manieren waarop mensen met elementwezens kunnen samenwerken

Tijdens een zomer in een landhuisje in Ierland kwam Tanis Helliwell – in eerste instantie tot haar eigen verbazing – in contact met een “leprechaun”, een Ierse kabouter, die haar niet alleen het een en ander leerde over de evolutie van elementwezens (zoals feeën, elfen, gnomen en kabouters), maar ook over de onderlinge afhankelijkheid van mensen en elementwezens in hun gezamenlijke evolutionaire bestemming. In dit artikel lees je de meest eenvoudige manier om met ze samen te werken.

1  Geloof in elementwezens. Menselijk geloof versterkt elementwezens en geeft hun energie.

2  Wees gelukkig en enthousiast. Elementwezens voelen zich niet aangetrokken tot gedeprimeerde, verdrietige mensen.

3   Ga zo vaak mogelijk naar gezonde plaatsen in de natuur. Loop door bossen en langs het strand, ga in een weiland liggen, luister naar de vogels, ga bij een beekje zitten. Zorg dat je de juiste vibratie van de Aarde oppikt en luister dan wat die van je wil. De vibratie van mensen zal worden gezuiverd wanneer ze dat doen.

4  Toon waardering voor de schoonheid in de natuur. Als mensen dat doen, zullen elementwezens zich tot jullie aangetrokken voelen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

5  Werk samen en creëer samen met de natuur door bomen te planten, bloemen te zaaien en vogels te voeden.’

6  Zend energie naar Elementwezens die voor bomen, bloemen, water en bergen zorgen opdat die gezond blijven. Doe dat met dankbaarheid en vreugde.

7  Leer andere mensenkinderen de natuur te waarderen. Doe dat met liefde en dankbaarheid, dan zullen mensen vanzelf de behoeften van de Aarde begrijpen.

8  Doe dingen spontaan. Bevrijd jezelf van te veel plannen en georganiseer.

9  Neem iedere dag de tijd om gewoon niets te doen. Ruim daar een plek voor in, zowel in je huis als in je hoofd, en je zult zien dat er wonderen gebeuren.

10 Als je contact wilt zoeken met een elementwezen om duurzaam mee samen te werken, ga dan op een rustige plek in de natuur zitten, sluit je ogen en roep dat elementwezen op. Kijk dan wat voor soort elementwezen er reageert. Vraag het wat zijn gaven zijn en vraag het zijn naam. Luister altijd naar dit elementwezen en volg zijn liefdevolle suggesties op – jullie relatie zal dan beslist sterker worden.

Volgens het boekje: Een zomer met het Kleine Volkje*  van Tanis Helliwel van Uitgeverij Christofoor

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

 1. Met veel plezier lees ik steeds jullie artikelen.
  ik vind ze mooi, geven me een goed gevoel, en zijn herkenbaar.

  Dank daarvoor

 2. Zo mooi en zo waar, ze behoeden je ook, geven je raad, geven je liefde. Er is meer dan alleen bomen, planten en gras.
  Ik vind deze site zo heerlijk, zo bevestigend en zo vertrouwd met alles. Want vertel maar tegen mensen wat je ervaart, dan ben je ineens niet meer geloofwaardig.
  gelukkig dat ik hen dan met andere ogen kan bekijken, zij staan op een ander level.
  Daarom geeft deze site zo’n thuis gevoel.

  • Heel mooi verwoord. Ik vind dat ook en er staan altijd zulke goede herkenbare stukken op. Of juist over iets waar je veel aan hebt in je eigen groei en ontwikkeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in