DELEN
Ho'oponopono
Ho'oponopono
Ho'oponopono is een sjamanistische methode uit Hawaii die ervoor zorgt dat ons ego op 1 lijn komt met ons Ware Zelf.

Van het begin van 2012 hebben we een heel nieuw niveau van verhoogde Ho’o Pono Pono ervaringen gehad, van Dingen Recht Te Zetten, wanneer we de deur naar ons oude leven sluiten door ons oude leven op een nieuw niveau te brengen.

Om ons te helpen hierbij, krijgen we allemaal exact datgene wat we het meest nodig hebben, om klaar te zijn voor ons Ware Leven. Wat we ook meemaken, het is persoonlijk op maat van onze diepste behoeften gemaakt. Dat is zelfs waar wanneer we sommige situaties en uitdagingen die we ervaren niet zo leuk vinden.

In deze periode komt het Verleden en de Toekomst steeds meer samen op het moment van nu. Enorme delen van ons Verleden lossen op, niet alleen maar fysiek, maar energetisch. Dit helpt ons om vrij te worden van het Verleden, zodat we kunnen ophouden met ons vast te klampen aan ons oude gedrag. We gaan de situaties in ons leven tegemoet als Waren, en dit verandert alles. Elementen uit het verleden worden ofwel op een nieuw niveau gebracht, ofwel opgelost of losgelaten. Golven van het Nieuwe en Ware spoelen onze oude vermoeide Voetafdrukken in het Zand weg.

Een belangrijke component van deze tijd is dat we allemaal stoppen met deze wereld als vijandig te bekijken. Dit dient ons echt niet. Waren leven niet in een vijandige omgeving. Ze leven in de JUISTE TIJD – JUISTE PLAATS. Ze worden in alles wat ze doen gesteund. Ze vervallen niet in drama of nemen het niet persoonlijk wanneer ze geminacht worden. Waren maken nergens een drama van of kroppen hun emoties niet op. Van het ogenblik dat er iets is dat hen stoort, communiceren ze eerlijk over hun gevoel en ondernemen iets om Dingen Recht Te Zetten. En vooral leven Waren niet in een wereld van reactie, maar in een wereld van heldere, besliste actie.

Dit is een maand om zaden te planten. De grote vraag is dus wat voor soort zaden we gaan planten. Gaan we de oude, vermoeide zaden blijven planten, die we al jaren in de grond zaaien, zodat steeds weer dezelfde oude planten opkomen? Of gaan we iets nieuws planten in deze periode, de zaden van ons Ware Leven? De zaden van onze Wildste Dromen? Of misschien wat zaden van de Zaadmeloenen die we gekregen hebben.

onkruid uit de tuin en planten
onkruid uit de tuin en planten

Op het einde van april zal alles snel vooruit gaan, en gaan onze zaden snel ontkiemen en tot fris nieuw leven komen. Gaan we tevreden zijn met het zien opkomen van onze zelfde oude vermoeide planten? Of zijn we klaar om vanuit het gekende in iets totaal nieuws te springen? De keuzes die we deze maand maken zullen een sterk effect hebben op onze toekomst.

Maart is nog maar eens een serieuze maand in een serieus jaar. Er is nog altijd veel aan het gebeuren. Het is een maand van een Kwantum Golf, waarin we intens gaan kijken naar wat we echt willen in ons leven. Talrijke herzieningen zullen gedaan worden, als we terug focussen op onze meest authentieke prioriteiten. Eens we dit duidelijk zien, zullen we onszelf op onze ware coördinaten heraflijnen. Dan zullen we op onze grootste surfplank springen (het Weten van ons Hart) en in actie springen om onze Wildste Dromen te manifesteren.

Er is een gevoel van frisheid en opwinding in het begin van maart, alsof we een reeks enorme tsunami’s van verandering verwachten.

De hele maand lang zullen meloenen in onze handen vallen, indien we klaar zijn om ze te vangen. Om klaar te zijn is al wat we hoeven te doen in een staat van JUISTE TIJD- JUISTE PLAATS te zijn, met ons hart wijd open. Al deze meloenen geven ons iets dat we op dit moment echt nodig hebben. Sommige ervan zijn elementen van ons Ware Leven die heel onverwachts kunnen aankomen, of totaal nieuwe vormen kunnen aannemen. Wanneer ze komen, hebben we niet de tijd om na te denken over de gevolgen: we moeten ze onmiddellijk accepteren met ons hele wezen. Zelfs maar een seconde twijfelen, en ze zijn weer weg.

Velen onder ons gaan belangrijke beslissingen met verreikende gevolgen moeten nemen in maart en april. Deze levensveranderde beslissingen zijn verbonden met onze Wildste Dromen van het leven van Ware Levens in onze Ware Thuis.

Wanneer dat gebeurt, moeten deze beslissingen snel worden genomen, zonder aarzelen. Ze zijn keuzes op diep niveau. Niet gewoon van ‘Doe ik dit of doe ik dat?’. Maar eerder van ‘Welke basis kies ik voor mijn toekomstig leven? Kies ik voor veiligheid als mijn voornaamste bezorgdheid?’

Of is het meer ‘Ik voel vanuit het Weten van mijn Hart dat ik dit wil doen, en het is het juiste voor me. Ik weet dat als ik het Weten van mijn Hart volg, ALLES OKE ZAL ZIJN.

nieuwe-dagOok al zijn deze beslissingen levensveranderend, toch brengen ze ons niet in een staat van paniek, zoals dat vroeger zou gebeurd zijn. Het zal eigenlijk verbazend makkelijk gaan.

Dat is omdat we dingen niet meer op de oude manier doen of naar dingen kijken met onze oude criteria. Deze belangrijke beslissingen worden ons nu gepresenteerd omdat we er eindelijk klaar voor zijn. We kunnen rustig kijken wat er gebeurt zonder overweldigd te worden of er ons verscheurd door te voelen. In plaatds daarvan kijken we ernaar met interesse en opwinding.

In maart is er veel te doen. Dit is de laatste maand van Voorbereiding. Het intense Ho’o Pono Pono proces nadert zijn einde. We wieden in onze tuin, en planten zaden van het Nieuwe en Ware. Er zijn talrijke creatieve opwellingen om ons hierbij te helpen. En de Jokers komen eraan. We houden onze toekomst in de hand…

door Solara

www.nvisible.com

vert. Fran Tielemans

2 REACTIES

  1. Weet iemand waar ik de sieraden met de Ho’o Pono Pono mantra kan kopen?
    De afbeelding staat in het begin van het artikel.

  2. ”Dit is een maand om zaden te planten. De grote vraag is dus wat voor soort zaden we gaan planten. Gaan we de oude, vermoeide zaden blijven planten, die we al jaren in de grond zaaien, zodat steeds weer dezelfde oude planten opkomen? Of gaan we iets nieuws planten in deze periode, de zaden van ons Ware Leven? De zaden van onze Wildste Dromen?”

    Ik plant nieuwe zaden 😀
    De zaden van mijn ware leven, het leven vanuit mijn ziel…

    Liefs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in