sterrenkind lichtgehalte

Heb je een gevoelig kind? Zijn ze vaak emotioneel of hebben ze een diepe connectie met anderen? Worden ze vaker ziek dan andere kinderen? Veel kinderen die nu geboren worden, in ons energiestelsel, zijn Sterrenkinderen. Deze kinderen zijn onze uitvinders en pioniers, onze revolutionairen. Ze laten ons zien hoe je op een andere manier kunt leven, in een nieuwe wereld. Ze zijn hier gekomen met het doel om de mens te helpen in onze evolutie.

Sterrenkinderen verbinden zich zonder moeite met ieder energiesysteem. Dat zijn mensen, plaatsen, en energie die in onze wereld bestaat, maar die we niet altijd kunnen zien. Deze kinderen hebben namelijk een dieper begrip van het leven dan wat wij kunnen waarnemen. Ze hebben van nature een ‘begrip’ in zich. Ze durven veel meer te vertrouwen op hun intuïtie en instinct, en dat gebruiken ze ook veel liever dan een logica. Terwijl logica juist is wat wij als ouders gewend zijn te gebruiken. Hun intuïtieve eigenschappen zijn ontzettend verfijnd en volledig natuurlijk. Ze vertrouwen op hun ‘begrip’ in plaats van het wetenschappelijke ‘weten’, dat volledig op bewijs leunt.

Sterrenkinderen en hun lichtgehalte (ze houden meer licht vast)

Sterrenkinderen – de evolutie van de mens (1)Het kind van een Sterrenkind is net wat anders dan dat van de meeste mensen. Je zou kunnen zeggen dat ze ‘meer licht vasthouden’ of een hoger lichtgehalte hebben. We bestaan allemaal uit energie, en die energie is hetzelfde als licht. Het lichtgehalte is dus iets als ‘de hoeveelheid licht dat in iets zit’. Echt álles bestaat uit licht, van een losse cel in ons lichaam tot een stoel in je kamer. Bij mensen is onze energie of ons licht altijd in beweging. Het lichtgehalte in ons systeem kan dus verschuiven en veranderen, afhankelijk van wat er speelt in ons leven. Heeft ons systeem een hoger lichtgehalte, dan voelen we ons lichter, meer in balans, en zelfs gezonder. Dat komt doordat deze lichtere of hogere trilling resoneert met gevoelens van blijdschap, dankbaarheid en geluk. Hebben we minder licht in ons systeem, dan geeft dat een compactere structuur. Dat leidt juist tot gevoelens van verdriet, stress, woede of verlies. Over het algemeen hebben sterrenkinderen een hoger lichtgehalte. Dat zit vanaf hun geboorte al in hun DNA verwerkt. Het zijn dan ook kinderen met veel energie, die sterk reageren op emoties en op anderen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Sterrenkinderen die nu geboren worden hebben weinig of zelfs geen karma

Deze kinderen in onze tijd geboren hebben vaak weinig of zelfs geen karma om te verwerken. Niet bepaald zoals de meeste van ons dus, die op deze planeet ons oude karmapatroon proberen te zuiveren. Hun functie in het evolutionaire proces is om ons naar de volgende trede te brengen, om ons hele fysieke systeem te evolueren. Alles in de wereld zit in een evolutionair proces. Het wordt groter en sneller, het verbetert de oude manieren van doen – dus waarom zou de mens anders zijn?

Een ander gevolg van een ‘hoger’ lichtgehalte in je cellen, is dat energie of licht sneller door je structuur kan stromen. Daardoor kun je makkelijker en sneller informatie verwerken en zie je sneller het verband tussen dingen. Deze kinderen kunnen dus veel gestroomlijnder informatie binnenkrijgen. Licht reist door alle ruimte en alle tijd, dus het draagt op ieder moment ontzettend veel informatie in zich. En alles draagt licht in zich mee: in onze cellen wordt licht gedragen door water. Onze cellen bestaan ook voornamelijk uit water en licht. We moeten daarom niet vergeten dat als water vervuild raakt – met giftige stoffen als fluoride, pesticiden, en de conserveermiddelen in ons eten en drinken – dat dit een enorm effect heeft op deze kinderen. Het zorgt voor vreselijke storingen en blokkades in hun systeem, wat leidt tot allerlei lastige gedragspatronen, een mentale, fysieke of emotionele disbalans die onbeheersbaar lijkt.Sterrenkinderen – de evolutie van de mens

