Sterrenkinderen - De weg terug naar huis

Veel mensen hebben een onbeschrijfelijk heimwee naar een oord waar ze nog nooit geweest lijken te zijn. Het gevoel niet van hier te zijn, het gevoel dat hun ouders misschien niet echt hun ouders zijn. Die mensen voelen zich vaak eenzaam en onbegrepen. Zijn vaak zo moe dat zelfs de simpelste handeling al vermoeiend is. Vaak stapelen lichamelijke klachten zich op, vooral in de nek, de rug en schouders en vaak zijn ze zomaar verdrietig, Vaak ook lijkt alles dat ze doen te mislukken of tegen te zitten. Ze hebben vaak een gebrek aan eigen liefde, willen de wereld verbeteren, dromen over vreemde oorden, zijn vaak paranormaal begaafd, kunnen zomaar in huilen of in woede uitbarsten, en fantaseren vaak over een niet bestaande wereld of toekomst. Ze hebben slaapproblemen, zijn stress gevoelig, hooggevoelig, soms gedesoriënteerd, hebben vaak last van vals ontwaken of luciditeit, en een onbegrijpelijke heimwee. Als je dit als lezer nu al herkent, zonder het artikel gelezen te hebben, dan behoor je mogelijk tot de groep mensen die in het bezit zijn van een oude ziel. Mensen die als boodschapper op de aarde zijn en die ons langzaam maar zeker moeten voorbereiden op de dingen die komen gaan. Mensen die van verre komen, door ons sterren kinderen of sterrenmensen genoemd. Altijd zoekende in hun aardse leven, naar iets dat ze hier maar niet kunnen vinden. Als u zich nu al herkent, of als je anderen hierin herkent, dan nemen we je nu graag mee op weg terug naar huis.

Sterren kinderen

Vroeg je jezelf als kind soms af of je wel van hier kwam? Zat je soms voor het open raam te staren naar de nachtelijke sterrenhemel en had je soms het gevoel niet van deze aarde te zijn? Dacht je dat je ouders misschien niet jouw echte ouders waren? Dan kan het zijn dat je een sterrenkind bent. Een sterrenkind ben je natuurlijk niet alleen door deze gedachten en gevoelens, er komt meer bij kijken. Om zeker te weten of je een sterrenkind bent zou je jezelf eigenlijk helemaal moeten herkennen in dit artikel.(daar geloof ik zelf helemaal niks van, dat dat moét-Gordon) We weten zeker dat er velen onder jullie zijn die dat ook doen. Dit is misschien wel het moment waarop jij als sterrenkind zult ontwaken of waarin je anderen als sterrenkind herkent.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Dacht je als kind ook dat je met dieren kon praten, en vonden anderen je soms een beetje vreemd. Werd je gepest en hoorde je er niet echt bij en verzon je soms dingen die in de ogen van anderen vreemd gedrag waren, en had je in de ogen van anderen een te grote fantasie, dan gaat het er al steeds meer op lijken dat je een sterrenkind bent.

Deed je soms extreme dingen om de aandacht te trekken, dacht je wel eens aan zelfmoord maar wilde je eigenlijk toch leven en had je soms al huilende wat heimwee naar onbekende oorden of mensen? Zie je soms beelden van buiten de aarde en ervaar je de grootsheid van de kosmos? Heb je vaak zomaar verdriet, lukt het je moeilijk het verleden los te laten ook al denk je soms dat het je aardig lukt terwijl het in feite niet zo is? Als je al het bovenstaande herkend wordt de kans steeds groter dat je een sterrenkind bent.

sterren kinderen zijn ook vaak erg creatief, erg druk, maar maken helaas niet altijd alles af omdat ze zich al snel weer vervelen. Vaak doen ze van alles tegelijk en raken ze soms geëmotioneerd door de schoonheid van dingen en hebben soms moeite zichzelf te accepteren. Vaak zijn ze trauma gevoelig en kunnen er zomaar uit het niets ware doodsangsten ontstaan of onverklaarbare somberheid of verdriet. Soms zullen ze zomaar moeten huilen. Vaak zullen ze gedichten schrijven, waarin ze hun gevoelens onder woorden proberen te brengen. Het zijn meestal ware levensgedichten. Velen zijn multiseksueel, omdat het vrouwelijke en mannelijk bij ze in evenwicht is en verenigd.

