sterrenkinderen die geboren worden in deze wereld

Laat je niet ontmoedigen als deze wereld jou niet herkent.
Je bent een kind van het universum. Een verdwaalde ster. Geboren in een moeilijke tijd. Een tijd die vervuld is van veranderingen. Een tijd die in beweging gebracht MOET worden. Als er niemand is die de beweging aan wil brengen, dan zullen de sterrenkinderen het moeten doen.
Veel sterrenkinderen weten van zichzelf niet dat ze sterrenkinderen zijn. Ze groeien op en voelen zich onbegrepen, verdwaald in chaos en verdriet.

Maar nu de sterrenpoort ontsloten is kunnen de sterrenkinderen gevoed worden door de kracht van het heelal. De adem van de kosmos. Veel sterrenkinderen zijn uitgeput. Ze hebben hun krachten gegeven aan deze wereld en zijn vermoeid. Vermoeid tot op het bot.
Maar de weg naar huis is ontsloten en de reis is bijna ten einde. De prachtige kenmerken die in de aura aanwezig zijn komen tevoorschijn en laten zien dat je werkelijk een sterrenkind bent. Het is een teken van het universum. Een geboorteproces. Innerlijk kun je jezelf niet meer verzetten. Je eenzame proces tussen zielen die je niet willen kennen zoals je werkelijk bent, loopt ten einde. Je bent een juweel in een modderpoel. Een edelsteen in het moeras. Een lichtkiezel op het strand. En je begint op te lichten. Eerst aarzelend, maar dan steeds stralender. Nu het sterrenlicht ontsloten is begin je te groeien. Je kleinheid verdwijnt. Je straling neemt toe. Laat je vinden. Verstop je niet meer in de ondergrondse kelders van het aardebewustzijn. Een stoet van lichtengelen is op zoek naar jou en graaft zich door de verharde lagen heen.sterrenkind gedicht

Men weet dat ergens onder het eelt van jouw tijd, die fonkelende schittering aanwezig is. Je wordt opgediept uit de lagen van de tijd en in de volle zon gelegd. Je wordt verwarmd, gekoesterd en bemind. Jouw schittering mag de omgeving verlichten. Je wordt opnieuw geboren en gevoed door de Moeder van het Leven zelf.

De adem van de tijd blaast je nieuw leven in. De stromen van voorbije momenten hebben je gevormd en geslepen. En je nog mooier gemaakt dan je al was. Door jezelf in de bedding van de tijdsstroming te laten leggen, hebben vele stromen door je heen kunnen spoelen. Zodanig dat de innerlijke kern de schoonheid in de uiterlijke vorm weerspiegelt. Je straalt nu werkelijk naar alle kanten en velen op deze aarde kunnen de puurheid in deze schittering nog niet aan. Daarom probeert men stoflagen over je heen te gooien, zodat je schittering minder opvalt.

Men probeert je te begraven en je te vergeten. Maar jij kunt niet vergeten worden, want je bent en blijft een kind van de zon, van de sterren en de maan. Je bent een kosmisch wezen, dat nooit sterven kan. En in deze tijd wordt je heel voorzichtig uitgegraven. Alle stoflagen worden weggepoetst. Dat wat zijn valse schijn over je heen legt wordt verwijderd uit je omgeving. En jij durft de schoonheid van dat wat tevoorschijn komt nog niet te zien.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

KIJK mens van deze aarde, kind van de sterren, gids van het heelal en durf te zien wie je werkelijk bent. Laat niemand zijn sluiers over je heen draperen om je schijnsel te temperen. Breek dwars door de duisternis heen naar buiten toe en maak je sterk. Je bent nodig in deze tijd en wordt opgeroepen om je sterrenkracht in te zetten voor deze wereld. Een wereld die jou verguisd heeft, beschadigd en begraven. Maar een sterrenkind blijft de liefde van het universum met zich mee dragen, die liefde kan niet begraven nog beschadigd worden. Die kracht breekt los vanuit de kern en stroomt uit. Die beschadigde wereld in, als een helende kracht.

