DELEN

Licht in de Nieuwe Wereld Zijn en Reflecteren.

Van Steve:
Omdat we in dit speciale jaar aangeland zijn, geeft de groep ons een glimp van de toekomst en de open deur voor ons. Dit jaar gaat hoe dan ook over harmonie voor ons allen. De mooiste manier om harmonie te manifesteren is de andere goden te eren en de mensen om je heen te autoriseren.

Nu het jaar 2011 voorbij is, en wij een nieuw jaar starten, wensen Barbara, Austin, Charmaine, Jon, Meg en ik samen met de hele Lichtwerker familie over de hele wereld een geweldig jaar. We hebben allemaal al heel lang op dit jaar gewacht. Laat ons daarom dit jaar bewust ingaan en met elke gedachte een nieuwe wereld scheppen.

Warme Omhelzingen,
Steve

Laat ons daarom dit jaar bewust ingaan en met elke gedachte een nieuwe wereld scheppen

Groeten van Thuis.
Het is vandaag een magisch moment. Jullie vieren het eind van jullie kalenderjaren op verschillende manieren. Ja, jullie hebben een feestdag die jullie Kerstmis noemen. Jullie hebben ook meerdere voltooiingen aan het einde van deze cyclus terwijl jullie in een nieuwe energie stappen.

Een ieder begint nu te evalueren wat je net hebt losgelaten en waar je uit bent gekomen. Wij zeggen jullie dat als je vooruit gaat, er een aspect is dat alle zeeën van de wereld voor je kan scheiden en je pad veel gemakkelijker kan effenen dan enig ander ding. Dat is wat jullie in deze tijden ervaren: dankbaarheid.

een waterkristal reageert op liefde en dankbaarheid (dr. emoto)

Dankbaarheid is de grootste schepper die jullie hebben, want dat is de energie die vlak voor je neus creëert, ook al ben je het je niet bewust. Dat waar je dank voor zegt, vermeerdert zich telkens; dat waar je op focust groeit automatisch, jullie zijn immers scheppers.

Jullie kunnen niet NIET creëren. Dat is onmogelijk. Toch hebben jullie verschillende aspecten van creëren geïntegreerd om je Zelf te herinneren aan je Geest. Vaak hebben de versieringen die jullie met je feestdagen gebruiken, zoals de kleuren die bij Kerstmis horen, meer betekenis dan jullie beseffen.

Rood en groen lijken op de hele wereld gebruikt te worden als Kerstkleuren, ongeacht het land en de cultuur. Welnu, rood is de kleur die voor de mensheid het hart vertegenwoordigt, maar de kleur van het Hartchakra is eigenlijk groen.
In werkelijkheid gaat het om het één worden van de mensheid en de Geest.

Dit is een tijd waarin je stopt op je pad en naar je ervaringen op Aarde kijkt… waar je bent geweest, waar je heen gaat, waar je vreugde in schept, en welk stukje daarvan gemakkelijker ervaren kan worden terwijl je voort gaat.

Nieuwe Mogelijkheden van Spirituele Creatie.


De tijden van 2012 zijn allemaal al in jullie dromen gepasseerd. Wat er op 21 december zou plaatsvinden, of welke datum je ook in gedachten had, is al naar voren getrokken. Dit is heel typerend voor Lichtwerkers. Wij zeggen jullie dat er op een zekere dag iets zal gebeuren en jullie zeggen dan:
“Nee, wij willen dat het NU gebeurt.” Jullie halen het naar voren, net zoals jullie dat in heel jullie geschiedenis al deden, maar wij zeggen jullie ook nog iets anders. In het vacuüm van wat jullie naar voren hebben gehaald, hebben jullie nu de capaciteiten om niveaus waarvan je nog nooit hebt gedroomd te bereiken, niveaus die je voor onmogelijk hield.

Dit is thans niet alleen mogelijk vanwege de uitlijning van alle energieën in de Kosmos, maar ook omdat JULLIE het vacuüm hebben gecreëerd. Jullie hebben de aspecten waar je klaar voor bent, en waarvan je dacht dat het jullie wereld magisch zou veranderen, al ontvangen.