Soms ook lijken ze wat echt te acteren en sommigen spelen in hun eentje een soort solo toneelspel waarbij ze een triest type neerzetten en waarbij ze even helemaal opgaan in die kleine rol, die niemand van ze ziet. Soms zingen ze daarbij, meestal melancholische teksten.

Vaak hebben ze wilde dromen en veel nachtmerries. Vaak ook zijn de lucide of hebben ze last van extreem vals ontwaken waarbij ze denken wakker te zijn maar waarbij ze hun lichaam niet kunnen bewegen en waarbij er tijdens hun angstgegil geen geluid uit hun keel komt. Vaak ook zien ze dan dreigende figuren of schaduwen of vreemde lichten.

Soms zien ze energieën en fantaseren ze over een tijd die ver in de toekomst ligt, of juist erg ver in het verleden. Vaak gaat er veel fout in hun leven, lopen relaties vaak stuk na lange tijd en voelen ze zich onbegrepen en innerlijk eenzaam. Vaak zijn ze bang voor de toekomst, terwijl ze pijnlijke ervaringen uit hun verleden maar met moeite los kunnen laten. Als dat gelukt lijkt te zijn hoeft er maar iets te gebeuren dat hen er weer aan herinnert en weken lang zullen ze er erge last van hebben. Dat komt allemaal omdat ze nog niet accepteren dat ze een sterrenkind zijn. Soms horen ze stemmen of een stem die zegt god te zijn, maar willen of kunnen ze dit niet accepteren of geloven. Ook dan zijn ze nog niet helemaal ontwaakt. Let wel, dat dit niet de stemmen zijn die psychiatrische patiënten vaak hebben en die hun opdrachten geeft die gevaarlijk voor hunzelf of anderen zijn. Deze psychose toestand is niet te vergelijken met de innerlijke stemmen en contacten die sterren kinderen hebben.

Veel sterren kinderen kunnen slecht tegen veranderingen en hebben moeite met kiezen. Soms wordt er ten onrechte het borderliner syndroom bij ze geconstateerd omdat ze ook moeite hebben met opgelegde regels, verplichtingen en dwang en vaak zijn het zelf geboren leiders die anderen weten te vertellen wat te doen. De meeste zullen slecht met geld om kunnen gaan. Vaak zullen ze het gevoel krijgen dat er tijd ontbreekt, of dat de tijd weer eens voorbij gevlogen is. Soms is dat echt zo. sterren kinderen leven namelijk enigszins tussen de tijd en de dimensies in. In feite zijn het een soort reizigers.

Vaak hebben sterren kinderen de neiging zich terug te trekken of er alleen op uit te trekken. Vaak vertrouwen ze anderen te veel en vertellen ze hun te veel van henzelf, waardoor ze nogal eens verraden worden en bedrogen. Er wordt erg vaak misbruik van ze gemaakt. sterren kinderen geven graag dingen weg, maar hebben wat moeite met ontvangen, al zijn ze vaak dol op hebbedingetjes. sterren kinderen houden bijna altijd van de natuur en lijken een aangeboren brede kennis te hebben. Bijna van alles weten ze wel iets af, en vaak meer dan menig ander. Hun wijsheid is vaak groot, zonder dat ze er voor hebben geleerd of er veel over hebben gelezen. Het zijn vaak ware leermeesters voor anderen. Vaak hoefden ze als kind niet echt te leren lezen en vaak schrijven ze slecht. Taal is voor hun een vorm van communiceren, een vorm die eigenlijk een grote stap terug is voor ze omdat waar ze vandaan komen er een geheel andere vorm van communiceren bestaat.

Ze zijn heel actief, maar soms lijken ze te zijn op gebrand en doet alles hun pijn en zijn ze innerlijk zo moe dat ze het liefst weken zouden willen slapen. Maar dat is nu net wat ze maar zelden goed doen. Hun slaappatroon is vaak verstoord en soms liggen ze uren lang te piekeren of te denken. Vaak hebben ze last van onrustige benen of armen en moeten ze zich even bewegen.

Overdags zijn ze soms wat gedesoriënteerd, en hebben soms wat last van epileptische verschijnselen. Ze voelen zich soms ontworteld of zweverig, of hebben het gevoel niet meer te weten wat ze willen of waar ze thuishoren.

