DELEN
astralprojectionearth

door Petra

astralprojectionearth

Ok,  het heeft een paar dagen moeten bezinken, maar nu schrijf ik er dan toch over. Net zoals ik altijd overal over heb geschreven. Over aardse zaken en over dingen die gebeurden die met andere dimensies te maken hebben.

Toen ik over mijn trancereizen en andere reizen begon te schrijven en vele andere gebeurtenissen, toen ik mijn foto’s begon te delen en vertelde wat ik er in zag, toen ik al die andere dingen deelde.. waren er altijd mensen die mij of heel hard onderuit wilden schoppen of aan hielenlikkerij begonnen te doen. Aan beiden doe ik niet mee. Ik deel gewoon. Gelukkig zijn er ook altijd mensen die dat waarderen. Ik hoef geen boek te schrijven, ik hoef er geen geld mee te verdienen, want ik wil gewoon delen. Omdat ik zo ben. Ik had al lang rijk kunnen zijn wat dat betreft, maar dat is niet het doel waar ik voor schrijf. Het doel is om mensen dingen te laten zien, om ze evt te ondersteunen, te stimuleren en motiveren, om ze te laten zien dat zij niet gek zijn, dat er niets geks aan is. Zij die dit wel gek vinden daar kan ik ook niks aan doen,  ik respecteer wel dat zij er niets mee kunnen.  Ik weet ook dat ik in mijn generatie weer een voorloper ben, hoewel er mij ook velen zijn voorgegaan. Maar ook ik moest eerst zelf dingen ervaren en geloofde nooit zo maar iemand.

Het volgende is gebeurd, afgelopen vrijdag 29 juni 2012.

’s Middags zat ik even buiten en ik kreeg ineens het gevoel dat ik gescand werd en dat was een zware energie die ik voelde. Het zat me niet lekker en ik ben naar binnen gegaan.

Het voelde eigenlijk overal niet lekker. De dagen ervoor waren er ook al talrijke gebeurtenissen geweest, waarvan ik voelde dat ik goed moest opletten.

’s Avonds ging het licht uit in het toilet met dat ik de deur niet goed dicht deed. Het is gewoon met een lichtknopje, dus ik dacht krijg nou wat. Deur open, licht ging uit, deur goed dicht, lamp ging aan. Ik heb dit soort dingen in principe verboden in mijn huis, want ik kan zo ook wel contact maken met allerlei energieën, dus dit was zeker niet zomaar. Ik was op mijn hoede in ieder geval. Op dat moment waren er nog allemaal andere dingen en ik kon mijn aandacht niet echt goed focussen op wat er gaande was. Wel voelde ik een soort zenuwachtigheid, welke ik niet goed kon plaatsen. Bovendien moest mijn jongste dochter nog thuis komen en dus voelde ik aan haar energie of dat het was. Ik voelde bij haar ook wel wat onrust, maar wist ook dat ze onderweg was. Even later stapte zij dan ook binnen, dus dat deel was opgelost. Het vreemde gevoel bleef.Astral-Projection

Ik voelde, toen zij naar boven ging om te gaan slapen, dat ik nog wakker moest blijven, hoewel ik moe was. Ik kon gewoon nog niet naar bed. Dus luisterde ik naar mijzelf. En ik begin ook beter naar het gevoel te luisteren wat er was. Ik voelde dat er halverwege mijn woonkamer een donkere energie was binnen geslopen. En dat terwijl ik normaal gesproken daar niet veel meer mee bezig hoefde te zijn, want alles was al gereinigd en gezuiverd van alles wat zich daarvoor in mijn leven had afgespeeld. Daar waren ook niet fijne energieën bij, maar die heb ik buiten de deur gezet en daar heb ik goed in geoefend zeg maar.

Wat er nu binnenkwam was heel akelig en voelde als een aanval, maar dan wel heel sneaky. Toen ik het doorhad ben ik opgestaan en ben in mijn volle kracht met opgeheven handen gaan staan, ik voelde mij ook enorm sterk en groot in mijn eigen energie,  en heb deze zware energie naar buiten geduwd. Ik ben heel duidelijk in mijn kracht geweest en ik heb ook de nodige woorden erbij geuit. Zo ben ik tot achter in mijn tuin gelopen en daar heb ik het min of meer het universum ingeblazen en het daar ‘opgelost’. Het leek bijna op een energetische ontploffing, al was er niets te horen of te zien. Toen dit was gedaan ben ik naar binnen gegaan en vroeg mij af wat dit was geweest. Natuurlijk had ik zo mijn ideeën wel, maar zoiets moet even verwerkt worden. Toen ik dat stond te overpeinzen en ook stond bij te komen, voelde ik mijn lichaam veranderen. Deze ervaringen ken ik wel op zich, maar ik was nu wel heel verbijsterd en ik begon gewoon met open ogen te kijken, alsof ik het op die manier kon zien. Natuurlijk niet, zoiets zie je met je geestesoog.

Ik begon ook aan mijzelf te voelen, maar het was niet tastbaar. Toen gebeurden er een heleboel dingen, waarvan ik de juiste volgorde niet meer weet. Ik besefte me dat dit geen gewoon vorig leven was, maar het voelde als mijn oorspronkelijke staat van zijn.’ Dit ben ik’ zei ik tegen mezelf. Tegelijk ook mijn gedachten die zeiden, maar dat is toch onmogelijk en ook die gedachten die zeiden dat ik toch onderhand ook wel weet dat niets onmogelijk is. Mezelf ook afvragend of er iets door mij heen kwam, terwijl ik dacht dat ik het was. Maar nee, ik was het gewoon. Dit is mijn energie. Dit is mijn ware zijn, mijn oorsprong. Dit is mijn eigenlijke kracht.

astraalEn ik wist ook wie of wat ik was. Ik zag mij zelf als een vrij lange gedaante, maar niet zo lang als ik mij voel vanuit de Lemurische sferen. Ik was ook een vrouw met lang, vrij steil haar. Heel erg opvallend was het  ‘iets’ op mijn voorhoofd. Ik begon te voelen wat dat ’iets’ was en onmiddellijk voelde ik een driehoek, hoog op mijn voorhoofd. Absoluut niet het 3e oog. Dit heeft een andere functie. De driehoek leek wel een ‘gat’ in mijn voorhoofd, van waar uit ik voelde dat ik er informatie mee over kan oversturen. Een soort laserachtig iets. Nu, na een paar dagen voel ik dat de driehoek zowel met de punt naar beneden gebruikt kan worden, als wel met de punt naar boven. De kleuren zijn afwisselend blauw en rood. En ik vermoed dat er zich nog wel meer kan openbaren op gebied van kleuren. Het heeft met afstemming te maken over de soort informatie die doorgegeven kan worden.

