De boodschap van de eerste “Stepping Stone in Time”

(Voor de inleiding, zie

We are entering the Time Shift, was het eerste dat ik hoorde en er werd me dringend duidelijk gemaakt dat nu echt de tijd van de overgang was aangekomen. De boodschap van Gaia kwam over het loslaten met 3D en de Maya’s en overige Eenheidsdienaars informeerde me continue over alle veranderingen die gaande zijn, voor de deur staan en de paradigma’s die nu gelden.

De komende 14 dagen tot 4 Januari 2011 zijn de energieën ontzettend ondersteunend om in Synchroniciteit te komen met het verlangen van je ziel. Alle onvrede die je ervaart, verdriet en andere emoties mogen op dit moment een sleutel vormen en sporen je aan tot het verantwoordelijkheid nemen voor jouw hart en ziel. Diep in je hart ken je de verlangens van jouw ziel en zit er een weten over wie je bent en hoe je wilt zijn, wilt leven. Hoe je met jezelf wilt omgaan en hoe je met anderen om wilt gaan.

De komende 2 weken hebben jullie de gelegenheid om door de spiegels heen te stappen en je onvrede en lijden te verheffen naar waarheid en vrijheid. Deel wat je voelt, hoort, ziet en bemerkt met de grootst mogelijke liefde en helderheid.

We kunnen met ons denken de situatie/relatie niet veranderen, wel door te handelen en spreken naar de waarheid van onze ziel. Heb geen angst voor confrontatie, angst voor verlies weet dat dit slechts voortkomt uit het afwijzen van jezelf. Mensen hebben de neiging zichzelf continue af te wijzen, niet goed genoeg te vinden, bang om afgewezen en veroordeeld te worden vanuit de diepe overtuiging zelf niet goed genoeg te zijn. Elke ziel die meester wil worden en ascenderen wil, krijgt hiermee te maken. Je krijgt nu de kans om tot volledige zelfacceptatie te komen. De mensen om je heen vormen de spiegels en reflecteren dat wat in jou omgaat.
Lange tijd hield je het hen kwalijk, zij veranderden niet, zij wilden niet luisteren, zij begrepen je niet. Wel nu vragen we je om door de keuze te maken en door de spiegel heen te stappen. Je kunt op niemand wachten, niemand zal je de toestemming of goedkeuring of juiste liefde geven waardoor jouw realiteit veranderd.
Niemand kan je realiteit veranderen behalve JIJ. Kies nu en wees die wie JIJ bent.

Wanneer je Moganishu om hulp vraagt is hij helder en krachtig hij accepteert niet dat je ergens verantwoordelijkheid voor neemt dan alleen vanuit je ware zijn. Hij is daar heel streng in en kan je alleen ondersteunen als je je met jouw waarheid verbindt. Verbind je van daar uit met je geliefden en je omgeving. Neem hier verantwoordelijkheid voor. Dat wordt gedragen in 5D en gedragen door moeder Aarde.

Ter herinnering: het nemen van verantwoordelijkheid vanuit de ziel leidt tot waarheid en Eenheid. Het nemen van verantwoordelijkheid vanuit het ego houdt afgescheidenheid en lijden in stand.

Compenseren op wat jouw waarheid is, is niet meer mogelijk. Als je een keuze maakt voor jezelf en je past het aan voor een ander of je komt er op terug, valt de energie dood. Energie is altijd in beweging en wil altijd uitbreiden en aanzetten tot groei, stagnatie is niet mogelijk. Het houdt slechts verdriet en lijden in stand en verhinderd onbegrensde mogelijkheden en onvoorwaardelijke liefde.

Als dat wat je doet en zegt klopt met de intentie van je ziel, bereik je gewenst resultaat en ervaar je synchroniciteit. Op dit moment is er nog steeds een vertraging in de manifestatie energie als je niet naar je innerlijke waarheid handelt maar vanuit 3D. Dit is een enorme bescherming en manifestatie ervan wordt in de wacht gezet. Echter door het vasthouden aan het lijden en geloof in je onmacht, ervaar je het als realiteit. Door de transformatie energieën wordt het steeds ondraaglijker om jezelf achter te houden, aan deze keuzes vast te houden en sporen je dringend aan een andere keuze te maken. Zodra je keuzes maakt op basis van vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde boek je direct resultaat omdat dit ondersteund word in 5D.

Geniet van jezelf, het leven en van elkaar in deze wonderlijke dagen. Laat je dragen door moeder Aarde en wees bereid om God’s liefde volledig voor en door jou heen te laten werken.

De waarheid heelt. De intentie van de ziel is voor iedereen voelbaar en wordt door ieder mens begrepen. Het is het krachtigste middel dat we hebben voor het openen en verenigen van harten.

Verbind je ter ondersteuning de komende 14 dagen in de ochtend op de volgende wijze:

– Wees bereid om je hoogste belang te dienen en in synchroniciteit te handelen en spreken naar de waarheid van je ziel. Spreek de bereidheid innerlijk uit.

– Laat alle verwachtingen, alle verhalen en alles dat niet in waarheid is en het hoogste belang niet dient volledig los….

– Adem jezelf helemaal vrij en verbind je bewust met je lichaam. Kom er helemaal in thuis….

– Neem plaats in je hart en stel jezelf open om in synchroniciteit te komen met de verlangens van je ziel en met het hoogste belang van “AL DAT IS”.

– Verblijf in je hart, vol aanwezig in je lichaam en sta de energieën toe helemaal voor en door je heen te werken. Verblijf in deze stroom zolang als je nodig hebt.

– Wees bereid jezelf volledig te aanvaarden en lief te hebben en je schaduw te omarmen met je licht….

– Verbind je bewust met je ware, geheelde zijn en aard je volledig in synchroniciteit met de 5D matrix van Moeder Aarde….

– Wees bereid vanuit je ware zijn, je ware plek op Aarde in te nemen en je scheppingskracht volledig te aanvaarden…. Spreek de bereidheid innerlijk uit.

– Kom nu zodra je er klaar voor bent volledig verbonden, helder en fris weer terug in het Hier en NU.

Boodschap op 21 december 2010 doorgegeven via PatChen kanaal voor de Eenheidsdienaars en de Ascention Codes.

Bron: PatChen Havenaar, Centrum Multi Dimensional Teachings.
www.multidimensionalteachings.nl

Dit artikel mag in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van bronvermelding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in