Soms praten ze wat in zichzelf. Naar mate ze ouder worden zal dit steeds sterker worden. Eerst zijn het woordjes, later hele gesprekken. Dat gebeurd vaak als ze kwaad zijn op zichzelf of teleurgesteld in zichzelf of als ze zichzelf moed in willen praten of om onmogelijke tekenen vragen. Soms denken ze dat ze gewoon gek zijn. Maar dat zijn ze zeer zeker niet, ze zijn alleen nog niet bewust ontwaakt! Soms waren ze dat even maar dwalen ze later weer af om later weer op hun pad terug te komen, als ze er klaar voor zijn!

Soms schuwen ze groepen met mensen al vinden ze het leuk om dingen voor mensen te organiseren. Of ze het willen of niet, vaak staan ze in het middelpunt van de belangstelling, positief of negatief. Soms zijn ze bang om vergeten te worden als ze dood zouden gaan.

Vaak overkomt hun veel kleine ongelukjes of ware rampen die ze steeds weer weten te overleven. Als kind hebben ze vaak alle kinderziektes wel gehad. Later hebben ze vaak last van gewricht klachten, zwakke spieren of spierbanden, zwakke botten, nekpijn, pijn in de onder of bovenrug, of beiden, soms wat evenwichtsstoornissen of andere klachten aan het hoofd. Vaak hebben ze moeite te aarden of zich af te sluiten. Helaas blijken velen vaak ernstig ziek te worden, doordat ze te weinig zichzelf echt hebben kunnen uiten en te lang niet ontwaakt zijn. Soms zijn ze dat wel en slaan ze door. Het is dan belangrijk om te aarden en ook van tijd tot tijd gewoon mens te kunnen zijn. Als ze zich niet kunnen uiten of doorslaan kunnen ze explosief reageren. Hun boosheid komt dan vaak heel onverwachts uit het niets opzetten. Waardoor ze soms extreem kwetsend kunnen zijn, omdat ze als de beste weten hoe ze moeten kwetsen. Vaak kwetsen ze juist degene waarvan ze het meeste houden. Soms gebruiken ze zelfs geweld, of hebben de neiging of de gedachte daartoe.

Ze zijn soms wat onverschillig en lijken dan veel van hun gevoel verloren te hebben. Dit zijn echter momenten die zo nu en dan terug kunnen komen. Op die momenten lijken ze niets meer leuk te vinden en vervelen ze zich vaak, ondanks dat er veel te doen is. Soms is er een ware doodsangst en zijn ze erg bang om dood te gaan of ziek te worden. Vaak zijn ze ook bang voor artsen en ziekenhuizen, maar juist weer niet voor dingen die met de dood te maken hebben. Ze lijken sterk t egeloven in een leven na de dood, er bijna van overtuigd te zijn en toch zijn ze vaak banger voor de dood dan mensen die daar niet in geloven.

Vaak hebben ze veel kennis over vorige levens. Veel van die levens lijken ze geleefd te hebben in de middeleeuwen, de Romeinse tijd of de Egyptische tijd. Vaak weten ze ook erg veel over die tijden en houden er soms een eigen mening op na, waarvan ze zelf weten dat het zo gegaan is. Alsof ze er bij waren. In feite zijn dit herinneringen aan thuis, waar veel dingen lijken op dingen uit een aards verleden, tijden waarin de kennis van de goden nog op aarde aanwezig was.

Het moeilijkste gevoel is het gevoel van heimwee. sterren kinderen kunnen een sterk en overweldigend verlangen voelen om de planeet te verlaten en naar huis terug te gaan. Het is niet te vergelijken met zelfmoordgevoelens, want ze willen zeer zeker niet dood! Al gebeurd het wel eens dat sterren kinderen in hun jonge jaren aan zelfverwonding hebben gedaan, zichzelf zeg maar opzettelijk verwondde om aandacht te krijgen. Toch willen sterren kinderen juist leven al voelen ze vaak heel sterk het naderende einde van de wereld. Ze bezitten ook vaak helende eigenschappen en zijn in staat anderen te helpen zoals niemand anders kan. Soms denken ze iemand anders te zien als ze in de spiegel kijken of zien ze hun ogen veranderen, Het zijn tekenen dat ze op het punt staan hun ware ik te ontdekken. In tijden dat ze haastig op zoek daarna zullen ze soms ook dromen over spiegels waarin ze zichzelf willen zien. Zolang ze niet bewust zijn, zal dat in de droom niet lukken.