Terwijl ik dit schrijf zie ik groen en weet dat het met hartchakra te maken heeft. Ik merk nu ook op dat waarschijnlijk alle chakrakleuren en functies ook daar zitten. Ik krijg nu ook te horen dat het een soort poort is. Als ik contact wil met mensen met deze energie, zal ik dit moeten gebruiken. En ja het wordt oefenen, zoals ik zelf ook al vermoedde.

In de tijden dat ik uit vorige levens beelden kreeg moest ik dat ook toen leren integreren in mijzelf en er mee leren omgaan. Het verbaasd me dus nu niet dat ik niet in één keer dingen kan doen. Ik voel wel dat al het andere wat ik heb geleerd razendsnel naar de achtergrond verdwijnt. Geen idee of dat later nog bruikbaar is, dat zie ik dan wel weer. Dit is er nu.

Toen ik nog aan mijn voorhoofd stond te voelen en begreep met welke kracht ik die enorme duistere energieën  heb weggestuurd, stond ik weer  even helemaal stil en dacht echt jeetje dit was echt heel veel kracht. Ik weet en voel dat het kilometers ver om mij heen reikte.

Na een tijdje verbaasd en verwonderd te hebben gestaan liep ik naar de laptop en keek wat er zoal gaande was. En ik zag ergens ook iets verschijnen wat met hele duistere krachten te maken had.

Ik ben daar nogal volop in gedoken met woorden, maar voelde ook dat de energie mee ging. Maar ik voelde ook dat het niet genoeg was. Daarop heb ik contact opgenomen met de persoon om wie het ging via de driehoek op mijn voorhoofd en heb laten zien wat er gaande was. Ik voelde me wel heel indringend, maar ik wist gewoon dat ik dit mocht doen. Dat het ook erg belangrijk was. Natuurlijk heb ik me later afgevraagd in welke situatie ik dit mag gebruiken. In principe alleen als iemand er om vraagt, anders niet. Het zomaar rondsturen mag gewoon niet, behalve in noodsituaties (daar moet ik nog eens over voelen dan en ik neem aan dat ik dat ook gewoon hoef te voelen en er niet over na hoef te denken). Daar voel ik mezelf ook niet lekker bij. En ja natuurlijk vraag ik me af hoe dit allemaal zit, nog steeds. Maar ik blijf ook kijken naar mezelf en of ik zuiver ben daarin. Aan de andere kant denk ik dat ik niet zomaar ‘krijg’ en dat ik er gewoon klaar voor was.

Wat in ieder geval heel duidelijk is, is dat ik dus eigenlijk buitenaards ben. Gelijk denk ik nu ook dat we dat allemaal zijn. Ik weet niet of dat zo is, maar dat is mijn eigen aardse gedachte. Ook dat iedereen uiteindelijk deze transformatie kan krijgen als het zover is met die persoon. Net zoals je automatisch je inwijdingen kunt krijgen zoals ik die gehad heb in bv het sjamanisme, gewoon vanzelf. Omdat je er klaar voor bent. Het komt wel tot je. Je hoeft alleen maar je pad te volgen en dan krijg je alles uit je vorige levens weer terug. Gewoon herinneringen.reizen

Ik begrijp nu ook wel dat ik altijd heb gezegd dat ik na dit leven niet weer kom, ik begrijp ook waarom ik niet heel veel moeite heb als mensen overlijden. Ik kan er superverdrietig van zijn, maar meestal omdat de achterblijvers zoveel verdriet hebben. Ik weet dat iemand niet weg is. Het bewustzijn is er gewoon, maar dan in een andere vorm. Dit is iets wat ik al jaren heb, maar nu besef ik me ook dat het geen zin meer heeft om mijn fysieke lichaam af te leggen. Dat doet er helemaal niet meer toe.

Waar ik over nadenk is het feit  waar dit nu tot leidt en wat de bedoeling is. Is het aardse dan echt voorbij, ga ik weer terug? En/of realiseer ik me nu dat het mij gelukt is om mens te zijn, wat ik daar dan zelf ook bij in gedachten heb, terwijl ik ergens anders vandaan kom, in ieder geval heel veel gedachten waarop ik nu geen antwoord heb.

De dag na deze beleving liep ik in het bos en ik was wel een halve meter van de grond voelde ik. Zo’n aparte beleving ook weer. Ik was er wel en ik was er niet. En op zich ken ik ook dergelijke ervaringen wel van het wel en er niet zijn, maar deze is toch weer heel anders. En ja, ik heb natuurlijk ook wel andere ervaringen met buitenaardse energieën, maar dit was gewoon heel eigen. Ik voel het ook anders, ik ben ook anders. En ja, ik moet wennen. Heel erg wennen en ook weer niet. Ik ben ook heel benieuwd of mensen mij nu nog zien, want die ken ik ook .. dat mensen mij gewoonweg niet meer zien. Die vind ik niet fijn, want ik ben een mensenmens en de eenzaamheid is al groot als je met dit soort dingen te maken hebt. Maar misschien door deze andere energie kom ik weer anderen tegen.

Bovendien heb ik al begrepen dat er een aantal mensen meer zijn met dezelfde soort ervaringen in dezelfde tijd.

Meer wil ik nu niet schrijven, dit is het voor nu.

 

Liefs, Petra

40 REACTIES

 1. Liefste Petra,

  Ik las je ervaring enkele dagen geleden en stond versteld. Ik vond het enorm krachtig hoe je ermee om ging en voelde me eigelijk een beetje gezegend dat ik zelf nog nooit zo’n dingen ervaren had. Ik dacht bij mezelf ik zou niet weten hoe te reageren…

  Tot deze nacht: voor slapengaan had ik gevraagd aan lichtwezens met de HOOGSTE intentie en mijn beschermengelen of ze me wilden helpen healen/zuiveren van oude patronen, blokkades… Of me eventueel in mijn dromen heldere antwoorden op mijn vragen wilden doorgeven.