Stromen van verdriet breken uit je los, machteloze pijn, schaamteloze woede, helend licht. Want jouw verdriet, pijn en woede hebben zich nooit vastgezet in anderen. Je hebt dit alles in jezelf opgeslagen en verhinderd uit te stromen. En nu mag het naar buiten. Bevrijd jezelf van deze verborgen poelen en koppel er je liefde aan. Zodat het in andermans pijn, onmacht en verdriet kan overstromen en alsnog kan werken als een helende kracht.sterrenkind gedicht

De sterrenkracht zal zuiverend werken. De sterrenkracht zal je in balans brengen. De sterrenkracht zal je optillen en dragen door je tijd. De sterrenkracht mag eindelijk ontwaken en jouw eigenheid verlichten. Blijf trouw aan jezelf en aan het licht. Blijf trouw aan het Plan van verandering en groei. Ontwaak in je sterrenbewustzijn en neem deel aan de kosmische uitwisseling. Adem sterrenlicht in en uit. Vul je omgeving op met de adem van de nieuwe tijd en wordt krachtiger dan je ooit geweest bent.

Je bent niet alleen.

Geschreven door Tineke van www.centerofthesoul.nl, geplaatst met schriftelijke toestemming van de auteur

lees ook: Sterrenkinderen – De weg terug naar huis

Voor alle sterrenkinderen
Geschreven door Tineke
zondag, 01 november 2009 10:40
Voor alle sterrenkinderen die geboren worden in deze wereld.Laat je niet ontmoedigen als je deze wereld niet herkent.
Laat je niet ontmoedigen als deze wereld jou niet herkent.
Je bent een kind van het universum. Een verdwaalde ster. Geboren in een moeilijke tijd. Een tijd die vervuld is van veranderingen. Een tijd die in beweging gebracht MOET worden. Als er niemand is die de beweging aan wil brengen, dan zullen de sterrenkinderen het moeten doen.
Veel sterrenkinderen weten van zichzelf niet dat ze sterrenkinderen zijn. Ze groeien op en voelen zich onbegrepen, verdwaald in chaos en verdriet. Maar nu de sterrenpoort ontsloten is kunnen de sterrenkinderen gevoed worden door de kracht van het heelal. De adem van de kosmos. Veel sterrenkinderen zijn uitgeput. Ze hebben hun krachten gegeven aan deze wereld en zijn vermoeid. Vermoeid tot op het bot.
Maar de weg naar huis is ontsloten en de reis is bijna ten einde. De prachtige kenmerken die in de aura aanwezig zijn komen tevoorschijn en laten zien dat je werkelijk een sterrenkind bent. Het is een teken van het universum. Een geboorteproces. Innerlijk kun je jezelf niet meer verzetten. Je eenzame proces tussen zielen die je niet willen kennen zoals je werkelijk bent, loopt ten einde. Je bent een juweel in een modderpoel. Een edelsteen in het moeras. Een lichtkiezel op het strand. En je begint op te lichten. Eerst aarzelend, maar dan steeds stralender. Nu het sterrenlicht ontsloten is begin je te groeien. Je kleinheid verdwijnt. Je straling neemt toe. Laat je vinden. Verstop je niet meer in de ondergrondse kelders van het aardebewustzijn. Een stoet van lichtengelen is op zoek naar jou en graaft zich door de verharde lagen heen. Men weet dat ergens onder het eelt van jouw tijd, die fonkelende schittering aanwezig is. Je wordt opgediept uit de lagen van de tijd en in de volle zon gelegd. Je wordt verwarmd, gekoesterd en bemind. Jouw schittering mag de omgeving verlichten. Je wordt opnieuw geboren en gevoed door de Moeder van het Leven zelf. De adem van de tijd blaast je nieuw leven in. De stromen van voorbije momenten hebben je gevormd en geslepen. En je nog mooier gemaakt dan je al was. Door jezelf in de bedding van de tijdsstroming te laten leggen, hebben vele stromen door je heen kunnen spoelen. Zodanig dat de innerlijke kern de schoonheid in de uiterlijke vorm weerspiegelt. Je straalt nu werkelijk naar alle kanten en velen op deze aarde kunnen de puurheid in deze schittering nog niet aan. Daarom probeert men stoflagen over je heen te gooien, zodat je schittering minder opvalt. Men probeert je te begraven en je te vergeten. Maar jij kunt niet vergeten worden, want je bent en blijft een kind van de zon, van de sterren en de maan. Je bent een kosmisch wezen, dat nooit sterven kan. En in deze tijd wordt je heel voorzichtig uitgegraven. Alle stoflagen worden weggepoetst. Dat wat zijn valse schijn over je heen legt wordt verwijderd uit je omgeving. En jij durft de schoonheid van dat wat tevoorschijn komt nog niet te zien. KIJK mens van deze aarde, kind van de sterren, gids van het heelal en durf te zien wie je werkelijk bent. Laat niemand zijn sluiers over je heen draperen om je schijnsel te temperen. Breek dwars door de duisternis heen naar buiten toe en maak je sterk. Je bent nodig in deze tijd en wordt opgeroepen om je sterrenkracht in te zetten voor deze wereld. Een wereld die jou verguisd heeft, beschadigd en begraven. Maar een sterrenkind blijft de liefde van het universum met zich mee dragen, die liefde kan niet begraven nog beschadigd worden. Die kracht breekt los vanuit de kern en stroomt uit. Die beschadigde wereld in, als een helende kracht.
Sromen van verdriet breken uit je los, machteloze pijn, schaamteloze woede, helend licht. Want jouw verdriet, pijn en woede hebben zich nooit vastgezet in anderen. Je hebt dit alles in jezelf opgeslagen en verhinderd uit te stromen. En nu mag het naar buiten. Bevrijd jezelf van deze verborgen poelen en koppel er je liefde aan. Zodat het in andermans pijn, onmacht en verdriet kan overstromen en alsnog kan werken als een helende kracht.
De sterrenkracht zal zuiverend werken. De sterrenkracht zal je in balans brengen. De sterrenkracht zal je optillen en dragen door je tijd. De sterrenkracht mag eindelijk ontwaken en jouw eigenheid verlichten. Blijf trouw aan jezelf en aan het licht. Blijf trouw aan het Plan van verandering en groei. Ontwaak in je sterrenbewustzijn en neem deel aan de kosmische uitwisseling. Adem sterrenlicht in en uit. Vul je omgeving op met de adem van de nieuwe tijd en wordt krachtiger dan je ooit geweest bent.
Je bent niet alleen
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

