DELEN
Starseeds-dolphins..

vreugde reis door Selacia

Je energieën beheren is van vitaal belang tijdens het portaal van 1 tot 3 november. In dit artikel leg ik uit waarom het belangrijk is, en geef ik enkele praktische spiritueel gegronde tips om in balans te zijn tijdens dit portaal.

Wat is een energie-portaal?

Een energie-portaal is een krachtig venster in de tijd, waardoorheen je meer over jezelf en je wereld kan ontdekken. In een dergelijke periode kan je meer tastbaar contact nemen met spirit en welwillende ongeziene machten – en zo nuttige inzichten krijgen over je levensrichting en de koers-aanpassingen die nodig zijn.

Tijdens een portaal heb je hogere niveaus van hulp, bij het doorheen je blokkades gaan, bij de schoonmaak van oude patronen, en bij het jezelf duidelijker zien. De dagen voor dit portaal kan je intensere ascensiesymptomen voelen, en kan je je op een woelige rit op de roetsjbaan voelen. Je kan je gevoel van evenwicht en helder denken snel kwijt raken, tenzij je alert bent en middelen hebt om je energie te beheren.

Wat is er uniek aan dit portaal?

Het portaal van 1 tot 3 november is uniek om verschillende redenen.

 1. Op 3/11 hebben we een krachtige Schorpioen zonne-eclips, mogelijks de meest transformatieve die we gehad hebben sinds 1994.

 2. We bevinden ons in het midden van een uitdagende Mercurius retrograde cyclus, die ons vraagt stil te staan bij hoe we ons leven leven, en die onafgewerkte zaken compleet maakt.

 3. Op 1/11 hebben we een van de reeks revolutionaire Uranus-Pluto- vierkanten, die een intense combinatie katalyseren van omwentelingen en verrassingen en stimulerende emoties die uit de hand lopen, en oncontroleerbare dingen in ons leven.

 4. universum 480x356 Selacia: Mijn voorspellingen voor 2013

Waarom is persoonlijke balans belangrijk?

 1. Je vermogen om gecenterd, in balans en in je hart te blijven is belangrijk wanneer je gebruik wil maken van de kansen om diepe inzichten te krijgen over je volgende stappen, en van een grotere kans om echte en positieve verandering in je leven te brengen.

  Onderschat niet wat voor jou kan veranderen als resultaat van één van deze cycli!

 2. Nu en de komende drie dagen van dit portaal in balans komen en blijven is essentieel voor je, wanneer je wil vermijden kansen te missen, en natuurlijk jezelf je behoeden voor emotionele uitbarstingen of voor het maken van onwijze keuzes. Je kwaadheid uitwerken op je werk of in een relatie kan in deze explosieve periode fragiele situaties onherstelbaar beschadigen.zwaard ruimte 250x164 Selacia: Mijn voorspellingen voor 2013

Kansen komen er nog wel in je leven, maar soms kan je in enkele dagen tijd heel gunstige omstandigheden krijgen door de juiste setting van energieën, zoals in dit portaal. Je moet gewoon aanwezig zijn, emotioneel in balans, en alert om ze te herkennen wanneer ze zich voordoen, en dan de juiste actie ondernemen.

5 tips om je energieën te beheren in dit portaal

De volgende tips zullen je helpen om je energieën te beheren, om volledig gebruik te kunnen maken van het portaal van 1 tot 3 november. Ga er mee aan de slag nu, van als je wakker bent vroeg in de morgen, en de komende dagen. Vertrouw erop dat, wanneer je dit doet, je je centrum zal kunnen vinden te midden van chaos. Dit maakt dat je een van die goddelijke veranderingsmakers wordt die ook anderen kan helpen stabiliteit te vinden.

 1. Denk na voor je communiceert. Vermijd misverstanden door wat extra momenten te nemen om te denken over de meest gepaste hart-gecenterde manier om je boodschap te communiceren. Woorden zijn energie, je gevoelens erachter ook, en eens ze gezegd zijn kan je je woorden niet terugnemen.

 2. Heb de intentie om dankbaarheid te voelen. Dit zal je helpen verbinding te maken met dankbaarheid wanneer je je leven overschouwt, waar je geweest bent, wat je wil loslaten, en al die mogelijk chaotische input en ervaringen die in dit portaal naar je toekomen.

 3. Denk aan waarom je leeft. Dat kan simplistisch en voor de hand liggend lijken, maar vertrouw erop dat dit je zal helpen om beter doorheen dit portaal te gaan. Je leeft bijvoorbeeld niet om mee de modder in gesleurd te worden met al die mensen die voortdurend klagen en alleen oppervlakkig leven. Je bent een goddelijke veranderingsmaker, op het pad van ascensie om een liefdevollere wereld te creëren.ripple 480x270 Selacia: Mijn voorspellingen voor 2013

 4. Herdenk je leven proactief. Dit portaal is een ideale tijd om dit te doen, opdat de energieën je beschouwingen over wat vernieuwd of weggegooid dient te worden zouden ondersteunen. Ook wat betreft routines. Iedereen heeft routines in zijn leven, en sommige goede gewoonten zijn nuttige routines. Wanneer routine sleur wordt, is het tijd om je benadering te herconfigureren. Dit portaal is een perfect moment om een frisse kijk te hebben op je routines en op wat moet verschuiven.

 5. Wees alert op emoties. In deze cyclus van extremen ontdek je best je innerlijke moed en pas je ze best toe op stress-situaties. Anderen om je heen kunnen instorten, of boze reacties vertonen die niet naar hun gewoonte zijn. Doe wat je kan om kalm, gecenterd, emotioneel niet reactief en in je hart te blijven.

Selacia

www.Selacia.com

Vert. Fran Tielemans

8 REACTIES

 1. Bizar. Afgelopen weken zat ik er emotioneel helemaal doorheen. Onbewust voor afgelopen weekend in een rustige omgeving dicht bij het bos op de Veluwe een huisje gehuurd. Vriendlief “mocht” mee. Maar ik ging sowieso.
  Vlak voor vertrek las ik dit bericht. Toeval bestaat niet. Het werd mij gelijk duidelijk wat er met mij aan de hand was. Gaf me rust. Ben blij dat ik even uit mijn omgeving gegaan ben en mij volledig op mijn gevoel gefocust heb.

 2. Ik lees dit artikel nu pas,

  Gelukkig dat ik intuïtief al zo reageerde en mijn leven overdacht. Dus de energieën vang je toch wel op waarnaar je reageert. Gelukkig maar, anders zie ik het als een gemiste kans.

 3. ja ondervind het ook amai, confrontatie met emotionele toestanden,dankzij dit artikel kan ik het zien en juist reageren.
  Maar alles op zn plaats valt het nog niet met mij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in