Als je jezelf hebt herkend dan ben je zeer zeker al eerder geboren op een planeet zo ver van hier. Je bent hier op aarde met een taak. Hoe klein en onbelangrijk die ook lijkt, in feite is hij heel groot. Vergeet niet dat al die onbelangrijk lijkende individuele sterren kinderen gezamenlijk de wereld veranderen. Net zoals een enkele druppel water niet door de gehele mensheid zal worden opgemerkt, maar slechts door die ene die hem op zijn hoofd krijgt. Toch zijn al die druppels heel belangrijk, want samen lessen ze onze dorst en houden ze ons in leven. Samen vullen ze oceanen. Al die druppels samen zou de aarde onder water kunnen zetten of doen uitdrogen als ze verdwijnen. Gezamenlijk zijn ze een ongelofelijke kracht. sterren kinderen maken deel uit van die kracht maar ook hun boodschappen aan individuelen zijn van groot belang.

Ze zijn nodig op deze aarde om anderen te helpen in hun overgang naar een nieuwe wereld, een nieuwe vorm van bestaan. Ze zijn nodig om de mensheid voor te bereiden om hun reis terug naar huis. Ze zijn de ware leermeesters. Ze kunnen zich eenzaam voelen en eenzaam zijn op hun reis, maar ze zullen nooit echt alleen zijn. sterren kinderen kunnen anderen vaak alles laten geloven dat ze willen, en ook laten doen. Tegen een sterrenkind zeg je maar zelden nee, wat deze ook vraagt, ook al snap je soms niet dat je het hebt gedaan. sterren kinderen kennen geen middenweg in hun leven, alles is extreem. Ze hebben mensen die hun bijna aanbidden of mensen die hun extreem haten, ook al kennen ze deze mensen helemaal niet eens persoonlijk.

Veel sterren kinderen zien beelden van een vervallen en vernietigde aarde waarin ze gezamenlijk als onze redder lijken op te treden. Vaak hebben ze het gevoel dat allemaal al meegemaakt te hebben, alsof alles nu opnieuw gebeurt. Vaak ook hebben ze een gevoel van naderend onheil, van iets groots dat staat te gebeuren, zonder dat ze het kunnen verklaren. Vaak combineren ze iedere vorm van geloof tot eentje die hun en velen het beste passen. Ze zijn als het ware allemaal een deel van de teruggekeerde Christus. Maar hoe ziet u die terugkeer? Er staat toch echt in de bijbel dat Christus komt als een dief in de nacht. Christus kan dus niet aanwezig zijn. Maar dieven komen lang van te voren kijken wat er te halen valt en zijn onopvallend al lang aanwezig. Een dief in de nacht moet ons duidelijk maken te waken, want als hij komt is er geen tijd meer om te redden wat er te redden valt, te veranderen wat we al lang hadden moeten veranderen.

Er staat ook in de bijbel dat hij zal neerdalen op aarde en dat onder zijn voeten een wolk zichtbaar zal zijn en dat bij het neerkomen op aarde de grond zal openbarsten en zijn teken tot ver in de hemel zichtbaar zal zijn. Doet u dat niet denken aan een raket, een meteoor of astroïde? Ze hebben allemaal een pui, van rook onder de voeten, doen allen de grond openbarsten en hun rook of stofpluim zal tot hoog in de hemel reiken en zichtbaar zijn.

Maar ook andere geloven hebben dergelijke voorspellingen waarvan vaak alleen sterren kinderen ons de ware betekenis en vertaling kunnen geven. Ze voegen alles samen tot een wonderlijk geheel, om ons voor te bereiden op de totale verandering en de lange reis terug naar huis. Die verandering zullen we allemaal meemaken, of we nu nog leven of niet. Er staat immers ook geschreven dat de doden weer tot leven gewekt zullen worden. sterren kinderen weten als geen ander dat hiermee onze werkelijke ik wordt bedoeld, onze ziel, de gene die we in werkelijkheid zijn. Niet het lichaam waar in we tijdelijk zitten. Sommige sterren kinderen hebben een DNA dat anders is dan die van een gemiddeld mens.

Sterren kinderen lijken elkaar ook op te zoeken en te vinden. In ieder land op aarde lijken zich groepen te vormen van sterren kinderen en iedere groep lijkt een ouderling te hebben, het is het meest wijze sterrenkind uit de groep. Dat sterrenkind zal de andere sterren kinderen begeleiden in hun taken, de mensheid bewust te maken en klaarte maken voor hun grote reis terug naar huis. Herkent u zichzelf als sterrenkind, dan is het nu tijd om te ontwaken en uzelf te accepteren. Onvoorwaardelijk! U bent nodig, nu meer dan ooit. Zelfs als er voor u geen morgen meer zal zijn, dan nog zal uw ziel hier zijn werk doen en anderen die nog wel stoffelijk zijn begeleiden, sterrenkind of aardse ziel. Vergeet daarom ook nooit de sterren kinderen die van ons hen zijn gegaan. Ik zeg tot alle sterren kinderen die zichzelf nu pas herkennen, ik heet u welkom!