30 REACTIES

 1. heel mooi. kids of the gods and the stars. Keep on moving dear folks. de kracht zit in je buik en hart en niet in je hoofd 🙂

 2. Hee, een naamgenootje op deze pagina. Eleonora: Ele is Vader Ora is Goud. De gouden vader. Want we zijn niet enkel sterrenkids, maar ook geboren uit de Gouden Vader Zon. De Kracht van de zon helpt Sterrenkids als sterrenzaad om in hun vorm op aarde te kunnen gronden.

  Enkel puur sterren/diamantlicht zouden wij niet kunnen overleven op aarde. groetjes! Eleonora

 3. Citaat uit dit artikel: Stromen van verdriet breken uit je los, machteloze pijn, schaamteloze woede, helend licht. Want jouw verdriet, pijn en woede hebben zich nooit vastgezet in anderen. Je hebt dit alles in jezelf opgeslagen en verhinderd uit te stromen. En nu mag het naar buiten. Bevrijd jezelf van deze verborgen poelen en koppel er je liefde aan. Zodat het in andermans pijn, onmacht en verdriet kan overstromen en alsnog kan werken als een helende kracht.
  eigen reactie:
  Prachtig! Ik heb me enige tijd beziggehouden met Cameron Day die leerde om alle schadelijke projecties naar anderen terug te sturen. Hoe meer ik daar mee bezig was hoe meer ik voelde dat het om een spiritueel arsenaal ging. Het telkens terugleggen van verkeerde interpretaties van anderen over jou en hoe vermoeiend dat was. Toen ik uitsprak dat ik volledige verantwoording nam voor mijn eigen energie, veranderde er iets. Ik omsloot mijn eigen stuk en dat wat niet bij mij hoorde was niet meer aan de orde. Dat scheelde een hele lading! You perceive only your own energy.

  Als Sterrenmensen reflecteren wij veel naar elkaar en het is wel zo dat sommigen het erg sterk bij jou willen leggen. maar dat is een illusie. Als je dat kunt zien, dan zie je dat ze nooit hun eigen verantwoording hebben kunnen afstaan, maar jij dus ook niet aan hen. Velen proberen het gebroken sterrendeel in hen weer aan elkaar te plakken en via deze ‘gewonde identiteit’ een spiegel te maken van aaneengeplakte mozakiestukjes. Dan is het niet zo gek dat je jouw koers in de wereld niet meer kunt varen, omdat al die aangelijnde en aangemeerde scheepjes van anderen dan met jou uit jouw veilige haven mee willen varen en je kunt enkel beginnen met compassie voor jezelf.

