Tjongeren, vakantieweek voor jongeren (1021 x 624 px)

Deze week ben je als deelnemer mede-organisator van jouw Tjongerenweek !

Van zondagmiddag 31 juli t/m vrijdag 5 augustus 2022 organiseert Trainingsinstituut Tjongeroog een vakantieweek voor jongeren van 7 tot 17 jaar oud in Friesland. Met als intentie: natuurcontact, vriendschap en ontdekken dat je meer kan dan je zelf dacht.

Alle jongeren die meedoen aan deze week zijn mede-organisator van de jongerenweek. Het programma staat dus niet vast, maar wordt met elkaar gevormd.

Elke ochtend starten we met een vroege vogels-wandeling of jongerenyoga. De dag sluiten we af met een kampvuur waar ervaringen (persoonlijk en gevoelsmatig) worden gedeeld. Ook maken we dan de plannen voor de volgende dag.

Activiteiten waaruit de jongeren kunnen kiezen zijn onder andere: sterrenkijken, kanotocht over de rivier de Tjonger, fruit plukken en jam maken, creatief schrijven, zwemmen in natuur ven, kleiwerk maken, nachtelijke dropping, fietstocht maken, koe-of geit melken, muziek maken, ……….., en andere ideeën die door de jongeren zelf worden bedacht.

Denk je dat dit precies is wat jouw zoon/dochter, neefje of nichtje, kleinkind of hun vriendjes aanspreekt? Ze zijn welkom!

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Hier vind je meer informatie over deze week  (Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar !)

Kennismakingsmiddag: zondag 12 juni, 13.00- 16.30 uur, Nijeberkoop in Friesland

de Tjongermolen
Rivier de Tjonger

Wil je eerst meer weten voor je je inschrijft voor de Tjongerenweek? Op zondag 12 juni van 13.00-16.30 uur wordt een kennismakingsmiddag georganiseerd in de logeerboerderij De Pinguïn in Nijeberkoop Friesland. Om je aan te melden voor deze kennismakingsmiddag kan je je hier kosteloos inschrijven, of een mail sturen naar: info@tjongeroog.nl. Ook kan je bellen naar: 0516-451010.

Tjongerenweek, praktische informatie

Tijdens de Tjongerenweek verblijf je in logeer boerderij De Pinguïn in Nijeberkoop. Zie foto! Afhankelijk van het aantal deelnemers heb je daar een eigen kamer of deel je deze met een andere jongere.

De begeleiders van deze week zijn:

  • Frank van Beuningen: muzikant, (oud) leidinggevende Kringloop winkels, mede ondernemer van ‘natuur inclusieve’ boerderijen, vader van 2 kinderen
  • Michel Redeker: leerlingcoördinator Voortgezet Onderwijs, docent, Rots & Water trainer, vader van 4 kinderen.
  • Chantal Weijman: leefstijlcoach, kinder speltherapeut, moeder van 2 kinderen.
  • Ghislaine Roos: kunst coördinator Voortgezet Onderwijs, docent beeldende vorming, beeldend kunstenaar.
  • Judith Noij: fysiotherapeut, voetreflexoloog i.o., moeder van 3 kinderen
Logeerboerderij De Pinguin, Nijeberkoop (Fr.) 
Logeerboerderij De Pinguin, Nijeberkoop (Fr.)

Vind jezelf, verken je horizon

Stichting Tjongeroog ziet de mens als onderdeel van een ruimere, bezielde natuur en kosmos. Tjongeroog wordt gerund door ervaren vrijwilligers met als gemeenschappelijk ideaal mensen te helpen hun eigen authentieke keuzes te maken, door contact met gevoel en bewustzijn.

Kernwaarde van Stichting Trainingsinstituut Tjongeroog is dat elk mens als volledig vrij wordt beschouwd en verantwoordelijk is voor eigen bestaan. Je draagt een eigen lichtbron bij je, die jou het beste antwoord geeft op de uitdagingen van het leven.

Wil je meer weten over Stichting Tjongeroog en haar activiteiten?

Bezoek onze website: www.tjongeroog.nl

Hier vind je meer informatie over de Tjongerenweek 

of kom naar de open dag op zaterdag 20 augustus: https://tjongeroog.nl/open-dag/

Tot gauw!

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap