VERDIEPINGSJAAR LICHTWERK, thuiskomen in het Licht dat jij bent. 

Voel jij ook het verlangen te ontwaken en in contact te komen met jouw eigen innerlijke Licht? Weet je dat het nu echt tijd is om vanuit dit zielenlicht te gaan leven? Je bent van harte welkom bij het Verdiepingsjaar Lichtwerk van de School voor Lichtwerk.

In de verdiepingstraining Lichtwerk leer je hoe je kunt thuiskomen in het Licht dat jij bent. Je herstelt de verbinding waardoor je gaat ervaren hoe liefdevol en vreugdevol je van binnenuit bent. De structuur in deze training is gebaseerd op de vijf initiaties die ieder mens op aarde heeft te doorlopen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Je bent heel ver weg geweest, al zoveel levens lang, nu is het tijd om weer Thuis te komen.

Het uitgangspunt van de Verdiepingstraining Lichtwerk is om weer thuis te komen in jezelf. Om de verbinding met het licht in jou te herstellen. Dit doen we door het pad van de vijf initiaties, die ieder mens op aarde heeft te bewandelen, te onderzoeken en te doorleven. We bespreken de initiaties inhoudelijk en kijken waar eventuele persoonlijke uitdagingen liggen. We doen tijdens de cursusdag oefeningen, meditaties, visualisaties en rituelen. Daarnaast krijg je informatie en oefeningen mee naar huis, zodat je daar verder kunt werken. Je leert op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
We werken vanuit het Bewustzijn van het Hart. Alles is welkom en mag er zijn. Het hart oordeelt niet, maar omarmt datgene wat omarmt mag worden. Omdat we in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers werken, is er ruimte voor het persoonlijke proces waar je doorheen gaat. Steeds weer kijk je in alle eerlijkheid naar jezelf. Omdat de locatie vlakbij de duinen is, zullen sommige lessen gedeeltelijk in de natuur plaatsvinden.

Wakker worden uit de droom dat je slechts mens bent..

Als mens heb je een innerlijk levensdoel en een uiterlijk doel. Het innerlijke doel is voor ieder mens hetzelfde, namelijk ontwaken. Wanneer je ontwaakt, heb je je ego overstegen en verandert het perspectief dat je op het leven hebt volledig. Je ervaart van binnenuit jouw Licht. Ontwaken is een proces en hier kun je zelf een aantal belangrijke stappen in zetten. Je ontwaakt overigens niet naar een andere dimensie. Nee, je ontwaakt in deze wereld en in dit lichaam. Verlichting vereist een wakkere geest en open hart. In plaats van gedomineerd te worden door de stem in je hoofd, ga je ervaren dat je het bewustzijn achter het denken en voelen bent. Je bent aanwezig, gewaar, alert en open. Vanuit daar biedt het leven je een totaal andere ervaring.

Verdiepingstraining Lichtwerk inhoudelijk; de vijf initiaties

Lesdag 1: introductie en eerste initiatie 
Kennismaking. Wat is lichtwerk en wat betekent het om Thuis te komen in jouw Licht? Non dualiteit en eenheidsbewustzijn. Het pad van de initiaties nader toegelicht. Het ritueel van de eerste initiatie.

Lesdag 2: tweede initiatie
De tweede initiatie. Het ontwaakte voelen. Voelen vanuit het hart en kristallijne. Ontmoeting met het innerlijke magische kind en grote kosmische hart. Zelf-liefde en zelfacceptatie. Het hart openen. Zelfcompassie. Ontmanteling van de innerlijke criticus. Kwaliteiten nader onderzocht. De boodschap van emoties.

Lesdag 3: het ego
Het ego nader onderzocht. Het voelen van de energie van het ego en de ziel. Het onderzoeken van de verschillende egostructuren en egostaten. Herkennen van weerstand en werken daarmee. Bewustzijnslagen nader onderzocht. Oefenen met herkennen van het ego. Humor & ego. In- en uitzoomen. Emotionele hechtingspatronen en ego nader onderzocht.

Lesdag 4: derde initiatie
De derde initiatie. Het ontwaakte denken. Bewustwording van gedachten en ontmanteling van (on)bewuste overtuigingen en gedachtenpatronen. Weerstand en lijden. Projectie en overdracht. Welke verlangens en behoeften liggen eronder? Geweldloze communicatie.

Lesdag 5: de vierde initiatie
De vierde initiatie. Vrijheid van zelfinteresse en dienstbaarheid aan de wereld. Het heilige huwelijk tussen jouw manlijke en vrouwelijke energie. Observeren en deconstructie van fixaties. Obstakels onderzoeken die thuiskomen in de non-dualiteit de weg staan. Verlichte relaties (deel 1).

Lesdag 6: de vijfde initiatie
De vijfde initiatie. Activeren van het kosmische bewustzijn. Ervaar de verschuiving van jouw persoonlijkheid naar het kosmische universele Zelf. Voorbijgaan aan de persoonlijkheid. Kennismaken met het niet-bestaan en leegte. Non dualiteit. Stilte. Transpersoonlijke kwaliteiten. Aanwezigheid en open gewaarwording nader onderzocht. ‘Niet doen’ en compleet zijn.