Jullie hebben deze wereld veranderd, en dat is de schoonheid van wat er staat te gebeuren, want jullie zijn allen scheppers. Wanneer jullie een gedachte in je hoofd vast houden en het mixen met een ander stukje emotie uit je hart, manifesteert die gedachte zich.

Er was altijd een lange pauze tussen de gedachte en de manifestatie daarvan, maar nu gaat het er gewoon om een pure gedachte vast te houden waardoor je alles dat je hebt gezien zich begint te manifesteren. Jullie hebben deze waarheid in je hart gekend, maar nu zullen jullie het fysieke bewijs ervan gaan zien. Nu zullen jullie het effect van jullie scheppingsmacht op de wereld om je heen gaan zien.

Jullie doen het met Liefde, jullie doen het via de momenten van dankbaarheid. Als je wilt dat je Kracht op Aarde groeit, dank dan de Kracht die je al hebt. Ontdek manieren om die kracht te voeden terwijl jullie allen leren het dagelijks te benutten. Deel je Kracht met anderen om te oefenen en laat het ontwaken in ieder mens die je ontmoet. Vervolgens als jullie erop beginnen te vertrouwen dat je Kracht hebt, zullen jullie langzaam beginnen voor je zelf te creëren.

Love Is The Way_I_Walk_in Gratitude

Er was een tijd op Aarde waarin mensen communicatie ontwikkelden buiten hun kleine lokale – en familie groepen. Nieuws begon langs een communicatie grid te reizen, want dat is de wijze waarop wij dit alles waarnemen. Het was een verbinding van het ene punt naar het andere die oorspronkelijk begon in het Oude Griekenland, toen een koerier met informatie van de ene stad naar de andere holde.

Dat spoor tussen de steden werd het begin van een communicatie grid. Mettertijd veranderde de technologie. Jullie ontwikkelden telegrafie en uiteindelijk telefonie.
Niet de telefoons die je tegenwoordig gebruikt, maar die nog niet draadloos waren, herinneren jullie die nog? Ja. Wij zeggen jullie dat dit een fysieke manifestatie was van het communicatie grid, want het was letterlijk een manier om jullie met elkaar te verbinden wanneer jullie het gevoel hadden afgescheiden te zijn.

Welnu, wat er gebeurde is dat het communicatie grid problemen ondervond omdat het nog niet overal ligt. Het ligt in jullie bevolkte steden, maar er zijn gaten in het grid in de buitengebieden, en in sommige streken is het erg sterk terwijl het elders erg zwak is. Dat was een probleem waar jullie aan moesten werken, maar nu hebben jullie een technologie op een totaal ander niveau. Jullie hebben de telefoonkabels niet meer nodig zoals vroeger. Jullie evolueren stap voor stap het communicatie grid van het ene niveau naar het volgende.

Uitzonderlijkheid en Diep Contact

Er komt spoedig een tijd die onder wetenschappers als de “Uitzonderlijkheid” bekend is geworden.
Er zijn veel films over dit onderwerp gemaakt; enge films uiteraard, want dat verkoopt. Het idee van uitzonderlijkheid is heel simpel, het is het punt waarop
Computers mensen voorbij kunnen streven.

Terminator 3
Zullen computers jullie wereld overnemen? Nee (foto: Columbia Pictures)

Er is veel over gespeculeerd, en er zijn vele projecten en grappige SF verhalen uit die uitzonderlijkheid voortgekomen. Wat zal er gebeuren? Zullen computers jullie wereld overnemen? Nee, want dat is in feite het punt waarop het communicatie grid naar het volgende niveau evolueert, het niveau dat geheel draadloos is.

Het is niet het gevolg van jullie draadloze technologieën. Het is veeleer omdat jullie het vermogen krijgen in/met je hart te communiceren, en dat vermogen kent geen grenen van dichtbevolkte steden of wetteloze, verlaten gebieden. Het wordt een communicatie die rechtstreeks van hart tot hart gaat.