Bent u een sterrenkind of bent u iemand die hun wijze woorden aanhoort en hun grote gaven mag aanschouwen? Gaat u terug naar huis of blijft u aan het begin van de grote reis verslagen achter om te wachten op iets dat nooit meer zal komen? Ik zeg u, de tijd is nu gekomen dat ook u zich klaar moet maken, aardse ziel en sterrenziel, want de tijd komt nader dat de grote reis zal worden aangevangen. Het inschepen is al begonnen, zorg dat er ook voor u een plaatsje zal zijn op deze lange weg terug naar huis.

Lees ook: Voor alle sterrenkinderen die geboren worden in deze wereld

Bewaar voor later op Pinterest:

Sterrenkinderen - De weg terug naar huis

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

32 REACTIES

 1. Hoi ik ben brandon,

  Ik ben nu 26 jaar (1991).
  Alles wat ik over nieuwetijds/sterren kinderen lees is heel herkenbaar. Ook ik zie blauwe/violet achtige stippen of vlekken.. daarnaast heb ik helaas wel een poging gedaan tot zelfmoord maar gelukkig overleefd… Ik heb in een psychische inrichting gezeten omdat ik stemmen hoorden (die ik dus zelf vervormd heb door angst).. Ik heb lorazepam en slaap medicatie hiervoor gekregen maar dat haalt de stemmen niet weg .. Ik krijg boodschappen door dat ik moet stoppen met me lichaam te vervuilen (drugs etc).. Ik wist dat ik een sterrenkind kon zijn vanaf ik 13 ben maar heb dit genegeerd.. Ik hoor niet alleen overleden mensen maar denk dat ik ook mensen kan horen vanuit een andere dimensie.
  Snachts heb ik nachtmerries en hoor ik dat ik vanuit me hart moet luisteren en niet met me hoofd (wat heel erg lastig is)… Ik krijg door dat ik moet leven en niet bang moet zijn.

  Dit alles is Geactiveerd na een lsd trip en sindsdien is het niet meer gestopt..

  Verder rookte ik veel wiet en gebruikte nooit echt andere drugs behalve soms xtc..

  Ik ben normaal heel sociaal maar sinds mijn negatieve trip voel ik me niet meer mezelf of misschien juist wel.

  Ik ben niet zeker van hoe ik me soms voel en heb het gevoel dat ik hier hulp bij nodig heb (mediteren lijkt me goed te doen alleen ben ik bang dat als ik me te open stel ik een negatieve duistere poort open) kan dit het geval zijn?

  Ik weet dat het eigenlijk een positieve gave is maar ik kan er helaaas niet goed mee omgaan.

  Kan iemand me misschien meer duidelijkheid geven ? Of in ieder geval een beetje me een beetje kalmeren?

  Haha
  Met vriendelijke groet,
  Brandon

 2. Wat heerlijk om te lezen! Het klinkt zo vertrouwd en het meest bizarre is wel dat ik voor mijn kinderen een boekje had wat ik bijna elke avond voorlas; "Sterrenkindjes"
  Dat boekje heb ik zo'n 26 jaar geleden dus niet voor niets gekocht en voorgelezen!!!!!

 3. hallo ook ik erken me hierin en zie geregeld beelden uit het verleden , en ik weet heel zeker dat ons nog een grote taak te wachten staat .ik zou ook graag kontakt hebben met mensen die hetzelfde ervaren

 4. Oh wat fijn om dit allemaal te lezen!
  Ik herken mezelf er enorm in!
  Heb altijd het gevoel of idee gehad dat ik gek ben of raar en mezelf totaal niet begrepen.
  Een sterrenkind… ik herken bijna alles!

 5. Jammer anoushkaatje dat jij niet begrepen werd echt jammer , ik had intuiitief gelijk door dat ze anders was , ik ben dat namelijk ook anders , later toen ze ook vast liep met haar gevoelens als 16 jarige kwam ze bij het Gg z terecht hup stempeltje en medicijnen waar ze ziek van werd ( ritulin ) .ze stopte gelukkig . Ze heeft nu wel andere heeft ze zelf via internet opgezocht , want ze heeft wel wat geestelijk maar ze doet het goed nu hoor , het is een pracht meid met veel wijsheid in haar . Gr. Een medelevende moeder , fijn dat je nu begrijpt wat je werkelijk ben .