  Ik schrok wakker denk rond half 5, ik had een erg onaangenaam gevoel, ik voelde me niet alleen. Ik kon niet goed thuisbrengen goed of slecht eigelijk want ik voelde wat druk in mijn hoofd. Ik heb zo de gewoonte direct te overlopen wat ik gedroomd had: ik kon aura’s zien bij planten (regenboog) en toen ik dichter kwam verdween het. Ook herinner ik me iets met RAN of RAM, een naam voor iets buitenaards, mijn droom ging over de komst van een soort ET wezens en onze voorbereiding ofzo. (ik lees veel over de beschavingen die elders bestaan dus mss is mijn droom daar een reactie op en helemaal niks ‘speciaal’)

  Alleszins hoopte ik dat het akelig gevoel wegging door me op iets anders te concentreren. Ik durfde mijn ogen niet sluiten om terug te slapen. Heel raar want opeens voelde ik iets warm en goed en voelde me vredig en deed mij ogen toe. Ergens was ik niet gerust om het gevoel dat ik ervoor had gehad, en zei bij mezelf om me te sussen: ‘t zit in u hoofd, ge leest teveel… Op dat moment overkwam (lett. over-komen) me iets freaky: er gleed gelijk een voorwerp over mijn borstkas, dat me volledig onderdruk hield en me gelijk shocken of bestralingen gaf die heel beangstigend waren, gelijk zoals je het verwoorde SCANDE. Dit voelde denk ik koud aan, allee moeilijk zeggen want ik slaap in een dak waar het superwarm is. Ik durfde niks doen, niet mijn ogen openen of bewegen, ik voelde me verlamd! Duurde denk ik een minuut. Ik ben dan opgestaan want ik voelde me daar super bang.

  Ik ben de laatste dagen heel enthoustiast met het lezen over de verschuiving, de galactische federdatie, dingen over andere beschavingen, sterren, channeling en ander mogelijke dingen. Dit begon omdat ik graag wou weten waar ik vandaan kwam…
  Ik hoopte dat ik ook eens telepathische, helderziende of andere ervaring ofzo zou meemaken, omdat ik hunker naar contact met hierboven.
  Mijn ervaring voelde anders wel niet zo liefdevol… Nu overdag voel ik me heel vrij op mijn borstkas, of gewoon, ik weet ‘t niet.

  Ik had die avond naar de sterren gestaard omdat ik de talrijke aanwezigheid en de grootsheid wilde zien en voelen, nu maakt me dat een beeetje bang eigelijk door dit nachtelijk bezoekje, ik heb er zelf om gevraagd he…

  Alvast bedankt om dit te lezen,
  warme groeten!

  • Hoi Capucine, ik voel de plek op m’n borstkas nu ook.. of niet.
   Ik voel hem niet, LICHT is in de plaats gekomen…
   Een MAGNEET vanuit het 0-punt.

   Bedankt voor het delen.

   Liefs Anna

  • @Capucine, Ook jouw verhaal zo bijzonder!! Ik moest aan het eind even glimlachen, want je zegt ik wil ook graag dit soort ervaringen.. nou die had je dus behoorlijk! Het zit ook in gewone dingen hoor. Je krijgt soms iets te lezen, een bepaalde kleur te zien, die je bewustzijn doet openen. Zomaar ineens. Dan voel je dat het voor jou bestemd is. Het gaat echt allemaal over goed voelen leren. En vooral de connectie met jezelf. Als deze goed is, dan kan je meer voelen, want dan voel je die verbinding met de rest. Maar vaak moeten heel veel angsten die in jou leven losgelaten worden. Zodat je meer open kunt openstaan. En ook leren hoeveel je zelf waard bent, dat trekt de juiste energie aan, ook van je medemensen. Het is een groei naar je eigen zijn,je eigen lichtkracht.. zo zie ik het. En dat heeft verschillende stadia (bij mij wel in ieder geval, maar dat hoeft niet voor iedereen te gelden). Telkens groei je wat verder. En dat is prachtig. En als je denkt dat je niet meer kunt groeien, dan gebeuren er wel weer dingen waardoor het wel weer verder gaat. Het aardse deel en het andere deel (wat heel veel facetten kan hebben) groeit ook mee. Ga gewoon door, ontdek je zelf, zoek hulp als je denkt dat nodig te hebben en als je het denkt dat je het alleen kunt, dan is dat ook zo. Voelen en nog eens voelen. En praat erover met gelijkgestemden, maar ook weer voelen of het zuiver is. En ja het is wat, maar ik ben blij dat ook jij hier hebt durven schrijven. Want dat is het mooie. Hoe opener je hierin bent, hoe meer verbinding je voelt, met jezelf en alles. Dank je wel ook voor jouw bijzondere reactie, Prachtig!!! Liefs, Petra

   • @Petra Meijer, dit is dankzij jou dat ik dit poste hoor 😀 , ik denk dat ik me anders even van zulke ervaringen zou afgesloten hebben, ik was HEEL bang.
    Echt bedankt voor zo’n geruststellende en vooral aanmoedigende reactie!!! Ik denk inderdaad dat ik wat steun zou kunnen gebruiken in mijn proces. Vooral in het loslaten, ik vind er soms zelf de energie nier voor omdat ik zo vermoeid ben en me vooral niet zuiver/helder voel. Ik voel de nood om grondig te reinigen! De connectie is nog in herstelperiode 😉
    Ik neem momenteel veel tijd voor mezelf om tot rust te komen en vraag gewoon hulp op men weg: ik vraag en het wordt gegeven. Ik merk duidelijk hoe spoedig ik soms al manifestaties zie en vind het zalig. Ik heb er nooit echt bij stilgestaan dat zij (gidsen) mij daar ook in helpen.

    Soms voelt het alsof ik de aarde wil omarmen en een dikke knuffel geven, op momenten dat ik vlammetje voel vanbinnen dat het met de rest wil delen en iedereen wil bedanken voor dit alles. Die momenten zijn er steeds meer! Ik hoop op een dag gewoon zo te zijn want het gevoel is HEERLIJK!

    PS: ik was heel bang om terug te gaan slapen na de ervaring. Ik wilde niet dat akelig gevoel en die kilte herbeleven. Ik trotseerde uiteindelijk mijn angst nadt ik mezelf gereinigd had en een grondingsoefening had gedaan. In bed heb ik de hulp van engel Michaël gevraagd: zijn mantel en of hij bij me wou blijven om me te beschermen. Ik voelde me heel veilig en heb goed geslapen!
    Deze site leert me heel veel!

