, ook al hebben wetenschappers aangetoond dat de maan inderdaad invloed heeft op de groei van planten, de getijden en de menselijke ervaringen. Statistieken tonen aan dat tijdens volle manen intense gebeurtenissen zoals emotionele instortingen, familieruzies en bezoek aan spoedgevallen enorm in aantal stijgen!

Kansen van een Volle MaanSupermaan

Met een Volle Maan hebben we de kans om te putten uit kracht, expansie en intensere gevoelens. Denk eraan: niet alle gevoelens zijn slecht! Wat vind je van wat vreugde of gewone onbezorgdheid? In het algemeen krijgen projecten die in gang worden gezet met de nieuwe maans-cyclus een extra boost energie tijdens de volle maan.

DNA-patronen komen aan het licht

maan-vrouwVolle manen zijn ook gekend voor het belichten van thema’s die voordien aan het zicht onttrokken werden. Dit geldt ook voor DNA-patronen, die uit het zicht liggen in het onderbewustzijn, en je vooruitgang blokkeren. Het kan daarom bij een volle maan ook nuttig zijn om te focussen op healing en het aan het licht brengen van dingen die je voordien niet kon zien.

De volle maan kan een tijd zijn van toegenomen intuïtieve inzichten en een meer tastbare connectie met spirit. Daarom kunnen meditaties en geleide innerlijke reizen heel goed zijn met volle maan. Wacht niet tot de volle maan van 13/6 om al deze weldaden te krijgen. Je kan rustige momenten van reflectie en meditatie de hele week inderdaad gebruiken om af te stemmen op de maankracht, en ze te gebruiken om jouw energie heraf te stellen. Als je bent zoals de meesten, brengen de schommelingen in de huidige energie uitdagingen, en is het moeilijk balans te houden, als je je ideeën en projecten vooruit wil krijgen.

Tijdens onze huidige Mercurius retrograde kan je op sommige dagen helemaal niet vooruit raken, maar blijf je herzien of herkauwen. Laat dit je niet ontmoedigen. Gebruik deze momenten daarentegen om je te verfrissen, te vernieuwen, los te laten en je heraf te stellen voor een nog krachtiger volgende fase.

3 manieren om je energie her af te stellen

Hier zijn drie manieren om je energie deze week heraf te stellen bij volle maan:

  1. sta toe dat er emoties stromen bij jezelf en anderen, zo hou je je frequentie hoog en vermijd je reacties waarvan je later spijt hebt

  2. vraag spirit om dromen en energie-balancering in de droomtijd, om je verfrist en vervuld met nieuwe nuttige inzichten te helpen wakker worden

  3. stel je dagelijks de vraag: ‘Wat moet ik nu het meeste begrijpen, zijn of doen?’

Praktisch gezien ga je zo emotioneel stabiel blijven, je droomtijd voor spirituele groei gebruiken, en nuttige inzichten krijgen om je optimale volgende stappen en noodzakelijke verschuivingen te bepalen.

Al één van deze drie doen kan je enorm helpen. Alle drie doen kan het verschil maken tussen een gewone week en één die sprankelt van positief potentieel. Waarom niet de sprankels kiezen?

Selacia

www.Selacia.com

Vert. Fran Tielemans

1 REACTIE

  1. Mijn dank hiervoor , ik ga dit zeker doen , ik kan het wel gebruiken , zit een beetje vast , vriendelijke groet Carla J.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in