 6. Mijn dochter is er zeker een , ze was gelijk bij haar geboorte zo anders dan mijn andere twee , ze praten al met 15 maanden en zei dingen die zo bijzonder waren , ze is anders dan andere een echte sterretje voor mij , mijn sterre kind .

 7. Een van m’n eerste herinneringen was dat ik jammerend bij mijn moeder op schoot zat, ik voelde me alleen en onbegrepen en zei: ‘Wacht maar, ik ga het straks mijn moeder vertellen.’, waarop mijn moeder dan verbaasd antwoordde:’Maar … ík ben toch je moeder?’ Zo vertelde ik ook een paar keer dat ik naar huis wilde, écht naar huis, niet naar het huis waar we woonden. Dat was niet ‘thuis’. Maar al gauw, als je de reacties van je ouders of andere mensen ziet, ga je je aanpassen en veel voor jezelf houden. Je probeert normaal te zijn en verdringt die vreemde gedachten. Tot je niet meer weet wie je bent en er onderhuids toch iets blijft wringen, maar je leert ermee leven.
  Mensen hadden me al verschillende malen verteld dat ik een NTK was, maar ik heb er nooit wat mee gedaan. Tot ik een paar dagen geleden op onderzoek uitging, op deze site kwam en begon te lezen. Zo blijk ik een Indigo te zijn. Een NTK dus, wat me al gezegd was.
  Maar er is meer. Toen ik deze tekst begon te lezen, rolden de tranen over mijn wangen, en hoe meer ik las, hoe meer de tranen kwamen. Dit stuk lijkt geschreven door iemand die mezelf beter kent dan ik mezelf ken en die mijn leven en zijn beschrijft. De herkenning is ongelooflijk. Zou het kunnen … ?
  Het is op dit ogenblik nog iets te overweldigend om te kunnen bevatten, en misschien is het dit ook, of is het maar een flauwe grap van iemand met teveel vrije tijd, maar het is een verademing een Sterrenkind te kunnen zijn. Op mijn zestiende m’n eerste ‘depressie’ gehad, wat later de diagnose borderline. Jarenlang medicijnen, die niet hielpen, alleen verdrongen en de schijn van normaliteit ophielden. Ik was dus echt ‘ziek’. Borderline is de hel, sterrenkind zijn is magisch. Dezelfde problemen, een wereld van verschil. Borderline is negatief, Sterrenkind zijn is een eer.
  Dank je voor deze site. Het is nog maar het begin, maar m’n leven is nu al veranderd.

 8. Wow…Ik ben niet de enige met heimwee naar huis. Ik heb als kind vaak gezegd dat ik hier niet vandaan kom. Maar van een andere planeet. Maar ben daarmee gestopt toen men er afkeurend op reageerde.
  Om nu te lezen dat meer mensen deze gevoelens delen, maakt mij op een of andere manier opgelucht. Ik ben niet alleen, al voelt het misschien wel zo!

  • @Rosa, heimwee is niet onbekend hier , nee. Ook niet in de vele reacties die artikelen zoals deze oproepen. Er is nog wel e.e.a. voor je te ontdekken hier. Ook de verklaringen voor heimwee verschillen nogal. Hoe dan ook: welkom hier. Fijn dat je ons gevonden hebt, en laat nog eens wat van je horen. Groet, Gordon

   • @Gordon, Bedankt voor je welkom.Verklaringen voor de gevoelens van heimwee kunnen inderdaad verschillen. Ik ben dol op ontdekken. Dus ik zal wel regelmatig terugkomen en reageren denk ik. Het is wel bijzonder hoeveel ik herken in de artikelen die hier worden geschreven. Ik heb wel nog een vraag, allicht dat het hier herkend wordt: Ik ben vaak om onverklaarbare reden bang. Maar waar ik precies bang voor ben kan ik met de beste wil van de wereld niet omschrijven. Zijn er meer mensen met angstgevoelens die nergens vandaan lijken te komen? Of is dit iets wat bij mij lijkt te horen? Nogmaals, waar ik nou bang voor ben weet ik dus niet, want er is hier op aarde op het moment niets om bang voor te zijn…..

