DELEN
energie lichaam

De toekomst veranderen.

Steve Rother en de Groep, mei 2011

energie lichaam
Het loslaten van de energetische structuur die jullie energie in het fysieke lichaam huisvestte.

Geliefden, besef dat jullie eigen structuur in verandering is geweest. Vandaag willen we meer ideeën met jullie delen over wat er gebeurt met het menselijke lichaam, want de enorme sprongen die jullie thans maken, veranderen jullie trillingsgetal radicaal.

Het evolutionaire pad kent een typerend langzame vooruitgang, en wanneer het aan het eind komt zijn er tamelijk drastische oplevingen. Mensen die in het Licht werken lopen een ‘turbo’ pad. Nog maar kort geleden bespraken we de diverse stages tot 12.12.12, maar alles gebeurt nu zo snel dat we al aan het werk zijn voorbij die datum.

We zijn al begonnen met jullie te delen wat nodig is om in die nieuwe energie te functioneren, en die energie te creëren zoals jullie hoopten dat het zou zijn. Die energie zo manifesteren dat het zowel jullie fysieke wezen als jullie nieuwe energetica ondersteunt. De nieuwe vermogens reiken verder dan je eigen fysieke wezen en energetische structuur.

Jullie hebben hard gewerkt aan het loslaten van de menselijke mal die je hebt gedragen. Vele hebben het bewust gedaan, anderen onbewust, en weer anderen blijven aan hun mal/sjabloon hangen. Het is geen wedstrijd, het gaat er niet om wie er het snelst mee is. Laat ons nu zeggen wat er volgt, want we zijn er noga vaag over geweest.

De teugels vieren.

Wij hebben Julie gezegd dat het erg belangrijk is dat jullie beginnen met het loslaten van de energetische structuur die jullie energie in het fysieke lichaam huisvestte. Zelfs als jullie de mal niet loslaten, zijn jullie je er nu bewust van. Een ieder van jullie heeft een zeer specifiek lichaam gekozen net zoals je een huis kiest. Je bekleedt het zoals je wenst en je laat het functioneren zoals je wilt.

Jullie maken je dit lichaam eigen. Het lichaam draagt ook die energetische mal die de energie binnen een bepaald frame houdt en reageert op manieren waar jullie je comfortabel bij voelen. Als jullie die mal loslaten, hebben jullie vele bedenkingen omdat dat dit voertuig je vorm geeft… denken jullie.

Bekijk het zo; als je een glas water hebt en het glas zou ineens verdwijnen, zou je water over de vloer hebben waar het zijn eigen vorm zou aannemen in plaats van de vorm van het glas. Een vergelijkbare situatie gebeurt bij jullie allemaal. Nu gaat je denken op tilt, aangezien jullie je voorstellen dat je hersenen zich op de vloer storten. Dat is om te gillen, en wij vinden de manier waarop jullie denken verbazingwekkend.

Wat er gebeurt, is dat jullie de grenzen van je verwachtingen oprekken. Jullie laten de verwachtingen los over wat je lichaam verondersteld wordt te doen, want er zijn nu mogelijkheden die je fantasie te boven gaan. Er is slechts een nieuwe gedachte, een nieuw idee of een nieuw stukje van de puzzel nodig die zich onder de mensheid verspreidt om te tonen hoe het kan zijn en hoe je iets bewust kunt scheppen.

De eerste stap is de buitenste schil loslaten, het idee loslaten dat je die nodig zou hebben.

De tweede stap is wennen aan de nieuwe verbindingen die je met mensen hebt.

Jullie allen hebben deze diepe verbinding gewild, dat ogenblikkelijke contact waarmee jullie heel snel in communicatie met iemand zijn.

Dat behoort tot de mogelijkheden nu jullie die mallen/sjablonen loslaten. Aanvankelijk heerst er angst, omdat alles anders is. Jullie zullen meer voelen, omdat alle filters zich in de mal bevinden; dat zijn de plekken waar je geleerd hebt je zelf te beschermen voor inkomende energie.

Plotseling voel je de inkomende energie, en je denkt: “Oh, ik wil de mal terug. Ik moet me zelf beschermen!” Tot je ineens beseft dat het energie is, goede energie, omdat alle energie goed is en slechte energie niet bestaat.

Dus we beginnen de energie toe te laten en te voelen, we wennen er aan en beginnen te begrijpen dat we hiervoor geschapen zijn. Wat gebeurt er, en wat betekent het? Wat is het doel hiervan, en belangrijker nog, wat kunnen we verwachten? Welnu, dat is precies waar we het vandaag over willen hebben.

amiens
mogelijkheden die je fantasie te boven gaan(copyright afb.© amiens)

Wij hebben weerstand om het een nieuwe mal te noemen omdat wat jullie hiervoor in je lichaamssjablonen hebt gebruikt, jullie een vorm hebben gegeven. Die sjablonen hebben jullie een manier geschonken om je energie als geest tot expressie te brengen via het menselijke lichaam, en dat werkte heel goed. Het zal blijven werken ook al hebben jullie de sjablonen verwijderd, maar wat er zal gebeuren is dat jullie die oude beperkingen kwijt zullen zijn.