    Nog eens hartelijk bedankt Petra!
    Heel veel liefs, Capucine

    • @Capucine, Nou ik vind dit heel mooi om te lezen, echt waar! En ja tijd nemen voor je zelf, het is soms echt heel vermoeiend.. goedzo!!! Prima bezig en ja alles komt wel op je pad. Ook de dingen waar je niet op zit te wachten soms, maar die zijn dan ook gewoon nodig. Alles ervaren als een geschenk is ook een heel mooi proces! Bij mij gebeurde dat vaak achteraf, omdat ik het toen nog niet kon zien. Maar hoe verder je er in komt, hoe meer je dat ook gaat beleven. Echt wauw hoe jij dat doet! Succes en Liefs, Petra

 2. Hallo Petra,

  Ik heb zojuist jouw verhaal hier gelezen….ik herken het!
  wat vind ik dit mooi!:) ook alle reacties op jouw verhaal en dat je iedereen daar antwoord opgeeft, zo open en zo liefdevol en zo herkenbaar. door alle verhalen, kwam bij mij alle herinneringen boven, ik heb ze zelf allemaal beleeft, gevoeld, doorvoelt en sinds vorig jaar, mede door deze site van gordon, door de verhalen en vertalingen van de Engelen en lichtwezens en hoe ieder daar een naam aangeeft, begrepen wie ikzelf eigenlijk ben!:) ik heb op vele verhalen gereageerd en mij ervoor bedankt :)maar gaf nooit helemaal mezelf prijs…dat durfde ik niet zo goed. juist doordat ik hierin zo gekwetst ben en ook erachter was gekomen dat het mensen “bang” maakte! ze begrijpen het niet.
  dat is niet hun bedoeling, ze kunnen het niet begrijpen.
  Immers, informatie, die je niet hebt, kun je ook niet toepassen! zo simpel is het gewoon. maar niet simpel om het in de praktijk uit te voeren. wat zeg je wel? wat zeg je niet? en tegen wie kan je gewoon jezelf uiten, geowon zoals je bent? dat heeft me erg voorzichtig gemaakt. ik moest mijzelf en mijn lichaam, waarin ik leef, hierin beschermen. En dat doe ik nog steeds. er zijn er wel een paar die me beginnen te begrijpen, gelukkig! 🙂 maar er is er maar één persoon, waartegen ik me volledig kan uiten. en zij helpt me om te begrijpen. ik zal je ook vertellen wat ik hier excact mee bedoel. Ik ben een lichtlichaam (net als jullie) en ik belichaam Henriëtte. of anders uitgedrukt, ik ben een engel met een menselijke ziel. ik heb moeten leren om een mens te zijn, wat het betekent voor de mens om hier op aarde te moeten overleven, zonder zich bewust te zijn van mij, als “beschermengel” of lichtlichaam of lichtwerker. ik ben al zoveel benamingen tegengekomen, dat ik ze maar allemaal benoem. waarvoor mijn dank overigens 🙂 maar andersom, moest ik als engel mij ervan bewust worden, dat ik niet het lichaam ben! 🙂 dát was ook even een gepuzzel. doordat mijn mensen lichaam een beschadiging aan haar mooie brein heeft, komt alle info heel langzaam binnen, dus ik moet ook mijzelf aanpassen aan haar, anders raakt ze overloaded en kan ze niet goed meer functioneren en heeft ze pijn. en dat verdiend ze niet. zij heeft haar hart geopend voor mij en ik ben met haar samen één. en kan zo met de bron samen werken. zo krijg ik alle informatie, die voor mij bestemd is binnen, via mijn zonnetje. die vlak boven mijn hoofd zit(als je beide armen in de lucht strekt, naar boven kijkt, zit daar je zonnetje,daar schrijf ik mijn naam in, mijn geboorte naam, de datum dat ik ben geboren, de plaats en de tijd) ik strek mijn armen uit handen open naar elkaar toe, terwijl ik het tussen haakjes staande uitspreek, en pak het zoonetje dan vast en trek deze in mijn hoofd en trek het dan door mijn hele lichaam heen en laat mijn handen rusten op mijn voeten, dan aard ik mij, doordat ik wortels uit mijn voeten de aarde in laat gaan, ze verankeren me dan met gaia, moeder aarde, ik groet haar dan ook, ik trek mijn handen over mijn benen weer terug over mijn gehele lichaam en adem dan 1x heel diep door, dan breng ik mijn hand naar mijn stuitje, laat daar een koord met regenboogkleuren en een laagje goud eromheen in moeder zakken, daar heb ik een lus gemaakt van ijzer (U maar dan andersom) aan het einde van mijn koord zit een anker (zoals van een boot) die veranker ik dan in deze lus en leg daar een riem overheen ook van ijzer en dan ben ik volledig verankerd samen met mijn lichaam, dan trek ik deze regenboogkoord over mijn ruggegraad naar boven tot het uit mijn hoofd als een soort van fontijn met regenboogkleuren en goud. dan maak ik een koepel van wit licht met een gouden rand eromheen trek deze geheel over mijn lichamen heen, dus ook door de grond/aarde. in mijn koepel van wit licht ben ik beschermd voor al het negatieve en de Engelen zien dit wit licht en weten dan waar ik ben. ik heb ook rozen in mijn koepel/aura, met grote doornen, deze dienen voor negatieve gedachten die naar mij gestuurd worden en deze worden dan doorgeprikt en tevens met liefde voorzien. dan doe ik balans erin en harmonie en vrede, ik spreek dit gewoon zo uit en dan gebeurt dit ook zo. Dit is wat ik van de Engelen heb geleerd. en openen van mijn shakra’s leerde ik al op mijn 21ste. dit laatste is een aanvulling erop. al mijn shakra’s zie ik als mijn kinderen en die zitten allen in mijn hart, die verlicht is en lekker warm, we werken allen samen en ieder heeft zijn eigen stem. ik ben hier nog volop mee aan het werken hoor. dus ik leg het op mijn manier uit uit en zoals ik het zelf ervaar. ik heb een belofte gedaan, dat ik mijn kennis zou delen met de wereld, ben dus aan het schrijven voor mezelf, en deel het, nu hier,en ik doe dit nu hier, omdat jij, lieve petra deze deur hebt geopend en ik het zo dapper vind van je, dat ik nu ook een stukje wil delen met jouw en allen anderen hier die hier behoefte aan hebben. De engelen vinden deze info even het belangrijkste om met jullie te delen en daarom heb ik dit nu ook gedaan. zij weten het wanneer het kan en mag. ik ben ze dankbaar voor hun bescherming en hun kennis en dat ik met ze kan communiceren vanuit mijn kristallen liefderooshart zo noemen zij het. ik heb nieuwe wegen in mijn lichaam gemaakt, zodat ik geen last meer heb van die beschadigingen, althans, de info kan binnenkomen, hetzij langzaam. er komt via het licht info binnen, via het gevoel wordt deze vertaald en er moeten dan woorden, zinnen eraan gekoppeld worden, die ik in mijn bibliotheek heb opgeslagen
  dit duurt soms best wel lang aleer ze heb gevonden. en ik heb nieuwe woorden boeken moeten maken. waar ik nu, op dit punt zoveel profijt van heb, dat ik dit nu zo kan schrijven
  Dan willen ze nog graag dit zeggen over het negatieve; negatieve energie kan niet tegenop het witte licht. ze zijn er zelfs bang voor. maar angst kan ook zeer krachtig zijn en ook vernietigen. maar dan komt het verhaal wat je deed petra met je kracht. sta inderdaad altijd in je eigen kracht, gebruik je liefdesenergie en straal dit via je hart uit (je bent beschermd in je lichtkoepel, ververs het wel door de dag heen als je veel nagatieve dingen bent tegen gekomen)en bescherm het met een gouden randje. en gelóóf hierin dat het zo werkt. mijn uitspraak al jaren;liefde overwint alles! en de aanhouder wint! en dát ben ik! en zo is het! amen. in tijden dat ik mijn lichaam zo zwak was, door die ongeval, heb ik wel eens heel hard geschreeuwd help! ik dacht vaker dat er niemand was. en zo heb ik geleerd wat angsten van mensen zijn. want ik zat opgesloten in mijn lichaam. nu niet meer. maar dat verhaal laten ik nu achterwege. ik heb vele levens gehad en ik ben heel blij dat we nu in deze tijd leven en dat alles weer zo wordt zoals we gewend waren…maar…er is veel werk te doen….ik doe mijn deel nu met een brede glimlach en vaker met een traan van geluk en liefde en hele diepe dankbaarheid. ik ben dan jullie allen hier en vooral Gordon die dit steeds weer mogelijk maakt, heel dankbaar voor jullie liefdevolle bijdrage hier. want dát is het, een bijdrage. wij moeten ergens beginnen, dit hier is er één van. Schitterend toch?! En Petra, vertrouw maar op je gevoel, je zult weten wanneer je iets mag manifesteren, je mag altijd de hulp van de engelen vragen, ze staan ons met heel veel Liefde en geduld bij, ze geven ons kracht en leren ons weer aan, wat we al wisten, het komt allemaal terug 🙂 zo nu stop ik ermee, mijn handen gaan pijn doen en concentratie is even wat minder aan het worden. voor mijn gevoel was dit 5.min. maar in werkelijk heid bijna een uur als ik me niet vergis.ik hoop dat ik heb kunnen bijdragen want dat was en is de reden waarom ik dit heb geschreven.