Wij hebben het jullie voorspeld, en we hebben het vaak genoeg herhaald. We hebben dit ‘diep contact’ genoemd, en we zeiden gewoon dat er een moment op Aarde komt waarin jullie al die communicatie apparatuur niet meer nodig hebben.
Jullie zullen in staat zijn met erg weinig woorden te communiceren, en uiteindelijk met alleen maar energie.

Intussen worden de eerste uitdrukkingen van dit diepe contact gewoon via het hart en minder met woorden gecommuniceerd. Vaak staan woorden je bedoeling in de weg omdat er soms in jullie taal geen woorden zijn die je gevoel weergeven. Deze uitdagingen zullen beginnen te verdwijnen wanneer jullie naar het volgende niveau evolueren, en dat is een mogelijkheid die eerder niet bestond.

Dit is een van de grootste dingen die jullie op Aarde hebben gecreëerd als een echte mogelijkheid. Wij omschrijven het eerder nog als een mogelijkheid dan als een realiteit, omdat wij de toekomst niet kennen. Jullie zijn de scheppers, en jullie beschrijven die toekomst elke dag in je leven.

Wij kunnen zeggen welke kant het opgaat, en wij kunnen het pad dat voor jullie ligt iets verder overzien, maar jullie zijn er elke seconde verantwoordelijk voor en wij vinden het prachtig als jullie plotseling van dat pad afslaan. Jullie kunnen plotseling zeggen: “Dit voelt niet goed meer. Ik ben er vandoor.” Jullie wenden je dan tot ons en jullie vragen: “Wat is de beste richting? Moeten wij nu links – of rechtsaf?”

En wij roepen dan om rechtsaf te gaan en kijken toe hoe jullie linksaf slaan, want wij zeggen jullie dat dit ook werkt. Wij maken het beste van elk pad dat jullie kiezen. Wij helpen jullie zo goed mogelijk te begrijpen dat er geen goede of verkeerde afslagen zijn. Daar is jullie pad dat nu vanuit je hart op een andere manier wordt geleid, in een andere communicatievorm dan jullie ooit hadden gedroomd.

Jullie sluiten een zeer magisch jaar af; 2011 zorgde voor meer frequentionele veranderingen op Aarde dan wij ooit hebben gezien, en jullie beginnen net met je ‘warming up’. Dat is het mooie ervan, jullie beginnen die energie te dragen en het lukt niet meer het te verbergen. De tijd van: “O, ik kan hier met niemand over praten,” of: “Ik kan dit met niemand delen,” is voorbij.

Nu zien jullie alles tevoorschijn komen. Jullie zien een vermenging van je wetenschappelijke wereld en je metafysische wereld, iets wat tot nu toe voor onmogelijk werd gehouden. De wetenschappelijke en metafysische concepten komen uit totaal verschillende werelden; het een kan bewezen worden en het andere niet, toch beginnen beide werelden elkaar te erkennen.
Beide werelden beginnen de gemeenschappelijkheden van liefde op Aarde te ontdekken, en hoe ze liefde kunnen laten groeien, want dat is wat jullie nu ontdekken en het ligt vlak voor je neus.

Jullie krijgen de kans volgend jaar een nieuwe wereld te scheppen, een wereld waar jullie voor kiezen. We hebben het niet over de hele wereld, want het is jullie wereld; het is over de hele linie het dagelijkse pad waar je voor kiest. Wat vind je leuk in jouw wereld? Wat vind je belangrijk in dat opzicht? Wat zouden de belangrijkste dingen zijn als je god was en je van plan bent een nieuwe planeet Aarde te ontwerpen?

Kijk daar nu naar, want jullie creëren je eigen werkelijkheid. Jullie zijn het centrum van je eigen Universum, en zo is het altijd geweest. Het eerste wat je doet als het centrum ven je eigen Universum is verantwoordelijkheid nemen om dat centrum te zijn. Neem verantwoordelijkheid voor wie je bent op Aarde. Dat schenkt vreugde, het is niet moeilijk.

