Tien tekens dat je innerlijke Egyptische priester(es) is opgestaan

De priesteressen in het oude Egypte vormden de brug tussen de energetische wereld en de aardse realiteit. Zij onderhielden de relatie met goden en godinnen, via ceremonies, offers en toewijding. In deze tijd lijkt dat bewustzijn terug te keren. Vrouwen herinneren zich hun feminiene kracht, mannen vinden de weg naar hun hart, rituelen worden in ere hersteld en energetische kanalen gaan open. De priester(es) vanbinnen wordt wakker.

Ben je in vorige levens priester(es) geweest, dan heb je ongetwijfeld een groot verlangen: je wil het leven doorgronden, je ziel leren kennen en je liefde delen met de wereld. Je werkt toe naar een steeds grotere eenwording met de schepping, en onderzoekt daarom bewustzijn, energie en heling. Als resultaat van allerlei processen heb je de kwaliteit van je liefde verfijnd, je helderheid vergroot en/of je kracht omarmd. Alleen al door jezelf te zijn, worden anderen geïnspireerd, opgetild, of dichter bij zichzelf gebracht. Wellicht heb je in dit leven undercover geopereerd, maar doordat het bewustzijn op aarde verandert, wordt het eenvoudiger om samen te vallen met de wijsheid en liefde die je bij je draagt. Lees welke tien tekens erop wijzen dat de priester(es) vanbinnen is opgestaan!

1: Je voelt energie

In deze tijd is alles anders dan in het oude Egypte, maar de kern blijft: als priester(es) ontwikkel je je energetische kanalen. Je helderziende/horende/wetende/voelende kwaliteiten helpen je namelijk om het licht en de liefde uit de kosmos op aarde te verankeren. Je ontvangt de informatie via je innerlijke zintuigen (zoals je derde oog en hart, maar ook je lijf), en handelt ernaar. Zelfs onder moeilijke omstandigheden houd je het licht vast, en dat helpt anderen om ook steeds meer te focussen op hun hart in plaats van angst.

2: Je wil het leven vieren

Als priester(es) weet je dat je hier bent om je liefde te delen en het leven te vieren, en de vrouwelijke energie die vloeibaar en levendig is, is daarbij essentieel. Plezier, dans, aanraking, ceremonies, rituelen en dankbaarheid zijn een eerbetoon aan de schepping. Je staat van zijn wordt niet gedomineerd door negatieve gedachten en emoties, maar je hebt de levensvreugde op je netvlies staan en daar werk je naartoe.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

3: Je herkent je inwijdingen

Om de diepte van de wijsheid en liefde vanbinnen te leren kennen, ga je als priester(es) door inwijdingen. Ze nemen de vorm aan van bijvoorbeeld verlies, scheiding en ziekte en ze bieden je een opening om door diepe, menselijke pijn heen te bewegen, ooit veroorzaakt door afscheiding, verlating en afwijzing. Tijdens die processen bevrijd je je van je ego, dat je hart weliswaar beschermt tegen pijn, maar je tegelijkertijd afschermt van de liefde die het leven biedt. Als priester(es) herken je deze initiaties; je weet dat het duister je dwingt om naar een ruimer bewustzijn te groeien. Je raakt daarom niet in paniek en je keert je niet af van de uitdagingen.

4: Je kent je duisternis

Je duisternis is de bodem waarin je het kosmische licht kan gronden, en waar je de kracht vindt om het te dragen. Om daar te komen, ben je bereid naar je schaduw te kijken, en je eigen pantsers af te leggen (jaloezie, hardheid, schaamte, wantrouwen, destructie – om er een paar te noemen). En precies daardoor word je bovendien een zuiver kanaal voor het licht, en de informatie die daarbij hoort.

5:Je kent je licht

Als priester(es) weet je dat al het bewustzijn één is en dat het collectieve bewustzijn groeit bij gratie van je eigen heling en transformatie. Je identificeert je daarom niet met je ‘kleine ik’ of je persoonlijkheid. Je maakt jezelf niet kleiner, oordeelt niet en vergelijkt jezelf niet met mensen die ‘verder’ zijn of ‘minder ver’. In plaats daarvan erken je jezelf: je hebt jouw plek, je unieke talenten en essentie en een volstrekt eigen pad naar je hart, visie en kracht.

