Susanne Eijssen in gesprek met auteur, coach en beeldend kunstenaar Ellen Scheffer

Ellen SchefferEllen Scheffer is spiritueel coach, auteur van vier boeken en beeldend kunstenaar. Vanaf 2015 publiceert ze regelmatig artikelen op deze website.

Nieuwetijdskind Magazine auteur Susanne Eijssen gaat met haar in gesprek.

Ellen:”In 1994 was ik heel gedreven en geïnspireerd bezig in mijn atelier als beeldend kunstenaar, toen ik volkomen onverwacht in contact kwam met mijn spirituele gids. Die vertelde mij dat ik mensen zou gaan begeleiden als spiritueel coach en boeken zou gaan schrijven, iets waar ik totaal niet mee bezig was en wat me ook helemaal niet direct aansprak. Volgens mijn gids zou ik er veel hulp bij krijgen en het erg leuk gaan vinden. En ja, dat bleek te kloppen!

Maar ook voor mijn eigen ontwikkeling bleek het werken met mijn gidsen veel op te leveren. Met hun hulp vond een intensief helingsproces plaats van de trauma’s die ik opliep in mijn jeugd en werden mijn energiekanalen geopend voor het werk dat ik kennelijk te doen had “

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie
beschermengelmeditatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in