  Jouw stervorm weer omhelzen (letterlijk een stervorm in jouw energie zetten of in de muren/vloer/plafond van jouw woning visualiseren) bakent jouw Soevereinde Sterlicht af. En zo ben je dan een Baken van Licht met twee voetjes met wortelteentjes op de aarde hihihi. xx

 4. Wat een prachtige tekst en evenzo prachtige reactie´s:)Ik wens en geef jullie allemaal heel veel liefde en geniet dadelijk van een mooie dag die ik jullie allemaal toewens.Love en peace:)

 5. Ohja ik ben ook al mijn hele leven op zoek naar kindred spirits en verbinding. Wellicht kunnen we er een app groepje van maken? Ik ben 30 btw

  Liefs Eleonora

  Wakeupandlistentoyourheart

 6. Oh my God Dit, precies dit. Wauw die komt binnen, kippenvel all over. Dank voor dit fantastische stuk tekst. Ik ga het zeker nog een keer of 10 lezen

 7. Mooie tekst. Herken me erin. De ellende die ik heb meegemaakt was gewoon te veel. Ik ben het beu. Het onrecht! En ook het niet gezien en gehoord worden. Ik weet wel niet of het allemaal goedkomt, de wereld is zo ziek en de machtige gecorrumpeerden beschermen elkaar. Ik weet ook niet of ik nog wel geloof of vertrouw. Te veel belogen en bedrogen.

 8. Kameleon ja hoor Roos, ook mensen van onze leeftijd kunnen sterrekinderen zijn. Ik herken me er helelaal in. (Ik ben 49) Een eenzaam pad tot nu toe, met veel uitdagingen… ook bij mij komt verdriet en woede naar boven, het mag er allemaal uit…We hebben hier voor gekozen en ik weet 1 ding: alles komt goed.

 9. Jazeker… ! Ik ben net 50 geworden en ben er ook eentje.
  Vind je het fijn om uit te wisselen hierover ? Lieve groetjes

 10. Dank je wel! het haalt heel wat verdriet omhoog! Kunnen mensen van 47 ook sterrenkind zijn? Het doet allemaal zo’n pijn maar dit geeft weer een boost om verder te gaan!

 11. Ik heb met tranen in mijn ogen deze tekst gelezen. Ik ben bezig met een mooi proces. Wat herkenbaar allemaal. Bedankt!!!!

 12. Bedankt voor dit stuk, prachtig…
  Mooi ook die afbeeldingen van Akiane erbij. Zij is een inspiratie voor me als persoon die haar licht al schijnt in deze wereld.
  Ik ga voortaan de liefde aan mijn huilbuien koppelen. 🙂

 13. Ik voel me geraakt! Bedankt! Ik had dit nodig! Heel veel licht & liefde van het sterrenkind genaamd Marieke

 14. @tamara, Ik ben enkele jaren ouder dan jij (27) maar herken wel degelijk jouw behoefte om meer mensen als jezelf te ontmoeten, zodat je je niet alleen voelt. Als je dit op prijs stelt,wil ik wel eens met jou van gedachten wisselen.

  groetjes

 15. @tamara, Ik ben enkel jaren ouder dan jij (27) maar herken wel degelijk jouw behoefte om meer mensen als jezelf te ontmoeten, zodat je je niet alleen voelt. Als je dit op prijs stelt,wil ik wel eens met jou van gedachten wisselen.

  groetjes

 16. heel erg mooi dit stuk, herken me er helemaal in. Ik zou zo graag wat meer mensen van mijn leeftijd ontmoeten die zich hierin herkennen om ons wat minder eenzaam te voelen . (ben byna 23).

 17. Mooie woorden die weer precies aansluiten op wat ik voel. Na jaren ben ik bezig onder de steen uit te komen die op me lag. Ik merk dat er anders gereageerd wordt en steeds meer mag zijn wie ik ben. Zou het dan toch nog allemaal goed komen. Wordt “anders” zijn dan eindelijk iets moois?

  Lieve groet mede sterrenkinders

 18. ik ben een 14 jarige
  en ik heb al een tijdje
  dat ik het ‘aanvoel’ als er iets mis is met mijn gezondheid.

 19. Heel erg bedankt voor deze tekst. Ik ben pas 19 maar weet al vanaf dat ik heel jong was dat ik hoogevoelig ben, en toen ik 16 was heeft iemand me vertelt over nieuwetijdskinderen dat ik de kenmerken heb ,. had er nog nooit van gehoord, maar toen ik het las was ik zo blij dat ik er van moest huilen , ik kreeg eindelijk erkenning en vooral dat ik niet alleen ben. Heel erg bedankt. Heel goed geschreven
  Liefs Renee

 20. Dit is echt een prachtig stukje tekst, echt mooi geschreven en heel erg herkenbaar.

  Groetjes Evelyn