DELEN

door Selacia  www.Selacia.com

september 2011

Niemand weet echt precies hoe de energieën van 2012 zullen uitpakken. Toch zal 2012 zeker unieke uitdagingen en een ongeziene versnelling van revolutionaire verandering brengen. Het gevoel van urgentie in de lucht dat zich de laatste jaren opbouwde zal nog groeien.

Hoogstwaarschijnlijk voel je je nu angstiger en heb je meer vragen waarop je geen antwoord hebt. Ondanks hetgeen jij denkt dat er in 2012 zal gebeuren weet je diep binnenin je botten dat jij en de mensheid op een cruciaal kruispunt bent. Je weet dat veel verandering nodig is in de mensen en in de maatschappij – anders kan de lichtvervulde werkelijkheid die jij wenst te bewonen niet bestaan. Je begrijpt natuurlijk dat je een integraal deel bent van de mix en dat je eigen spirituele transformatie van vitaal belang is.

Je weet dat er niets ‘gewoons’ is op dit moment. Je kan dat voelen, zelfs al kijk je niet naar het nieuws en besteed je geen aandacht aan de reeks voorspellingen over 2012. Hoe kan je je het best op hetgeen komt voorbereiden, nu we in zo’n buitengewone tijdsperiode leven?

TIPS VOOR DE VOORBEREIDING OP 2012

Hier volgen enkele richtlijnen om je te helpen voorbereiden op de veranderingen van 2012. Je kan met deze ideeën aan de slag als 2012 zich ontvouwt. Begin vroeg aan je voorbereiding zodat je makkelijker door de chaos kan bewegen. Je zal dan rustiger zijn, en jezelf en anderen helpen. Onderschat de potentie niet van één vredevolle persoon in een familie, werkomgeving of andere groep.

Je kan en zal een verschil maken door vrede te genereren.

Sluit vriendschap met verandering. Als goddelijke veranderingsmaker is je rol in deze cruciale tijden om op de voorgrond te staan van de veranderingen in de maatschappij. Je taak is om de kunst meester te worden van het bewust zien van en te bewegen door verandering, het voorbeeld te zijn, en anderen te tonen hoe hetzelfde te doen. Om dit te doen moet je leren meer op je gemak te zijn met verandering. Om te zijn waar je nu bent op je spiritueel pad moest je je geest opentrekken om verandering op een radicaal nieuwe manier te zien. Vergeleken met andere mensen in je cirkel zal je het nu daardoor makkelijker hebben met enkele veranderingen die nu gebeuren. De volgende stap is verandering te aanvaarden als ware het een echte vriend. Dat is moeilijker, maar je bent gecodeerd om dit te doen. Je weet in je kern dat de meeste vooruitgang gebeurt in tijden van de grootste verandering. Onderzoek je dagelijkse leven om te ontdekken hoe je kan opgetild worden door de veranderingen die je tegenkomt.

Onderhoud je relaties. Als je in veel chaotischer energie komt wordt het belangrijker om je relaties te onderhouden. Herevalueer ze nu en regelmatig het komende jaar. Denk na over hoe je je communicaties kan verbeteren – ook wat je zegt en gevoelens die je uit. Hoe bewust je communiceert met anderen zal de kwaliteit bepalen van de relatie en hoe goed die jou dient. Ruimte is ook belangrijk. Sta stil bij of je relaties jou en anderen voldoende ruimte laten. Je eigen ruimte en die van anderen respecteren is een sleutelingrediënt in een succesvolle relatie. Om de hoogtes en laagtes van deze tijd te doorstaan zal je meer tijd alleen nodig hebben, meer tijd om te bezinnen, en meer ademruimte dan voordien. Als je bij iemand komt wil je aanwezig zijn en goed luisteren en verwacht je datzelfde van de andere. Onderzoek regelmatig de dynamiek van je relaties, en nodig je intuïtief gegidst verstand uit om je de aanpassingen te tonen die nodig zijn. Streef ernaar om zo oprecht mogelijk te zijn als je kan, met iedereen.

Kalmeer je geest en lichaam. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan wanneer je een voortdurende stroom van stressvolle gebeurtenissen en onbekende dingen meemaakt.

Hoogstwaarschijnlijk heb je een aantal methoden geleerd om om te gaan met stress, zoals meditatie, ademhaling en je focus weghalen uit gepieker. Misschien werk je met tenminste een van die hulpmiddelen op regelmatige basis, en voel je je toch nog angstig. Macht hebben over je eigen geest en emoties zal een essentiële bekwaamheid worden in 2012 en later. Als goddelijke veranderingsmaker leer je meester te worden over de turbulente wateren van het leven en de kalmte te vinden. Je kan jezelf kalm maken als niemand anders. Als je rustige toestand van binnenuit ontstaat, ontstaan uit je eigen innerlijke verschuiving, dan maak je verbinding met een onverwoestbare vrede. Geen drug kan je dit verschaffen. Geen andere mens kan je dit geven. De parade van verandering in 2012 zal je vele kansen geven om verder te oefenen in meester te worden over het reageren op chaos. Zet nu je intentie dat je een voortdurende stem van gegronde redelijkheid en kalmte zal zijn. Nodig je hogere wijsheid uit om je dagelijkse begeleiding te geven en hulp bij het meester worden van deze lichtvervulde manier van zijn.

Op je ontdekkingsreis van je goddelijke natuur omringen we je met onze liefde en zegeningen. We zijn de Raad van 12.

Door Selacia

Vert. Fran Tielemans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in