  Vanuit mijn hart, liefs, Henriëtte

  • @Henriëtte, Ja prachtig ook zeg jouw verhaal! En alles wat je zegt. Ik denk dat je hiermee heel veel aanreikt aan anderen. Super.
   Ik heb er natuurlijk ook gewoon niets aan toe te voegen, want je hebt het zo mooi compleet beschreven. En zo mooi vanuit jou, jouw zelf. Het benoemen van je lichtlichaam vind ik ook mooi. Want zo zie ik het ook. En ja, ik heb eigenlijk verder niks te zeggen dus, want dan doe ik verder afbreuk naar mijn gevoel naar jou toe. Dank je wel voor dit moois! Liefs, Petra

   • @Petra Meijer,

    graag gedaan 🙂 en petra…je lijkt nu wel zo een vraag het aan mona….columm! maar dan vraag het aan petra! ik vind het mooi. wellicht een ideetje voor hier op de site? om te beginnen? voor jezelf en de anderen. je hebt nu wel in de gaten dat er behoefte naar is toch? kijk eens naar al je reacties! schitterend Petra. zie je nu hoe het werkt? uitspraak van de Engelen; Je bent altijd op de juiste plaats op het goede moment..om dat mee te maken wat voor jouw bestemd is! Geniet ervan! 🙂

    liefs, Henriëtte

    • @Henriëtte, nou ik zie het eerlijk gezegd meer als de één zegt wat en de ander ook.. wisselwerking. Ik begon er mee en anderen deelden daardoor ook. Dan heb je een gesprek toch? Als dat zo uitkomt en het zo is en anders niet. De ene keer wel en de andere keer niet. En ik voel me wel verantwoordelijkheid voor wat ik heb geplaatst en hoe iemand daar op reageert, want die persoon reageert niet voor niks en stelt zich dan net zo kwetsbaar op. Daar heb ik ook veel respect voor en ik vind het vanuit mijzelf belangrijk om daar op te reageren. Gewoon.. menselijk ofzo 😉 🙂 Liefs, Petra

 3. Hallo Ester.. en jouw verhaal is ook voor mij weer mij herkenbaar.. ook zo mooi dat jij weer deelt.Dit is gewoon zo goed om te delen.. echt waar. Vergeet niet dat je hele leven al een taak in het geheel is en dat gaat nu nog meer worden. Nu zullen de puzzelstukjes volgens mij bij elkaar komen. Door open te zijn naar elkaar kan dat versnellen. Prachtig!!!! Dank je wel ook voor jouw reactie! Liefs, Petra

 4. Hallo Petra,

  Dankbaar ben ik voor je openheid en je kracht om dit artikel te schrijven. Ik maak sinds de venus-transitie bijzondere dingen mee. En herken mijzelf in jou verhaal. Het idee dat we allemaal buitenaards zijn ben ik in mijn hoofd ook over aan het filosoferen. Het fijne van delen is dat er bepaalde dingen van onbewust meer naar bewust komen! Ik vind het delen best moeilijk. Tegen wie vertel je wat je hierover werkelijk denkt?
  Vanaf januari dit jaar is mijn thymus-chakra (hogere hart) geactiveerd en open. I ervaar energetische vleugels. Sinds juni werd ik geconfronteerd met dat ik diep van binnen heimwee heb naar de sterren/ het licht. En werd ik erop gewezen hoe belangrijk voor mij het aarden is omdat ik anders ook naar het licht toe zou gaan!
  Ik heb in dit leven een traumatische jeugd gehad en heb na 18 jaar heling mijzelf bevrijd van mijn karma. En ineens kom ik in contact met diepere lagen van mijn ziel. Mijn hogere zelf en krijg bevestiging wie ik in mijn kern ben. Ik snap nu meer mijn gevoelens al van kleins af aan over aarde en de mensen. Vanuit de lemurische eindtijd ben ik teleurgesteld geraakt in de mens en heb ik in dit leven dat opnieuw mogen onderzoeken. Ik ben misbruikt in de liefde. Als kind stond ik al zeer liefdevol en open in het leven, dit is gekwetst en misbruikt. Mijn reactie was gesloten zijn en twijfelde of mijn liefde niet te naief was. Maar ik weet nu dat die liefde geen naïviteit is. Een groot licht van positiviteit en liefde! Waarmee je andere mensen kan oplichten wanneer zij open staan. Ik ben heel benieuwd welke ontwikkelingen er gaan komen en wat mijn taak is in het geheel.

