DELEN

Lieve mensen..

We leven echt in een hele bijzondere tijd, een tijd van ontwaken. Het is een tijd om een sprong te maken naar een nieuwe manier van denken.

Het is tijd voor een nieuw spel met nieuwe regels die ons gaan helpen naar de volgende stap van bewustwording.

Er komt op dit moment heel veel informatie op ons af wat ons geloof kan versterken. Dit om het pad vrij te maken zodat we onszelf beter kunnen gaan begrijpen. Wie we zijn is niet langer meer een geheim. Het enige wat ons tegenhoud is de twijfel om het te geloven. Wie we zijn is overduidelijk en dit is iets wat spiritualiteit ons al een lange tijd duidelijk probeert te maken. Dat is hoe wij als individuen deze weg naar bevrijding  kunnen terug vinden.loslaten

De tijd waar we ons nu in bevinden, begint de wetenschap zich toch te realiseren dat er maar één intelligente bewustzijn is buiten limit van tijd,  die de fundering vormt voor materie, wat onze realiteit vormt. Het enige is dat ze er andere namen voor hebben dan god.

We gaan weer terug naar waar we vandaan komen waar alles een stuk simpeler is. Het besef dat we allemaal zijn ontstaan vanuit één originele gedachte. Dit besef geeft ons weer de gelegenheid om te verbinden met wie we zijn.  Dit is een verbinding die voor een lange tijd voor de meeste van ons onzichtbaar was.

Dit is een tijd waar de waarheid niet meer onder stoelen of banken geschoven kan worden. Dit is een tijd om open te staan.

Wat mij voornamelijk geholpen heeft om open te staan is het besef dat wij oneindig zijn. Het symbool voor oneindigheid is een cirkel. Hoe dieper we in materie gaan kijken, komen we er achter dat alles in cirkels draait. Energie circuleert. Dit is iets wat steeds moeilijker wordt om te negeren. Deceptie heeft een verloopdatum en waarheid is altijd aanwezig. De waarheid over wie je bent daar kan je altijd op terug vallen.

De waarheid reflecteert wie je bent en vanaf dit punt is er geen twijfel meer; alleen maar “weten”. Weten dat alleen één van ons hier is en die één zijn wij. Wij zijn de nieuwsgierigheid van de eenheid.

 • Dit is een punt dat je beseft dat je niks meer hoeft te pikken.. maar accepteert
 • Dat je niet om meer moet vragen.. maar dat je dankbaar bent voor wat je hebt..
 • Dat je begrijpt dat je niet meer hoeft te lijden.. maar vooral lief hebt..
 • Dat je niemand de schuld meer hoeft te geven… maar vergeeft..
 • Dit is het punt dat je tot rust komt, dat je realiseert dat je alles niet zelf hoeft te doen en dat je kan vertrouwen op de wijsheid van jouw hart.

Jouw hart is de verbinding met de bron..

Wie wij zijn kan niemand van ons afpakken, we kunnen het alleen vergeten.

All is One and One is Love..

Veel Liefs,

Unlimited Energy of Love

Over de auteur

Aldrich biografie fotoMijn naam is Aldrich Arundel, ik ben 34 jaar. Ik ben inmiddels bijna een jaar getrouwd. Ik heb een zoon van bijna 2 jaar nu en de tweede is onderweg. We verwachten haar begin januari.  Ik weet nu eindelijk hoe het is om gelukkig te zijn. Op dit moment zit ik in het proces van ontwaken. Dit is het proces waarin ik begin te leren wie ik nog meer ben. Tijdens dit proces is er al heel veel gebeurt. Het is alsof ik wakker ben geworden uit een diepe slaap.  Als ik nu kort zou moeten omschrijven wie ik “echt ben” zou ik zeggen Unlimited Energy of Love. Dit is ook de naam van mijn website. Unlimited Energy of Love

6 REACTIES

 1. Mooi en goed verteld
  Een schot in de roos.
  Liefhebben . Vergeven .
  Dankbaar zijn.
  En vertrouwen op je hart.
  Het heeft de juiste snaar geraakt.
  Ik hoop dat vele mensen
  Dit zullen lezen.

  Dank je wel voor dit mooie artikel. Aldrich.
  Veel geluk en voorspoed gewenst voor
  Jou en je gezin.

 2. Ik heb nog nooit iets geplaatst op een website maar nu moet ik het gewoon doen.
  Ik ben een meid van 23 jaar wat nu midden in een transformatieproces zit.
  Toen ik nog een kind was wist ik eigenlijk al dat ik een hele sterke intuitie had en dat ik erg gevoelig was. Na een zware jeugd gehad te hebben ben ik me gaan afsluiten voor mijn gevoelens, het leverde me toch niets anders op dan pijn…
  Mijn denken nam het over, en ik kreeg veel geregeld op die manier. Ik werd uit huis geplaatst op 18 jarige leeftijd en was toen net met een opleiding begonnen. Door dat ik mijn verstand heb gevolgd, heb ik meteen onderdak gevonden, heb ik werk gevonden zodat ik alles kon betalen en heb ik mijn opleiding met succes afgerond.
  Mijn stageadres boodt me al een baan aan tijdens mijn stage, zodat als ik klaar was met mijn opleiding ik gelijk daar fulltime aan de slag kon. Na een paar maanden meegedraaid te hebben op mijn nieuwe baan, begon ik ineens last te krijgen van paniekaanvallen. Ik heb zelfs ermee op de eerste hulp gezeten omdat ik dacht dat ik dood ging. Ik ben daarna gewoon doorblijven werken omdat ik dacht dat ik anders een fobie zou krijgen om nog op straat te komen. Op een gegeven moment werd ik steeds duizeliger en afweziger op het werk, en een aanvaring met een collega liet de emmer overlopen. Sindsdien zit ik thuis.. Met huilbuien,af en toe warme golven door mijn armen en benen en het lijkt alsof ik veel helderder zie en hoor(wat me af en toe beangstigd)
  Dit artikel en het filmpje van Aart heeft me goed gedaan, omdat ik nu inzie dat mijn leven echt moet veranderen.
  Bedankt!!!

 3. Het is een tijd om een sprong te maken naar een nieuwe manier van denken.

  Het is tijd om de sprong te maken naar wat wij Zijn: een bewust Zijnde en het denken past zich daaraan aan.

  Dus denken wij vanzelf in eenheid en heelheid, en niet langer egoïstisch en egocentrisch vanuit het ego.
  Het is zoiets als “denken zoals God denkt, leven zoals God het Wil” en volgens die God is er niks mis met ons.
  Zijn wij allemaal OK.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in