Tips om in contact te komen met je engelen.

Voor een ieder die gelooft dat engelen rondom ons zijn, is het ultiem om ook daadwerkelijk in contact te komen met de engelen die bij ons zijn. Een groot misverstand is dat we ze moeten kunnen zien. Daadwerkelijk met onze ogen moeten zien als een fysiek lichaam. Er zijn mensen die deze ervaring hebben gehad, wat prachtig is en bijzonder. Maar veel vaker laten engelen zich op andere manieren zien.

Tekens dat er engelen bij je zijn.

Niet iedereen heeft het vermogen ontwikkeld om engelen te kunnen zien als een fysiek lichaam. En engelen verschijnen vaak ook niet als een volledig lichaam om gezien te worden. Engelen zijn meesters in subtiliteit. En engelen zijn volhardend, ze blijven je de tekens laten zien net zolang tot het je wel opvalt en het wel ziet. Engelen willen je graag laten weten dat ze er zijn, soms ook op grappige manieren. Zo kun je om de haverklap je sleutels kwijt zijn of dingen laten vallen. Vraag je zelf eens af wat het kan zijn dat de engelen je willen vertellen. Misschien dat je het iets rustiger aan mag doen?

Hoe weet je nu of je een engel hebt gezien?

Ken je dat moment dat je iets in je ooghoek ziet en als je kijkt is er niks. Ken je dat moment dat er ineens iets kwijt lijkt te zijn en je het op een hele vreemde plek terug vindt. Of misschien ken je dat moment dat dat er ineens een kaars uit gaat die nog niet opgebrand is of dat er een plots een boek van tafel valt. Allemaal momenten dat jij weet dat er een engel bij je is.
Engelen laten zich ook zien als lichtpuntjes of als vlekjes (orbs) op foto’s of film. Probeer maar eens te mediteren en let op of je gekleurde lichtstipjes ziet. Blauw is Aartsengel Michael bijvoorbeeld en groen is aartsengel Rafael. In orbs zijn ook overleden dierbare te zien zowel als engelen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Kleuren

Engelen laten zich ook zien in gekleurde vormen wanneer je aan het mediteren bent. De aartsengelen hebben ieder hun eigen kleur zoals ook bij de lichtstipjes. En je eigen engelen hebben een eigen kleur en/of vorm. Let op een patroon of herkenningspunt.
Ik zie vaak lichtpuntjes in verschillende kleuren. Wanneer ik een reading doe voor iemand, zie ik vaak een blauw puntje. Ik weet dan dat aartsengel Michael bij me is tijdens de reading.Tips om in contact te komen met je engelen

Tips om contact met Engelen te maken

• Mediteer en focus je op een vlam van een witte kaars
• Vraag voordat je naar bed gaat of de engelen zich zichtbaar voor je willen maken via een droom. Bedank en ga lekker slapen.
• Laat het los en vertrouw
• Mediteer met gesloten ogen en vraag aan je engelen om zich te laten zien aan je.
• Doe een workshop of cursus over engelen
• Laat je begeleiden door een medium of engelen expert
• Stel je open, vertrouw op je zelf. Luister naar je eerste gedachte wanneer je iets opmerkt.

Wat als je geen engelen ziet?

Maak je geen zorgen als je geen stipjes, gedoofde kaarsen of kleuren ziet. Engelen zijn bij iedereen, zonder uitzondering. Elk persoon heeft bij zijn of haar geboorte direct zijn eigen beschermengelen bij zich. Zelfs al voor je geboorte hier op aarde zijn engelen bij je. Iedereen, jij dus ook, heeft het recht om engelen om hulp te vragen. Voel je zeker niet bezwaard dat jij een engel bij iemand weghaalt of dat engelen te druk zijn om jou te helpen.
Jij verdiend het om geholpen en gesteund te worden. Engelen kennen geen tijd en ruimte en zijn in staat om bij iedereen tegelijk aanwezig te zijn. Jouw beschermengelen zijn zo wie zo altijd bij je. Vraag om hulp, wees duidelijk en helder in je vraag. Maar maak je vraag niet te strak en vertel niet hoe je vraag beantwoord moet gaan worden. Er blijft dan geen ruimte over voor de engelen om een oplossing aan te dragen. Hulp en een oplossing komt op manieren waarvan jij het misschien niet verwacht. Geef de engelen hun ruimte en stel je open om te ontvangen.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

6 REACTIES

 1. mijn ervaring ik heb veel meegemaakt in mijn leven ik bid elke dag en vraag om hulp soms voel ik me slecht en daar na voel ik me goed omdat ik veel met mijn engel praat ik merk da ze bij me is ik ruik een bloemen geur naast mijn bed elke dag word ik wakker op het zelfde uur dat doe me goed dan weet ik dat ze bij me zijn ook witte veren vind ik op mijn oprit ook mijn dochtertjes komen binnen met een veertje en vertel dan mama we denken dat dit van een engel komt ik heb nog 1wens dat ik een engel kan zien of voelen dat zou ik graag willen

 2. Mijn ervaring is wel dat je eerst goed mag nadenken voor je een wens de lucht in gooit, voor je het weet wordt het ook voor je geregeld en dat is niet altijd de manier waarop jij dat zelf zou doen. Als je je zaken zelf kan regelen doe dat dan ook en vraag hulp als je dat echt nodig hebt.
  Als je de humor er van in kan zien, dan is het ook prima natuurlijk.
  Waarschijnlijk ligt het ook per persoon weer wat anders, ik ben wel blij met 'mijn' engelen 😉

 3. Mooi deze tips.
  Ik ben mij al langer bewust , dat er engelen om mij heen zijn.
  Hoe vaak ik het niet gehad heb , mijn sleutels kwijt, en maar zoeken.
  Tot dat er in ene een ingeving binnenkomt, en jawel hoor gevonden.
  Altijd proberen ze mij tot bedaren te brengen, ik zal geen makkie voor ze zijn denk.
  Uit het niets kan er een klein wit veertje verschijnen, net op het moment dat ik het even niet zie zitten.
  Dan weet ik dat ze er zijn, en kan ik ineens weer blij zijn.
  Ik weet ook dat ik al diverse keren gered ben door engelen, ik heb bizarre dingen meegemaakt.
  Bijna verdrinkingen en diverse pittige ongelukken.
  Daarom koester ik ze , en bedank ik ze voor hun steun.
  Fijn dat ze er zijn.❤️

  • Wat mooi om te horen Jannie en fijn dat je zulke dierbare ervaringen hebt gehad. Ze zijn echt bij iedereen. Liefs Karin Schrijver

   • Mijn eerste ervaring met een engel was dat ik gewoon voelde dat er aanwezig in huis was. Ik ging naar die plek en vroeg mag ik je voelen en mijn handen gingen vanzelf naar voren en voelde een krachtige energie die ik niet kon indrukken. Ik voelde via mijn handen golvende energie binnenstromen en een inmense warmte en liefdesgevoel kreeg ik over mij heen. Ik ben daarna gaan zitten en vroeg…als jij een engel bent zou je me dan een teken willen geven op mijn hand. Een vederlichte aanraking voelde ik over mijn hand gaan en ik barstte in tranen uit….zo mooi!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in