  Met Liefde en Licht!!

  Ester

 5. @John van Dijk, O wat naar voor je dat je nu ergens in zit wat niet goed voelt. En dat het ook nog zo uitputtend is. En ik kan me er een heleboel bij voorstellen, ook dat het zo vermoeiend is. Zelf ben ik in de loop der jaren overal uitgestapt en heb ik steeds het beste voor mezelf gecreëerd, zodat ik deze weg kon gaan. Ook voor mijn gezondheid vooral. Het voor jezelf kiezen in deze en jezelf het beste wensen, zonder je schuldig te voelen, is ook één van de dingen die leert door deze processen. Alles heeft zo met elkaar te maken. Een wezen van licht kan helemaal niet in deze wurgende systemen meedraaien. Je doet eigenlijk jezelf tekort. Maar goed, je moet ook leven. En met creëren van de juiste omstandigheden kom je heel ver, maar op het moment is dat een beetje anders. Er wordt nu op ander niveau gecreëerd en dat is op een aardse manier. Als dat is opgelost dan kunnen we weer verder met ontwikkelen. In meer rust en ruimte, in meer vrede. En ja wat soms van jou is, uit een vorig leven of vanuit het collectief is lastig om te scheiden. En in feite is alles ook daar en vaak tegelijk. Dat is zwaar. Echt zwaar. En ja geloof er zeker maar in dat het voor jezelf en voor de mensheid is. We zijn hier niet voor niets. We zijn hier om alles op te ruimen wat niet meer dient. En om er een andere wereld van te maken. Zoals het nu is, werkt het niet. En zeker niet voor mensen die met dit soort dingen bezig zijn. Ik hoop dat het snel beter voor je wordt, en dat wens ik voor iedereen. En ook fijn dat jij het ook deelt. Dat is gewoon zo goed. Zo fijn. Dank je wel! Liefs, Petra

 6. Lieve Petra,

  Angst om gezien te worden…., denk ik.
  Het zijn inderdaad bladen die door een groot publiek worden gelezen.
  Jou intentie is om het van uit je hart( niet je ego)het te delen zodat je andere mensen die eventuele gelijksoortige ervaringen hierin hebben herkenning en of geruststelling kunt geven en dat is toch heel mooi!
  Weet je Petra, je hebt zelf het heft in handen in deze.
  Je kan afspraken maken met de redacteur dat er geen foto van jou word geplaatst en dat je zelfs anoniem wilt blijven.
  Volgens mij kan je ook aangeven dat je eventuele reacties van mensen kan ontvangen onder een redactienummer(dus nog steeds anoniem) en dat de redactie jou die dan weer toezend.
  Maar je kan hier volgens mij gewoon afspraken over maken.
  Zo thuis ben ik hier niet in : ) , maar ik weet zeker dat dat helemaal goed komt.

  liefs sabine

  • @sabine, Angst om gezien te worden, daar heb ik dus heel erg over nagedacht. Kan me dat uiteindelijk toch niet voorstellen, want ik doe dingen waarin ik nogal in gezien kan worden. En ik laat me ook zien. Op allerlei vlakken wel. Ik zie het dus gewoon nog even. Ik ben super intuïtief, dus als ik verder ga, dan voel ik dat ook wel. Wel ook mooi jouw tips, kan ik evt ook weer wat mee. En wie weet lees je nog eens ergens wat haha. Nu heb ik dat gevoel dus niet. Ik vind het juist fijn om er zo met mensen over te hebben en niet in een blad waar eigenlijk geen interactie is.. tenminste zo komt dat op mij over. Het gevoel dat dat het is. Ook naar jou toe dus heel erg dank je wel en fijn om die ondersteuning te ontvangen, want zo voelt het. Liefs, Petra

   • @Petra Meijer,

    Heel graag gedaan! Als ik jou woorden zo lees is dat het inderdaad niet. Dan zou ik gewoon zeggen luister naar je gevoel. En het is inderdaad waar wat je schrijft. De mensen worden vanzelf wel naar dit artikel toe geleid als dat de bedoeling is dat ze dit lezen. Prachtig he die synchroniteit 🙂

    liefs sabine

 7. Kleine aanvulling Petra, dit zou als prachtige colum of iets dergelijks breder de wereld in mogen vind ik. Probeer eens of je dit artikel niet bij een passend tijdschrift oid per mail kunt toezenden en geheel vrijblijvend het “gewoon” aanreikt met de wens tot publicatie indien het hen aanspreekt,
  Nee heb je en ja kun je ontvangen toch. Zou je het ajb eens willen overwegen. Des te breder publiek je hiermee bereikt des te mooier toch.

  Ik “moest” dit nog even naar je schrijven vanuit een enorm opkomend gevoel hierbij….

  Hartelijke groet, Mirjam

  • @Mirjam, Wat leuk ook jouw reactie! Ja weet je, ik heb ook steeds het gevoel dat het belangrijk is dit soort dingen zoveel mogelijk te delen. Maar ik weet nooit waar. Ik plaats wel op mijn eigen social media plekjes, maar daar zitten niet de mensen die er wat mee kunnen nog. Geeft ook niet, maar die mensen die er wel wat mee kunnen, ook de angst hiervoor proberen weg te halen, wil ik best wel wat aanreiken. Maar waar dan? Heb jij concrete ideeën of weet iemand anders wat. Delen is gewoon de weg om puzzelstukjes bij elkaar te leggen en zo meer mensen te motiveren en te stimuleren. Dat het niet gek is, dat je gewoon in ontwikkeling bent en dat dit de ontwikkeling is. Dus dank je ook voor jouw motivatie!!! Ik word weinig gesteund door mensen hierin en ik ben dan ook heel blij met al deze reacties, doet mij ook heel goed. Liefs, Petra

   • Heey Petra,

    Er zijn een aantal bladen op het gebied van spiritualiteit zoals Happinez, ParaVisie en Spiegelbeeld. Dat zijn ieder geval bladen die ik ken.
    Ik wens jou in ieder geval heel veel succes hiermee!!

    liefs sabine

    • @sabine, dank je wel voor je tips! ik voel wel weerstand nu merk ik en waarom weet ik niet.. misschien omdat ze zo groot zijn en dan denk ik.. ja wat moet ik daar dan tussen? toch angst? niet om afgewezen te worden overigens, maar wel omdat ik waarschijnlijk bang ben voor de gevolgen als zoiets wel geplaatst wordt. het kan veel aandacht en gedoe opleveren en daar zit ik dus niet op te wachten. is dat dan ook ego? of moet ik denken nou hup.. als veel mensen er iets aan kunnen hebben dan doe dat ook gewoon. dilemma..