De Perceptie Lus.

De sjablonen bepalen je grenzen en jullie wisten waar je geacht werd te zijn. Dus kan het voor jullie tamelijk uitdagend zijn wanneer je voor het eerst uit je fysieke jasje stapt. Je begint dingen intens aan te voelen. En het eerste wat je denkt als je begint te voelen, is dat je niet zo veel zou moeten voelen.

Je zegt in gedachten: “Ik heb dit nog nooit eerder gevoeld, er moet dus iets verkeerd zijn.” Dan vragen wij jullie op zo’n moment je bewustzijn en je gedachteprocessen te benutten. Wees bewust, maar tracht het niet te beheersen, want wij weten dat het niet werkt.

Wij vragen jullie gewoon te beseffen wat er door je hoofd gaat. Besteed elk moment aandacht aan je reacties en gedachten over iets. In deze bijzondere gebeurtenis scheppen je gedachte over je eigen menselijke lichaam de nieuwe energetische structuren die je sjablonen vervangen.

Wanneer jullie energie binnen voelen komen, denken jullie dat er iets scheef zit, maar dat klopt niet. Jullie scheppen waar je bang voor bent, dus maak je het jezelf moeilijker en duurt het langer dan nodig is. Wij vragen jullie je te ontspannen.

Het is geen race. Niemand moet de mal loslaten. Jullie zijn geen lagere trilling als je nog steeds je fysieke jasje draagt, het wil alleen maar zeggen dat het nog niet lastig genoeg is om het los te willen laten. Er is geen wedstrijd aan verbonden, en geen reden om met je zelf in competitie te gaan. Neem de tijd en ontspan.

Epifyse afstemming

Epifyse
Deze klier is zo groot als een gedroogde erwt en weegt nauwelijks 200 milligram.

Laat ons je meer vertellen over wat er aan de hand is en erg opwindend is. We hebben gesproken over de pijnappelklier/epifyse, en dat 80 tot 90% van de mensen kristallen hebben die zich om hun epifyse hebben gevormd. We hebben over die kristallisatie gezegd dat het, hoewel het een tijdelijk proces is, de mensheid eigenlijk tot een kristallijnen structuur brengt.

Terwijl jullie die sjablonen loslaten, wordt er een nieuw kristallijnen structuur in je hele lichaam gevormd. De epifyse, die als het ware jullie antenne is, heeft om vele redenen de weg gewezen. Jullie ontvangen er nu informatie mee waar je geen idee van hebt, want jullie hebben niet geleerd je op je radio/antenne af te stemmen.

Jullie krijgen al deze informatie tegelijkertijd, en het klinkt verdacht veel op wit geluid, maar jullie zullen spoedig leren je af te stemmen op een specifiek bereik.

Dat alles wordt mogelijk dank zij het feit dat jullie die buitenkant loslaten. Jullie bevrijden je van de filters die jullie eerst belet hebben te voelen.

Wat gebeurt er als jullie je vorm verwijderen? Vallen jullie net als het water zonder glas op de grond? Nee, jullie vormen dan je ware aard. Wat er zal gebeuren is dat de liefde in jullie wezen een nieuwe energetische structuur zal creëren die jullie zal helpen je lichaam te beheersen, en nieuwe energetische structuren zal vormen om een nieuw lichaam te herbergen.

Dit gebeurt erg snel voor de ganse mensheid in de komende 50 – 100 jaar. Het gebeurt ook voor hen die er voor kozen dit vroeg te doen, zij die deze stap voorwaarts willen maken. Nogmaals, er is geen wedstrijd; er is geen nood aan het loslaten van je menselijke sjabloon. Het is gewoon één van de vele zaken die jullie als Lichtwerkers hebben besloten te doen.

Jullie zijn hier, wachtend op de volgende stap. Jullie zijn hier om veel van deze zaken te ervaren, en ofschoon wij jullie zeggen dat het niet nodig is, zullen de meeste van jullie er op inspringen en het toch doen. Waarom?

Omdat jullie degenen zijn die afgesproken hebben hier te zijn en het als eerste te doen, om als eerste de poort te openen en open te houden voor allen die na jullie komen. Als je denkt aan hen die achtergebleven zijn, zij die een stap opzij deden om jullie de kans te gunnen hier te zijn, besef dan dat ze jullie toejuichen. Ze zijn trots op jullie voor het werk en de energie die jullie hier op Aarde dragen. Zij zullen jullie supporters zijn, zij zullen jullie helpen met een groot deel van de energie waarop jullie nu functioneren.

