Leestijd: 3 minuten

“Een dag vol wonderen. Dat is wat we voor ogen hebben.”

Mireille en Lilian zijn er duidelijk over, zij gaan dit event samen met hun spirit team tot een bijzondere ervaring maken.

Lilian: “Het geven van healings in samenwerking met de spirituele wereld is mijn dagelijks werk. En het heeft ook niets meer met gewoon werk te maken, het is echt een manier van leven. Ik voel me altijd gekoesterd en gesteund door mijn gidsen. Al vanaf mijn kindertijd zie ik de geesten die zijn overgegaan naar de spirituele wereld. Voor mij is dit zo gewoon, dat ik soms moeite heb met het eenvoudige feit, dat andere mensen dit niet ervaren en zien. En toch, steeds meer mensen spreken er openlijk over, dat ze toch wel weten dat er meer bestaat tussen hemel en aarde. Er zijn ook steeds meer kinderen die vertellen over de kleuren die ze om mensen zien, kinderen die zo wijs lijken, dat je er als volwassene vreemd van opkijkt. Kinderen die de pijn van anderen kunnen voelen of weten wat er in de ander omgaat. We zijn deze kinderen “Nieuwetijdskinderen” gaan noemen. Maar ik vind dat het al lang de lading niet meer dekt, omdat het ook veel volwassenen betreft. Feit is, dat er een hele golf aan anders voelende en denkende mensen op aarde geboren is.”

En als jij dit leest, ben je waarschijnlijk iemand die zich hierin herkent:

  • “Ik weet soms dingen die ik niet kon weten,”
  • “ik voel sfeer aan en weet wat wel en niet klopt.”
  • “Maar hoe ik dat weet… is me niet altijd duidelijk.”

“The magic of spirit” is bedoeld om samen te komen met gelijkgestemden. En samen te ervaren waarom we de roep voelen om de aarde, de mens en de dieren te helpen. Om te zien hoe de spirituele wereld ons helpt om dit te kunnen doen.

Als je namelijk die verbinding maakt met het licht, dan zijn er wonderen mogelijk. Zelf heb ik mogen ervaren, dat mensen genezen als ik met mijn gidsen samen voor deze mensen aan het werk ga. Ik ben op zo’n moment een doorgeefluik van helende energie. En dan kan het dus voorkomen, dat mensen je berichten sturen als:

 

“Je zei precies wat mijn moeder altijd zei, zelfs de woordkeuze was herkenbaar.”

Of

“Opeens kon ik weer lopen, een botje in mijn voet bewoog en nu heb ik geen orthopedische schoenen meer nodig. Sterker nog: voor het eerst in 15 jaar heb ik op blote voeten kunnen lopen.”

En telkens weer…. raakt het me diep in mijn hart. Dit is zoals onze wereld bedoeld is en als mijn gidsen vinden dat ik er klaar voor ben, dan deel ik dit met de mensen die komen naar de “The magic of spirit”. Ik heb de roep van de spirituele wereld gevolgd, maar heb ze ook gevraagd of ze me alsjeblieft mensen wilden sturen om het mee samen te doen, want ik kan en wil dit niet alleen doen. En zo kwamen Mireille Goedkoop en later ook Gordon Volckmer van Nieuwetijdskind.com op mijn pad.

Werken met energie en gidsen, boodschappen van overleden dierbaren, het komt allemaal voorbij in dit eendaagse event. De veilige setting, een inspirerende omgeving, het kunnen delen met de groep, het zal ervoor zorgen dat je precies mag ervaren wat bij je past. Dus doe je mee? Super leuk!

Door te ondergaan wat wij samen met onze gidsen voor energie neerzetten, kan jij ook ontdekken hoe het voor jou werkt en wat jij voor boodschappen voor jezelf en je gezin kan doorkrijgen. Denk echt aan heel uiteenlopende dingen, zoals muziek die door spirit wordt geleid met sjamanendrums en klankschalen, denk aan boodschappen van overleden dierbaren, maar ook aan helende mogelijkheden door handoplegging. Je gaat het op verschillende manieren ervaren, zodat daaruit ook een beeld ontstaat wat er zoal mogelijk is. En dat is geloof ik de essentie van “The magic of spirit”. Niet uit een boekje, maar ervaringen uit eerste hand! Ik geloof dat daarna geen enkele twijfel meer bestaat in het bestaan van gene zijde.

The Magic of Spirit vindt plaats in ‘t Podiumhuys te Uden, op 23 januari en 8 februari

Wil je hierbij zijn?

Meld je dan direct aan via deze link: https://event.nieuwetijdskind.com/the-magic-of-spirit/

En dan ontmoeten we je daar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in