   • @Petra Meijer,
    Hoi Peet, sorry voor de wat verlate reactie, was niet eerder in de gelegenheid maar ik zie dat Sabine hier inmiddels ook op heeft geageerd. Ik heb nog eens even voor je gegoogled en naar mijn idee, om te beginnen, zou paravisie een heel geschikt blad zijn om gewoon eens te benaderen of ze voor een redactioneel stuk hierover openstaan. Stem je het eerst eens in een mailtje af zonder dat je gelijk jouw prachtige stuk meezendt. En benoem je enkel dat het gebasseerd is op een opgedane ervaring waarbij je gewoon nog even in het midden kunt laten om wie het gaat. Is dat een ideetje? (snuffel anders eerst maar eens op hun site om er een gevoel bij te krijgen) Ik snap jouw voorzichtigheid heel goed hoor, ook dit is een nieuwe ervaring die je op je eigen manier en in jouw eigen tijd mag verteren. Geloof en vertrouw maar dat absoluut een belletje binnen je gaat rinkelen als jij het gevoel hebt hier klaar voor te zijn. Hier sta je nooit alleen voor en word je absoluut bij gehlopen.
    Lieve Petra, nogmaals zonnig weekend, geniet in jouw tijd en tempo en op jouw wijze van alle mooie ervaringen en jouw prachtige talenten, en veel warme lieve groeten, Mirjam

    • @Mirjam, Ik ga er nog wel even over voelen, als ik ineens die aandrang heb om verder te delen, dan komt dat ook wel. Ik kan dat nu niet voelen. Ik ben wel heel blij dat ik dat hier heb gedaan. Hier is er contact over, ook al is het internet. Wat ik ook al zeg.. ik wil wel delen, maar het hoeft niet groot te zijn, want dat is misschien wel te veel. Ik kan wel grote dingen doen, die doe ik zelfs ook, maar ik hoef niet alles. Toch zeg ik ook nooit nooit, dat ook weer niet. Als het komt dan komt het wel. Dank je wel voor meedenken!!! Heel fijn! Jij ook een heel fijn en zonnig weekend.. hier wel in ieder geval! Liefs, Petra

     • @Petra Meijer, Jij ook dank je wel nogmaals. Het mooie van delen en jouw mooie bescheidenheid hierbij is dat het ook zo kan zijn dat deze prachtige informatie door de lezers op deze site al verspreid kan worden. Ik heb het artikel al even doorgezonden naar een dierbaar iemand waarbij ik wens dat het haar herkenning en mooie antwoorden brengt. Zo kunnen mooie druppels die op het water neervallen ook leiden tot een hele grote reikwijdte…..
      Ik vind het juist heel mooi dat je met jouw mooie zijn hier zo integer en bescheiden mee omgaat. Groot voorbeeld voor velen.
      Liefs Mirjam

      • @Mirjam, Ja nou, dat sluit nu helemaal aan bij mijn zelf. Gewoon delen als je vermoed dat iemand er iets kan hebben. En anders komt iemand hier vanzelf terecht. Voelt voor mij veel prettiger eigenlijk. En op andere plekken ga ik voor camera’s staan en doe gekke dingen, maar dat is ook voor het collectief en niet voor mijzelf. Dat is gewoon niet mijn jasje zeg maar. Dank je wel Mirjam!!! Kijk, dit vind ik nou echt heel erg leuk! Zit ik hier met een big smile! Nogmaals liefs en geniet van alles, Petra

 8. Hallo Petra,

  Super mooi en fijn dat je deze ervaring publiceert en hierdoor vele anderen ongetwijfeld ernorm veel aanreikt. Fascinerend om te lezen en niet in de laatste plaats complimenten voor de wijze waarop je het verwoordt. Ook dit zal erbij horen 😉
  Ookal ben ik zelf iets meer in andere richtingen bezig, dat jouw ervaring bestaat en alle moois wat er bij mag horen is voor mij een vaststaand feit en ik vind het altijd heerlijk en zeker interessant om een diversiteit aan ervaringen te lezen.
  Fantastisch, dank je wel en voor nu voor jou alle alle goeds, energie en bovenal bewustzijns plezier om naast het ervaren en mogen leren ook bewust van zo’n intens en mooi proces te mogen en kunnen genieten.
  Blij en zonnig weekend en voor nu hartelijke groet, Mirjam

 9. Wat een mooie reacties, dank jullie wel.
  Het is een enorm groeiproces voor iedereen en steeds meer mensen voelen dat het allemaal om energie gaat. En steeds meer verschuiven de grenzen hierin. Het begint vaak heel simpel aards en dan ineens komt er van alles op ander gebied en zo steeds weer verder. Het is allemaal zo binnen zo buiten, zo micro zo macro, zo boven zo beneden. Alles staat in verbinding met elkaar. En als iedereen dit begint te begrijpen, kunnen we met zn allen een andere wereld creëren en dat lijkt me super!! Liefs, Petra

 10. Hoi Petra,

  Wat een WAUW verhaal! Geweldig dat je dit met ons deelt. Ook ik maak bijzondere dingen mee, hier op aarde, maar ook ‘s nachts via uittredingen naar mijn THUIS en andere dimensies.
  We zijn hier allemaal niet zomaar, we hebben een missie.
  Die van mij wordt ook steeds duidelijker en manifester. Ik wens je toe dat je mag genieten van het bijzondere wat je nu mag neerzetten!