 9. Terugkomende op het stuk… daar wordt je niet erg vrolijk van als sterrenkind.Het wordt heel heftig neergezet en zo voelt het soms ook… Maar toch vind ik het belangrijk dat er meer met een positieve inslag geschreven moet gaan worden want natuurlijk weten wij allemaal hoe het voelt om zo te zijn….Alleen aandacht aan het positieve aspect wordt na zoveel alinea’s maar even kort benoemd..Dat is niet fijn voor een hooggevoelig sterrenkind.dat blijft een onduidelijk en vaag verhaal vind ik persoonlijk wat wij hier doen..

  • @Monique, Jammer dat je het zo ervaart. Volgens mij is dit stuk namelijk niet bedoelt om negativiteit op te roepen maar om herkenning op te roepen. Dit stuk was namelijk 1 van de dingen waardoor ik me realiseerde dat ik een sterrenmens ben. Ik ben het wel met je eens dat we zouden moeten proberen om er positiever tegen aan te kijken maar er bestaan helaas nog niet heel veel positieve weetjes over. Nog 1 ding: dat wat ik hierboven zei,, het is juist zo dat NIET iedereen (al) weet hoe het voelt om zo te zijn. Inmiddels al genoeg mensen ontmoet die indigo of kristal zijn maar die deze heimwee gevoelens niet delen. Ze komen wel van een andere plek maar hebben er nooit een leven gehad. Hebben altijd alleen maar hier op aarde geleefd. Wellicht zouden we daar wat meer aandacht aan moeten besteden en kunnen we daar wat meer positiviteit uit halen 😉

 10. ik heb een vraag. ik kan soms dingen zien die niemand anders ziet maar ik zie ook heel vaak een onderwaterstad. ik heb geen iedee wat dat betekent ook voel ik me veilig bij de zee. kan ik een sterrenkind zijn??

  • ja, dat kan 🙂 Ik heb zelf ook ” iets” met water en zee. Ik ontspan nergens sneller dan aan water. Bij onderwaterstad moest ik in 1e instantie aan atlantis denken, omdat die stad/samenleving volgens de verhalen is vergaan en nu onder water, maar dat is het denk ik niet. Groetjes, Gordon

 11. Zoals je al eerder vermeld hebt kiezen veel sterrenkinderen ervoor om niet te herinneren waar ze vandaan komen. Ik weet nog dat ik als kind in mijn bed weende, ik zei tegen mezelf dat dit mijn familie niet was, en dat deze wereld vreemd was, en waar ik ook vandaan kwam ik terug naar huis wou. Nu ben ik ondertussen achter dat ik een sterrenkind ben, maar helaas kan ik me om een of andere reden niet openstellen. Ik denk dat mijn angst dit tegenhoud, maar ik zou zo graag willen weten wie dat ik ben en waar ik vandaan kom, kan jij me misschien raad geven?

  • @I, Hey, ik herken je reactie. Al zei ik dat tegen men ouders zelf. Ik zei dat ik niet van hier was, dat ik van een plaats kwam die veel mooier en liefdevoller was. Dat ik terug wou omdat ze daar niet zo gemeen deden tegen elkaar en dat ik niet begreep waarom het er hier aan toe gaat zoals het er aan toe gaat. Maar pas rond mijn 22 ben ik echt te weten gekomen waar die plaats was en wie ik was. Maar ook dat is niet echt gedetailleerd, Kheb altijd vaag herinneringen gehad aan de plaats en andere "wezens" ofzo. Later ben ik 2x via uittreding er gekomen maar eens je er bent word je begeleid en kan je er ook niet echt gaan en staan en doen wat je wil omdat je nu je aardse pad hebt. Ik denk zelf dat iedereen op de juiste tijd wel te weten kom wie en hoe en wat je was. Dat je er klaar voor moet zijn. Of zoals mijn gidsen dan uiteindelijk zeiden: had het ons gewoon gevraagd….

   • @Evelyn, Ja ik denk ook dat iedereen gewoon geduldig moet wachten tot het zijn of haar tijd is, maar als ik even terugval en het weer moeilijk heb verlang ik er echt naar om die dingen te weten. Want ik heb al veel tijden gehad dat ik genoeg had van alles en weg wou van hier, omdat ik teveel verdriet hier heb gekent, en op zo’n momenten wil je het liefst naar die plaats waar je gelukkig kan zijn. Ik denk dat ik misschien meer vertrouwen moet hebben en mijn angsten moet laten gaan.