6: Je ervaart zowel je eenzaamheid als je gift

De priester(es) volgt zijn/haar eigen hart en intuïtie en neemt een andere afslag wanneer nodig. Maar omdat de ziel nog nauwelijks wordt herkend en de maatschappelijke weg de enige lijkt, kan je je eenzaam voelen. Besef dat het een gift is; heel veel mensen zijn de connectie met Spirit kwijt en weten niet dat ze überhaupt een uniek pad of licht hebben. Uit je momenten van diepe verbinding (ook al duren die maar kort), kan je als priester(es) de kracht, aanmoediging en bevestiging putten die je nodig hebt om ondanks de tegenkrachten prioriteit te geven aan de liefde.

7: Je kent de waarheid

Er wordt gezegd dat de oude Egyptenaren 360 zintuigen hadden en een circulair bewustzijn. De 360 graden en mogelijke gezichtspunten van een cirkel staan dan ongetwijfeld voor de volledige Waarheid. Als priester(es) herken je die complexiteit. Je kan verschillende waarheden tegelijkertijd omvatten, en ziet dat ze terugvoeren naar maar één punt: de onvoorwaardelijke liefde. Een dergelijke liefde is niet per se menselijk, maar wel goddelijk, en na elke inwijding kan je hem beter bevatten en belichamen. De waarheid is dan ook nooit een ‘eendimensionale’ bewering; hij communiceert een balans en heeft een trilling die doorwerkt in anderen, waardoor ze bijvoorbeeld geïnspireerd raken. Het kan wel confronterend zijn voor je omgeving als je de waarheid blootlegt en dus ontmoet je ook weerstand.Tien tekens dat je innerlijke Egyptische priester(es) is opgestaan

8: Je weet dat woorden scheppingskracht hebben

De priester(es) weet dat woorden een energetische trilling of code in zich dragen, die inwerkt op het universele veld waaruit je manifestaties voortkomen. Daarom is spreken een kunst. Je zorgt dat je taal in lijn is met het leven dat je aan het creëren bent en bent je bewust van de lage trilling van roddelen, kwaadspreken, kleineren en vooral: het herhalen van steeds hetzelfde verhaal, totdat het een mantra is.

9: Je ziet dat binnen en buiten een zijn

Zo binnen, zo buiten, dat is een kosmische wet. En hoe meer je de priester(es) in jezelf bent geworden, hoe dieper dat besef indaalt: anderen zijn je spiegelbeeld, situaties in je buitenwereld een reflectie van je binnenwereld. Alles is een, en bestaat tegelijkertijd in verschillende maten van energetische densiteit. Je hoeft niets meer buiten jezelf te leggen.

10: Je eert het principe van Evenwicht

Het principe van de godin Maät – van harmonie en rechtvaardigheid – lag in het oude Egypte aan de basis van de samenleving. Maät is de kosmische orde, de wereld in zijn oorspronkelijke natuur, waarin al het leven een nauwe onderlinge verbondenheid kent. Als priester(es) heb je je integriteit zodanig ontwikkeld, dat je beseft dat er altijd een uitwisseling moet plaatsvinden die recht doet aan jou en dit natuurlijke evenwicht.

Activeer de priester(es) vanbinnen

Het is een intense tijd. We gaan door de eclipsen. De zonsverduistering is net voorbij en er komt een maansverduistering aan. De zon staat bovendien in Schorpioen, het teken van dood, wedergeboorte en transformatie. Je kunt het zien als een inwijding: via ons wordt nieuw bewustzijn geboren. Van november tot en met 12/12 kan je bij Nieuwetijdskind meedoen aan de Egypte Downloads, waarbij je de hogepriester(es) vanbinnen gaat ontmoeten en activeren. In zes live, online bijeenkomsten die begeleid worden door Hermelijn van der Meijden, ontvang je verschillende inwijdingen in een dieper bewustzijn, door middel van meditaties, visualisaties en activaties. Meer weten? Voor het programma, uitgebreide informatie en inschrijven ga je naar: https://event.nieuwetijdskind.com/de-egypte-downloads/

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

  1. Zo herkenbaar! En dan… ligt de weg naar verder open. En als je die bewandelt maakt deze zichzelf ook stukje bij beetje helder.
    Er is nog zoveel meer dan de energieën, het bestaan en de zielssituaties. Prachtig en helder hoe jij je weten opent!
    Dus ja, je zult nog veel meer weten in je gaan openen. Daar heb ik alle vertrouwen in.
    Liefde leidt je naar inzichten. Licht leidt je naar je innerlijke kracht. En innerlijke kracht leidt je weer naar Liefde.
    Zo kom je altijd weer thuis in je eigen bron van verwerkelijking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in