  Lieve groet,
  Renée

  • @Renée, Mooi dat ook jij dit deelt. Ja het wordt allemaal steeds duidelijker. En genieten ja.. ik wel.. ook al is het soms lastig dingen te plaatsen en soms hoeft dat ook niet helemaal. Dan komt het wel. Dank je wel ook! Liefs, Petra

 11. Hoi lieve Petra,Bedankt dat je ,je verhaal met ons hebt gedeeld.
  Vele herkenbare dingen,gevoelens maar ook emotionele ervaringen. Ook ik voel heel duidelijk als er iets is gaat gebeuren, voel me dan heel ongemakkelijk zelfs,een misselijk gevoel in mijn lichaam. vele malen kan ik het daarna weer plaatsen. Vaak heb ik ook het gevoel dat ik alleen ben, en dat andere mensen me niet zien. er zijn momenten dat het lijkt alsof ik in een doorzichtige koker zit, en niemand me om me heen ziet.
  Al vraag ik om hulp,vanuit gene zijden, dan krijg ik die ook, in vele opzichten.
  Vele mooie verhalen zou ik er over kunnen schrijven.
  Petra, Nu ik dit naar je schrijf,vindt ik het heel fijn, want eigenlijk kun je niemand je verhaal vertellen, en als je het zou proberen. wordt je voor gek verklaart, Vele malen maak ik bijzondere dingen mee, maar ook de minder leuke dingen,
  Als er bij ons energieën zijn, die niet goed voelen. maak ik ons huis schoon met witte salie, doe de ramen open. En vraag of ze willen gaan.
  Ook kun je je dag beginnen met.
  Muur van kristal,
  sluit om me heen,
  en laat niets door dan licht alleen.
  Wat bij mij heel goed werkt,Dan moet je ook echt het beeld in gedachten zetten.
  In het begin fase, had ik ook zoiets van. wie ben ik om te zeggen, dat ik dat kan, totdat er zoveel dingen op je pad komen, dat ik nu wel weet, dat het echt zo is, Hier heb ik veel vertrouwen in gekregen, Ik laat andere mensen in hun waarde, kan ook begrijpen ,dat ze niet weten wat ze er mee aan moeten.
  Vertrouwen is het allerbelangrijkste, en doe dingen uit liefde voor je zelf.
  Het maakt niet uit hoe je het doet, en wat je doet.
  Als je het maar doet uit liefde!!
  En probeer in je eigen kracht te blijven, want er zijn dus energieën, die ons uit onze kracht willen halen, vraag maar hulp aan de Engelen , want zij willen ons er heel graag daarbij helpen. Dat heb ik zelf ook ervaren!!
  Ben blij dat ik via deze weg, mensen tegen kom met dezelfde verhalen, het geeft je toch het gevoel dat je niet alleen bent.
  Heel veel groeten, Mieke.

  • @Mieke, Mooi ook jouw verhaal hier. En ook zo fijn dat jij het ook deelt. En ja de ene keer gebruik je dingen om je heen, zoals het branden van salie en een andere keer kan je het weer anders doen. Zoveel vormen, zoveel ervaringen en dat maakt je uiteindelijk, vind ik, heel multi in het omgaan met energieën. Wat zou het prachtig zijn als we hier allemaal vanuit liefde mee konden werken en zo verder ontwikkelen. En dat we elkaar herkennen en erkennen daarin. Erover praten is fijn, uitwisselen, samenwerken. Ik kan er ook heel veel over vertellen en dat doe ik ook wel als ik mensen tref waar het bij kan. En nu heb ik zomaar mijn verhaal hier aangeboden. Fijn dat al deze reacties er zijn. Liefs, Petra

 12. Dankjewel Petra voor het delen van jouw ervaringen.
  Het geeft me weer wat meer rust, moed en hoop en verklaringen van de vreemde dingen die ik om me heen ervaar/voel, die niet zichtbaar zijn.
  Wel spannend eigenlijk, hoop dat ik de goede manier voor mezelf zal vinden om ermee om te gaan. Misschien komt het wel tot me, als ik er klaar voor ben, zoals jij dat benoemde in jouw verhaal.
  Het huis waarin ik woon heeft ook energieen, waar ik nog steeds niet goed mee weet om te gaan, heb hier al veel bijzonders meegemaakt, niet altijd positief. Zou daar heel graag iets aan willen doen d.m.v. mijn eigen kracht en energie, weet alleen nog niet hoe dit vorm te geven.
  Ben heel benieuwd hoe zich dit verder gaat ontwikkelen in de bijzondere tijd waarin wij nu leven.
  Dank voor de info, die ik daarvoor door jouw verhaal kreeg.

  • @Lelie-Anne, Er is heel veel info op internet hoe je bepaalde dingen kunt doen. En het blijft een kwestie van er tijd voor nemen, steeds weer voelen en het vertrouwen in jezelf. Soms heel erg lastig, ik weet er alles van, maar wel te doen. En door steun en aanmoediging van anderen in dit proces zal het wat makkelijker zijn, maar het is nog altijd jouw ontwikkeling. Liefs, Petra

 13. Ho Petra zo mooi! En ergens ook zo herkenbaar. Sinds de venusovergang zijn er hele vreemde dingen gebeurd. En veel van wat je zegt is herkenbaar al is het bij mij anders. Het is ook grappig om uit verschillende hoeken gelijkaardige verhalen te horen. Ik moet zeggen dat ik me soms nog wel eens angstig waan als ik er over nadenk, maar dat gevoel verdwijnt als ik naar mijn hart kan luisteren. X

 14. Wat ontzettend mooi dat je dit verhaal wilt delen. ook al vind ik t ook n beetje eng, maar dat is mijn issue 😉
  dat we buitenaards zijn, dat voel ik ook geregeld. van kindsaf aan al eigenlijk. alleen nu snap ik t beter.
  bedankt voor je delen!
  x

 15. Wow Petra,

  Mooi verhaal en herkenbaar. Ik ga op dit moment ook door bergen en dalen en kan de energieen niet plaatsen. Ik heb inderdaad de maand juni verkeerde energieen gevoeld, maar was niet sterk genoeg om ze echt weg te jagen. Ik merk dat ik nu sterker wordt en engelen om hulp heb gevraagd. Zij zijn nu bij me en dat voelt heel prettig. Het leek inderdaad wel of de negatieve energieen al het mooie kapot wilde maken. Toch nemen die duistere energieen af en ben ik nu op mijn hoede door jouw mooie verhaal. Ik voel gelijk mijn lichaam rustiger worden. Heb jij nog een tip om ze echt de deur uit te jagen, zodat alles gezuiverd is?

  • @Naat, Voel je eigen kracht, en ga er in staan.. soms moet de tegenwerking zo heftig zijn, dat je ineens daar bent en die kracht kan voelen. Ook gedachtenkracht helpt.. alles buiten de deur houden wat niet gewenst is. Maar soms weet je nog niet wat wel of niet gewenst is en dat is een kwestie van ervaren. Soms heel vervelend, maar bij mij werkt het niet anders. Succes!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in