Lesdag 7: eenheidsbewustzijn (deel 1)
Thuiskomen in Eenheidsbewustzijn. De wereld van de dualiteit verlaten. Goddelijke Eenheid. Overgave aan het Goddelijk leven voorbij aan de dualiteit. Samensmelting met jouw eeuwige Zelf. Oefeningen in aanwezigheid in non-dualiteit en open gewaarwording. Het Nu en de adem als anker (deel 1)

Lesdag 8: eenheidsbewustzijn (deel 2)
Verdieping thuiskomen in Eenheidsbewustzijn. De ander in Eenheid. Verlichte relaties (deel 2). Het leven bezien en ervaren vanuit Eenheid. Verdieping van aanwezigheid in non-dualiteit en open gewaarwording. Het Nu en de adem als anker (deel 2)

Lesdag 9: Integratie en evaluatie
Leven vanuit een diepe verbinding met het licht in jou. Hemel op aarde creëren. Gaan staan voor de Nieuwe Aarde. Evaluatie en integratie.

Resultaat

Na deze verdiepingstraining heb je ervaren hoe het is om Thuis te komen in jouw innerlijk licht. Je voelt de diepe ontspanning en verzachting die dit met zich meebrengt. Je hebt contact met jouw innerlijke bron van Liefde en Vreugde. Je kent het pad dat ieder mens op aarde mag bewandelen van binnenuit. Je hebt de initiaties diepgaand onderzocht en ervaren. Je hebt ervaren hoe het is je ego los te laten. Je voelt steeds meer eenheid. Het is je helder hoe je op die zielen- of Goddelijke bewustzijnslaag kunt komen.
Je kunt je denken en voelen sturing geven. Je hebt je leren overgeven en voelt wat een bevrijding het is om controle los te laten en het leven te accepteren zoals het zich aandient. Je bewustzijn is verhoogd waardoor je steeds meer onder de indruk komt van de perfectie van het leven. Genieten, verwondering en dankbaarheid zijn dagelijkse ingrediënten van je bestaan geworden.

Is deze training voor jou?

  • – Je bent gemotiveerd en ambitieus in je verlangen om jouw eigen licht te ervaren en te ontwaken in dit leven.
  • – Je hebt de Jaartraining Lichtwerk gevolgd of bent al ver op jouw spirituele pad.
  • – Je hebt psychologisch gezien je huiswerk gedaan; oude pijn en traumatische ervaringen hebben grotendeels een plek gekregen.
  • – Je bent bereid dagelijks tijd te steken in jouw spirituele ontwikkeling.
  • – Je bent in staat om gedurende langere tijd je te concentreren.
  • – Je mediteert al enige tijd.
  • – Je hebt een open mind en durft buiten de bekende kaders te denken.
  • – Je bent kritisch; als iets niet resoneert, laat je het los.
  • – Je vindt het prettig om met gelijkgestemden te zijn en (soms) je ervaringen te delen.
  • – Je bent consciëntieus en gaat ook daadwerkelijk aan de slag met de opdrachten die je mee naar huis krijgt.

Data voor de Verdiepingstraining Lichtwerk

Vrijdaggroep Verdiepingstraining Lichtwerk: vrijdag 6 september 2019, 4 oktober 2019, 1 november 2019, 6 december 2019, 10 januari 2020, 7 februari 2020, 6 maart 2020, 3 april 2020 en 15 mei 2020

Zaterdaggroep Verdiepingstraining Lichtwerk: zaterdag 14 september 2019, zaterdag 12 oktober, 9 november, 14 december, 18 januari 2020, 29 februari, 21 maart, 11 april en 23 mei 2020

De trainingen vinden plaats in Santpoort (vlakbij Haarlem). Omdat de locatie vlakbij het Nationaal Park de Kennemerduinen ligt, wordt er tijdens sommige opleidingsdagen de duinen ingegaan. Er zijn ruime parkeermogelijkheden en is het gratis parkeren. Santpoort is goed bereikbaar met trein en bus. Vanaf station ‘Santpoort Noord’ is het zo’n zeven minuten lopen. Er zijn tevens veel overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

De bijdrage voor de jaarprogramma’s bedraagt 995,00 euro, inclusief 21% BTW. Het lesmateriaal is inbegrepen in de prijs. Je krijgt een factuur en wordt gevraagd digitaal te betalen. Nog vragen? Mail: info@lightworker-academy.nl. Kijk voor meer informatie op www.lightworker-academy.nl/jaartrainingen

Op zaterdagmiddag 8 juni organiseert de School voor Lichtwerk een Open Middag van 13.00 tot 15.00 uur.
Meld je gratis aan en mail: info@lightworker-academy.nl.

‘Draai je gezicht naar de zon en laat de schaduw achter je vallen.’ (Inayat Khan)

Wie is Irene Verweij?

Irene (48) heeft jarenlang in een eigen psychologie praktijk gewerkt. Vanuit een niet te negeren innerlijk verlangen om met het licht te werken, startte ze de School voor Lichtwerk.
Ze heeft een psychologische achtergrond en is getraind in het werken met haar intuïtie, gidsen, engelen en regressiewerk. Daarnaast is zij zenleraar en geeft ze lessen in mediteren bij het meditatiecentrum Santpoort. Ook heeft zij ervaring met Reiki en energiewerk.
Door haar krachtige intuïtie en empathische vermogens ontstaan verrassende inzichten.

Irene heeft een liefdevolle en krachtige persoonlijkheid. Ik heb ongelofelijk veel van haar geleerd.’ (Simone, 29)

Irene is een mooi mens: liefdevol, licht en vol humor.’ 
(Bea, 55)

‘Op een betrokken en enthousiaste manier geeft Irene les. Ik ervaar haar als een oude wijze ziel. (Roel, 45) 

Meer informatie>>

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in