Zodra je die verantwoordelijkheid neemt, neem je in eigendom wie je bent. Daar is niets goeds of fout in, en je hoeft geen moeite te doen om begrepen te worden.
Projecteer jouw boodschap gewoon het Universum in. Je draagt die boodschap in je glimlach en in je taalgebruik, zelfs in je dagelijkse woordenschat. Je draagt het zelfs telkens als je lacht, en een nieuwe frequentie uitzendt.

De veranderingen die in het jaar 2012 plaatsvinden gaan jullie begrip op vele niveaus te boven. Het kost jullie bijna 27 jaar om de verbindingen die dit jaar gemaakt worden, te realiseren en ze volledig te laten ontvouwen opdat je kunt zien wat er werkelijk gebeurt. Daarom vragen wij jullie je niet bezorgd te maken met wat er gaat gebeuren en hoe het gaat gebeuren.

Laat het gewoon met open armen, en een glimlach op je gezicht op je af komen.
Laat het gewoon van het hoogste potentieel zijn. Als je ons hoort roepen rechtsaf te gaan en je gaat linksaf, zul je ons evengoed horen lachen, want er zijn geen verkeerde afslagen. Het is een pad van je eigen keuze. Jullie hebben gezocht naar deze weg van de minste weerstand naar je spiritualiteit. Wij zeggen jullie dat het pad wordt gecreëerd vlak voordat je voet de grond raakt, want jullie creëren thans zoveel.

Ascencie

Spreek jouw Waarheid.

Het belangrijkste wat we jullie over 2012 willen zeggen is dat de complete focus van de mensheid op Aarde verandert. Het is al begonnen op vele kleine manieren, en daarom zien jullie zoveel ontreddering op Aarde. Bijna elke keer als je de tv aanzet, krijg je de een of andere grote dramatische gebeurtenis in een willekeurig werelddeel te zien.

Dat is inherent aan jullie evolutie, en jullie moeten ontdekken waar je ongelukkig van wordt om te evolueren. Als jullie samenkomen en je ontevredenheid uitdrukt, ook al weet je niet precies wat je dan wel tevreden maakt, spreek je waarheid op dat moment, zelfs als het moeilijk is, gewoon uit. Want het zuivert de lucht en dat maakt het mogelijk die nieuwe wereld waar je in stapt te scheppen.

Als je dat doet verandert er nog iets, namelijk dat jullie het centrum zijn van je eigen Universum. Dat zal nooit meer veranderen. Wat er verandert is hoe jullie je Universum in harmonie brengen met de andere goden op Aarde.

Hier ging het er op Aarde altijd om: “Hoe kom ik in harmonie met anderen? Hoe werk ik met anderen samen? Hoe red ik het?
Er is nu veel meer aan de hand, want zij zijn deel van jullie en jullie zijn deel ven hen. Die verbinding wordt in feite steeds meer waargenomen aan de andere kant van 2012, en het gebeurt dagelijks.

De Sluier begint dunner te worden. De verbindingen die je met elkaar hebt, zullen zichtbaarder worden en bruikbaarder; jullie zullen je de mogelijkheden bewust worden om die energie op vele verschillende manieren te verankeren. Het gaat er om dat je er mee speelt en dat je weet dat die veranderingen zullen gebeuren.

Jullie hebben mensen gekend die paranormaal zijn geweest, die kunnen communiceren door letterlijk iets van hier naar iemand ergens anders te sturen zonder de uitdagingen van afstand of tijd. Nu gaan jullie leren hoe je dit zelf kunt gebruiken, hoe je verantwoordelijk bent voor het gebruik en het sturen van je eigen energie om je met anderen te verbinden.

Soms is het een eenvoudige verbinding en jullie zullen een groot verschil maken in hun leven door ze te helpen van koers te veranderen. Soms zullen jullie hen gewoon helpen een stap vooruit te doen. Hoe dan ook, jullie succes op Aarde na 2012 heeft te maken met hoe je met de andere goden op Aarde omgaat.