Sommige Sterrenkinderen krijgen de diagnose dat ze ergens op het autistisch spectrum zitten, of zelfs schizofreen zijn. Omdat ze de gave hebben om de wereld anders te zien dan de gemiddelde persoon. Omdat ze informatie verwerken met hun hersenen én alle zintuigen, inclusief en ook vooral met de intuïtieve zintuigen. Kinderen die in verbinding staan met meer dan alleen onze dimensie, vinden het vaak moeilijk om die andere werelden ‘uit te zetten’. Maar dat is soms wel nodig om te leren hoe je op onze planeet moet leven, als menselijk kind. Waar je alleen kunt zien wat je ogen zien. Hoe kunnen ze dan nog uitleggen wat ze allemaal weten? Deze kinderen krijgen vaak schizofrenie als diagnose, omdat dokters geen andere verklaring zien voor hun gedrag. Tot ze wat ouder worden, kan het voor deze kinderen dus heel lastig zijn om zich goed aan te passen. We hebben in onze samenleving bepaald hoe je je ‘hoort’ te gedragen en te leven. Voor een Sterrenkind voelt dat nogal beperkend en streng. Deze kinderen zijn juist hier om onze ideeën over ‘controle’ uit te dagen. Over wat controle echt is en hoe we onze concepten moeten bijstellen als we als ras willen groeien.

Ben jij een ouder van zo’n kind? Dan kun je zeker weten wat `klappen´ verwachten, in de vorm van hun belangrijkste lessen en uitdagingen. Je leven wordt overhoopgegooid, alsof het opgeven van controle de enige keuze is om als gezin te overleven. Maar vergeet niet dat structuur en controle twee verschillende dingen zijn. Een kind opvoeden op het autistische spectrum kan een flinke uitdaging zijn. En heel belangrijk, want de veranderingen in de structuur van deze families, ook zeker door de moeite van de ouders, klinken door in de rest van de wereld. We zijn allemaal verbonden en alles resoneert. Zo begint de transformatie. Het is een langzaam proces, maar we komen steeds verder. Vind je het als ouder maar lastig, geef dan zeker niet op. Wees zo lief voor jezelf als je kunt, want je hebt een enorme taak op je bord gekregen.

Sterrenkinderen hebben ook fantastische talenten en gaven. De meesten zijn bij hun eerste poging al hartstikke goed, en hebben het al snel onder de knie. Hun medeleven en begrip voor anderen is ook al behoorlijk ontwikkeld. Ze willen graag mensen helpen die het minder goed hebben. In sommige kinderen zie je ogen die zo diep en wijs zijn, dat je voelt dat ze al veel meer weten dan jij. Deze kinderen, zoals jij en ik, zijn uniek. Dus wat voor gave, talent of uitdaging ze ook willen delen, ze zijn hier maar met één doel: ons helpen in onze evolutie en ons uitdagen om dat te omarmen.

Sterrenkinderen – de evolutie van de mens (1)

 

Als ouder van een fantastisch wezen als een Sterrenkind, kun je je kind op verschillende manieren helpen op hun reis:

Aanmoedigen

Steun je kind alsjeblieft in alle aspecten, in alle gaven die hun persoonlijkheid met zich meebrengt. Hun talent lijkt misschien raar of te gevorderd, maar het beste wat we kunnen doen is hun creativiteit aanmoedigen. Dan kan hun licht vrij stromen.