    • @I, Ja heb ik ook wel van tijd tot tijd dat gevoel hier echt zooo graag weg te willen. Maar als kind wist mijn moeder al dat er wat anders was en is ze wat hulp gaan zoeken en er zei iemand eens tegen haar dat ze me een kat moest kopen. Nu snap ik waarom, mijn kat houd me hier 🙂 als het even moeilijk gaat heb ik er veel steun aan en ik zie die zo graag dat ik niet weg zou willen zo lang ze bij me blijft. En ik vind het eigenlijk ook geen probleem die perioden van verdriet gewoon door te maken. Mij werd vaak gezegd dat dat slechte emoties zijn en dat je altijd positief moet zijn en denken maar voor mij is geen enkel emotie echt negatief. Ik probeer gewoon die emotie te beleven zoals die komt en dan gaat die vanzelf weer weg. Van het op te kroppen komen je chakra's in onbalans.

     • @Evelyn, Ja je hebt gelijk, ik ben altijd al iemand geweest die het moeilijk heeft met emoties te uiten en daarom krop ik alles op, vooral omdat er niemand is waar ik alles aan kan vertellen omdat ik niemand ken die deze dingen begrijpt. Ik ben op dat vlak wat afstandelijk. Ik heb wel al gemerkt dat ik al veel heb geleerd uit mijn ervaringen, vooral voor mijn leeftijd. En het is leuk dat je je kat nog hebt, eens je je hecht aan iets dan wil je inderdaad al wat meer hier blijven! Jammer genoeg kan ik me niet snel hechten aan iemand, ik sluit me voor veel af. Ik hoop dat ik snel alles eens kan loslaten.

      • @I, Sites als deze kunnen daarom ook een hulp zijn om je ei eens kwijt te kunnen. Ikzelf hecht me ook niet snel tot zelden aan mensen, eerder dieren. Ik voelde me in het begin dat ik ontdekte dat ik een <a href="https://www.nieuwetijdskind.com/tag/sterrenkind&quot; rel="nofollow">sterrenkind </a>was ook erg alleen en slecht maar na een tijdje begon ik gelukkig zo nu en dan eens mensen tegen te komen die me begrepen, zal bij jou vast niet anders zijn 🙂 en nu heb ik gelukkig enkele mensen rond me waar ik bij terecht kan, sommige ken ik enkel via internet maar vind dat best prima eigenlijk :)ik hou namelijk niet zo van sociaal gedoe.

     • @Evelyn, Oei ik kan nietmeer reageren op je laatste berichtje, dus reageer ik maar even op deze. Ik vind het echt leuk om eens te praten met mensen zoals jou, mensen die je wèl begrijpen. Dat is echt een opluchting voor mij!

     • @Evelyn, Wat grappig wat je over je kat vertelt. Ik heb precies hetzelfde! Mijn kat is echt mijn zielenmaatje en in tijd van zware depressie was hij de enige reden dat ik hier wilde blijven.

      Verder heeft de auteur van dit artikel het echt prachtig geschreven! Bij de laatste zin van de eerste alinea: dan nemen we je nu op weg naar huis,, moest ik huilen. Ik mis mijn thuis zo erg! Maar ik betwijfel of het mogelijk is om ervoor te kiezen om je geheugen kwijt te raken. Ik denk eerder dat het een soort voorwaarde is want ik ben ook een keertje uitgetreden waarbij ik voor mijn gevoel thuis ben geweest maar daar kon ik me bij mijn terugkomst al bijna niks meer van herinneren :O Alleen het sterke gevoel bleef. Toen wist ik echter ook nog niet dat ik sterrendkind was, ben ik net achter gekomen. Het wordt nu allemaal alleen wel een tikje ingewikkeld voor me maar ik hou er net zoals in het artikel stond idd van om alles samen te voegen, haha. Ik ben dus sterrenkind en 1 van de laatste indigo s. Ik ben by the way 16 jaar en zou het heel leuk vinden om hier een reactie op te krijgen en er verder over te praten! Ik vind het namelijk allemaal nogal lastig te verkroppen. Hoe veel ik ook hier, op deze fantastische site lees, ik weet nog steeds een hele hoop dingen niet en het lege gevoel blijft.. Ik zou dolgraag iemand ontmoeten die van dezelfde planeet/dimensie komt als ik ook al heb ik geen idee hoe ik daar achter zou moeten komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in