Daarom noemen wij dit het Tijdperk van Autorisatie, niet alleen je persoonlijke autorisatie. Hoe goed jullie anderen om je heen in hun kracht zet, is bepalend voor jullie volgende stappen en jullie verbindingen met je zelf en deze nieuwe energie. Er zijn veel daaraan gerelateerde zaken die zich beetje bij beetje beginnen te ontvouwen.

Ja, jullie zullen nog enige koersveranderingen meemaken, en veranderingen zien komen die nodig zijn op Aarde… de planeet zelf. Jullie hadden een korte adempauze tussen de tsunami’s, de aardbevingen en vergelijkbare uitdagingen in die gebieden. Dat was de Aarde die zich aanpaste om naar het volgende niveau te gaan, en er komen nog meer noodzakelijke aanpassingen.

Wat wij jullie zeggen is dat hoe meer jullie aan je zelf werken, hoe gemakkelijker het voor de planeet is die verbindingen te maken. Het is niet nodig een extreme negativiteit op Aarde te hebben en het hoeft geen tragedie te zijn. Jullie kunnen met je ogen open in die energie leven, en vele onder jullie beginnen dat te doen.

Jullie leven dagelijks met een kosmische verbinding van je eigen Geest van wie je bent, en dat werd nooit voor mogelijk gehouden op deze planeet. Daarom is er nu zoveel aandacht op Aarde, want jullie creëren dagelijks wonderen. Jullie veranderen Al dat Is; jullie zijn de meesters van het bordspel.

Elke stap die je ervaart brengt je naar een nieuwe plek. Het zal voor vele mensen nog een uitdaging zijn om zich gemakkelijk te voelen bij het aarden in die nieuwe energie. Veel van jullie voelen alsof ze op wiebelige grond staan, en zij weten nog niet hoe ze dat gevoel kunnen aarden of begrijpen niet wat er plaatsvindt.

De waarheid is dat jullie ervoor hebben gekozen om dat te ervaren, opdat je zodra je geaard bent en stopt met wiebelen, eerst je hand naar anderen uitreikt om ze te helpen in balans te komen. Dit is de nieuwe planeet Aarde, de nieuwe verbinding.

lichtwezens
De Sluier begint dunner te worden

 

Jullie zullen er, zoals je altijd hebt gedaan, uitkijken naar nieuwe kansen, maar in plaats van de kansen die je vroeger hebt gepakt, zullen jullie uitkijken naar gelegenheden om – hoe dan ook – anderen te helpen. Wij zeggen jullie dat het niet gewogen wordt, het is geen verzameling van punten; er is geen standaard waarbij je anderen genoeg hebt geholpen om in de hemel te komen…
Het is eerder een levenshouding, een manier van samenwerken om iedereen in die nieuwe energie te laten leven. Jullie hoeven niet op de hemel te wachten als je doodgaat. Creëer de hemel Hier & Nu! Dat is het puzzelstukje dat een ieder van jullie van Thuis heeft meegedragen.

Wanneer jullie al die stukjes beginnen te verbinden en die nieuwe manier van communiceren ervaren, zullen jullie het unieke puzzelstukje dat je hebt begrijpen en het gemakkelijker vinden om alle puzzelstukjes samen te voegen teneinde de hemel op Aarde te scheppen.

Het is onderweg. Het is aan het gebeuren. Zijn jullie er klaar voor? Deze energie zal voor een ieder van jullie een bewuste stap zijn. Je zult die vraag in je eigen hart moeten beantwoorden. Het is er, en onze handen reiken naar jullie uit, want elke stap die je onderneemt verandert de planeet en verandert de liefdesenergie hier op Aarde.

Jullie hebben de planeet ver voorbij je bevattingsvermogen veranderd, en jullie zijn maar net gestart.

Het is voor ons een grote eer dat wij de meesters van het Spel toespreken. Wij vragen jullie elkaar met het grootste respect te bejegenen, want jullie kijken in de spiegel. Voedt elkaar waar en wanneer je kunt.

Reik je hand uit zo vaak je kunt om het verschil in iemands leven te maken. Herinner je dat het een prachtig spel is, en speel fijn samen.

Espavo.

De groep

bron: ArjunA – www.assayya.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in