Verstoppertje voor Creators.

Wij vragen jullie je ervaringen met die nieuwe energetica op te schrijven. Ontdek wat er gaande is, zelfs als je denkt dat het vreemd is, want wat er gebeurt is voor alle mensen hetzelfde. Je ontdekt iets nieuws, iets wat gebeurt in je lichaam bijvoorbeeld, en het eerste wat je doet is kijken of je het kunt vergelijken met iets wat je al hebt ervaren.

Wat wij jullie willen zeggen is dat er waarschijnlijk niets is waarmee je deze ervaringen kunt vergelijken. Om hen te helpen die na jullie komen, is het goed om alles op te schrijven. Praat erover, schrijf het op, deel het met anderen. Zo starten jullie een collectief veranderingsbewustzijn, en dat er een manier is om er mee om te gaan.

Jullie maken het mogelijk om die verandering manifest te maken als een rimpeleffect die door één enkele gedachte is geïnitieerd. Wanneer die gedachte is geplant en groeit, komen jullie allen er om heen samen en scheppen die gedachte in de wereld van vorm.

Het is een interessant proces. Wij waren er nooit opgekomen, maar jullie wel. Veel van wat er is gebeurt, kwam voor omdat jullie verstoppertje speelden met de innerlijke god, jullie verstopten je om niet te willen inzien dat wat je voor je zag door jezelf werd gecreëerd. Waarom? Dat is de belangrijkste vraag. Waarom zou god zo’n spel spleen. Waarom zou god verstoppertje spelen met hem/haar zelf?

God groeit ook.

De simpele reden is dat ook god evolueert. Jullie denken aan je zelf, of aan het evenbeeld van god/het Hogere Wezen als een vaststaand/stationair iets, en wij zeggen jullie dat het niet zo is.

Licht
Stap in je eigen licht

Jullie zijn de groeiende god, hier en nu. Daarom kwamen jullie zo vroeg om de grenzen te verzetten, het is de reden van je bestaan. Alle informatie die je verzamelde op je prachtige reis in die fysieke lichamen wordt benut om god te laten evolueren, volwassen te laten worden.

De collectieve frequentie van jullie allemaal genereert de energie die jullie god noemen, het anker. Jullie bewerkstelligen meer dan je ooit zult weten, omdat een deel ervan altijd verborgen zal blijven. Het is de manier waarop jullie je energetische structuren hebben ontworpen voor deze reis.

Jullie kunnen deze ideeën aanhoren en geautoriseerd worden door vele van de gedachten of energieën om je heen, nochtans pakken jullie dit op en gebruiken het als een evolutionair proces.

Het gebeurt dagelijks, en het gebeurt individueel, daarom vragen wij jullie je veranderingen op schrift te stellen. Deel alles wat er met je gebeurt. Vele van jullie hebben een verhaal, en jullie zijn je daar nu niet van bewust, maar dat verandert spoedig.

Aan het begin van deze uitzending vroeg iemand over de mensen die achter bleven om jullie op Aarde te laten komen. Wij zijn zo trots op jullie! Jullie hebben geen idee hoe trots jullie hen doen voelen zelfs als je fouten maakt, zelfs als jullie je eenzaam, verloren voelen of pijn hebben. Op een of andere manier denken jullie dat het jullie tekortkoming is.

Geliefden, jullie zijn hier deels om pijn te voelen, want pijn is waaruit veel van jullie schoonheid uit voortkomt. Zie het niet als goed of slecht. Ga gewoon door die ervaring als een trotse geest die een fysieke, menselijke jas draagt. Besef echter dat telkens wanneer je glimlacht, die geest een beetje naar buiten lekt.

Je verandert de persoon naar wie je glimlacht, de persoon die jouw licht ontvangt, omdat je hem/haar herinnert aan Thuis en aan aspecten van henzelf. Daarom zijn jullie hier.

Dat is waarom god pretendeerde afgescheiden te zijn van hem/haar zelf, dat is de reden voor deze kwantumsprong. God groeit en jullie zijn de hoeders. Jullie doen geweldig werk, en blijf dat buitengewone werk doen.

Weet dat we altijd nabij zijn. Denk aan ons en we staan schouder aan schouder. Vraag en je krijgt antwoord. Het is nog steeds aan jullie of dat antwoord bij je past of niet, maar wij zeggen jullie dat je een zeer directe verbinding hebben met alle antwoorden.

Wij zijn in je hart en jullie allen in ons hart.

Het is ons een grote eer jullie nu te verlaten met drie geheugensteuntjes. Bejegen elkaar met het grootste respect. Voed elkaar bij elke gelegenheid, en speel goed samen.

Espavo, de groep.

bron: ArjunA – www.assayya.com

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in