Natuur

 Je kunt ook met de natuur werken. Ga zo vaak mogelijk met je kind de natuur in. Verbind met de groene bomen, het groene gras, laat ze op blote voeten lopen en zich echt verbinden met de natuur. Zo blijven ze geaard met de planeet, en lopen ze niet met hun hoofd in de wolken, in gedachten verzonken. Het contact van hun voeten op de grond stimuleert ook hun zintuigen, waardoor ze meer plezier ervaren om met hun lichaam op Aarde te zijn.

Veiligheid

Als ze iets nodig hebben om een schooldag te overleven, of om te kunnen spelen, laat ze die spullen dan bij zich dragen. Het kan een steen zijn, een dekentje of misschien een favoriet stuk speelgoed. Alles waardoor ze zich veiliger voelen in hun omgeving. Ze verbinden zich met allerlei dingen, op een heleboel niveaus, dus hun steen of speelgoed hebben ze nodig om in het hier en nu aanwezig te blijven. Dat geldt eigenlijk voor alle kinderen wel: het is belangrijk dat een kind zich veilig voelt en wat controle voelt over hoe ze met hun emoties omgaan. En iets bij je willen hebben is ook helemaal niet erg, ze groeien er vanzelf wel uit, op hun eigen manier.

Water

Water is een van de meest helende middelen die we kunnen opnemen. Maar ook een van de meest schadelijke. Het is zo ontzettend belangrijk dat ons water zo puur mogelijk is! Gelukkig is dat in de Westerse samenleving niet zo’n probleem en hebben we altijd toegang tot schoon kraanwater. Maar als je een waterfilter kunt vinden, voor omgekeerde osmose of extra zuurstof, of als je ergens een speciaal soort gezond water kunt kopen: doe dat, je zult het echt merken.sterrenkind lichtgehalte

Eten

Let op wat voor eten en drinken je kinderen binnenkrijgen. Er zijn heel wat chemische middelen, zoals kunstmatige suikers en kleurstoffen of conserveermiddelen, die behoorlijk vergiftigend werken. Dat kan hun gedrag flink veranderen. Lees dus goed de labels!

Wees open

Sta jezelf toe om altijd open te zijn naar wat je kinderen zeggen of doen. Ze hebben gekozen om deel te zijn van onze wereld, om ons te helpen de oude en verstarde patronen los te laten. Dat is de uitdaging die ze ons geven. Deze kinderen vragen ons om los te laten wat ons niet meer dient en om te vertrouwen op onze eigen intuïtie. Ons laten afgaan op ons instinct en ‘begrip’ is het grootste cadeau dat ze ons kunnen geven.

Naarmate dit soort kinderen ouder worden, kunnen hun gaven langzaam verdwijnen. Dat hangt af van de mate waarin ze in onze wereld zijn geïntegreerd. Zijn ze altijd aangemoedigd en geaccepteerd met een open blik, dan schakelen ze juist naar een hogere versnelling en gaan ze echt hard aan het werk. Deze kinderen hebben ervoor gekozen om hierheen te komen, zoals wij ook allemaal hebben gedaan. Om ons een bepaalde richting op te laten evolueren, zodat we uit de kooi kunnen stappen die we elkaar opleggen. Om onze grenzen te verleggen als een denkend en voelend wezen. Deze kinderen zullen ons allemaal uitdagen, op onze overtuigingen en ideologieën, van leervermogen tot sociale integratie, gender, ziektes, de wetenschap, geneeskunde, psychologie en het spirituele.

Sterrenkinderen zijn er om onze planeet te helpen evolueren. Om ons te helpen om anders te kijken, denken, voelen en te bestaan. Om open te staan voor dingen voorbij wat we denken te weten. Ze zijn hier om ons te laten zien dat liefde écht alles is wat er is, ongeacht wie of wat we van onszelf denken. Hun doel is om de wereld te kantelen en onze planeet voor te bereiden op een toekomst van vrede.

Dat is hun cadeau van liefde.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

  1. water wij hebben hier het meest schijn van schoonwater. zo lang water verkalking geeft, zit er nig de meest giftige stof in. we noemen die stof fluoride. het laat als eerst de pijnappelklier verkalken, en zit ook bij de grootste gedeelte van de kanker industrie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in